site
stats

5 fetter som hjälper kroppsbyggare för att minska vikten

Den ketogen diet trend som främjar fett användning är utan tvekan för närvarande älskad av allmänheten.

Även om det är i stället av skäl, som i själva verket är denna diet plan ganska effektiva.

Men i att använda det kräver kunskap när man väljer fetter som är bra för kroppen. Inte bara någon typ av fett kan konsumeras.

Nedan finns 5 friska och balanserade fetter som du kan ta in på en diet plan:

1. Hela ägg

hårdkokta ägget-dietI struktur muskelmassa, ägg är fortfarande nummer 1 friska protein som är en stöttepelare dagligen. Både ägg vita och även gul inkluderar friska protein.

Ändå äggvita är mycket lättare att smälta än äggulor eftersom äggulor inkluderar feta livsmedel som dessutom levererar ytterligare hälsosamt protein.

1 äggula består av 6 gram fett (halv hydrerad fett), så om ätit på för mycket kommer det att bli en ackumulering av fett.

Alternativet är att minimera användningen av äggulor, inte ta bort dem. Du kan lägga till en äggula till 5-6 äggvitor, högst 3 gånger per dag.

Detta gör att du kommer säkert att få 24 gram friska protein samt 6 gram hälsosamt fett.

2. lax

lax-for-dietLax är en utmärkt resurs omega-3 fetter.

Omega-3 i sig är en unik typ av näringsfett som hjälper stoppa glutamin förlust och därmed stödja kroppens immunsystem och även indirekt påverkar utveckling.

Detta innehåll hjälper också bekämpa muskelvävnad svullnad och leder till lagring av glykogen.

Även omega-3 visas som en förening som annonserar förlust av kroppsfett och muskelmassa retentionen hela dietfasen.

6 uns av lax inkluderar om 34 gram protein och 12 gram fett.

Det kan se en hel del, men oroa dig inte, är majoriteten av fettet används för fördelarna som diskuterats över innan de sparas i kroppen.

Om ansamling av fett sker i kroppen, är det mycket bättre att göra hjärt att kasta det, snarare än att minimera förbrukningen av hälsosamma och balanserade fett i kroppen.

För att få hälsofördelar, kan du äta lax så hög som 6-12 uns, 4 gånger i veckan.

3. Rött kött

rött kött-for-dietOm du minskar kalorier så väsentligt och ta bort alltför mycket hälsosam och balanserad fett, kommer kroppens testosteron grader avbrytas.

Enkelt uttryckt, om du lägre driven mat fett, utöver kolhydrater och kompletta kalorier, dina testosteronnivåer kan minska.

Effekten kommer att äga rum på musklerna.

Rött kött i sig består av fett som upprätthåller testosteronnivåer, inklusive konjugerad linolsyra (CLA), som är en speciell fett som gör det möjligt för kroppen att göra fett som energiresurs och upprätthåller proteinsyntes och muskelutveckling.

Magrare 6 uns av magert kött producerar 32 g friska protein och även 9-14 gram fett. Du kan konsumera rött kött 2 gånger per dag, med tanke på att du inte äta mer kalorier än din dagliga mål.

4. mager ost

low_fat_cheeseMånga myter cirkulerande om mjölk objekt som de alla skapar fett.

I själva verket är detta inte sant. Mager ost innehåller en procentandel av CLA, som är en muskel bildande substans som gör att bränna fett blir energi som i rött kött.

Vidare i mejeriprodukter, det finns massor av anabolism marknadsföring-peptid, tillsammans med kalcium, vitaminer och även olika andra mineraler.

Färsk undersökning visar på samma sätt närvaron av kalcitriol, en förening som kan hjälpa bränna fett under en kalorifattig diet plan.

5. Avokado

avokado-for-dietAvokado är en frukt som effektivt äts under en diet eftersom det är rikligt förekommande i enkelomättade fetter, vilket kan öka utmärkta kolesterol grader och också lägre dåliga.

Avokado inkluderar dessutom vitamin E som hjälper till att skydda mot skador på kroppen på grund av kostnadsfria radikaler, ökar beständighet samt dessutom som anti-åldrande.

Förutom avokado innehåller dessutom friska proteiner och även folsyra, så det är mycket rekommenderas för förväntar kvinnor att sänka risken för abnormitet.

Dom

Massor av dieters, inklusive de som håller på att bygga muskelmassa, förebygga feta livsmedel.

Men i själva verket är detta inte instansen. Grunden för muskelutveckling och även bevara kroppsfett styr kalorier och även leverera rätt näring.

Även fet mat kan vara kalori bidrar de en hel del näringsämnen som dessutom behövs av kroppen.

Dessa hälso feta livsmedel kan vara ett bra val hela bulk.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.