site
stats

7 Οι παρενέργειες της πρωτεΐνης καζεΐνης και πώς να το αποφύγει

Η καζεΐνη είναι το πιο δημοφιλές είδος των συμπλήρωμα πρωτεΐνης μαζί με τον ορό γάλακτος. Έχει σταθερή αντι-καταβολικές οικιστική ή εμπορική ιδιότητες που εμποδίζουν τη διάσπαση της μυϊκής μάζας.

Ένα σημαντικό όφελος της καζεΐνης είναι μακρύς πέψη των τροφίμων, το οποίο ενεργοποιεί το σώμα να είναι εφοδιασμένο με επαρκείς δόσεις των αμινοξέων για αρκετές ώρες, η οποία είναι απαραίτητη για την μυϊκή ανάπτυξη των ιστών.

Η καζεΐνη είναι το πιο ουσιαστικό υγιή πρωτεΐνη στο milk– είναι πάνω από τα 3/4 του συνόλου των αμινοξέων που αποτελείται από σε αυτό. Η καζεΐνη που αποκτήθηκαν με τον τρόπο αυτό είναι ένα εντελώς all-φυσικό στοιχείο.

Τα οφέλη από τη χρήση θα μπορούσε κυρίως να ασκείται από τους θεατές γυμναστήριο που επιθυμούν να παρέχουν μυϊκή μάζα τους με συνεχή παροχή πρωτεϊνών, ειδικά κατά τη διάρκεια της νύχτας και μεταξύ των ασκήσεων.

7 παρενέργειες της πρωτεΐνης καζεΐνης

Η καζεΐνη είναι πρωτεΐνη γάλακτος top-notch που απορροφάται αργά και συνήθως λαμβάνεται ως ένα υγιές συμπλήρωμα πρωτεΐνης.

Είναι μια πλήρης πηγή πρωτεϊνών, όπως και άλλες ζωικές πρωτεΐνες, πράγμα που σημαίνει ότι προσφέρει όλα τα σημαντικά αμινοξέα που χρειάζεται το σώμα σας για την ανάπτυξη και την επισκευή.

Ως αποτέλεσμα της καζεΐνης είναι χωρίς λακτόζη, πολύ περισσότερο τα άτομα έχουν τη δυνατότητα να το φάει ό, τι άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα πρωτεΐνης πόρων.

Ωστόσο, κάποια μελέτη έχει δείξει ότι στην πραγματικότητα αυτό το είδος της πρωτεΐνης έχει αποκρύψει κινδύνους. Εδώ οι 7 παρενέργειες της καζεΐνης υγιείς πρωτεΐνης:

1. συνθήκες Νεφρού

Η καζεΐνη έχει αναγνωριστεί για τη δημιουργία νεφρική βλάβη. Τα άτομα με υγιή και ισορροπημένη νεφρά έχουν το πράσινο φως για να φάει καζεΐνη, αλλά οι άνθρωποι με τις υπάρχουσες παθήσεις των νεφρών ή ασθένεια είναι βέβαιο ότι θα επιδεινωθεί από την πρωτεΐνη.

Αν και δεν υπάρχει καμία κλινική απόδειξη για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό, μια μικρή ομάδα εμπειρογνωμόνων υγείας υποδηλώνει ότι η κατανάλωση υψηλής υγιεινή δίαιτα σχέδια πρωτεΐνη ενσωματωμένη με υγιή συμπληρώματα πρωτεΐνης (όπως πρωτεΐνη καζεΐνη) μπορεί να επηρεάσουν επιβλαβώς χαρακτηριστικό των νεφρών.

2. Η ζημία του ήπατος

Παλαιότερα πίστευαν ότι οι αγωγές δίαιτα υψηλή σε πρωτεΐνες ενεργοποιούν το ήπαρ ζημίες ακόμη και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί κλινικά.

Κάποιοι επαγγελματίες δείχνουν ότι η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων των υγιών πρωτεϊνών για παρατεταμένη διάρκεια (δηλ ετών) θα έχουν σίγουρα μια καζεΐνη παρενέργεια στο ήπαρ.

