site
stats

5 greseli tipice de a lua o dieta Keto

O dieta ketogenica sau mai bine mentionat ca o dieta keto este un plan de dieta care limiteaza consumul de carbohidrati.

Din cauza acestor constrângeri, aceasta dieta are capacitatea de a pierde in greutate rapid. Dieta keto poate reduce, de asemenea, grade de glucoză din sânge.

Cei care executa aceasta dieta inlocui carbohidrati cu alimente care sunt bogate în proteine și grăsimi sănătoase.

Datorită capacității sale de a scadea in greutate precum si grade de glucoza din sânge din cauza restricțiilor privind utilizarea de carbohidrati, aceasta dieta a fost folosit inițial de către diabetici.

Dieta keto este considerat a fi capabil de a ajuta la diabetici controlul glicemiei, ca urmare a naturii sale carbohidrati, mai ales dacă acestea au, de asemenea, probleme de greutate.

Atunci când trece printr-o dieta ketogenica, un individ este limitat la consumul carbohidratilor nu mai mult de 30 de grame pe zi. Restul, acestea sunt recomandate pentru a lua în proteine și grăsimi, de asemenea.

Diabeticii sunt sfătuiți să scadă hidrati de carbon, totuși, că nu indică eliminarea în întregime de make-up de zi cu zi de alimente.

Rularea o dieta keto pentru diabetici ar putea fi riscante altfel făcut sub supravegherea unui nutritionist. Pentru ca un individ cu diabet zaharat necesită în continuare carbohidrati ca o resursă de putere.

La minim, care au nevoie în jur de 130 de grame pe zi și sunt sugerate pentru a găsi de carbohidrati.

greșelile tipice care se întâmplă atunci când faci o dieta keto

1. Nu bea apă suficientă

Nu este suficient de apa potabilaApa este esențială pentru a menține noastre fluide corporale îndeplinite. Fluid deficit va duce la noi probleme, cum ar fi starea de rinichi.

În cazul în care prin intermediul unor scenarii normale, vizibilitatea apei este cu adevărat esențial pentru organism, atunci când efectuează o dieta keto, cererile de apă trebuie să fie gândit mult mai mult.

Atunci când limitarea aportului de carbohidrați, numeroase modificări se va întâmpla în organism. Una dintre ele este redus de zahăr din sânge și grade de insulină.

Când grade insulina reduce, rinichii lansa lichid. Aceasta este doar ceea ce cauzeaza apoi deshidratare.

La începutul unei diete keto, o mulțime de oameni cu siguranță se vor simți cu adevărat woozy precum și dureri de cap, ca urmare a unei cantități dezechilibrată de electroliți în organism.

Pentru aceasta, ar trebui să mănânce cu privire la 3,5 litri de apă pentru a menține consumul de lichide în organism.

2. Nu mananca suficient de grăsime

Nu mananca suficient de grăsimeÎn procesul de metabolism, corpul nostru este obișnuit să varsare carbohidrati care au transformat efectiv formă de zahăr și apoi defalcate în energie.

Cu toate acestea, în dieta keto, organismul este recomandat să nu se rupe în jos de zahăr, din moment ce cantitatea de admisie este limitată, cu toate acestea este incurajata sa arda grasimi.

Din păcate, mulți oameni care au urmat aceasta dieta keto au o înțelegere mult mai puțin precisă.

Majoritatea dintre ei neglijează să se schimbe verse carbohidrati cu grasimi. Unul dintre motive este problema în ceea ce privește luarea în grăsime.

Ca o chestiune de fapt, utilizarea grăsimilor din toate naturale precum și ingrediente active sănătoase, cum ar fi laptele, iaurtul, pește, carne, nuci, și grăsimi vegetale, cum ar fi fructele de avocado și, de asemenea, uleiul de masline nu va avea un efect nefavorabil asupra stării de sănătate .

3. Neglijarea de culcare

timpul de somn NeglijareaNu doar pentru cei care sunt pe un regim de dieta, acest lucru se face, de fapt, practic, toată lumea, în special cei care locuiesc în orașele mari, cu o mare parte din timp și de trafic site-ul care are nevoie de timp.

Mulți consideră probleme de somn banale, ca urmare a efectelor indirecte ale acestora. De fapt, acest lucru va influența în mod semnificativ succesul programului de dieta pe care le trăim.

Unele persoane care trec printr-un program de dieta keto intenționează să fie în măsură să își mențină nivelul nivelul zahărului din sânge în organism, precum și reducerea în greutate ca un bonus.

Ca o chestiune de fapt, lipsa somnului va afecta gradul de zahăr în organism.

Dacă vă neglijați obiceiurile de odihnă, este ca și cum exercitarea de înot pentru a vindeca de astm bronșic, dar fumatul, atunci când părăsesc piscina.

Este ca un pas sănătos, cu toate acestea „compensare“ pentru ea (de asemenea, agravând), cu obiceiuri negative care influențează sănătatea.

4. Restricționarea aportului de sare este de asemenea strâns

Restricționarea aportului de sare este de asemenea strânsconsumul de sare prea mult va afecta cu siguranta tensiunii arteriale.

Cu toate acestea, deficitul de sodiu primit de sare va avea, de asemenea, un rezultat negativ asupra organismului, cum ar fi bolile cardiovasculare.

Aceasta este, utilizarea de sare, care merge în organism ar trebui să fie corect. În primele zile ale unei diete keto, organismul pierde de sodiu in cantitati mari, cu lichidul lansat de către organism.

De aceea, organismul are nevoie de o sare de înlocuire pentru a menține nivelul de electrolit echilibrat.

Phinney și, de asemenea Volek, printre oamenii de stiinta de pe o dieta saraca in calorii recomanda consumul a 3-5 grame de sare pe zi.

Pentru a menține consumul de sare in organism, putem consuma alimente care conțin săruri, cum ar fi supa sau bulion și legume fermentate.

5. Consumand prea mult de grăsime

Consumand prea mult de grăsimeConceptul de o dieta keto este de a reduce hidrati de carbon, precum și să le înlocuiască cu proteine de grăsime și, de asemenea.

Acest lucru face ca, în unele cazuri, oameni eronate consumând cât mai mult de grăsime posibil. Cu toate că munca de grăsime ca un substitut pentru carbohidrati, amintiți-vă că nu toate grăsimile Excel.

De asemenea, în cazul în care grăsimea se pregătește, aceasta nu înseamnă că mănâncă-l va aduce extrem de wellness, mult mai bine, de asemenea.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.