site
stats

7 πράγματα που σπάνια αναγνωρίζεται όταν σχηματίζουν μια κοιλιά έξι-πακέτο

Εκτός από τη μεγάλη αγκαλιά της μυϊκής μάζας, καθώς και παχύ στήθος της μυϊκής μάζας, μια κοιλιά εξάδα είναι ο στόχος των ατόμων που έρχονται στο γυμναστήριο.

Εκτός από το γεγονός ότι το σώμα φαίνεται πολύ πιο ιδανικό, έξι-πακέτο είναι ένα σύμβολο της επιτυχίας της σκληρής δουλειάς σας.

Ο καθένας ξέρει να ληφθεί μια κοιλιά έξι-πακέτο απαιτεί σωστή προπόνηση, καθώς και σχέδιο διατροφής.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά σημεία που φαίνεται να είναι δύσκολα κατανοητό ποτέ από πολλούς ανθρώπους για σχηματίζουν μια κοιλιά έξι-πακέτο.

Εδώ είναι 7 πράγματα που σπάνια μάθει για τη δημιουργία μια κοιλιά έξι-πακέτο.

1. Η εξαιρετική στιγμή για να εκπαιδεύσει τους μυς του στομάχου

time-to-τρένοΠολυάριθμες ισχυρίζονται ότι για να ληφθεί κοιλιά έξι-πακέτο, θα πρέπει να εκπαιδεύσει τους κοιλιακούς μυς σας καθημερινά.

Φυσικά, αυτό είναι εσφαλμένο.

Όπως και διάφορες άλλες ομάδες μυών, οι κοιλιακοί μύες απαιτούν επιπλέον ανάρρωση μετά την εμπειρία σχίσιμο λόγω του προπόνηση με βάρη.

Η εκπαίδευση που κάθε μέρα θα εμποδίσει μόνο την ανάκτηση και τελικά, οι μύες του στομάχου δεν αναπτύσσονται.

Συν τοις άλλοις, οι μύες του στομάχου, επίσης, έμμεσα συνδέονται με διάφορες δραστηριότητες που εκπαιδεύουν άλλους μυϊκή ομάδα ιστού, όπως άρσεις δραστηριότητες, καταλήψεις, καθώς επίσης και σε μερικές άλλες ασκήσεις ισορροπίας.

Στην ιδανική περίπτωση, οι μύες του στομάχου μορφωμένοι ευθεία 2 φορές την εβδομάδα.

Βεβαιωθείτε ότι η κίνηση επιτυγχάνει τα δισχιδή erectus και οδοντωτός μυς από την κάτω μέρος της πλάτης είναι επίσης ένα σημαντικό συστατικό του σώματος.

2. προπονήσεις στομάχι δεν θα αποβάλει το λίπος στο στομάχι

cant-χάσετε-κοιλιά λίποςΤα άτομα που συμμετέχουν το γυμναστήριο και να κάνει τους κοιλιακούς προπόνηση με την ελπίδα ότι αργότερα κοιλιά λίπος θα εξαφανιστεί σίγουρα.

Φυσικά, αυτό δεν είναι πραγματικό, καθώς όταν κάνεις την κίνηση προπόνηση, το σώμα θα ρίξει το λίπος από όλες τις συνιστώσες του σώματος, όχι μόνο ένα συστατικό του σώματος.

Εργασία από το στομάχι είναι πολύ καλό για την πρακτική δύναμη του σώματος και την ενίσχυση της στάση. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει προπονήσεις στο στομάχι μπορεί να μειώσει τη μέση σας.

3. Κοιλιακοί μύες μπορεί να δει κανείς όταν τοις εκατό λίπος στο σώμα σας είναι μόνο το 10%

Ακριβώς πόσο δύσκολο και συχνά την άσκηση σας, δεν θα δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας, εάν το στομάχι σας εξακολουθεί να καλύπτεται με σπλαχνικού λίπους, το οποίο είναι το λίπος σαν ένα τζελ που δεν είναι ορατό, αλλά και αποθηκεύονται σε κοιλιακά όργανα του σώματός σας.

Πώς να στεγνώσει εντελώς το σώμα σας είναι να είναι σε θέση να δουν τους κοιλιακούς μυς, ανάλογα με την ιδιαίτερη βαθμούς και φυσιολογικών γονιδίων.

Κυκλοφορία του σώματος της μητέρας ανά άτομο είναι διάφορες. Εάν μέρος του λίπους σας και τους φίλους σας είναι το ίδιο, δεν προκύπτει ότι κοιλιακούς σας θα είναι σίγουρα όσο και τους φίλους σας.

