site
stats

4 Këshilla për mbajtjen e muskujve shëndetin e të përbashkët dhe Wellness

Ajo mund të thuhet se më së shumti të gjithë trupin ka nyje.

nyjeve të shëndetshme e bëjnë të lehtë për ne për të bërë detyrat e përditshme. Pra, çfarë në lidhje me nyje të dëmshme?

Nëse dikush përjeton parehati të përbashkët, ata me siguri do të njohin saktësisht se si sfiduese dhe gjithashtu pakëndshme është që të bëjnë punën e tyre të përditshme.

Get deri nga shtrati, edhe një lëvizje të lehtë të bëhet një luftë jashtëzakonisht torturues.

Ana e ndritshme është se ka hapa të thjeshtë ju mund të kërkojnë për të rritur Wellness tuaj të përbashkët.

Duke bërë këto këshilla dhe edhe metoda në ditë-për-ditë detyrat, ju mund të siguruar nyjeve tuaja nga siklet.

Këtu janë 4 ide që ju mund të ndiqni për të mbajtur nyjeve të shëndetshme muskujve indeve:

1. Stretch në mëngjes

Stretch-in-the-MorningPika fillestare që ju duhet për të kryer në mëngjes është shtrirë. ndihmon zgjeruar të rritur fleksibilitetin e muskujve në masë.

Përveç kësaj, muskujt zgjeruar edhe mund të funksionojnë më mirë për të siguruar nyje.

2. Kryen reduktuar Efekti Motion

Ju mund të praktikoni ekuilibër për të mbajtur joints tuaj solid si duke përdorur pika në shtëpinë tuaj (karrige, tavolina).

Të përpiqet të bëjë squats me ndihmën e një karrige pastaj të rritur duke përdorur një sipërfaqe tavolinë ose mur.

3. Hani ushqim të drejtë

Konsumoni-e-right-FoodMundohuni të hani ushqime që janë të pasura në ndërtesa anti-inflamatore të tilla si errët veggies eko-miqësore, pumpkins, karrota, speca dhe gjithashtu manaferrat.

Këto ushqime jo vetëm që kanë inflamacion, por janë gjithashtu të larta në antioksidantë. Antioxidants janë kuptuar për të luftuar dëme me kosto të lirë radikal i cili mund të marrë shëndetin e keq të përbashkët dhe Wellness.

4. Shëtitje

Ecje është një detyrë të ulët ndikim që është e madhe për mbajtjen e nyjeve të shëndetshme dhe të balancuar.

Përpjekje për të ecin një orë e gjysmë në ditë rreth lagjen tuaj.

Në qoftë se ajo është ende e rëndë, përpiqet shëtitës në pishinë për të lehtësuar punën e nyjeve.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.