site
stats

5 мазнини, които помагат за намаляване на теглото културисти

кетогенна диета режим прищявка на който рекламира консумация на мазнини е без съмнение в момента се ползва от обществеността.

Въпреки че това е по-скоро от фактор, тъй като интерес на истината, тази диета план е доста успешна.

Въпреки това, при прилагането на това изисква познания, когато отвориш мазнини, които са добри за тялото. Не само на всякакъв вид мазнини могат да бъдат взети инча

Тук са 5 здравословни мазнини, които можете да ядете по план диета:

1. Цялото яйце

твърдо сварено яйце-диетаПри изграждането на мускулна маса, яйца все още са номер 1 протеин, който е основен всеки ден. И двете яйца бели и жълти също включват протеин.

Но белтъка са много по-лесни за усвояване от яйчни жълтъци се дължи на факта, че жълтъка имат мастни храни, които допълнително да предоставят допълнителна здравословен протеин.

1 жълтък включва 6 грама мазнини (половината наситени мазнини), така че, ако се приемат в твърде много, че ще бъде натрупване на мазнини.

Услугата е да сведе до минимум използването на яйчни жълтъци, не ги отстранят. Можете да добавите 1 жълтък с 5-6 бели яйца, не повече от 3 пъти на ден.

По този начин със сигурност ще получите 24 грама протеин здрави, а също и 6 грама на здравословни мазнини.

2. сьомга

сьомга-за-храненеСьомга е изключителен ресурс на омега-3 мастни киселини.

Омега-3 се е уникален вид на хранителна мазнина, която подпомага защита срещу загуба глутамин, следователно подкрепа на тялото имунната система и също индиректно влияе развитие.

Този уеб съдържание спомага също така се занимават с мускулна подуване и води до място за съхранение на гликоген.

Дори омега-3 се предлага като вещество, което рекламира загуба на телесни мазнини и задържането на мускулите по време на фазата на диета план.

6 унции сьомга се състои от около 34 грама протеин здрави и 12 грама мазнини.

Тя може да изглежда много, но не се притеснявайте, по-голямата част от мазнините се използва за ползите обсъдени по-горе, преди да бъде спасен от организма.

Ако натрупването на мазнини се извършва в тялото, тя е много по-добре да правя кардио, за да го изгори, за разлика от намаляване на приема на здравословни мазнини право в тялото си.

За да получите ползи за здравето, можете да вземете в сьомга колкото 6-12 унции, 4 пъти в седмицата.

3. Червено месо

червено месо-за-храненеАко намалите калориите толкова драстично и да се отървете от твърде много мазнини, д нива на тестостерон на тялото ви със сигурност ще бъдат прекъснати.

Казано по-просто, ако се намали прекомерната мазнина храни, заедно с въглехидрати и общите калории, вашите тестостерон градуса могат да понижат.

Въздействието ще се случи на вашата мускулна маса.

Самата Червено месо съдържа мазнини, което поддържа тестостерона градуса, в това число конюгирана линолова киселина (CLA), която е уникална мазнина, която позволява на организма да се правят мазнини като енергиен ресурс, а също така поддържа здравословен синтеза на протеин, а също и растеж мускулна тъкан.

Икономична 6 унции постно месо създава 32 грама протеин здрави, а също и 9-14 грама мазнини. Можете да вземете в червено месо 2 пъти на ден, при условие, че не се яде, дори повече калории, отколкото вашата целева ден за ден.

4. нискомаслено сирене

low_fat_cheeseМного погрешни схващания, произтичащи по отношение на млечните продукти, че всички те причиняват мазнини.

В интерес на истината, това не е реално. Нискомаслено сирене съдържа процент от CLA, която е мускул, образуващи съединение, което прави изгаряне на мазнини дошъл да бъде енергия като в червено месо.

На всичко отгоре, в млечни продукти, има няколко анаболизъм промоция-пептид, заедно с калций, витамини и други минерали.

Последните изследвания изследване допълнително разкрива видимостта на калцитриол, материал, който може да помогне за изгаряне на мазнини през целия план диета с ниско съдържание на калории.

5. Авокадо

авокадо-за-храненеАвокадото е плод, който е изключително добре взети в по време на диета, се дължи на факта, че тя е в изобилие на мононенаситени мазнини, които могат да повишат много холестерол градуса и минимизиране на отрицателните.

Авокадо допълнително да съдържат витамин Е, който помага да се избегне увреждане на тялото поради разходите свободните радикали, повишава устойчивост, както и също така като анти-стареене.

Освен авокадо също съдържат здравословни и балансирани протеини, както и фолиева киселина, така че това е силно препоръчително за бременни дами, които намаляват риска от вродени дефекти.

Окончателно мисъл

Много хора на диета, състояща се от тези, които са изграждане на мускули, да избягват мазни храни.

Но наистина, това не е така. В основата на растежа на мускулната тъкан, а също и запазване на телесните мазнини е регулиране на калории, а също и предоставяне на подходяща храна.

Въпреки, че мазните храни могат да бъдат калорични, те допринасят много хранителни вещества, които също така са необходими на организма.

Тези здравословни и балансирани храни мастни може да бъде добър вариант, по време на групиране.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.