site
stats

5 vetten die helpen bodybuilders om gewicht te minimaliseren

Het ketogeen dieet patroon dat vet gebruik adverteert wordt zeker momenteel geliefd bij het publiek.

Ook al is het in plaats van factor, in feite is dit dieet is redelijk succesvol.

Echter, met de toepassing ervan vereist kennis bij het kiezen van vetten die goed zijn voor het lichaam. Niet zomaar een soort vet kan worden gegeten.

Hier zijn 5 gezonde vetten die u kunt nemen in op een dieet:

1. Hele ei

hardgekookt ei-dieetBij het bouwen van spierweefsel, eieren zijn nog steeds de nummer 1 gezonde eiwitten, dat is een van de pijlers elke dag. Zowel eieren wit en ook geel hebben gezonde eiwitten.

Maar eiwitten zijn eenvoudiger te verteren dan eigeel sinds eierdooiers hebben vette voedingsmiddelen die ook extra gezonde eiwitten geven.

1 eidooier bevat 6 gram vet (halve gehydrogeneerd vet), zodat als overmatig geconsumeerd zal een ophoping van vet.

De service is om de inname van eidooiers te verminderen, niet om ze te elimineren. U kunt toevoegen 1 eidooier tot 5-6 eiwitten, niet meer dan 3 keer per dag.

Op die manier zult u zeker 24 gram eiwit en ook 6 gram gezonde vetten te verkrijgen.

2. Salmon

zalm-for-dieetZalm is een bijzondere bron van omega-3 vetzuren.

Omega-3 zelf is een speciaal soort voedingsvet die helpt stoppen glutamine verlies, waardoor het ondersteunen lichaamsimmuunsysteem en indirect invloed ontwikkeling.

Deze inhoud helpt bovendien te bestrijden spierweefsel ontsteking en ook resulteert in de opslag van glycogeen.

Zelfs omega-3 wordt voorgesteld als een materiaal dat het verlies van lichaamsvet en ook spiermassa retentie bevordert het hele dieet regime podium.

6 ounces zalm bevat ongeveer 34 gram eiwit en ook 12 gram vet.

Het ziet er misschien een heleboel, maar geen stress, wordt het grootste deel van het vet gebruik gemaakt van de voordelen gewezen op voordat deze wordt opgeslagen door het lichaam.

Als de ophoping van vet vindt plaats in het lichaam, is het beter om cardio te smelten, in plaats van het minimaliseren van de consumptie van gezonde vetten recht in je lichaam doen.

Om voordelen voor de gezondheid te krijgen, kunt u in zalm zolang 6-12 ounces, 4 keer per week.

3. Rood vlees

rood-vlees-for-dieetAls je calorieën zo drastisch te verminderen en ook veel te veel gezond vet te verwijderen, zal uw lichaam testosteron graden zeker worden verstoord.

Eigenlijk, als je overmatig eten vet, samen met koolhydraten en ook de totale calorieën te minimaliseren, kan testosterongehalte te verlagen.

De impact zal zeker plaatsvinden op je spiermassa.

Rood vlees zelf bevat vet testosteronniveaus ondersteunt, bestaande uit geconjugeerd linolzuur (CLA), dat een speciaal vet dat kan het lichaam vet als energiebron te maken en ondersteunt een gezonde eiwitsynthese en ook spiergroei.

Slankere 6 oz mager vlees levert 32 gram gezonde eiwitten en 9-14 gram vet. U kunt rood vlees consumeren 2 keer per dag, bood je hoeft niet eens meer calorieën dan uw dag-tot-dag doel verbruikt.

4. Low-fat cheese

low_fat_cheeseVeel mythen stroomt met betrekking tot zuivelproducten dat ze allemaal te creëren vet.

In feite is dit niet echt. Magere kaas bevat een kleine hoeveelheid CLA, een spier vormende verbinding die maakt afstoten dik worden macht zoals rood vlees.

Bovendien, in zuivelproducten, zijn er veel anabolism promotie-peptide, naast calcium, vitaminen en ook andere mineralen.

Recent onderzoek toont ook de zichtbaarheid van calcitriol, een stof die kan helpen werpen vet tijdens een caloriearm dieet.

5. Avocado

avocado-for-dieetAvocado’s zijn een vrucht die zeer goed gegeten wordt gedurende een dieet plan te wijten aan het feit dat het rijk is aan enkelvoudig onverzadigde vetten, die goede cholesterol kan verhogen en slechte te verminderen.

Avocado eveneens uit vitamine E die helpt schade te voorkomen aan het lichaam als gevolg van vrije radicalen, verhoogt de weerstand en ook als anti-aging.

Naast avocado’s eveneens uit van een gezonde en evenwichtige eiwitten en ook foliumzuur, dus het is zeer aanbevolen voor aanstaande dames om het gevaar van de afwijking te verlagen.

Conclusie

Tal van lijners, inclusief diegene die bij de ontwikkeling van de spieren, vermijd vette voedingsmiddelen.

Maar echt, dit is niet de situatie. De basis voor spiergroei weefsel en het handhaven van lichaamsvet is het managen van calorieën en het verstrekken van de juiste voeding.

Hoewel vet voedsel calorische kunnen zijn, ze dragen een groot deel van de voedingsstoffen die ook nodig zijn door het lichaam.

Deze gezonde en evenwichtige vet voedsel kan een geweldige selectie heel ophopende zijn.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.