site
stats

17 Yksinkertaisesti selvittää, miten päästä eroon rinnassa rasvaa kotona

Mies boobs “moobs” tai lääketieteellisesti kuvattu, gynekomastia on määritelty National Institute of Health kuin hyvänlaatuinen kehitys miesten rintojen rauhaskudoksen, joka normaalisti laukeaa nousu estrogeenin, laskua testosteronin tai hyödyntämällä lukuisia lääkkeitä.

Gynekomastiassa kehittäminen rinnan solujen miehillä. Se on hyvänlaatuinen ongelma syntyy yleensä poikkeama sukupuolihormonien estrogeenin ja testosteronin.

Gynekomastia voi vaikuttaa miesten kaikenikäisille vauvasta oikeus laajennettiin miehiä.

Suurin osa lapsista on jonkin verran gynekomastia koko murrosiän, mukaan National Institutes of Health (NIH).

Vaikka gynekomastia itsessään on tyypillisesti turvallinen, se voisi liittyä joitakin hyvinvointi, mukaan lukien kemiallinen väärinkäyttö, tiettyjen sairauksien ja joidenkin lääkkeiden käyttö.

Gynekomastian voivat näkyä kumimainen tai yritys massa, joka alkaa alla nänni ja sitten leviää ulospäin yli rinnan sijainti.

Se vaikuttaa yleensä molemmat rintakuvat mutta usein erilaisia määriä niin on vääryyttä, tai se voi vain vaikuttaa yksi nurin.

Joissakin tapauksissa, laajeneva kudos voi olla tuskallista tai tarjous, ja jos näin tapahtuu sinun pitäisi ottaa katsomaan lääkäri.

Gynekomastia voisi lisäksi johtaa merkittävää psyykkistä ja sosiaalista stressiä ja ahdistusta, mikä aiheuttaa stressiä ja ahdistusta ja häpeää.

Mitä aiheuttaa gynekomastia tai ihmisen tissit?

Mitä aiheuttaa gynekomastia tai ihmisen tissit?On monia mahdollisia syitä gynekomastia, ja nämä voidaan jakaa fyysisen (kehon normaali suorituskyky), lääkkeiden (lääketieteen tai lääketieteen asiaan), ja (patologisten) luo.

Fyysinen Gynekomastiassa tuoma tyypillinen hormoni säädöt tapahtuu koko elämän eri vaiheissa.

Nämä säädöt lisäisi osuuden normaalin estrogeenin hormonaaliset aineet (olemassa kaikissa terveillä miehillä) testosteronille hormonit, estrogeeni motivoiva nurin solujen kehitystä.

 • Koko alkuvaiheessa, poikalapset voitaisiin vahvistaa fysiologinen gynekomastia seurauksena siirron estrogeenin äiti. Tämä siirto pysähtyy syntymän jälkeen, joten Gynekomastia on väliaikainen.
 • Koko murrosikä, kehitysmaiden kivekset tuottavat enemmän estrogeenia kuin testosteroni, joka voi johtaa gynekomastia. Tyypillisesti tällainen gynekomastia katoaa spontaanisti, mutta joskus se voi jatkua pitkällä aikavälillä.
 • Läpi iällä on etenevä väheneminen testosteronin tuotanto, mikä johtaa korotetun estrogeenin testosteronille osuutta, joka voi motivoida kasvua rintojen soluja.

Farmakologinen Gynekomastiassa tuoma lääkkeitä tai lääkkeitä, jotka vaikuttavat osuus estrogeenin ja testosteronin useiden eri keinoin.

Jotkut näistä lääkkeistä ovat anaboliset steroidit, sydän lääkkeitä tai lääkkeiden väärinkäytön, kuten kannabiksen tai alkoholin.

Vaikka pysäyttäminen järkyttää huume tyypillisesti aiheuttaa gynekomastiaa menossa pois, lääkärin on aina kuultava ennen lopettamista tahansa lääkkeitä.

Patologinen gynekomastia on nostettu lukuisat eri sairauden tai ongelmia, jotka vaikuttavat osuus estrogeenin testosteronia.

Nämä ehdot ovat melko harvinaista vielä voi kuulua geneettisiä ongelmia, pysyviä olosuhteissa (erityisesti munuais- ja maksasairaus), ja kasvaimet kives tai lisämunuaisen.

Kuten kaverit ikääntyessään on usein asteittain vähentynyt testosteronia astetta (ja siten suhde estrogeenin noin testosteronin nousee), ja tämä voi johtaa gynekomastia.

gynekomastia saattoi myös laukaista perinnöllisiä kysymyksiä, jatkuva sairaus (erityisesti munuaisissa ja myös maksasairaus) tai joitakin lääkkeitä.

