site
stats

5 masti koje pomažu graditelji tijelo za smanjenje težine

Ketogenic dijeta režim obrazac koji reklamira upotreba masti je sigurno trenutno se uživa u javnosti.

Uprkos činjenici da je to prilično od faktora, u stvari, to dijeta je prilično uspješan.

Bez obzira na to, u primjeni je potrebna mudrost kada branje masti koje su dobre za organizam. Ne samo bilo koje vrste masti može se uzeti u.

Ovde su 5 zdravih masti koje možete uzeti u na režimu ishrane:

1. Cijela jaja

tvrdo kuvano jaje-dijetaU zgradi mišićnog tkiva, jaja su i dalje broj 1 protein koji je stub svakog dana. Oba jaja bijele i žute sadrže proteine.

Međutim bjelanjaka su jednostavniji za varenje od žumanca zbog činjenice da žumanca uključuju masne hrane koja dodatno daje više proteina.

1 žumance sadrži 6 grama masti (pola zasićenih masti), tako da ako se uzima previše to će biti nakupljanje masti.

Servis je da se smanji unos žumanca, ne da ih eliminirati. Možete dodati 1 žumance 5-6 belanca, ne više od 3 puta dnevno.

Na taj način ćete sigurno dobiti 24 grama zdravih proteina i 6 grama zdrave masti.

2. Salmon

losos-za-dijetuLosos je odličan izvor omega-3 masnih kiselina.

sama omega-3 je jedinstvena vrsta masti koja pomaže zaustaviti gubitak glutamina, stoga održavanje tijela imuni sistem i indirektno utiču na razvoj.

Ovaj materijal dodatno pomaže dogovor sa mišićavim otokom tkiva i dovodi do prostora za pohranu glikogena.

Također omega-3 je prikazan kao tvar koja se reklamira gubitak masnog tkiva i mišićne zadržavanje tkiva u cijeloj fazi dijete.

6 grama lososa sadrži u vezi 34 grama proteina i 12 grama masti.

To može izgledati mnogo, međutim, ne brinite, puno masti je koristio u korist već rečeno prije nego što je spasio tijelo.

Ako dođe do nagomilavanja masti u tijelu, mnogo je bolje da radim kardio da ga baci, a ne smanjenje potrošnje zdrave i uravnotežene masti pravo u vaše tijelo.

Da biste dobili zdravlje prednosti, možete jesti lososa kao visok kao 6-12 unci, 4 puta tjedno.

3. Crveno meso

crveno-meso-za-dijetuAko smanjite kalorije tako drastično i eliminirati previše zdrav i uravnotežen masti, nivo testosterona vaše tijelo će sigurno biti prekinut.

Jednostavno rečeno, ako smanjite prekomjerne hrane masti, pored ugljikohidrata i ukupne kalorije, vaš nivo testosterona može smanjiti.

Utjecaj će se dogoditi na mišiće.

sama crveno meso ima masti koja održava testosterona stupnjeva, uključujući i Konjugovana linolna kiselina (CLA), što je poseban masti koja omogućava tijelu da se masti kao izvora energije i održava zdrav sintezu proteina i razvoj i mišićnog tkiva.

Vitkije 6 unci nemasno meso proizvodi 32 grama zdravih proteina i 9-14 grama masti. Možete jesti crveno meso 2 puta dnevno, isporučuje se ne jedete više kalorija nego što vaše ciljane dana u dan.

4. Nemasni sir

low_fat_cheeseBrojni mitovi distribuciju o mliječnim proizvodima da su svi oni pokreću masti.

Zapravo, ovo nije stvarno. Nemasni sir sadrži postotak CLA, koji je supstanca mišića formiranja koja čini topljenje masti dolaze da bi vlast kao u crvenom mesu.

Pored toga, u mliječne proizvode, postoje mnogi anabolizam promocija-peptid, pored kalcijuma, vitamina i raznih drugih minerala.

Nedavna istraživanja isto tako pokazuje prisustvo kalcitriol, materijal koji može pomoći baciti masti tokom niskokalorične dijete.

5. Avokado

avokado-za-dijetuAvokado je voće koje je izuzetno dobro konzumira širom plan ishrane zbog činjenice da je bogata mononezasićenim mastima, koje mogu poboljšati odličan nivo holesterola i niže loše.

Avokado dodatno sastoje od vitamina E koji pomaže spriječiti oštećenja organizma kao rezultat besplatan radikala, poboljšava otpornost kao i kao anti-aging.

Osim avokado isto tako uključiti zdrav proteina i folne kiseline, tako da je izuzetno savjetuje za očekuju žene kako bi se smanjila opasnost od urođenih mana.

zaključak

Nekoliko dijeti, uključujući i one koji grade mišićna tkiva, spriječiti masne hrane.

Međutim, zapravo, to nije slučaj. Osnova za rast mišićnog tkiva i očuvanju tjelesne masti je kontrola kalorija i nudi ispravne hrane.

Iako masne hrane može biti kalorija, oni dodaju mnogo više hranjivih tvari koje su dodatno potrebni organizmu.

Ovi zdravi masne hrane može biti dobar izbor u cijeloj glomaznost.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.