site
stats

5 fedtstoffer, der bistår bodybuildere til at sænke vægten

Den ketogen diæt tendens, der fremmer fedt forbrug er helt sikkert for tiden ønsket af offentligheden.

Selvom det er snarere ud af grunden, som en kendsgerning, denne diæt regime er ret vellykket.

Ikke desto mindre, i at anvende det kræver viden, når der vælges fedtstoffer, der gavner kroppen. Ikke blot enhver form for fedt kan forbruges.

Nedenfor er 5 sunde fedtstoffer, som du kan forbruge på en diæt:

1. Hele æg

hårdkogte-æg-kostI struktur muskelvæv, æg er stadig nummer 1 sunde protein, der er en grundpille hver dag. Både æg hvide og også gul indeholde sunde protein.

Men æggehvider er lettere at absorbere end æggeblommer siden æggeblommer indeholder fedtholdige fødevarer, der ligeledes leverer mere sundt protein.

1 æggeblomme har 6 gram fedt (halv hydrogeneret fedt), så hvis der træffes i alt for meget vil det helt sikkert være en ophobning af fedt.

Den mulighed er at minimere brugen af æggeblommer, ikke fjerne dem. Du kan medtage 1 æggeblomme til 5-6 æggehvider, ikke mere end 3 gange om dagen.

Ved at gøre dette vil du helt sikkert få 24 gram protein og også 6 gram sundt fedt.

2. Laks

laks-til-kostLaks er en fremragende ressource af omega-3 fedtsyrer.

Omega-3 i sig selv er en unik form for fedt, der hjælper med at beskytte mod glutamin tab, derfor støtter immunforsvaret og indirekte påvirke væksten.

Dette indhold derudover hjælper bekæmpe muskel hævelse og resulterer også i lagerplads af glykogen.

Selv omega-3 er vist som et materiale, der fremmer tab af kropsfedt og fastholdelse muskel hele kosten fase.

6 ounces laks har vedrørende 34 gram protein og 12 gram fedt.

Det kan se meget, men ikke stress, en masse af fedtet er gjort brug af de ovenfor diskuterede fordele forud for opbevaring af kroppen.

Hvis opbygningen af fedt sker i kroppen, er det meget bedre at gøre cardio for at forbrænde det, i modsætning til at minimere forbruget af sunde og afbalancerede fedt ind i din krop.

For at få wellness fordele, kan du forbruge laks så meget som 6-12 ounce, 4 gange om ugen.

3. Rødt kød

rød-kød-for-kostHvis du reducere kalorier så betydeligt, og også fjerne overdreven sund og afbalanceret fedt, vil kroppens testosteronniveau sikkert blive forstyrret.

Kort sagt, hvis du minimerer overdreven mad fedt, sammen med kulhydrater og også det samlede antal kalorier, kan din testosteron niveauet falder.

Virkningen vil ske på dine muskler.

Rødt kød, selv har fedt, der understøtter testosteron niveauer, herunder konjugeret linolsyre (CLA), som er en unik fedt, der gør det muligt for organet gør fedt som energikilde og også opretholder proteinsyntese og muskelmasse vækst.

Slankere 6 ounces magert kød producerer 32 gram protein og også 9-14 gram fedt. Du kan forbruge rødt kød 2 gange om dagen, givet dig ikke forbruge endnu flere kalorier end dit daglige mål.

4. Fedtfattig ost

low_fat_cheeseMasser af myter, der cirkulerer om mælkeprodukter, at de alle forårsager fedt.

I virkeligheden er dette ikke reel. Fedtfattig ost indbefatter en procentdel af CLA, som er en muskel-dannende stof, der gør smeltende fedt endte med at blive magt som i rødt kød.

Endvidere i mælk elementer, der er masser af anabolisme fremme-peptid, sammen med calcium, vitaminer og også forskellige andre mineraler.

Aktuel forskning viser undersøgelsen også synligheden af calcitriol, en forbindelse, der kan hjælpe med at kaste fedt i løbet af en lav-kalorie kost regime.

5. Avocadoer

avocado-til-kostAvocadoer er en frugt, der forbruges i løbet af en kost plan på grund af det faktum, at det er rigeligt i enkeltumættet fedt, som kan hæve gode kolesterol grader og reducere negative.

Avocadoer omfatter ligeledes vitamin E, der hjælper stoppe skader på kroppen på grund af gratis radikaler, hæver modstand samt ligeledes som anti-aging.

Udover avocadoer desuden bestå af raske proteiner og folinsyre, så det anbefales for at forvente hunner for at nedsætte risikoen for fosterskader.

Dom

Masser af Dieters, der består af dem, der er ved at opbygge muskelmasse, undgå fed mad.

Men i virkeligheden er det ikke tilfældet. Grundlaget for muskelmasse vækst og bevare kropsfedt kontrollerer kalorier og tilbyde ordentlig næring.

Selvom fedtholdige fødevarer kan være kalorie, de tilføjer en masse næringsstoffer, der desuden kræves af kroppen.

Disse sunde og afbalancerede fedtholdige fødevarer kan være et stort udvalg under bulking.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.