Αυτό βασίζεται σε ακόμη περισσότερο άγχος που τοποθετείται στο συκώτι για να απορροφήσει τα υψηλά ποσά πρωτεϊνών υφιστάμενων στα συμπληρώματα όπως πρωτεΐνη καζεΐνη.

Αν αυτή είναι, όπως υποστήριξε, η σωρευτική επίδραση μετά από αυτό θα ήταν σίγουρα είναι πιθανόν να εφαρμόζονται σε πρωτεΐνη καζεΐνης, όπως αυτή έχει χρησιμοποιηθεί για πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τις εναλλακτικές λύσεις της με βάση ορό γάλακτος. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει ακόμα οριστική απόδειξη πέρα από έννοιες.

Οι έννοιες αυτές εξακολουθούν να μην έχουν επικυρωθεί από τις περιπτώσεις των ανθρώπων, στην πραγματικότητα, που βιώνουν τα πιθανά ζητήματα.

Είναι, κατά συνέπεια, να είναι απολύτως ασφαλή και επίσης αποτελεσματικά να συμπληρώσει με καζεΐνη υγιή πρωτεΐνη.

3. αλλεργίες

Προσπεράσει σε καζεΐνης ορίζει επίσης off αλλεργικές αντιδράσεις μερικές φορές. Το σώμα καθορίζει καζεΐνη ως επικίνδυνο σώμα και απελευθερώνει επίσης ισταμίνη για να απαλλαγούμε από αυτό.

Τόσο ορού γάλακτος και καζεΐνης υγιείς πρωτεΐνες ανακαλύφθηκε το γάλα θα μπορούσε να προκαλέσει αλλεργία.

Παρ ‘όλα αυτά, αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με δυσανεξία στη λακτόζη. Μερικά σημάδια των αλλεργιών σε παρενέργειες καζεΐνη είναι κνίδωση, εξανθήματα, σφύριγμα, σοβαρή ενόχληση, κακή απορρόφηση των τροφίμων, εμετό, καθώς και αναπνευστικά προβλήματα.

4. Αναπνευστικό θέματα

Η καζεΐνη είναι παχύ, ακατέργαστα και επίσης συχνά έκανε χρήση της για να σχηματίσει το σκληρότερο κόλλα γνωστή σε αρσενικό. Είναι επίσης ένα ισχυρό υλικό βλέννα που σχηματίζει.

Υπάρχει 300 τοις εκατό περισσότερο καζεΐνης στο γάλα της αγελάδας σε σύγκριση με στο ανθρώπινο γάλα. Λόγω αυτής της υψηλής ποσότητας της καζεΐνης στο σχήμα δίαιτα, το ανθρώπινο σύστημα αναπνοής μπορεί να έρθει να φραγμένο και επίσης φλεγμονή.

5. προβλήματα δυσπεψίας Acid

Η ανθεκτική κατοικία των παρενεργειών της καζεΐνης είναι αυτό που θα μπορούσε σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι η σημαντική αιτία για την δυσπεψία. Ο παράγοντας που διαρκεί πολύ στο σύστημα είναι ότι δημιουργεί χάντρες υγιών πρωτεϊνών από τη στιγμή που έρχεται στην πρόσκληση με οξέα κοιλιά.

Όταν η κοιλιά σας είναι κενή, είναι αντίθετα μικρό με ένα μικρό ικανότητα. Με διάταση της κοιλιάς, δημιουργεί ακόμη περισσότερα γαστρικά υγρά τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την πέψη.

Η παρατεταμένη διάταση της κοιλιάς μπορεί να δημιουργήσει φούσκωμα, οξύτητα, ή ακόμα και την καούρα. δυσανεξία καζεΐνη μπορεί να προκαλέσει δυσπεψία, αλλά και ταραχή.

6. Ακμή

Μια μελέτη δείχνει ότι η πρωτεΐνη καζεΐνης προάγει παραγωγή IGF-1, αντί της διέγερσης ορού γάλακτος κατασκευής ινσουλίνης.

