site
stats

5 rasvoja, jotka auttavat kehonrakentajat vähentää painoa

Ketogeeninen ruokavalio villitys, joka edistää rasvan kulutus on epäilemättä parhaillaan rakastama yleisön.

Huolimatta siitä, että se on melko pois syystä, itse asiassa, tämä ruokavalio on varsin onnistunut.

Kuitenkin sovellettaessa se vaatii tietoa valitessaan rasvoja, jotka hyödyttävät elin. Ei yksinkertaisesti kaikenlaista rasvaa voi kuluttaa.

Täällä on 5 terveellisen ja tasapainoisen rasvoja, jotka voit toteuttaa ruokavaliota suunnitelma:

1. kananmuna

kovaksi keitetty muna-ruokavalioRakenteessa lihas, munat ovat edelleen numero 1 proteiini, joka on pilari päivittäin. Munien valkoinen ja myös keltainen sisältävät proteiinia.

Silti valkuaiset ovat yksinkertaisempia sulattaa kuin munankeltuaiset johtuu siitä, että keltuaiset ovat rasvaisia ruokia, jotka niin ikään toimittamaan lisää proteiinia.

1 munankeltuainen sisältää 6 grammaa rasvaa (puoli hydrattua rasvaa), joten jos syönyt liikaa on varmasti kertyminen rasvaa.

Palvelu on alentaa käyttö munankeltuaiset, ei poista niitä. Voit lisätä 1 munankeltuainen 5-6 munanvalkuaiset, enintään 3 kertaa päivässä.

Tekemällä tämän saat 24 grammaa terveitä proteiinia ja 6 grammaa terveellistä rasvaa.

2. Lohi

lohi-for-ruokavalioLohi on erinomainen omega-3-rasvoja.

Omega-3 itsessään on ainutlaatuinen tyyppi rasvaa, joka auttaa suojautumaan glutamiini menetystä, tukee näin kehon immuunijärjestelmää ja välillisesti vaikuttavat kehitykseen.

Tämä sisältö myös auttaa käsittelemään lihasmassaa turvotusta ja johtaa varastointi glykogeenin.

Jopa omega-3 ehdotetaan aineena, joka edistää rasvakudoksen ja lihasmassan säilyttämistä koko ruokavalio suunnitelma vaiheessa.

6 unssia lohta koostuu koskee 34 grammaa terveitä proteiinia ja 12 grammaa rasvaa.

Se voi näyttää paljon, mutta ei stressiä, paljon rasvaa hyödynnetään etuja edellä ennen tallennusta elimistöön.

Jos kertymistä rasvaa tapahtuu kehossa, se on paljon parempi tehdä sydän sulaa sen sijaan, alentamalla saanti terveellisiä rasvoja suoraan kehosta.

Hankkia terveys ja hyvinvointi hyödyt, voit syödä lohta peräti 6-12 unssia, 4 kertaa viikossa.

3. Punainen liha

punaisen lihan-for-ruokavalioJos vähentää kaloreita niin rajusti ja poistaa liiallista terveellistä rasvaa, kehon testosteronitasoja varmasti saa puuttua.

Yksinkertaisesti sanottuna, jos minimoidaan liiallinen ruokarasvana lisäksi hiilihydraatteja ja myös yleistä kaloreita, testosteronitasoja voi vähentyä.

Vaikutus tapahtuu teidän lihaksia.

Punainen liha itsessään sisältää rasvaa, joka ylläpitää testosteronitaso, joka koostuu konjugoitu linolihappo (CLA), joka on erityinen rasvaa, joka sallii kehon tehdä rasvaa virtalähteenä ja ylläpitää proteiinisynteesiä ja myös lihaskudosta kehittämiseen.

Heikommiksi 6 unssia vähärasvaista lihaa tuottaa 32 grammaa terveitä proteiinia ja 9-14 grammaa rasvaa. Voit kuluttaa punaista lihaa 2 kertaa päivässä, mukana et syö enemmän kaloreita kuin jokapäiväistä tavoitetta.

4. Vähärasvainen juusto

low_fat_cheesePaljon väärinkäsitystä maidosta kohteita, että ne kaikki aiheuttavat rasvaa.

Itse asiassa tämä ei ole todellista. Vähärasvainen juusto sisältää prosenttiosuuden CLA, joka on lihas muodostava aine, joka tekee sulatettaessa rasvaa tullut valtaa kuten punaista lihaa.

Lisäksi maitotuotteita, on lukuisia anabolism edistäminen-peptidin lisäksi kalsiumia, vitamiineja ja muita mineraaleja.

Tuoreessa tutkimuksessa esitetään lisäksi läsnäolo kalsitriolin, aine, joka auttaa polttamaan rasvaa aikana vähäkalorista ruokavaliota.

5. avokadot

avokado-for-ruokavalioAvokadot ovat hedelmä, joka on hyvin mahdollisesti kulutetaan aikana ruokavaliota kuuri, koska se sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja, jotka voivat lisätä suuren kolesterolia ja vähentää kielteisiä.

Avokadot samoin muodostuvat E-vitamiinia, joka auttaa estämään vahingot runkoon, koska täysin vapaita radikaaleja, parantaa koskemattomuuden ja myös anti-aging.

Lisäksi avokadot samoin koostua terveellisen ja tasapainoisen proteiinit ja myös foolihappoa, joten se on erittäin suositeltavaa odottaa naisten pienentää riskiä synnynnäisiä epämuodostumia.

johtopäätös

Lukuisat laihduttajille, joka koostuu niistä, jotka rakentavat lihasmassaa, välttää rasvaisia ruokia.

Mutta todellisuudessa tämä ei ole tilanne. Lähtökohtana lihaskudosta kehittämiseen ja säilöntä rasvaa hallitsee kaloreita ja tarjoaa oikealla ravinnolla.

Vaikka rasvaisia ruokia voi olla kalorien, he lisäävät paljon ravinteita, joita lisäksi tarvitaan elin.

Näiden terveellisen ja tasapainoisen rasvaisia ruokia voi olla erinomainen vaihtoehto koko täyteaineena.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.