Kaveri että anabolisia steroideja urheiluun suorituskykyä tai kehonrakennus luo yleensä gynekomastia.

On harvinaista tilanteissa, gynekomastiaa voi aiheuttaa kasvaimen kiveksessä tai lisämunuaisten, jotka tekevät suuria määriä estrogeenia.

17 Yksinkertaisesti harjoitus tapoja päästä eroon ylävartalon rasvaa kotona

1. Jumping Jacks

HaarahyppyjäAloita rutiini tekemällä hyppäämällä liittimiin. Tämä laite-vapaa askel varmasti nostaa sykettä ja myös auttaa lämmetä jäljellä harjoitusta.

 1. Yksinkertaisesti seiso jalat yhdessä, kädet teidän puolin. Hypätä jalat ulos sivusuunnassa samalla svengaava käsivarressa yläpuolella.
 2. Nopeasti laskeutumisen jälkeen, hypätä jalat takaisin laitokseen, kun tuo kädet takaisin sivuille.
 3. Jos ylipaino tai vammoja välttää sinua helposti tehdä tyypillisestä hyppy jack, vaihda harjoitus kallistamalla tietoja oikean jalka vääntynyt puolella swing kädet kulut, sitten askel takaisin laitokseen kun kääntää kädet takaisin puolin.
 4. Toista päinvastaista puolelle ja jatka.

2. Wall Ball Shots

Wall Ball ShotsTämä harjoitus kohdistaa koko kehon, ja keskittyä valtava lihasmassaa joukkueet neloset, takareisien, pakara, rinta, hartiat, ja myös ydin.

 1. Seistä suhteen käsivarren mitan päässä kestävä seinäpinta, jolla kuntopallo molemmissa käsissä, pysynyt rintaa.
 2. Paina lantiota taakse, flex polvet, ja alentaa glutes kohti maata.
 3. Kun olet todella kumarsi vähentyneinä kuin voit, kääntää liikkeen, painamalla voimakkaasti kautta kantapäät laajentaa polvet ja lonkat.
 4. Kun teette niin, räjähdysmäisesti heittää ilmastointi pallon niin korkealle kuin mahdollista seinää vasten.
 5. Koska ilmastointi pallo tulee alas, se kiinni molemmin käsin, suojaa se takaisin rintaan, ja heti vähensi itse toiseen kyykky jatkaa.

3. Renegade Row

Renegade RowHylättyjä rivi kohdistuu valtava lihaskudosta joukkueet selkää ja käsivarret kun lisäksi vaativat vuorovaikutuksen ydin, quadriceps, olkapäät, ja loukkaantumiseen.

 1. Vuodesta korkea lankku asema elimistö kehittää suoran viivan kantapäät päähän, ja myös kädet suorassa alla olkapäitä.
 2. Pidä nuppineulan kummassakin kädessä. Tämän asetuksen lisäksi siirtää oman painon hieman oikealle säilyttäen ylävartalo potenssiin maahan.
 3. Vedä käsipaino vasemmassa kädessä suoraan kohti rintaa ja pitää käsivarren lähellä oman body– kyynärpään pitäisi tuoda ylös kohti kattoa.
 4. Vähensi nuppineulan takaisin maahan valvotusti, sitten siirtyä puolin, tällä kertaa siirtämällä painoa vasemmalle ennen vetämällä nuppineulan oikealla kädellä ja vartalo.
 5. Jatka vuorotellen puolin pitäen lantio, olkapäät ja ylävartalo mahdollisimman vakaana.
 6. Jos sinulla on kova aika loppuun harjoitus täyden 60-sekunnin lankku asennossa, alennetaan polvet maahan muuttamista.

4. yksihaaraisissa käsipainosetit rintaprässi

Yksihaarainen käsipainosetit rintaprässiYhden haaran käsipaino rintaprässi kohdistuu nimellä rintalihakset, olkapäät, ja Kolmipäinen yksipuolisesti, kun taas myös vaativat ydin vuorovaikutus estää lantion tai olkapäät kiertymästä harjoittelun aikana.

