site
stats

5 Typiske fejltagelser Under en Keto Diet

En ketogen diæt eller bedre omtales som en keto kost er en kost plan, der begrænser indtagelsen af kulhydrater.

På grund af disse begrænsninger, denne diæt er i stand til at slanke sig hurtigt. Keto kost kan også reducere blodglucoseniveauer.

De, der kører denne diæt erstatter kulhydrater med fødevarer, der er høj i sunde protein samt fedt.

På grund af sin evne til at minimere vægt og også blodglucose grader på grund af begrænsninger på indtagelse af kulhydrater, blev denne diæt ved først brugt af diabetikere.

Keto kost menes at være i stand til at hjælpe diabetikere kontrollere blodsukker som følge af dets reducerede kulhydrat karakter, især hvis de har også overdreven vægt.

Når du går gennem en ketogen diæt, er en person er begrænset til at tage i kulhydrater ikke over 30 gram hver dag. Resten, de foreslog at forbruge sunde protein samt fedt.

Diabetikere rådes til at minimere kulhydrater, men det tyder ikke på at fjerne helt fra strukturen af dag-til-dag mad.

Kørsel af en keto kost til diabetikere kunne være risikabelt, hvis det ikke gøres under vejledning af en ernæringsekspert. Fordi en person med diabetes stadig behov kulhydrater som energikilde.

I det mindste, de kræver omkring 130 gram om dagen, og også er foreslået for at komme fra indviklede kulhydrater.

Typiske brølere, der opstår, når du laver en keto diæt

1. Ikke at drikke tilstrækkelig vand

Ikke drikker nok vandVand er vigtigt at opretholde vores kropsvæsker tilfredse. Fluid mangel vil helt sikkert føre til nye problemer, såsom nyresygdom.

Hvis synligheden af vand under typiske omstændigheder er meget nødvendigt for kroppen, når de går gennem en keto diæt, skal overvejes meget mere vandbehov.

Når begrænse indtagelsen af kulhydrater, vil mange ændringer finder sted i kroppen. Blandt dem er nedsat blodsukker samt insulin grader.

Når insulinniveauer reducere, nyrerne frigiver væske. Dette er præcis, hvad så forårsager dehydrering.

I begyndelsen af en keto kost, vil mange mennesker føle sig svimmel og hovedpine på grund af en ubalanceret mængde elektrolytter i kroppen.

Til det, skal du forbruge om 3,5 liter vand for at holde væske forbrug i kroppen.

2. Ikke tager i nok fedt

Ikke spiser nok fedtI processen med metaboliske proces, er vores krop vant til at brænde kulhydrater, der rent faktisk har ændret form til glukose så beskadiget ned til magten.

Ikke desto mindre, i keto kost, kroppen rådes til ikke mere skade ned sukker, fordi mængden af indtaget er begrænset, men opfordres til at kaste fedt.

Desværre er mange personer, som deltager denne diæt keto har en mindre specifik forståelse.

De fleste af dem undlader at huske at erstatte kaste kulhydrater med fedt. En faktor er den bekymring spise fedt.

Som en kendsgerning, vil indtagelse af fedt fra naturlige og også sunde og afbalancerede aktive ingredienser, såsom mælk, yoghurt, fisk, kød, nødder, og veggie fedtstoffer som avocado samt olivenolie ikke have en negativ resultat på wellness .

3. Ignorer sengetid

Forsømmelse søvn tidIkke kun for dem, der får på en kost, dette faktisk gøres ved næsten alle, især dem, der bor i store byer med en stor del af tiden, og også webtrafik, der tager tid.

Masser af tænke på mindre søvn problemer på grund af deres indirekte resultater. Faktisk vil dette væsentligt påvirke succes af kosten program, som vi lever.

Nogle personer, der går gennem en kostplan keto program ønsker at have evnen til at bevare blodsukker niveau i kroppen og slanke som en fordel.

Som en kendsgerning, vil mangel på søvn påvirker graden af sukker i kroppen.

Hvis du overser resten rutiner, ligner det at øve svømning at helbrede astma endnu cigaretrygning, når du forlader svømmehallen.

Det er som at tage en sund og afbalanceret handling, men “gøre op” for det (selv intensivere det) med dårlige rutiner, der påvirker sundhed og wellness.

4. Begrænsning saltforbruget er også stram

Begrænsning af saltindtag er også stramMeget salt indtag vil påvirke højt blodtryk.

Ikke desto mindre vil mangel salt fået fra salt ligeledes have en skadelig indvirkning på kroppen, såsom hjerte-kar-sygdom.

Dvs., at indtagelse af salt, der kommer ind i kroppen skal være ret. I de tidlige dage af en keto kost, kroppen kaster natrium i store mængder med væsken frigives af kroppen.

Det er grunden til, kroppen kræver en alternativ salt at opretholde elektrolyt grader afbalanceret.

Phinney samt volek, en af forskerne på en diæt med lavt kalorieindhold foreslår forbrugende 3-5 gram natrium dagligt.

For at holde saltforbrug i kroppen, kunne vi spise fødevarer, der indeholder salte, såsom suppe eller bryg og gærede grøntsager.

5. Spise alt for meget fedt

Indtager for meget fedtBegrebet en keto diæt er at sænke kulhydrater og ændre dem med fedt samt protein.

Denne gang imellem gør individer fejlfortolket ved at indtage så meget fedt som muligt. Selvom fedt funktion som erstatning for kulhydrater, huske på, at ikke alle fedtstoffer klar.

Selv om fedt readies, betyder det ikke, at indtagelse af det overordentlig vil bringe meget bedre velvære også.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.