site
stats

5 често срещани грешки при вземане на Кето Диета

А кетогенна диета или много по-добре по-нататък диета кето е диета план, който ограничава консумацията на въглехидрати.

Поради тези ограничения, тази диета има способността да се намали теглото бързо. диета кето може също така намаляване на нивата на кръвната захар.

Тези, в които е тази диета промени въглехидрати с храни, които са с високо съдържание на протеини и мазнини.

В резултат на неговата способност да се намали теглото и кръвната глюкоза градуса, дължащи се на ограничения за прием на въглехидрати, тази диета първоначално е бил използван от диабетици.

диета кето се смята, че имат способността да подпомагат диабетици контрол на кръвната захар, поради ниската си въглехидрати характер, особено ако те също имат прекомерно тегло.

Когато преминаваме през кетогенна диета човек се ограничава до отнема въглехидрати не повече от 30 грама на ден. Останалата част, те са предложени да консумират здравословна протеин, а също и мазнини.

Диабетиците се препоръчва да се сведе до минимум въглехидрати, но това не показват да се отървем от изцяло от състава на ежедневната храна.

Провеждане на кето диета за диабетици може да бъде повишена опасност направено по друг начин под ръководството на диетолог. Тъй като човек с диабет все още се нуждае въглехидрати като ресурс власт.

Най-малкото, те се нуждаят от около 130 грама на ден и се предполага, че идват от сложни въглехидрати.

Общи гафове, които се случват, когато се прави кето диета

1. Не е достатъчно вода за пиене

Не е достатъчно вода за пиенеВодата е от съществено значение за поддържане на тялото ни течности изпълнени. Течен недостиг ще доведе до съвсем нови проблеми, като например бъбречни заболявания.

Ако при редовни условия е наистина необходимо, видимостта на вода за организма, когато предприемат кето диета, на водопотреблението трябва да се мисли за допълнително.

Когато ограничаване на въглехидрати използване, много модификации със сигурност ще се появят в организма. Сред тях се понижава нивото на кръвната захар, както и на инсулина градуса.

Когато инсулин градуса намаляване, бъбреците освобождават течни. Това е, което след това води до обезводняване.

В началото на диета, кето, повечето хора наистина ще се чувстват замаяни и неудовлетвореност поради небалансирано количество електролити в организма.

За това, че трябва да се вземат в по отношение на 3,5 литра вода, за да се поддържа потреблението на течни в организма.

2. Не се консумира достатъчно мазнини

Не яде достатъчно мазниниВ процеса на обмяната на веществата, тялото ни е свикнал да хвърля въглехидрати, които са всъщност трансформират форма на захар, а след това повредени надолу в сила.

Независимо от това, в диетата кето, тялото се препоръчва да не се навреди на глюкозата, което се дължи на факта, че количеството на консумация е ограничен, но е мотивиран да стопи мазнини.

Въпреки това, много хора, които се подлагат на тази диета кето имат по-малко точно разбиране.

Повечето от тях не успяват да се помни, да се промени изгубени въглехидрати с мазнини. Една от причините е проблемът за консумация мазнини.

В интерес на истината, прием на мазнини от всички естествени, както и здравословни и балансирани съставки, като мляко, кисело мляко, риба, месо, ядки и вегетариански мазнини като авокадо и зехтин няма да има неблагоприятно въздействие върху здравето ,

3. Неспазване време на сън

време на сън Липсата на грижиНе само за тези, които са на диета план, това е действително извършена от почти всички, особено тези, които живеят в големите градове с голяма част от времето и уеб трафик, който отнема време.

Няколко помисли тривиални проблеми със съня, в резултат на техните косвени въздействия. В действителност, това значително ще се отрази на успеха на програмата диета, в който живеем.

Някои хора, които задължават програма, диета, режим на кето възнамеряват да бъде в състояние да поддържа нивата на кръвната захар в организма и пускане на тегло, като награда.

В действителност, липса на сън със сигурност ще повлияе на степента на захар в организма.

Ако пренебрегнете навици за сън, това е като практикуващ плуване да се лекува бронхиална астма все още пушат цигари, когато се измъкнем от басейна.

Тя прилича приемате здравословна действие, но “компенсиране” за него (също го засилва) с отрицателни навици, които оказват влияние уелнес.

4. Ограничаване на консумация на сол е твърде голямо

Ограничаването на приема на сол е здравоПрекомерната консумация сол ще повлияе на кръвното налягане.

Въпреки това, натриев дефицит получава от сол също така ще има неблагоприятен ефект върху тялото, като сърдечно-съдови заболявания.

Това означава, че консумацията на сол, която отива в тялото трябва да бъде прав. В ранните дни на диета, кето, тялото хвърля натрий в големи количества чрез течността стартира от организма.

Ето защо, тялото се нуждае от алтернатива сол за поддържане на нивата на електролитите балансирани.

Фини, както и Volek, един от учените върху отнема 3-5 грама натриев ежедневието нискокалорична диета да предупредят.

За поддържане на приема на сол в тялото, може да се яде храни, които съдържат соли, като супа или бульон, както и ферментирало зеленчуци.

5. Консумирането на твърде много мазнини

Консумирането на твърде много мазниниКонцепцията на диета, кето е да се сведе до минимум въглехидратите, а също и да ги замени с мазнини, а също и протеини.

Това понякога прави физически лица тълкуват погрешно от ядете мазнини това е осъществимо. Въпреки, че мазнините работа като заместител на въглехидрати, имайте предвид, че не всички мазнини са добри.

Също така, ако мазнината се готви, това не означава, че тя отнема извънредно ще донесе по-добро здраве също.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.