 1. Makaa selälläsi pysyvällä penkki polvet kaareva, jalkaterät lattiassa.
 2. Aseta käsipaino oikea käsi, käsivarteen laajennettu suoraan yli rintaa.
 3. Laita vasen käsi varovasti vasemmalla lonkka osoittimena väittää, että lonkan vakaa ja mukana penkki. Säännellyssä tyyli, flex oikea liitos, vähentämällä nuppineulan kohti rintaa.
 4. Kun käsipaino on tuuman tai useampi pois ylävartalo, kääntyä liikkeen, ja myös mukana teidän rintalihakset ja triceps lihakset painaa käsipaino suoraan ylös, takaisin lähtöpisteeseen asetus.
 5. Jatkuu 30 sekuntia ennen muuttumassa puolin.

5. vuorikiipeilijää

Vuorikiipeilijää käyttää toisen puhkeamisen sydän keskellä oman piirin säilyttää sykettä korkea. Kehon sijoitus samoin vaatii jatkuvaa vuorovaikutusta rinnan, olkapäät, ja triceps lihakset, mikä on erityisen haastavaa, kun viimeistely sitkeys liikunta kohdistaminen täsmälleen sama lihaskudoksen ryhmissä.

 1. Vuodesta korkea laatta sijoitus, kämmenten alla hartiat, jalat pitkittynyt, ja myös oman ytimen sitoutunut säilyttämään lantion tasolla.
 2. Piirrä oikea polvi kohti ylävartaloa ja myös istuttaa oikea jalka maahan, kuin olisit aikeissa ottaa pois sprintin.
 3. Tästä asennosta hypätä molemmat jalat ilmaan, muuttaa niiden mainospaikat ennen maahan, niin vasen jalka on houkutellut eteenpäin, ja myös ihanteellinen jalka on laajennettu.
 4. Välittömästi hypätä molemmat jalat suoraan ilmaan jälleen ja muuttaa niiden sijoittamisesta.
 5. Jatka tätä kaavaa ajaksi harjoituksen.

Muokata harjoitus,

 1. Vuodesta korkea lankku asennossa jalat pitkittynyt.
 2. Houkutella oikea polvi eteenpäin, koskettaa oikea jalka maahan ennen hetkessä ulottuvat paras jalka kerran, kasvaa se alkuperäiseen lankku asentoon.
 3. Vaihda puolta, tällä kertaa piirustuksen vasen polvi eteenpäin ja napauttamalla vasen jalka maahan.
 4. Jatka pyörivät sivut ajaksi harjoituksen.

6. Overhead Kävely Lunge

Roikkuvat kiertelevä syöksy iskee merkittävä lihaksia oman vähensi body– hamstrings, neloset ja glutes– kun samanaikaisesti testaus olkapäitä ja ydin.

 1. Pidä ilmastointi pallo molempien käsien ja laajentaa sitä suoraan riippuvan.
 2. Astu ihanteellinen jalka, kasvaa se pari jalkaa eteen vasen jalka.
 3. Engage ydin pitää ylävartalo korkea ja taivuta molemmat polvet, alentaa vasemman polven kohti lattia.
 4. Ennen polvi koskettaa alas painamalla kautta ihanteellinen jalka ja myös lisätä seisomaan kun painat vasen jalka eteenpäin, ottaa askeleen eteen oikealla.
 5. Toista syöksy ja jatka harjoituksen, tehostamalla eteenpäin päinvastoin jalka jokaisen peräkkäisen rep.

7. punnerruksia

punnerruksiaOlet tällä hetkellä kohdistettuja ylävartalo, Kolmipäinen hartiat, ja sisälämpötilan koko tämän säännöllisesti, niin ennakoida todella “burn out” nämä lihasmassaa joukkuetta kokoelma punnerrusta. Voit vapaasti pudota polvilleen maahan tai siirtää seinäpintaan milloin tahansa muokata harjoitus polven punnerruksella tai seinään punnerruksella.

 1. Käynnistyy korkea lankku sijoitus kädet suoraan olkapäitä, mutta kuitenkin hieman suurempi kuin hartioiden leveys välein.
 2. Pidä ydin rajallinen ja myös ylävartaloa johdonmukainen, koukista kyynärpäät ja myös laskea rintaa kohti lattia.
 3. Kun olet pari tuumaa kosketa maata, kääntää liikkeen, työntää kautta kädet, kun laajentaa nivelet, palaa korkea lankku asentoon.
 4. Edetä workout, siirrytään modifioitu muunnelma tarpeen loppuun asetettu.

8. Hylkää push ups

Toinen olennainen ja kaikkien aikojen ajaton liikuntaa irtoa rintojen rasva on laskua push-up. Tämä ei ole erilainen kuin normaali push-up, paitsi että jalat riippua lisääntynyt järjestelmä kuin penkki.

