site
stats

5 Tyypillinen Ongelmakohtia Menemällä Keto Diet

Ketogeeninen ruokavaliosta tai paljon paremmin tunnetaan keto ruokavalio on ruokavalio, joka rajoittaa hiilihydraatteja kulutusta.

Seurauksena näistä rajoituksista, tämä ruokavalio voi laihtua nopeasti. Keto ruokavalio voi myös alentaa veren glukoosipitoisuutta.

Ne, jotka toimivat tämän ruokavalion tilalle hiilihydraattien elintarvikkeita, jotka sisältävät runsaasti proteiinia ja rasvaa.

Koska sen kyky vähentää painoa ja myös verensokeritaso astetta rajoitusten vuoksi saanti hiilihydraatteja, tämä ruokavalio oli aluksi käytössä diabeetikoille.

Keto ruokavalio uskotaan on kyky tukea diabeetikoille verensokerin tasoa, koska sen matala hiilihydraatti luonne, varsinkin jos niillä on myös paino-ongelmia.

Kun ryhdytään ketogeeninen ruokavalio, yksilön rajoittuu ryhtyy hiilihydraatteja korkeintaan 30 grammaa päivässä. Loput, heitä kannustetaan kuluttamaan terveellisiä proteiinia ja rasvaa.

Diabeetikot ehdotetaan alentaa hiilihydraatteja, mutta se ei tarkoita poistamista kokonaan koostumuksesta jokapäiväistä ruokaa.

Running keto ruokavalio diabeetikoille saattaa olla riskialttiita muuten tapahtuu ohjauksessa ravitsemuksellinen asiantuntija. Koska diabeetikon vaatii vielä hiilihydraatteja teho resurssi.

Ainakin ne vaativat noin 130 grammaa päivässä sekä suositellaan löytää monimutkaisista hiilihydraatteja.

Yhteinen kömmähdyksiä, että tapahtuu, kun teet keto ruokavalio

1. Ei juo riittävästi vettä

Ei juo tarpeeksi vettäVesi on välttämätöntä säilyttää kehon nesteiden täyttyvät. Neste puutos johtaa varmasti uusia asioita, kuten munuaisten kunnossa.

Jos säännöllisesti olosuhteissa veden läsnäolo on erittäin tarpeellista kehon, kun meneillään keto ruokavalio, veden kysyntä on otettava huomioon paljon enemmän.

Kun rajoittaa hiilihydraatin käyttöä, useita muutoksia tapahtuu kehossa. Joukossa on laskenut verensokerin taso sekä insuliinitaso.

Kun insuliini astetta alempi, munuaiset nesteen vapauttamiseksi. Tämä on mitä sitten aiheuttaa kuivumista.

Alussa keto ruokavalio, useimmat ihmiset tosiaan ollaan woozy ja myös migreeni seurauksena epätasapainoista määrän elektrolyyttejä elimistössä.

Sillä, että sinun pitäisi ottaa koskien 3,5 litraa vettä säilyttämään nesteen saanti kehossa.

2. Ei syö tarpeeksi rasvaa

Ei syö tarpeeksi rasvaaVaikka aineenvaihdunta, kehomme on tottunut sulavat hiilihydraatit, jotka ovat todella muuttuneen muodon glukoosiksi ja jälkeenpäin vaurioitunut alas oikealle valtaan.

Tästä huolimatta keto ruokavalio, kehon kehotetaan enää murtaa sokeria, koska määrä saanti on rajoitettua, mutta kannustetaan irtoa rasvaa.

Kuitenkin monet ihmiset, jotka sitoutuvat tämän ruokavalion keto on vähemmän tarkkaa ymmärrystä.

Monet heistä eivät muista vaihtaa irtoa hiilihydraatteja rasvaa. Yksi syy tähän on huoli kuluttaa rasvaa.

Koska itse asiassa käyttö rasvojen kaikki luonnolliset ja myös terveellisen ja tasapainoisen ainesosia, kuten maitoa, jogurttia, kalaa, lihaa, pähkinöitä, sekä kasvirasvoja kuten avokadot ja oliiviöljyä ei olla epäsuotuisa vaikutus hyvinvointi.

3. laiminlyödä unen aikana

Laiminlyönti unen aikanaEi vain niille, jotka saavat sellaista ravintoa hoito, tämä on todella tapahtuu lähes kaikille, erityisesti niille, jotka asuvat suurkaupunkeihin paljon aikaa ja myös liikenne, joka vie jonkin aikaa.

Lukuisat ajatella merkityksetön nukkua ongelmia, koska niiden välillisiä vaikutuksia. Koska itse asiassa se vaikuttaa merkittävästi menestys ruokavalio-ohjelma, jossa elämme.

Jotkut yksilöt, jotka aloittavat ruokavalio kuuri keto ohjelman haluavat pystyä säilyttämään verensokeri astetta kehon sekä pudottaa painoa kuin hyötyä.

Itse asiassa, ilman loput vaikuttaa sen sokerin kehossa.

Jos jättää loput tottumukset, se muistuttaa harjoitellaan uinti parantua astma mutta tupakointi kun saat pois uima-altaalle.

Se on kuin ottaa terveen toiminnan, mutta “kompensoi” siitä (myös paheneminen sitä) huono rutiineja, jotka vaikuttavat terveyteen.

4. rajoittaminen suolan saanti on rajallinen

Rajoittamalla suolan saanti on myös tiukkaLiiallinen suolan käyttö vaikuttaa korkea verenpaine.

Kuitenkin, natrium pula saatu suola myös olla haitallinen vaikutus elimistöön, kuten sydänsairaus.

Eli suolan käyttöä, joka saa kehossa on oltava oikein. Alkuaikoina keto ruokavalio, kehon suojista natrium suurina määrinä nesteen kanssa vapautuu elimistöön.

Siksi, keho tarvitsee korvaavan suolaa pitää elektrolyyttitasoa tasapainossa.

Phinney sekä Volek yksi tutkijoista on vähäkalorista ruokavaliota suosittelevat vievää 3-5 grammaa natriumia päivittäin.

Ylläpitää suolan kulutuksen kehossa, voisimme kuluttaa elintarvikkeita, jotka sisältävät suoloja, kuten keitto tai liemi ja hapatettu kasvikset.

5. Kuluttaminen liikarasvaa

Kuluttavat liian paljon rasvaaKäsite keto ruokavalio on alentaa hiilihydraatteja sekä muuttaa niitä rasvaa ja proteiinia.

Tämä joskus tekee yksilöt virheinä rasvaa nautitaan yhtä paljon kuin mahdollista. Vaikka rasva toimii vaihtoehtona hiilihydraatteja, muistaa, etteivät kaikki rasvat excel.

Myös jos rasva käteinen, se ei tarkoita, että syö sitä tavattoman tuo paljon parempi terveys ja hyvinvointi liikaa.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.