site
stats

5 Gebruikelijke fouten van Het nemen van een Keto Dieet

Een ketogeen dieet of beter aangeduid als een keto dieet is een dieet dat de inname van koolhydraten beperkt.

Als gevolg van deze beperkingen, dit dieet is in staat om snel gewicht te verliezen. De keto dieet zou ook kunnen minimaliseren bloedsuikerspiegel graden.

Degenen die dit dieet verandering koolhydraten lopen met voedingsmiddelen die rijk zijn aan gezonde eiwitten en vet zijn.

Door zijn vermogen om het gewicht te verminderen, evenals bloedsuikerspiegel niveaus als gevolg van beperkingen op het gebruik van koolhydraten, werd dit dieet op het eerst gebruikt door diabetici.

De keto dieet wordt gedacht aan het vermogen om te helpen diabetici controle bloedsuikerspiegel als gevolg van de lage koolhydraten natuur, vooral als ze hebben daarnaast problemen met het gewicht te hebben.

Bij het uitvoeren van een ketogeen dieet, een persoon is beperkt tot het consumeren van koolhydraten niet meer dan 30 gram per dag. De rest, worden ze geadviseerd om eiwit en vet eten.

Diabetici worden voorgesteld om koolhydraten te verminderen, maar dat geeft niet aan raken volledig wegwerken van de structuur van de dag-tot-dag eten.

Het runnen van een keto dieet voor diabetici kan gevaarlijk zijn als ze niet onder toezicht van een voedingsdeskundige gedaan. Vanwege het feit dat een individu met diabetes moet nog koolhydraten als een machtsmiddel.

Op zijn minst moeten ze ongeveer 130 gram per dag, evenals wordt geadviseerd om uit te vinden van complexe koolhydraten.

Voorkomende fouten die optreden wanneer het doen van een keto dieet

1. Niet drinken van voldoende water

Niet genoeg water drinkenWater is cruciaal voor ons lichaamsvloeistoffen vervuld te behouden. Vloeistof tekort zal leiden tot nieuwe problemen, zoals nier ziekte.

Als onder normale omstandigheden het bestaan van water is zeer nodig is voor het lichaam, bij het uitvoeren van een keto dieet, water eisen moet rekening worden gehouden met een nog veel meer.

Wanneer het beperken van koolhydraten gebruik zal talrijke veranderingen gebeuren in het lichaam. Een van hen wordt verlaagd bloedsuikerspiegel evenals insuline niveaus.

Als insuline verlagen, de nieren te lanceren vloeistof. Dit is precies wat na die veroorzaakt uitdroging.

Aan het begin van een keto dieet, zullen veel mensen zeker echt het gevoel licht in het hoofd en hoofdpijn als gevolg van een onevenwichtige hoeveelheid elektrolyten in het lichaam.

Daarvoor moet je verbruikt ongeveer 3,5 liter water om de vloeistof verbruik in het lichaam te houden.

2. Niet het nemen van voldoende vet

Niet genoeg eet vetBij het metabolisme, ons lichaam is gewend aan het smelten van koolhydraten die daadwerkelijk gestalte aan suiker hebben veranderd en vervolgens beschadigde beneden in energie.

Echter, in de keto dieet, het lichaam wordt geadviseerd om niet meer af te breken glucose, te wijten aan het feit dat het bedrag van de consumptie is beperkt, maar wordt aangespoord om vet te smelten.

Helaas, veel mensen die dit dieet keto ondergaan, hebben een minder nauwkeurige begrip.

De meerderheid van hen verwaarlozing verloren koolhydraten veranderen met vet. Een factor is het probleem met betrekking tot de consumptie van vet.

Als Trouwens, de consumptie van vetten uit natuurlijke en gezonde bestanddelen, zoals melk, yoghurt, vis, vlees, noten, alsmede veggie vetten zoals avocado en olijfolie zeker geen ongunstig effect hebben wellness.

3. Verwaarlozing slaaptijd

Verwaarlozing slaaptijdNiet alleen voor degenen die krijgen op een dieet plan, dit is in feite uitgevoerd door vrijwel iedereen, vooral degenen die in grote steden leven met een groot deel van de tijd en ook webverkeer en dat kost tijd.

Veel denken over onbelangrijke rust problemen als gevolg van hun indirecte effecten. Als een zaak van de feiten, zal dit aanzienlijk invloed op het succes van het dieet programma dat we leven.

Sommige mensen die een dieet keto programma afzonderlijk van plan om de mogelijkheid om de bloedsuikerspiegel in het lichaam te handhaven en ook langskomen gewicht als een stimulans te hebben.

Eigenlijk, zal gebrek aan slaap van invloed op het niveau van suiker in het lichaam.

Als u over het hoofd slaap routines, komt het overeen met de uitoefening van zwemmen tot astma, maar roken te genezen als je het zwembad te verlaten.

Het lijkt op het nemen van een gezonde en evenwichtige actie, maar “compenseren” voor haar (zelfs verergering it) met slechte gewoonten die de gezondheid beïnvloeden.

4. Beperking van de zoutconsumptie is ook strak

Het beperken van de inname van zout is ook strakOvermatig zout gebruik zal de bloeddruk beïnvloedt.

Echter, natrium tekort verworven van zout zeker ook een negatief effect op het lichaam, zoals hartziekten.

Dat wil zeggen, moet de inname van zout dat gaat in het lichaam juist zijn. In de zeer vroege dagen van een keto dieet, verliest het lichaam natrium in grote hoeveelheden door de door het lichaam gelanceerd vloeistof.

Dat is de reden waarom, het lichaam heeft behoefte aan een vervanger zout elektrolyt niveau in balans te houden.

Phinney en ook Volek, een van de onderzoekers op een caloriearm dieet suggereren consumeren 3-5 gram zout op een dagelijkse basis.

Om de inname van zout in het lichaam te handhaven, konden we voedingsmiddelen die zouten, zoals soep of bouillon en gefermenteerde groenten bevatten eten.

5. Het eten van overtollig vet

Het consumeren van te veel vetHet concept van een keto dieet is tot lagere koolhydraten en ook te vervangen door vetten en ook eiwit.

Dit maakt mensen vaak verkeerd geïnterpreteerd door het eten van zoveel mogelijk vet. Hoewel vet fungeert als een substituut voor koolhydraten, bedenk dan dat niet alle vetten klaar.

Zelfs als het vet uitblinkt, is het niet aan te geven dat het eten van het niet overmatig zal veel beter wellness brengen ook.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.