site
stats

5 maščob, ki bodybuilderji pomoč za znižanje teže

Ketogenic prehrana režim muha, ki spodbuja porabo maščob je nedvomno trenutno pa všeč javnosti.

Kljub temu, da je precej iz razloga, dejansko, ta dieta je dokaj uspešna.

Kljub temu, da ga uporabljajo, zahteva po znanju pri izbiri maščob, ki koristijo telesu. Ne samo kakršne koli vrste maščob mogoče sprejeti.

Tukaj je 5 zdravih maščob, ki jih lahko jedo na dieti:

1. Celotna jajce

trdo kuhano-jajce-prehranaV strukturi mišičnega tkiva, jajca so še vedno številka 1 zdrav beljakovina, ki je bistven vsak dan. Oba jajca belo in tudi rumeno imajo beljakovine.

Vendar beljaki so lažje prebavljive kot jajčne rumenjake od rumenjakov vsebujejo mastne hrane, ki prav tako oskrbujejo več beljakovin.

1 rumenjak vsebuje 6 gramov maščobe (pol hidrogenirane maščobe), tako da, če delo v pretirani bo kopičenje maščobe.

Rešitev je, da se zmanjša uporabo jajčnih rumenjakov, ki jih ne odpravi. Lahko vključujejo 1 rumenjak na 5-6 beljakov, ni večje od 3-krat na dan.

Na ta način boste dobili 24 gramov zdravih beljakovin in tudi 6 gramov zdrave in uravnotežene maščob.

2. Salmon

losos-za-prehraneLosos je izjemen vir omega-3 maščobne kisline.

Omega-3 sam je posebna vrsta prehranske maščobe, ki pomaga ustaviti izpadanje glutamin, zato ohranjanje telesne imunski sistem in tako posredno vplivanje na rast.

Ta spletna vsebina še dodatno pripomore k boju proti mišično tkivo otekanje in prinaša tudi prostor za shranjevanje glikogena.

Tudi omega-3 je predlagan kot material, ki oglašuje izgubo telesne maščobe in tudi mišično zadrževanje tkiva med fazo prehrana režim.

6 unč lososa sestavlja zvezi 34 gramov proteina in tudi 12 gramov maščobe.

Lahko si cel kup, vendar ne skrbi, je veliko maščob, ki se uporablja za prednosti obravnavanih več, preden se shrani v telesu.

Če se pojavi kopičenje maščob v telesu, je bolje, da ne kardio, da je skladišče, namesto zmanjšuje vnos zdravih in uravnoteženih maščob pravico v svoje telo.

Za pridobitev wellness prednosti, ki jih lahko porabijo losos tako visoko kot 6-12 unč, 4-krat na teden.

3. Rdeče meso

rdeče meso-za-prehraneČe zmanjšanje kalorij tako močno in odstraniti tako preveč zdrave maščobe, bo testosterona stopinj vašega telesa zagotovo moti.

Preprosto povedano, če boste zmanjšali tako preveč hrane maščobe, skupaj z ogljikovimi hidrati in tudi skupnih kalorij, lahko vaše testosterona stopinj zmanjšali.

Vpliv bo potekalo v vaših mišičnih tkiv.

Rdeče meso samo po sebi vsebuje maščobe, ki podpira testosterona stopinj, vključno konjugirana linolna kislina (CLA), ki je edinstven maščobe, ki omogoča telesu, da maščobe kot vir energije in podpira zdravo sintezo beljakovin in rast mišic.

Vitkejšo 6 unč pustega mesa ustvari 32 gramov beljakovin in 9-14 gramov maščobe. Lahko uživajo rdeče meso 2-krat na dan, če ne jeste celo več kalorij kot svoj dnevni cilj.

sir 4. nizko vsebnostjo maščob

low_fat_cheeseNekaj napačnih ki kroži okoli mlečnih izdelkov, ki so vsi ustvarjajo maščobe.

Kot Dejstvo je, da to ni pravi. sir z nizko vsebnostjo maščob vsebuje majhno količino CLA, ki je, mišice tvori spojina, ki naredi taljiva maščobna je imelo moči kot rdeče meso.

Poleg tega, v mlečnih izdelkih, obstaja veliko proteinov promocija-peptid, poleg kalcija, vitaminov in drugih mineralov.

Nedavna študija, ki prav tako pokaže prisotnost kalcitriola, spojine, ki lahko pomagajo shed maščobe skozi načrta prehrane nizkokalorično.

5. Avokado

avokado-za-prehraneAvokado je sadež, ki je zelo verjetno sprejeta v času diete, saj je bogata z enkrat nenasičenih maščob, ki lahko pospešijo veliko raven holesterola v krvi in zmanjšujejo slabe narave.

Avokado tudi sestavljena iz vitamina E, ki pomaga preprečiti poškodbe telesa zaradi prostih radikalov, dviguje odpornost in tudi proti staranju.

Poleg avokado prav tako sestavljen iz zdravih in uravnoteženih beljakovin in folne kisline, zato je zelo priporočljivo za Awaiting ženske, da se zmanjša nevarnost anomalije.

Končna misel

Veliko dietetičen, vključno s tistimi, ki se razvija mišična tkiva, ne mastne hrane.

Toda v resnici, to ni primer. Osnova za razvoj mišic in tudi vzdrževanje telesne maščobe je urejanje kalorij in daje ustrezne prehrane.

Čeprav lahko mastne hrane lahko kalorij, ki jih prispevajo veliko hranilnih snovi, ki jih telo potrebuje tudi.

Ti zdravi in uravnoteženi mastne hrane je lahko odlična izbira med sredstva za povečanje prostornine.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.