site
stats

5 grăsimi care culturisti de ajutor pentru a reduce greutatea

Cetogenå fad dieta plan care promovează consumul de grăsimi este într-adevăr, în prezent fiind plăcut de public.

În ciuda faptului că este în loc de factor, de fapt, aceasta dieta este destul de eficient.

Cu toate acestea, în aplicarea acestei metode necesită cunoștințe atunci când selectarea grăsimi care aduc beneficii organismului. Nu este pur și simplu orice grăsime pot fi luate.

Chiar aici sunt 5 grasimi sanatoase pe care le pot consuma pe un plan de dieta:

1. ou întreg

fiert tare-ou-dietaÎn construirea țesutului muscular, ouăle sunt în continuare numărul 1 de proteine sanatoase, care este o în fiecare zi esențială. Ambele oua alb si galben contin proteine.

Cu toate acestea, albușuri de ou sunt mai simplu de digerat decât gălbenușuri de ou, deoarece gălbenușuri de ou constau din alimente grase, care oferă în plus proteine în continuare sănătos.

1 gălbenuș de ou este format din 6 grame de grăsime (grăsime jumătate saturate), asa ca daca sunt consumate prea mult va fi cu siguranță o acumulare de grăsime.

Soluția este de a reduce consumul de gălbenușuri de ou, nu le elimina. Puteți include gălbenuș de ou 1 la 5-6 albușuri de ou, nu mai mult de 3 ori pe zi.

În acest fel vei primi 24 de grame de proteine și 6 grame de grăsime sănătoasă și echilibrată.

2. somon

somon-pentru-dietaSomonul este o resursa superba de grasimi omega-3.

Omega-3 în sine este un unic un fel de grasimi alimentare, care ajută la stoparea pierderii glutamina, sprijinind astfel sistemul imunitar și un impact indirect de creștere.

Acest conținut web suplimentar SIDA lupta inflamație a țesutului muscular și are ca rezultat stocarea glicogenului.

Chiar și omega-3 este indicat ca o substanță care promovează pierderea grăsimii corporale și de retenție a masei musculare în timpul etapei plan de dieta.

6 uncii de somon conține în ceea ce privește 34 de grame de proteine sanatoase si 12 grame de grăsime.

Se poate arata foarte mult, dar nu vă faceți griji, o mulțime de grăsime se face uz de pentru avantajele menționate mai sus înainte de a fi stocate de către organism.

În cazul în care acumularea de grăsime are loc în organism, este mult mai bine de a face cardio să-l verse, spre deosebire de minimizarea consumului de grăsimi sănătoase chiar în corpul dumneavoastră.

Pentru a obține beneficii de sănătate și wellness, puteți mânca somon la fel de mult ca și 6-12 uncii, de 4 ori pe săptămână.

3. Carnea rosie

roșu-carne-pentru-dietaDacă micșorați calorii, astfel, de asemenea, în mod semnificativ și a scăpa de prea mult grasimi sanatoase, nivelul de testosteron corpului tau va fi întreruptă.

Pur și simplu pune, dacă vă minimiza prea mult de grăsime alimente, în plus față de carbohidrati si calorii globale, grade de testosteron poate scadea.

Impactul se va întâmpla cu siguranță pe muschii.

Carnea rosie sine include grăsime care susține nivelurile de testosteron, incluzând acid linoleic conjugat (CLA), care este o grăsime unic care permite corpului să facă grăsime ca resursă de energie și sprijină sinteza proteinelor și creșterea masei musculare.

Leaner 6 uncii de carne macră genereaza 32 grame de proteine și de asemenea 9-14 grame de grăsime. Poti consuma carne rosie de 2 ori pe zi, având în vedere că nu luați în mai multe calorii decat tinta ta de zi cu zi.

Brânză 4. Low-grăsime

low_fat_cheeseNumeroase mituri despre distribuirea de produse lactate pe care toate acestea declanșează grăsime.

De fapt, acest lucru nu este real. Cascaval degresat conține o cantitate mică de CLA, care este un compus care formează mușchi care face grăsime de topire vin să fie energie ca și în carnea roșie.

Mai mult decât atât, în produse lactate, există multe anabolismul de promovare-peptidă, împreună cu calciu, vitamine si alte minerale.

Cercetările actuale, de asemenea, dezvăluie existența calcitriol, un material care poate ajuta grăsime arde de-a lungul o dieta saraca in calorii.

5. Avocado

avocado-pentru-dietaAvocado sunt un fruct, care este extrem de bine consumat în timpul unui plan de dieta, deoarece este bogat în grăsimi mononesaturate, care pot ridica nivelul colesterolului excelent și cele rele mai mici.

Avocado, de asemenea, consta din vitamina E, care ajuta evita deteriorarea organismului din cauza radicalilor liberi, crește imunitatea și la fel ca și anti-îmbătrânire.

Pe langa fructele de avocado contin, de asemenea, proteine sănătoase și echilibrate și de acid folic, de aceea este foarte recomandat pentru femeile insarcinate pentru a reduce pericolul de malformatii congenitale.

gândire finală

Mai multe tin dieta, constând din cei care sunt construirea masei musculare, pentru a evita alimentele grase.

Cu toate acestea, de fapt, acest lucru nu este instanța. Baza pentru dezvoltarea masei musculare și menținerea țesutului adipos din organism este reglarea calorii și oferind nutriție corectă.

Desi alimente grase poate fi calorii, ele contribuie o mulțime de nutrienți, care sunt necesare în plus de către organism.

Aceste alimente grase sanatoase si echilibrate poate fi o alegere bună pe tot parcursul material de umplutură.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.