site
stats

5 Typiske feil ved å ta en Keto Diet

En ketogen diett eller mye bedre kjent som en keto diett er en diett som begrenser karbohydrat forbruk.

På grunn av disse begrensningene, har denne dietten muligheten til å slippe vekt raskt. Den keto diett kan i tillegg å redusere blodsukkernivå nivåer.

De som kjører denne dietten endre karbohydrater med mat som er høy i sunne proteiner samt fett.

Som et resultat av dens evne til å redusere vekt, så vel som blodsukkernivå nivåer på grunn av begrensninger på bruken av karbohydrater, ble denne dietten først gjort bruk av ved diabetikere.

Den keto diett er antatt å ha evnen til å hjelpe diabetikere kontrollere blodsukkeret som et resultat av dets lave carb natur, særlig hvis de likeledes har vektproblemer.

Når gjennomgår en ketogen diett, er en person begrenset til å ta i karbohydrater ikke mer enn 30 gram daglig. Resten blir de bedt om å spise protein og fett.

Diabetikere er foreslått å redusere karbohydrater, men det betyr ikke at å bli kvitt helt fra strukturen i dag-til-dag mat.

Kjøre en keto diett for diabetikere kan være risikabelt hvis det ikke gjøres under veiledning av en ernæringsfysiolog. På grunn av det faktum at en person med diabetes trenger fortsatt karbohydrater som energikilde.

Minst, krever de rundt 130 gram daglig, og også er foreslått å finne fra kompliserte karbohydrater.

Vanlige feil som oppstår når du gjør en keto diett

1. Ikke drikker nok vann

Ikke drikker nok vannVann er svært viktig å opprettholde våre kroppsvæsker oppfylt. Flytende mangel vil sikkert føre til nye problemer, som for eksempel nyre sykdom.

Hvis under typiske scenarier synligheten av vann er veldig viktig for kroppen, når gjennomføre en keto diett, vann krav må være tenkt på mer.

Når begrense karbohydrat bruk, vil flere endringer skje i kroppen. Blant dem er senket blodglukose og også insulin grader.

Når insulinnivået reduseres, nyrene slippe ut væske. Dette er akkurat det etter som utløser dehydrering.

I begynnelsen av en keto diett, vil de fleste individer føle seg svimmel og også frustrasjoner som følge av en ut av balanse mengden av elektrolytter i kroppen.

For det, må du ta i ca 3,5 liter vann for å bevare væske inntaket i kroppen.

2. Ikke forbruke tilstrekkelig fett

Ikke spiser nok fettI prosessen med metabolic rate, kroppen vår vant til å brenne karbohydrater som faktisk har endret form til glukose og etter det brutt ned til energi.

Likevel, i keto diett, kroppen er rådet til ikke lenger å bryte ned glukose, på grunn av det faktum at mengden av inntaket er begrenset, men oppfordres til å forbrenne fett.

Dessverre mange mennesker som gjennomgår denne dietten keto har en mye mindre presis forståelse.

De fleste av dem glemmer å endre kaste karbohydrater med fett. En faktor er det bekymring om å spise fett.

Som et spørsmål om faktum, vil bruken av fett fra alle naturlige såvel som friske aktive bestanddeler, slik som melk, yoghurt, fisk, kjøtt, nøtter, og også veggie fett som avokado og olivenolje ikke ha en skadelig effekt på velvære .

3. Forsømmelse sengetid

Forsømmelse søvntidIkke bare for de som får på en diett diett, er dette virkelig gjort ved nesten hver person, spesielt de som bor i store byer med mye tid samt nettside trafikk som krever tid.

Mange tror på mindre hvile problemer som et resultat av deres indirekte virkninger. Som et spørsmål om faktum, vil dette vesentlig påvirke suksessen av dietten programmet som vi lever.

Noen mennesker som påtar seg en diett diett keto program har tenkt å være i stand til å holde blodsukkeret grader i kroppen og slippe vekt som en ekstra fordel.

Egentlig vil fravær av resten sikkert påvirke graden av sukker i kroppen.

Hvis du ser bort fra resten praksis, er det som å trene svømming for å behandle astma men røyke sigaretter når du kommer ut av svømmebassenget.

Det er som å ta en sunn handling, men “kompensere” for det (selv intensivere det) med dårlige vaner som påvirker velvære.

4. begrense saltforbruket er for stram

Begrense saltinntaket er også tettFor mye salt bruken vil sikkert påvirke høyt blodtrykk.

Likevel vil natrium mangel ervervet fra salt absolutt likeledes har et negativt resultat på kroppen, slik som hjertesykdom.

Det er, bør forbruket av salt som går inn i kroppen være riktig. I de tidlige dagene av en keto diett, mister kroppen salt i store mengder med væske gitt ut av kroppen.

Det er derfor, trenger kroppen en erstatning natrium for å holde elektro grader balansert.

Phinney og også Volek, blant forskerne på en lav-kalori diett foreslår forbruker 3-5 gram natrium hver dag.

For å holde saltinntaket i kroppen, kan vi forbruker matvarer som inneholder salter, så som suppe eller kjøttkraft og fermenterte grønnsaker.

5. Forbruker for mye fett

Forbruker for mye fettPrinsippet for en keto diett er å redusere karbohydrater samt endre dem med fett og også protein.

Dette gjør ofte folk forvekslet ved å ta i så mye fett som mulig. Selv om fett fungere som en erstatning for karbohydrater, husk at ikke alt fett er bra.

Selv om fettet utmerker, betyr det ikke at forbruker det overdrevent vil gi langt bedre helse også.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.