site
stats

5 masti koje pomažu bodybuilderi za smanjenje težine

Ketogena dijeta uzorak koji reklamira korištenje masnoća je bez sumnje trenutno se ljubio u javnosti.

Iako je već od faktora, kao što je zapravo, ova dijeta režim je prilično uspješna.

Ipak, u korištenju je za njega potrebna znanja pri odabiru masti koje su dobre za tijelo. Nije jednostavno bilo koja vrsta masti može jesti.

Ispod su 5 zdravih masti koje možete jesti na dijeti:

1. Cijeli jaje

tvrdo kuhano jaja-dijetaU izgradnji mišićne mase, jaja su još uvijek broj jedan zdravi protein koji je bitan na dnevnoj bazi. Oba jaja bijele i žute su zdravi protein.

Međutim bjelanjke lakše probaviti nego žumanjke jer žumanjci sadrže masne namirnice koje pružaju dodatne proteine.

1 žumanjak ima 6 grama masti (pola zasićene masti), pa ako se uzme u previše to će sigurno biti nakupljanje masti.

Usluga je da se smanji korištenje žumanjcima, ne bi ih eliminirati. Možete dodati jedan žumanjak 5-6 bjelanjaka, ne veće od 3 puta na dan.

Na taj način ćete sigurno dobiti 24 grama zdravog proteina i također 6 grama zdrave masti.

2. Losos

losos-za-dijetuLososa je izvanredan izvor omega-3 masti.

Omega-3 je sama po sebi jedinstvena vrsta prehrambene masti koja pomaže spriječiti gubitak glutamina, stoga podupire imunološki sustav i posredno utječu na rast.

Ovaj materijal također pomaže u borbi protiv mišićne oticanje i također dovodi do prostora za pohranu glikogena.

Čak i omega-3 je označen kao materijal koji reklamirate gubitak masnog tkiva i zadržavanje mišićne mase tijekom faze prehrane.

6 unci lososa sastoji od oko 34 grama zdravog proteina i također 12 grama masti.

To može izgledati puno, ali ne brinite, većina masnoća se iskoristilo za prednosti navedenih iznad, prije nego što je u tijelu.

Ako se graditi-gore od masti događa u tijelu, to je daleko bolje raditi kardio ga rastopiti, a ne smanjuje unos zdravih masti u vašem tijelu.

Da biste dobili zdravstvene prednosti, možete konzumirati lososa kao visok kao 6-12 unci, 4 puta tjedno.

3. Crveno meso

crveno-meso-za-dijetuAko smanjite kalorije tako drastično i ukloniti pretjeranu zdrav i uravnotežen masnoće, vaše tijelo razine testosterona će sigurno biti poremećen.

Jednostavno rečeno, ako bi se smanjili način previše hrane masti, pored ugljikohidrata i potpune kalorija, testosterona stupnjeva može se smanjiti.

Utjecaj će sigurno pojaviti na vaše mišiće.

Crveno meso samo po sebi se sastoji od masti koja podržava testosterona stupnjeva, koji se sastoji od konjugirana linolna kiselina (CLA), što je posebna mast koja omogućuje tijelu da se masti kao izvor energije, a također održava zdravu sintezu proteina i razvoj i mišićnog tkiva.

Mršaviji 6 unci nemasno meso proizvodi 32 grama proteina i također 9-14 grama masti. Možete jesti crveno meso 2 puta dnevno, u ponudi ne konzumirati čak i više kalorija nego što vaš svakodnevni cilj.

4. Low-fat sir

low_fat_cheeseMnoge zablude distribucija vezi mliječne proizvode koji su svi uzrokuju masti.

Kao Zapravo, to nije stvarno. Niske masnoće sir ima malu količinu CLA, koji je spoj mišića koji tvore čini prolijevanja masnoće završio kao moć kao u crvenom mesu.

Na vrhu toga, u mliječnim proizvodima, postoji mnogo anabolizam promocija-peptida, osim kalcija, vitamina i i razne druge minerale.

Nedavna studija također pokazuje prisutnost kalcitriol, tvar koja može pomoći prolio masnoća tijekom niske kalorijske dijeta režim.

5. Avokado

avokado-za-dijetuAvokado su voće koje se izuzetno dobro uzeti u vrijeme plan prehrane s obzirom na činjenicu da je u izobilju u mononezasićene masti koje mogu povećati razinu dobrog kolesterola i smanjuju loše.

Avokado također se sastoje od vitamina E koja pomagala zaštititi od oštećenja na tijelu zbog slobodnih radikala, povećava otpornost i kao protiv starenja.

Osim avokada dodatno su zdrave i uravnotežene proteina i također folnu kiselinu, pa je vrlo preporučljiva je za trudnice kako bi se smanjila opasnost od abnormalnosti.

Zaključak

Brojni dijeti, uključujući i one koji su u razvoju mišiće, ostati jasno od masne hrane.

Međutim, u stvari, to nije situacija. Temelj za razvoj mišićnog tkiva i također održavanje tjelesne masti je kontroliranje kalorija, a također opskrbljuje odgovarajuću prehranu.

Iako masne hrane može biti kalorija, oni doprinose mnogo hranjivih tvari koje također zahtijeva tijelo.

Ove zdrave i uravnotežene masne hrane može biti velika mogućnost tijekom glomaznost.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.