Ινσουλίνη-Like Growth Factor -1 (IGF-1) είναι μια ορμόνη που παράγεται στο ήπαρ. Είναι υπεύθυνη για την έθεσε την ανάπτυξη των κυττάρων του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων του δέρματος.

Έρευνες έχουν πράγματι αποκάλυψαν ότι τα υψηλότερα βαθμούς του IGF-1 στο αίμα συνδέεται με υψηλότερη διάσταση πόρου και υψηλότερη παραγωγή του πετρελαίου στο δέρμα.

7. Καρκίνος

Ο Δρ T. Colin Campbell, ο συγγραφέας της μελέτης Κίνα, λέει μέσω των σπουδών του έχει πράγματι βρεθεί παρενέργεια καζεΐνη είναι ένα από τα πιο κατάλληλα καρκινικά κύτταρα έμποροι ποτέ βρεθεί.

Από την καζεΐνη απορροφά τόσο αργά, όλα-τα φυσικά μορφίνη-όπως ουσιών σε καζεΐνη είναι γνωστή ως καζεομορφινικά, μιμούνται τα ναρκωτικά στο σώμα και παίρνουν στην κυκλοφορία του αίματος. Απλά λεπτά μετά την κατανάλωση ενός τροφίμου με βάση το γάλα, η καζεΐνη υγιεινή πρωτεΐνη αρχίζει να βλάψει τα κάτω.

Αυτό απελευθερώνει το φάρμακο, όπως καζεομορφινικά, που αποδίδουν στους υποδοχείς οπιούχων στον εγκέφαλο και να προκαλέσει ακραία εξαρτήσεις στο γάλα στοιχεία (έτσι τον παράγοντα που κρατούν τους ανθρώπους να επιστρέφουν για ακόμη περισσότερα).

Καζεομορφινικά να προκαλέσει μια τέτοια addicting απάντηση που έχουμε ήδη σε σύγκριση με την ηρωίνη όσον αφορά την αντοχή τους, για να προκαλέσει εθισμό τροφίμων, καθώς και μια κατάσταση των ψυχικά προβλήματα.

Μείνετε μακριά από υπερ-καταναλώνουν πρωτεΐνη καζεΐνης

Αυτό δήλωσε πιστεύω ότι μια ισχυρή κατάσταση μπορεί να προβλεφθεί ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τον περιορισμό υγιών πρωτεϊνών απλώς ό, τι ανάγκες του σώματός σας.

Αν είστε επαγγελματίας αθλητής ή bodybuilder, που απαιτούν πολύ περισσότερο, ωστόσο το φαγητό πολλές πρωτεΐνες μπορεί να αποτύχει, όπως είστε να πάρει τη σωματική απόδοση πάνω από τη μακροπρόθεσμη ευεξίας και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ένα σχεδόν κατάλληλη πρόσληψη πρωτεΐνης θα μπορούσε να είναι περίπου το ένα μισό γραμμάριο υγιών πρωτεΐνης ανά κιλό άλιπης μάζας σώματος. Αθλητές, περιμένοντας κυρίες, και οι άνθρωποι και τα μεγαλύτερα απαιτούν περίπου 25 τοις εκατό επιπλέον.

Τρώτε πολύ περισσότερη πρωτεΐνη από το σώμα σας χρειάζεται πραγματικά θα μπορούσε να ενισχύσει μια κρίσιμη βιοχημικό μονοπάτι που ονομάζεται ο στόχος της ραπαμυκίνης στα θηλαστικά (mTOR). Αυτή η διαδρομή διαδραματίζει ουσιαστικό καθήκον σε πολλές μορφές καρκίνου.

Όταν μείωση της πρωτεΐνης σε τι ακριβώς απαιτήσεις του σώματός σας, mTOR εξακολουθεί να παρεμποδίζεται, η οποία βοηθά να μειώσει τις πιθανότητές σας για την ανάπτυξη του καρκίνου.

