site
stats

5 Typiska misstag med att ta en Keto Diet

En ketogen diet eller mycket bättre känd som en keto diet är en diet som begränsar carb intag.

På grund av dessa begränsningar, är denna diet kan gå ner i vikt snabbt. Keto kost kan dessutom minimera nivå blodsockernivåer.

De som kör denna dietförändring kolhydrater med livsmedel som innehåller mycket protein och fett.

På grund av sin förmåga att minska vikten samt blodsockernivåer på grund av begränsningar på konsumtionen av kolhydrater, var denna diet först används av diabetiker.

Keto diet tros ha förmågan att hjälpa diabetiker kontrollera blodsockret på grund av dess reducerade carb natur, särskilt om de har också övervikt.

När genomgår en ketogen diet, en person begränsad till att äta kolhydrater högst 30 gram per dag. Resten, de uppmuntras att ta på protein samt fett.

Diabetiker föreslås att sänka kolhydrater, men det betyder inte att eliminera helt från make-up på dagen till dag mat.

Köra en keto diet för diabetiker kan vara riskabelt annars ske under ledning av en dietist. Eftersom en person med diabetes frågor fortfarande behöver kolhydrater som energikälla.

Åtminstone de behöver cirka 130 gram per dag och uppmuntras framåt från komplicerade kolhydrater.

Vanliga misstag som sker när man gör en keto diet

1. Inte dricka tillräckligt med vatten

Inte dricka tillräckligt med vattenVatten är avgörande för att behålla våra kroppsvätskor nöjda. Fluid brist kommer att medföra nya problem, såsom njure sjukdom.

Om under typiska situationer förekomsten av vatten är oerhört viktigt för kroppen, när de genomgår en keto diet, vattenbehov måste övervägas extra.

När begränsa kolhydratintaget kommer flera justeringar säkert förekommer i kroppen. En av dem minskar blodsocker samt insulin grader.

När insulin grader minska njurarna lansera vätska. Detta är exakt vad skapar sedan uttorkning.

I början av en keto diet, kommer många människor känner verkligen yr och även huvudvärk till följd av en ur balans mängden elektrolyter i kroppen.

För detta måste du ta om 3,5 liter vatten för att bevara vätskeintag i kroppen.

2. Inte äta tillräckligt fett

Inte äter tillräckligt med fettI processen för metabolism, är vår kropp vana vid att smälta kolhydrater som har förändrade formen till glukos och därefter skadade ned till energi.

Men i keto diet, är kroppen rekommenderas att inte bryta ner glukos, på grund av det faktum att mängden intaget är begränsad, men uppmanas att smälta fett.

Tyvärr, massor av människor som genomgår denna diet keto har en mycket mindre korrekt förståelse.

Många av dem försummar att ändra kasta kolhydrater med fett. En faktor är frågan om att ta i fett.

I själva verket kommer användningen av fett från alla naturliga såväl som hälsosamma komponenter, såsom mjölk, yoghurt, fisk, kött, nötter och veggie fetter som avokado och olivolja inte har en ogynnsam effekt på wellness .

3. Ignorera sänggåendet

Försummelse sovtidInte bara för dem som får på en diet regimen, detta i själva verket görs av nästan alla, särskilt de som bor i stora städer med en hel del tid och webbtrafik som kräver tid.

Massor av överväga triviala sömn frågor på grund av deras indirekta effekter. Egentligen kommer detta avsevärt påverka framgången av diet program som vi lever.

Vissa individer som genomgår en diet keto program har för avsikt att ha förmåga att upprätthålla blodsocker grader i kroppen och även släppa vikt som en förmån.

Egentligen kommer bristen på sömn påverkar graden av socker i kroppen.

Om du ignorerar resten rutiner, liknar det utövar simning att bota astma ännu röka när du kommer ut ur poolen.

Det är som att ta en hälsosam åtgärd, men “kompensera” för det (även intensifiera det) med dåliga metoder som påverkar hälsan.

4. Att begränsa saltintag är också begränsad

Begränsa saltintag är också snävaÖverdriven salt konsumtion kommer säkert att påverka högt blodtryck.

Emellertid kommer natriumbrist erhållen från saltet dessutom ha en negativ effekt på kroppen, såsom hjärt- och kärlsjukdomar.

Det vill säga, måste användningen av salt som får i kroppen vara rätt. I de tidiga dagarna av en keto diet, sheds kroppen natrium i stora mängder genom vätskan lanserats av kroppen.

Det är därför kräver kroppen en alternativ salt för att hålla elektrolyt grader stabiliserade.

Phinney och Volek bland forskarna på en lågkaloridiet rekommenderar att konsumera 3-5 gram natrium per dag.

Att upprätthålla saltintag i kroppen, kan vi äta livsmedel som innehåller salter, såsom soppa eller buljong och jästa grönsaker.

5. konsumerar för mycket fett

Konsumerar för mycket fettBegreppet keto diet är att minska kolhydrater samt ändra dem med fett och protein.

Detta gör ibland människor förväxlas genom att konsumera så mycket fett som möjligt. Även fett fungerar som ett substitut för kolhydrater, kom ihåg att inte alla fetter redo.

Även om fettet förbereder, betyder det inte att konsumera det överdrivet kommer att ge mycket bättre hälsa samt.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.