site
stats

5 Τυπικό λάθη της λήψης ενός Keto Διατροφή

Μια δίαιτα ή πολύ καλύτερα αναφέρεται ως μια κετο διατροφή είναι μια δίαιτα σχήμα που περιορίζει την πρόσληψη υδατανθράκων.

Ως αποτέλεσμα αυτών των περιορισμών, αυτή η δίαιτα έχει τη δυνατότητα να μειωθεί το βάρος γρήγορα. Η δίαιτα κετο θα μπορούσε επίσης να μειώσει βαθμούς σακχάρου στο αίμα.

Αυτοί που τρέχουν αυτή την αλλαγή διατροφή υδατάνθρακες με τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και λίπος.

Ως αποτέλεσμα της ικανότητάς του να μειώνει τα επίπεδα του βάρους και της γλυκόζης στο αίμα εξαιτίας των περιορισμών σχετικά με τη χρήση των υδατανθράκων, αυτή η δίαιτα είχε αρχικά χρησιμοποιηθεί από διαβητικούς.

Η δίαιτα κετο πιστεύεται ότι είναι σε θέση να βοηθήσει τους διαβητικούς τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, ως αποτέλεσμα της μειωμένης φύσης της σε υδατάνθρακες, ειδικά αν έχουν επίσης το υπερβολικό βάρος.

Όταν αναλαμβάνοντας μια δίαιτα, ένα άτομο περιορίζεται σε κατανάλωση υδατανθράκων μην υπερβαίνει τα 30 γραμμάρια ημερησίως. Το υπόλοιπο, συνιστάται να τρώνε υγιεινά πρωτεΐνη και το λίπος.

Οι διαβητικοί συμβουλεύονται να μειώσει υδατάνθρακες, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται την εξάλειψη εξ ολοκλήρου από το make-up της καθημερινής διατροφής.

Η λειτουργία μιας δίαιτας κετο για τους διαβητικούς μπορεί να είναι υψηλού κινδύνου, αν δεν γίνει υπό την επίβλεψη ενός ειδικού διατροφολόγου. Λόγω του γεγονότος ότι ένα άτομο με σακχαρώδη διαβήτη εξακολουθεί να χρειάζεται υδατάνθρακες ως πηγή ενέργειας.

Τουλάχιστον, χρειάζονται περίπου 130 γραμμάρια κάθε μέρα και συνιστάται να προέρχονται από περίπλοκες υδατάνθρακες.

Συνήθης λάθη που συμβαίνουν όταν κάνει δίαιτα κετο

1. Δεν πίνει αρκετό νερό

Δεν πίνετε αρκετό νερόΤο νερό είναι ζωτικής σημασίας για να κρατήσει τα υγρά του σώματος μας ικανοποιημένοι. έλλειψη ρευστού θα οδηγήσει σε εντελώς νέα ζητήματα, όπως η νεφρική νόσο.

Αν κάτω από τυπικές σενάρια η ύπαρξη νερού είναι εξαιρετικά απαραίτητη για το σώμα, όταν υποβάλλονται σε μια δίαιτα κετο, ανάγκες σε νερό πρέπει να σκεφτεί πολύ περισσότερο.

Όταν περιορίζουν την κατανάλωση υδατανθράκων, πολλές προσαρμογές θα συμβεί σίγουρα στο σώμα. Ένας από αυτούς είναι μειωμένη σακχάρου στο αίμα, αλλά και βαθμούς ινσουλίνης.

Όταν βαθμούς ινσουλίνης μείωση, τα νεφρά ξεκινήσει υγρό. Αυτό είναι ό, τι στη συνέχεια δημιουργεί αφυδάτωση.

Κατά την έναρξη μιας δίαιτας κετο, πολλοί άνθρωποι θα αισθάνονται ζάλη και απογοητεύσεις λόγω της μη ισορροπημένης ποσότητας των ηλεκτρολυτών στο σώμα.

Για αυτό, θα έπρεπε να καταναλώνουν σχετικά 3.5 λίτρα νερού για να διατηρηθεί υγρό κατανάλωση στο σώμα.

2. Δεν καταναλώνουν επαρκή λίπος

Δεν τρώει αρκετό λίποςΚατά τη διαδικασία της μεταβολικό ρυθμό, το σώμα μας έχει συνηθίσει να ρίχνει υδατάνθρακες που έχουν μετασχηματιστεί μορφή σε γλυκόζη και στη συνέχεια καταστραφεί κάτω δεξιά σε ενέργεια.

Παρ ‘όλα αυτά, στη διατροφή κετο, το σώμα εντολή να βλάψει πλέον της γλυκόζης, οφείλεται στο γεγονός ότι το ποσό της πρόσληψης είναι περιορισμένη, ωστόσο, ενθαρρύνεται να κάψει λίπος.

