site
stats

5 fett som bidrar til kroppsbyggere for å redusere vekten

Ketogen diett mønster som annonserer fett inntaket er utvilsomt tiden blir elsket av publikum.

Til tross for at det er i stedet ut av faktor, faktisk, er denne dietten ganske effektiv.

Men i bruk må den visdom når plukke fett som er bra for kroppen. Ikke bare hvilken som helst type fett kan bli fortært.

Akkurat her er 5 sunt fett som du kan spise på en diett plan:

1. Hele egg

hardkokt-egg-diettI å bygge muskelmasse, egg er fortsatt nummer en sunn protein som er en bærebjelke hver dag. Både egg hvite og gule består av sunne proteiner.

Likevel eggehviter er mindre komplisert å absorbere enn eggeplommer fordi eggeplommer inkludere fet mat som også gir ytterligere protein.

1 eggeplomme har 6 gram fett (halv hydrogenert fett), slik at hvis forbrukes overdreven vil det helt sikkert være en opphoping av fett.

Alternativet er å redusere inntaket av eggeplommer, ikke fjerne dem. Du kan legge til en eggeplomme til 5-6 eggehviter, ingen større enn 3 ganger om dagen.

På denne måten vil du sikkert få 24 gram sunt protein og også 6 gram sunt og balansert fett.

2. laks

lakse for-diettLaks er en utmerket kilde av omega-3 fettsyrer.

Omega-3 i seg selv er en spesiell form for ernæringsmessige fett som bidrar til å stoppe glutamin tap, derfor støtter kroppens immunsystem og også indirekte påvirke utviklingen.

Dette innholdet i tillegg hjelpemidler kjempe muskelbetennelse og bringer også om lagring av glykogen.

Også omega-3 er foreslått som et materiale som annonserer tap av kropps fett og muskel oppbevaring gjennom hele dietten trinnet.

6 unser laks inneholder omtrent 34 gram frisk protein samt 12 gram fett.

Det kan se mye, men ikke stress, det meste av fettet er tatt i bruk for fordelene nevnt ovenfor før de blir holdt av kroppen.

Hvis oppbyggingen av fett skjer i kroppen, er det mye bedre å gjøre cardio å smelte det, i motsetning til å redusere forbruket av sunne fett i kroppen din.

For å få helsemessige fordeler, kan du ta i laks så mye som 6-12 unser, 4 ganger i uken.

3. Rødt kjøtt

rødt kjøtt for-diettHvis du lavere kalorier så drastisk og eliminere for mye sunt fett, vil kroppens testosteronnivå bli avbrutt.

Enkelt sagt, hvis du reduserer altfor mye mat fett, sammen med karbohydrater og kalorier totalt, kan testosteron grader lavere.

Virkningen vil sikkert skje på muskelmasse.

Rødt kjøtt i seg selv inneholder fett som opprett testosterone grader, inkludert konjugert linolsyre (CLA), som er et unikt fett som tillater kroppen å gjøre fett som energikilde og opprettholder også sunne proteinsyntese og også utvikling muskelvev.

Slankere 6 unser magert kjøtt genererer 32 gram frisk protein og også 9-14 gram fett. Du kan ta i rødt kjøtt 2 ganger om dagen, følger du ikke forbruke enda mer kalorier enn dag-til-dag mål.

4. Lav-fett ost

low_fat_cheeseMange misforståelser flyter om meieri elementer som de alle utløser fett.

Faktisk, dette er ikke sant. Fettfattig ost har en liten mengde CLA, som er en muskel dannende stoff som gjør Shedding fett kommer til å være makt som i rødt kjøtt.

I tillegg, i melk elementer, er det flere anabolisme promotion-peptid, sammen med kalsium, vitaminer og også diverse andre mineraler.

Fersk undersøkelse viser også eksistensen av kalsitriol, en forbindelse som kan hjelpe brenne fett gjennom en lav-kalori diett diett.

5. Avokado

Avokado-for-diettAvokado er en frukt som er ganske muligens fortært gjennom en diett siden det er rikelig i enumettet fett, noe som kan øke gode kolesterol nivåer og lavere negative.

Avokado tillegg omfatte vitamin E som hjelper til å unngå skader på legemet som et resultat av frie radikaler, øker motstanden og også som anti-aldring.

Foruten avokado også bestå av sunne proteiner og også folsyre, slik at det er ytterst anbefales for vordende damer å redusere faren for unormalt.

siste tanke

Flere Kosten, som består av de som bygger muskler, unngå fet mat.

Men egentlig er dette ikke tilfelle. Grunnlaget for muskelvekst og også vedlikeholde kroppen fett er administrerende kalorier og gi riktig næring.

Selv om fet mat kan være kalori, de legger mye av næringsstoffer som også kreves av kroppen.

Disse sunne fet mat kan være et stort utvalg i hele bulking.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.