site
stats

5 najpogostejše napake na Ob keto Diet

Ketogenic prehrana ali bolje besedilu dieti keto je prehrana, ki omejuje ogljikove hidrate porabo.

Zaradi teh omejitev, to prehrana ima sposobnost, da izgubijo težo hitro. Dieta keto lahko dodatno nižje stopnje sladkorja v krvi.

Tisti, ki vodijo ta sprememba prehrane ogljikovih hidratov s hrano, ki je visoko v zdravem beljakovin in maščob.

Zaradi svoje sposobnosti, da zmanjša težo, kot tudi raven glukoze v krvi zaradi omejitev glede uporabe ogljikovih hidratov, je ta dieta na prvi diabetiki uporabljajo.

Dieta keto je mislil, da bi lahko pomagali diabetiki nadzor glukoze v krvi zaradi svoje nizke Carb narave, še posebej, če so dodatno imajo debelosti.

Ko doživlja ketogenic prehrane, ki je posameznik omejen pri ogljikovih hidratov ne več kot 30 gramov na dan. Vse ostalo, se priporoča, da z beljakovinami, kot tudi maščobe.

Diabetiki se priporoča za zmanjšanje ogljikovih hidratov, vendar to ne pomeni, da se znebi popolnoma iz make-up s hrano dan za dnem.

Vodenje prehrane keto za diabetike je lahko tvegano, če se ne opravi pod vodstvom nutricionista. Ker posameznika s sladkorno boleznijo še vedno potrebuje ogljikove hidrate kot vir energije.

Vsaj, ki jih potrebujejo okoli 130 gramov na dan, kot tudi spodbuja, da prihajajo iz zapletenih ogljikovih hidratov.

Tipične napake, ki se dogajajo pri tem dieto keto

1. Ne pitje zadostne vode

Ni pitje dovolj vodeVoda je izredno pomembno, da naše telesnih tekočin izpolnjeni. Fluid primanjkljaj bo prinesla popolnoma nove težave, kot so ledvice bolezni.

Če v okviru rednih razmerah je obstoj vode res potrebno za telo, ko gredo skozi dieto keto, zahteve za vodo je treba pomislil veliko več.

Pri omejevanju ogljikovih hidratov navada, bo več sprememb zgodi v telesu. Eden od njih je znižala raven krvnega sladkorja, kot tudi insulin stopinj.

Ko raven inzulina nižje, ledvice začetek tekočino. To je samo tisto, kar potem sproži dehidracijo.

Na začetku diete keto, bo večina ljudi gotovo res počutim vrtoglavice in glavobole zaradi neuravnoteženega količino elektrolitov v telesu.

Za to, morate porabiti v zvezi z 3,5 litra vode, da bo vnos tekočine v telesu.

2. Ni pokazal dovolj maščobe

Ne jeste dovolj maščobeMedtem ko procesu presnove, ki je naše telo navajeni na kurjenje ogljikovih hidratov, ki so preoblikovala obliko za sladkor, nato poškodovanih desno navzdol na oblast.

Vendar pa je v prehrani keto, se telo naročeno, da ni več razgradnjo glukoze, saj je količina porabe je omejeno, vendar se priporoča, da stopi maščobe.

Vendar pa številni posamezniki, ki to dieto keto imajo veliko manj natančno razumevanje.

Večina jih pozabi zamenjati skladišče ogljikovih hidratov z maščobo. To je predvsem zaskrbljenost zaradi uživanja maščob.

Dejstvo je, uživanje maščob iz vseh naravnih in zdravih sestavin, kot so mleko, jogurt, ribe, meso, oreščki, kot tudi rastlinskih maščob, kot so avokado, kakor tudi olivno olje ne bodo imeli negativen rezultat na počutje.

3. Neupoštevanje čas spanja

Čas Zanemarjanje spanjaNe samo za tiste, ki dobijo na načrtu prehrane, to je v resnici opravljajo skoraj vsi, še posebej tisti, ki živijo v velikih mestih z veliko časa, kot tudi spletnega prometa, ki traja nekaj časa.

Številni menijo, trivialne težave počitka zaradi njihovih posrednih rezultatov. Pravzaprav bo to bistveno vplivalo na uspešnost diete, da živimo.

Nekateri posamezniki, ki opravijo program prehrana keto želeli imeti sposobnost ohranjanja krvnega sladkorja stopinj v telesu kot tudi slim navzdol kot nagrado.

Dejansko bo odsotnost ostalega vplivajo na raven sladkorja v telesu.

Če ste spregledali vedenje počitka, to je kot vadil plavanje za zdravljenje bronhialne astme, ampak kajenje cigaret, ko greš na bazen.

To je kot ob zdravo in uravnoteženo korak, vendar “, ki sestavljajo” za njo (celo poslabšuje) z negativnimi rutino, ki vplivajo na zdravje in dobro počutje.

4. Omejevanje porabe sol prekratek

Omejevanje vnosa soli, je prav tako tesenPreveč zaužite soli bo vplivalo na visok krvni tlak.

Vendar pa bo pomanjkanje soli, pridobljene iz soli prav tako imela škodljiv rezultat na telesu, kot so bolezni srca.

To pomeni, da mora biti uporaba soli, ki gre v telo prav. V zelo zgodnjih dneh dieti keto, telo lope natrija v velikih količinah preko tekočine v telo sprosti.

To je razlog, da telo potrebuje nadomestno sol, da se ohrani elektrolitov stopinj uravnotežena.

Phinney in tudi Volek, med raziskovalci na dieti z nizko vsebnostjo kalorij priporočajo uživanje 3-5 gramov natrija vsak dan.

Da bi ohranili vnos soli v telesu, lahko jemo hrano, ki vsebuje soli, kot so juhe ali pivo in fermentiranih zelenjavo.

5. Uživanje pretirane maščobe

Porabijo preveč maščobNačelo prehrane keto je zmanjšati ogljikove hidrate kot jih spremenite z maščobo, kot tudi zdravo beljakovin.

To pogosto naredi ljudi, ki jedo toliko maščobe, kot je mogoče napačno interpretirana. Čeprav maščobe služijo kot nadomestek za ogljikove hidrate, ne pozabite, da niso vse maščobe pripravljen.

Tudi če je maščoba dobro, to ne pomeni, da ga bo jedel nadvse prinese veliko boljše wellness kot dobro.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.