Σε γενικές γραμμές, έξι-πακέτο σας θα είναι ορατό αν το ποσοστό σωματικού λίπους σας είναι μόλις 10%.

4. κοιλιά έξι-πακέτο σημαίνει λειτουργική φυσική κατάσταση του σώματος

Έχοντας ένα λεπτό σώμα και την κοιλιά έξι-πακέτο είναι σίγουρα σχετίζεται με την υγεία, λόγω των μαθημάτων, το πρόσωπο είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στη διατροφή, καθώς και γυμναστήριο.

Ωστόσο, υπάρχουν επιπλέον εκείνων που λαμβάνουν ένα έξι-πακέτο με ένα μείγμα από μειωμένη θερμίδες, καθώς και πάρα πολύ καρδιο.

Έξι-pack είναι ένας συνδυασμός των δύο σημείων, ιδιαίτερα ισχυρή μύες του στομάχου και επίσης χαμηλό σωματικό λίπος. Η πρόταση είναι να εντοπίσετε μια υγιή ισορροπία μεταξύ των δύο.

Έτσι, ο στόχος σας για τη δημιουργία μια κοιλιά έξι-πακέτο είναι ένα χρήσιμο όργανο φυσική κατάσταση, όχι ένα γλυπτό του στομάχου.

Εάν λάβετε την πρώτη, σίγουρα θα επιπρόσθετα να πάρει την 2η.

5. Κάθε άτομο μπορεί να έχει ένα στομάχι έξι-πακέτο

ο καθένας, μπορεί να-να-το-έξι-πακέτο-στομάχιΟ καθένας έχει γεννηθεί με μια κοιλιά επίπεδο. Ωστόσο, λόγω ανεπιθύμητο τρόπο ζωής καθώς και την απουσία της προπόνηση, προφανώς, οι μύες του στομάχου είναι βέβαιο ότι θα καλύπτονται με ένα στρώμα λίπους.

Στην πραγματικότητα, ο καθένας που προτίθεται συνέπεια να εργαστούμε σκληρά για να ασκήσουν και να τρώνε καθαρό μπορεί να έχει μια έξι-πακέτο των μυών του στομάχου.

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι έχουν μόνο τέσσερις-pack κοιλιακούς μυς, οκτώ πακέτα, δέκα συσκευασίες. Κάθε μικρό πράγμα έχει δημιουργηθεί με βάση τα γονίδια.

6. Να κάνει ασκήσεις κοιλιακών δεν κάνουν μεσαίο τμήμα σας μικρότερου μεγέθους

Αν περιφέρεια της μέσης σας καλύπτεται από λίπος, εκπαίδευση στο στομάχι και τρώει τακτοποιημένο μπορούν να κάνουν μεσαίο τμήμα σας μικρότερου μεγέθους (λόγω των λίπος εγκαυμάτων).

Αλλά όταν έχετε ήδη ένα λίγο λίπος, περιφέρεια της μέσης σας δεν θα μειώσει, ή αλλιώς, θα μπορούσε ακόμη και μεγέθυνση.

Όπως και οι άλλες ομάδες μυϊκή μάζα, αν μορφωμένοι με το βάρος, οι κοιλιακοί μύες θα έρθει να είναι μεγαλύτερο και πιο ισχυρό.

Αυτό σίγουρα θα κάνει την εμφάνισή περιφέρεια της μέσης σας πάχους (πάχος) από την ερμηνεία της μυϊκής μάζας που υπάρχει, ειδικά αν έχετε εκπαιδεύσει την πλευρά της κοιλιάς.

7. Φορώντας ένα μπούστο δεν κάνει κοιλιά σας μικρές

Αν πιστεύετε ότι χρησιμοποιώντας ένα μπούστο μπορεί να κάνει την κοιλιά σας μικρότερου μεγέθους, σίγουρα, θα είναι εσφαλμένη.

Κορσάζ είναι απλά αξεσουάρ, δεν μαγικά αντικείμενα που μπορούν να σχηματίσουν άμεσα το σώμα σας.

Ενδεχομένως όταν το φοράτε σίγουρα θα δούμε λεπτό, αλλά μόνο όταν το φοράτε. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει ακόμα να δίαιτα, καθώς και την τεχνική.

Αν βασίζονται σε μια μπούστο που μειώνει το στομάχι, δεν λειτουργεί έξω για να ρίξει το βάρος, θα λάβετε μόνο αδύναμο μυϊκούς ιστούς.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.