site
stats

5 Цоммон Мистакес полагања кето Диет

Кетогенски исхрана или много познатији као кето дијета је дијета која ограничава унос угљених хидрата.

Због ових ограничења, ова дијета је у стању да брзо изгубе тежину. Кето дијета такође може смањити ниво шећера у крви.

Они који раде ова дијета промена угљене хидрате са храном која је богата протеинима, као и масти.

Због своје способности да смањи ниво тежина и глукозе у крви као резултат ограничења о коришћењу угљених хидрата, ова дијета првобитно користити дијабетичари.

Кето дијета се сматра да има способност да помогне дијабетичари контролисати ниво шећера у крви због суженом угљених хидрата природи, нарочито ако такође имају прекомерну тежину.

Када пролази кроз Кетогенски исхране, особа је ограничен на узимајући у угљених хидрата не већим од 30 грама дневно. Остатак, они се саветује да једу здраву протеина и масти и.

Дијабетичари се саветује да смањи угљене хидрате, али то не сугерише уклањање потпуно из састава дана у дан хране.

Руннинг кето дијету за дијабетичаре може бити висок ризик ако не уради под надзором нутриционистички стручњак. Зато што особа са диабетес меллитус и даље захтева угљене хидрате као извор енергије.

У најмању руку, они треба око 130 грама дневно, а такође се препоручују напред од компликованих угљених хидрата.

Цоммон грешке које се јављају када се ради кето дијету

1. не пије довољно воде

Не пије довољно водеВода је неопходна да би наше телесне течности испуњене. недостатак течности ће сигурно довести до проблема потпуно нових, као што су болести бубрега.

Ако под типичним ситуацијама је веома потребна видљивост воде у организму, када пролази кроз кето дијету, потребе воде треба узети у обзир више.

При ограничавању угљених хидрата потрошњу, бројне модификације ће се сигурно десити у телу. Један од њих се смањује ниво шећера у крви и ниво инсулина.

Када ниво инсулина опада, бубрези ослободили течности. То је управо оно што онда доводи до дехидрације.

На почетку кето дијети, већина људи ће осетити вртоглавицу и такође фрустрације због излаза на билансне суме електролита у телу.

За то, потребно је да се у око 3,5 литара воде за одржавање довољне количине течности у организму.

2. Не једе довољно масти

Не једе довољно мастиКада метаболизам, наше тело је навикао да бацају угљене хидрате који су промениле облик у глукозу и тада оштећене доле десно на власт.

Међутим, у кето дијети, тело је наложено да не више оштети доле шећера, јер је количина потрошње је ограничен, међутим, је мотивисана да се топи масти.

Нажалост, многи људи који обављају ова дијета кето имају мање специфичан разумевање.

Многи од њих заборавио да замени баци угљене хидрате са масти. Један од разлога је и питање у вези са конзумирање масти.

Заправо, употреба масти из све природне и такође здраве компоненте, као што су млеко, јогурт, рибу, месо, орахе, као и вегетаријански масти као што су авокадо и маслиново уље неће имати неповољан утицај на веллнесс.

3. Занемаривање време спавања

Време занемаривање санНе само за оне који се на дијети, ово је стварно урадио скоро сви, посебно они који остају у великим градовима са великим времена, као и веб саобраћај који захтева време.

Многи сматрају мање проблеме одмора због њихових индиректних утицаја. Као ствари, то ће значајно утицати на успех исхране програма који живимо.

Неки појединци који прође кроз исхрана кето програм желе да имају способност да одржава ниво шећера у крви у телу, као и изгубити тежину као награду.

Заправо, одсуство сна ће утицати на степен шећера у организму.

Ако превидети сна понашања, подсећа вежбање пливање за лечење бронхијалне астме још пуши кад изађем из базена.

То је као узимање здраво и уравнотежено корак, али “што горе” за то (ни погоршања) са негативним пракси које утичу на веллнесс.

4. Ограничавање потрошње соли сувише ограничен

Ограничавање уноса соли је такође чврстоПретерано конзумирање соли ће свакако утицати висок крвни притисак.

Ипак, натријум мањак добијен од соли ће такође имати неповољан резултат на телу, као што су кардиоваскуларне болести.

То је, потрошња соли које добија у телу треба да буде у праву. У раним данима кето дијету, тело одбацује натријума у великим количинама путем течност покренула тело.

Зато, тело захтева замену натријума у одржавању нивоа електролита уравнотежен.

Пхиннеи као и ВОЛЕК, један од научника на ниском-калорије препоручују конзумирање 3-5 грама натријума дневно.

Да одржавају потрошње соли у телу, можемо јести храну која садржи соли као супе или чорбе и ферментисаних поврћа.

5. Еатинг прекомерно масно

Конзумирање превише мастиКонцепт кето дијети је да се смањи угљене хидрате и мењају их масти, као и здравог протеина.

Ово понекад чини појединце погрешно интерпретирају, узимајући у колико масти могуће. Иако масти понаша као замена за угљеним хидратима, запамтите да није спреман све масти.

Такође, ако масти је добро, то не значи да га једу изузетно донети много боље здравље као добро.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.