Η συνιστώμενη δόση της καζεΐνης

Λόγω της μακροχρόνιας απορρόφησης καζεΐνη, η οποία είναι επίσης σε ποσοστά, αυτή η θρεπτική ουσία δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται μετά την προπόνηση. Το σώμα μετά από αυτό χρειάζεται τεράστιες ποσότητες εύκολα αφομοιώσιμο υγιών πρωτεϊνών για να αντισταθμίσει άμεσα τις απώλειες που προκαλούνται από την εντατική προσπάθεια.

Για το σκοπό αυτό, ορού γάλακτος υγιή πρωτεΐνη είναι το καλύτερο ταιριάζει. Είναι συνιστάται να καταναλώνουν καζεΐνης πριν από τον ύπνο.

Αν ψάχνετε για να αναπτύξουν μυϊκή μάζα, ή αδυνατίσετε θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει αυτό. το σωματικό σας βάρος και μυϊκή μάζα θα μπορούσε επίσης να έχει επιπτώσεις, όπως θα μπορούσε να το φύλο σας.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν το σώμα δεν έχει τα τρόφιμα, οι μύες συχνά παρέχονται με υγιή πρωτεΐνη, η οποία εμποδίζει τη διαδικασία της αποσύνθεσης τους. Μια άλλη πιθανή ώρα να χρησιμοποιήσετε καζεΐνη είναι ο χρόνος μεταξύ των ασκήσεων, όταν δεν μπορούμε να καταναλώνουν ένα πλήρες γεύμα.

Θα σπάσει ο πολιτισμός δικαίωμα σε 3 ομάδες:

  • Επαγγελματίες αθλητές, αλλά και εξαιρετικά δραστήρια άτομα (1,5-2,2 g / kg),
  • Οι άνθρωποι προσπαθούν να χάσουν βάρος ενώ διατηρείται μάζα μυϊκό ιστό (1,0-1,5 g / kg), και επίσης
  • Λιγότερο δραστήρια άτομα που δεν επιδιώκουν να μετατρέψουν τη σύνθεση του σώματός τους (0,8 g / kg και άνω).

συμπέρασμα

Η καζεΐνη πρωτεΐνη είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα πρωτεΐνης για τους ανθρώπους που ψάχνουν να αναπτύξουν μυϊκό ιστό, αυξάνουν σκληρότητα, διατήρηση της μυϊκής, ή να χάσουν βάρος.

Η καζεΐνη δεν θα πρέπει να λαμβάνονται από το άτομο που αντιπαθεί το γάλα, όπως και σε πολλές περιπτώσεις αυτό το είδος των υγιών πρωτεϊνών μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Για λόγους ασφαλείας πρέπει επίσης να προσφέρονται στους ανθρώπους που είναι επιρρεπείς σε γαλακτοκομικά προϊόντα και ότι υποφέρουν από δυσπεψία επίμονη οξύ.

Σε υγιείς ανθρώπους, η υπερβολική πρόσληψη καζεΐνης θα μπορούσε να προκαλέσει μια σειρά από ανεπιθύμητα αποτελέσματα όπως γαστρεντερικές διαταραχές, φούσκωμα, δυσφορία του στομάχου, χαλαρότητα των εντέρων, ναυτία ή εμετό.

Η καζεΐνη δεν πρέπει να καταναλώνονται από άτομα αλλεργικά στο γάλα, γιατί τις περισσότερες φορές αυτό το είδος της πρωτεΐνης μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Το προληπτικό μέτρο πρέπει επίσης να προσφέρονται σε άτομα που παρουσιάζουν υπερευαισθησία σε γαλακτοκομικά προϊόντα και, επίσης, που πάσχουν από χρόνια δυσπεψία.

Ακόμη και στην υγιεινή και ισορροπημένη άτομα, η υπερβολική κατανάλωση καζεΐνης θα μπορούσε να προκαλέσει μια σειρά από παρενέργειες, όπως πεπτικά προβλήματα, τυμπανισμό, κοιλιακό άλγος, χαλαρότητα των εντέρων, έμετος.

Στις συνιστώμενες δόσεις, η απειλή της πλευράς πρωτεΐνης επιδράσεων καζεΐνης μειώνεται.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.