site
stats

5 Tipikus hibák vesz egy Keto Diet

A ketogén diéta vagy jobb nevezik keto étrend diéta séma, amely korlátozza szénhidrát bevitel.

Ennek eredményeként ezek a korlátozások, ezt a diétát képes karcsúsítását azonnal. A keto étrend ezenkívül csökkentik a vér glükóz-fok.

Azok, akik futtatni ezt a diéta szénhidrát, hogy az élelmiszerek magas egészséges fehérje és zsír.

Ennek eredményeként az a képessége, hogy alacsonyabb súly és vércukorszint fok miatt korlátai bevitt szénhidrát, ezt a diétát eredetileg által használt cukorbetegek.

A keto diéta véljük, hogy képes, hogy segítse a cukorbetegek szabályozni a vércukorszintet, mert a csökkentett szénhidráttartalmú jellegét, különösen, ha ők is az elhízás.

Amikor megy a ketogén diéta, egyéni korlátozódik fogyaszt szénhidrátot nem nagyobb, mint 30 gramm naponta. A többi, szintén javasolt fogyasztani az egészséges fehérjét, valamint a zsír.

Cukorbetegek javasoljuk, hogy csökkentse a szénhidrátok, de ez nem azt sugallják, kiküszöbölve teljesen szerkezete napról napra étel.

Futás a keto diéta cukorbetegeknek veszélyes lehet, ha nem történik felügyelete mellett egy táplálkozási. Mivel az ember diabéteszes problémák továbbra is szüksége van a szénhidrátok, mint energiaforrás.

Legalábbis igényelnek körülbelül 130 gramm naponta, valamint azt javasolta, hogy megtalálják a következőtől bonyolult szénhidrátok.

Szokásos hiba, hogy kerülhet sor, ha csinál egy keto diéta

1. Nem iszik elegendő vizet

Nem ivott elég vizetA víz alapvető fontosságú, hogy a testfolyadékok teljesülnek. Folyékony hiány vezet vadonatúj problémák, mint például a vese állapotát.

Ha normál helyzetben a víz jelenléte rendkívül fontos a szervezet számára, amikor vállaló keto diéta, víz követelményeket kell gondolt tovább.

Amikor korlátozása szénhidrát bevitelt, sok változtatást fog történni a szervezetben. Egyikük csökken a vércukorszint, valamint az inzulinszintet.

Ha az inzulin fok csökkentése, a vese folyadék kibocsátási. Ez az, ami után, amely kiváltja a kiszáradás.

Az elején egy keto diéta, a legtöbb egyén fog szédülni és migrén eredményeként kiegyensúlyozatlan elektrolitok a szervezetben.

Az, hogy kell fogyasztani körülbelül 3,5 liter vizet, hogy megőrizze folyadékbevitelt a szervezetben.

2. Nem fogyaszt elegendő zsírt

Nem eszik eleget, zsírAmikor anyagcsere-folyamat, a testünk hozzászokott olvad szénhidrátot, hogy valóban megváltozott formában glükózzá és utána sérült le áramot.

Mindazonáltal, a keto diéta, a test utasítást nem lebontani a cukrot, mivel a mennyiség a fogyasztás korlátozott, azonban van kényszerítve, hogy olvad a zsír.

Sajnálatos, hogy sok személy, aki ezt a diétát megy keto sokkal kevésbé pontos képet.

Többségük nem emlékszem, hogy változtatni az elveszett szénhidrátot és zsírt. Ennek egyik oka a kérdéskör vesz a zsír.

Tény, hogy a zsírok teljesen természetes és egészséges hatóanyagok, mint a tej, joghurt, hal, hús, dió, valamint zöldség zsírok, mint például az avokádó és olívaolaj biztosan nincs kedvezőtlen eredményt az egészségre.

3. elhanyagolás alvási idő

Elhanyagolás alvási időNem csak az kap, aki a diéta, ez tényleg történik szinte mindenki, különösen azok, amelyek élnek a nagy városokban nagyon sok időt és a forgalom, amely bizonyos időt vesz igénybe.

Számos úgy kisebb alvási zavarok miatt a közvetett hatásokat. Tulajdonképpen ez jelentősen befolyásolja a siker a diétás program, amiben élünk.

Néhány ember, hogy menjen át a diéta keto programot szeretné, hogy képes megőrizni vércukorszint fok a test, valamint karcsú le, mint a bónusz ajánlatot.

Tény, hogy az alváshiány hatással lesz a cukor szintjét a szervezetben.

Ha elhanyagoljuk többi viselkedés, ez olyan, mint gyakorló úszás gyógyítani az asztma, de a dohányzás, ha kiszállsz az uszoda.

Ez hasonlít vesz az egészséges lépés azonban „kompenzáló” mert (szintén romló it) negatív gyakorlatokat, amelyek befolyásolják wellness.

4. korlátozása sófogyasztás túl feszes

Korlátozása sóbevitel is szorosTúl sok só használata hatással lesz a vérnyomást.

Azonban, nátrium-hiány ütött a só minden bizonnyal emellett van egy negatív hatása van a szervezetre, mint például a szív- és érrendszeri betegségek.

Azaz, a sóbevitel, hogy belép a szervezet, hogy jobb. Az első napokban a keto diéta, a test veszít a só nagy mennyiségben a folyadék által elindított test.

Ezért a testnek szüksége van egy csere só tartani elektrolit fok stabilizálódott.

Phinney és Volek között a tudósok egy alacsony kalóriatartalmú étrend javasoljuk fogyasztása 3-5 gramm nátrium naponta.

Annak érdekében, hogy a sófogyasztás a szervezetben, tudunk enni élelmiszerek tartalmazó sók, mint például a leves vagy húsleves és erjesztett zöldség.

5. fogyaszt túl sok zsírt

Fogyaszt túl sok zsírtAz elv a keto étrend csökkenti a szénhidrát és megváltoztatni őket zsírral, valamint az egészséges fehérje.

Ez néha teszi az embereket összetéveszteni eszik annyi zsírt, mint lehetséges. Bár a zsír munka, helyettesítő szénhidrátok, vegye figyelembe, hogy nem minden zsír kész.

Akkor is, ha a zsír előkészíti, ez nem azt jelzi, hogy eszik meg túlzottan fog sokkal jobban wellness is.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.