Δυστυχώς, πολλά άτομα που υποβάλλονται σε αυτή την κετο διατροφή είναι πολύ λιγότερο συγκεκριμένη κατανόηση.

Πολλοί από αυτούς ξεχάσετε να αντικαταστήσουν τα χαμένα τους υδατάνθρακες με λίπος. Ένας λόγος είναι η ανησυχία σχετικά με τη λήψη σε λίπος.

Στην πραγματικότητα, η πρόσληψη των λιπών από φυσικές όσο και υγιεινή και ισορροπημένη συστατικά, όπως το γάλα, το γιαούρτι, τα ψάρια, το κρέας, ξηροί καρποί, καθώς και veggie λίπη, όπως το αβοκάντο και το ελαιόλαδο σίγουρα δεν θα έχει αρνητική επίδραση στην ευεξία.

3. Αγνοήστε το χρόνο του ύπνου

ώρα του ύπνου ΠαραμέλησηΔεν είναι μόνο για εκείνους που παίρνουν σε μια δίαιτα, αυτό είναι στην πραγματικότητα γίνεται από σχεδόν κάθε άτομο, ιδιαίτερα εκείνους που κατοικούν σε μεγάλες πόλεις με πολύ χρόνο και την ιστοσελίδα της κυκλοφορίας η οποία απαιτεί χρόνο.

Αρκετές σκεφτείτε για θέματα ασήμαντα υπόλοιπα, λόγω των έμμεσων αποτελεσμάτων τους. Στην πραγματικότητα, αυτό θα επηρεάσει σημαντικά την επιτυχία του προγράμματος διατροφής που ζούμε.

Μερικοί άνθρωποι που αναλαμβάνουν ένα πρόγραμμα διατροφής κετο θέλουν να είναι σε θέση να διατηρήσει τα επίπεδα σακχάρου του αίματος στο σώμα και να χάσετε βάρος ως μπόνους.

Στην πραγματικότητα, η έλλειψη ξεκούρασης θα επηρεάσει το βαθμό της ζάχαρης στο σώμα.

Αν αγνοήσει τις συνήθειες του ύπνου, που μοιάζει με άσκηση κολύμπι για τη θεραπεία του βρογχικού άσθματος, αλλά το κάπνισμα τσιγάρων όταν φεύγετε από την πισίνα.

Είναι σαν να παίρνεις ένα υγιές βήμα, ωστόσο, «συνθέτουν» γι ‘αυτό (το επιδείνωση και) με κακές συμπεριφορές που επηρεάζουν την υγεία και την ευεξία.

4. Ο περιορισμός της κατανάλωσης αλατιού είναι καθώς σφιχτό

Ο περιορισμός πρόσληψη αλατιού είναι επίσης σφιχτόΑκραία κατανάλωση αλατιού σίγουρα θα επηρεάσουν την αρτηριακή πίεση.

Παρ ‘όλα αυτά, η ανεπάρκεια νατρίου που λαμβάνεται από το άλας σίγουρα θα έχουν παρομοίως μια αρνητική επίδραση στον οργανισμό, όπως οι καρδιακές παθήσεις.

Δηλαδή, η πρόσληψη αλατιού που παίρνει το σώμα πρέπει να είναι σωστό. Στις πρώτες ημέρες μιας δίαιτας κετο, το σώμα χάνει νατρίου σε τεράστιες ποσότητες μέσω του υγρού που ξεκίνησε από το σώμα.

Γι ‘αυτό, το σώμα χρειάζεται ένα υποκατάστατο του νατρίου για τη διατήρηση βαθμούς ηλεκτρολυτών σταθεροποιηθεί.

Phinney και Volek, ένας από τους επιστήμονες σε ένα χαμηλό σε θερμίδες συμβουλεύει δίαιτα καταναλώνοντας 3-5 γραμμάρια νατρίου σε καθημερινή βάση.

Για να διατηρήσετε την κατανάλωση αλατιού στο σώμα, θα μπορούσαμε να τρώτε τροφές που περιέχουν άλατα, όπως σούπα ή ετοιμάζω, καθώς έχουν υποστεί ζύμωση λαχανικά.

5. Η κατανάλωση πάρα πολύ λίπος

Η κατανάλωση πάρα πολύ λίποςΗ έννοια μιας δίαιτας κετο είναι η ελαχιστοποίηση υδατάνθρακες και την αλλαγή τους με το λίπος και πρωτεΐνη.

Αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις καθιστά τα άτομα λάθος με την κατανάλωση τόσο λίπος όσο το δυνατόν περισσότερο. Παρά το γεγονός ότι η λειτουργία του λίπους ως εναλλακτική λύση για τους υδατάνθρακες, να θυμάστε ότι δεν είναι όλα τα λίπη υπερέχουν.

Επίσης, αν το λίπος είναι καλό, δεν δείχνουν ότι η κατανάλωση είναι υπερβολικά θα φέρει πολύ καλύτερα ευεξίας, καθώς και.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.