 1. Varmistaa selkä on tasainen, kun teet punnerruksia.
 2. Kädet pitäisi olla tehokkaampaa hieman laajempi kuin lapa koko.
 3. Säädä koko ja yrittää eri leveyksiä nähdä kumpi saa sinut yksi vaikutuksista. Go koskevat 3 sarjaa aluksi 10-12 reps yhdet.
 4. Tee tämä harjoitus 3 kertaa viikossa.

9. kuntopallo Rainbow pamahtaa

[Upottaa] https://youtu.be/h8Xue0GWI50 [/ upottaa]

Saat viimeisen ydin keskittynyt harjoitus haastaa myös koko ylävartalon, tartu kuntopallo sarjalle sateenkaaren otsatukka. Ihannetapauksessa hyödyntää ilmastointi pallon ilman paljon pomppia, kuten seinä pallo.

 1. Polven päällä matolla ja myös pitää kuntopallo väliin molemmin käsin rintaan.
 2. Nosta pallo ylös pään yli ja myös käännä ylävartaloa hieman oikealle, houkuttelee ilmastointi pallon omaan asianmukaiset puolelle, kun voimakkaasti käyttää aseita ja myös sydämen (nimenomaan oman obliques) lyödä pallo alas kentällä pidemmälle oikea polvi.
 3. Poimia pallo ylös molemmin käsin, nosta ja myös pään päälle, tämä hetki taivuttamalla ylävartaloa vasemmalle ennen hyödyntäen ydin ja myös ylärungon paukuttaa piiriin alas yli vasen polvi.
 4. Jatka pyörivät puolta koko harjoittelun ajan.

10. Käsipaino Pullover

käsipaino PulloverKäsipaino paita on yksi klassinen liikuntaa menettää ylävartalon rasvan ikuisesti, joka on saanut osakseen kiitosta ja viittaa myös tunnettujen kehonrakentajat kuten Arnold Schwarzenegger. Arnold Schwarzenegger, valtava daddy kaikkien kehonrakentajat lisäksi intohimoisesti kannattajia nuppineulan paidan liikuntaa. Hanki itsellesi tasolla penkki ja makaa tasolla sille selkäsi.

 1. Pidä pieni tai keskisuuri paino käsipaino yli rintaan ja on kyynärpäitä hieman kaareva.
 2. Laskea vähitellen nuppineulan takaisin yli pään kokonaan alas kuten animaatio yllä.
 3. Varmista teet tämän hitaasti ja myös todella tuntuu venytys.
 4. Go noin 3 sarjaa aluksi 10-12 repeatings yhdet. Tehdä tämän harjoituksen 3 kertaa viikossa.

11. vinopenkki Käsipainosetti Paina harjoitus menettää Rinta Fat

Rinne penkki käsipaino lehdistö on toinen ihana harjoitus menettää ylävartalon rasvaa teidän rintakehän yläosaan ja tarjoaa poikkeuksellisen stressiä yläosassa rinnassa, kun tehdään oikein.

 1. Sijoittaminen omalla on vinopenkissä. Pidä 2 matalaa keskipainoiset Pinheads tavallisella käsitys tai parhaassa tapauksessa olla se siirtyy oman tarkkailija.
 2. Paina käsipainot ylöspäin räjähtävän liikkeen ja huolehtia siitä, tunnet stressiä yläosassa rinnassa.
 3. Hengittää kun se menee ylös ja hengitä ulos luovutettaessa.
 4. Heitän sen vähitellen. Sinun täytyy laittaa kulma penkki noin 45 astetta, mutta se olisi varmasti riippuu yksilön myös. Kokeilla kulma kunnes voit tuntea se on
 5. antaa tehokkain mahdollinen vaikutus teidän ylempi rinnassa.
 6. Go koskevat 3 kokoelmat ensin 10-12 reps yhdessä kokoelma. Tee tämä harjoitus 3 kertaa viikossa.

12. Incline Tanko Penkkipunnerrus

Incline Tanko PenkkipunnerrusToinen joukossa liikuntaa menettää rintojen rasva on kulmakerroin painoja penkiltä. Voisit kysyä, mitä eroa tähän on rutiinia tasainen penkkipunnerrus. Normaalilla tasolla penkiltä ei keskity ylärinnan mutta rinteen painoja penkiltä ei ja myös päällisen muodostavien rinta ja minimoida valumista, vaadimme rinne.

 1. Paina barbell ylöspäin räjähtävän toiminnan ja varmista paine tuntuu oman top rintojen.
 2. Hengittää kun se menee ylös ja ulos vapautumisen jälkeen.
 3. Heitän sen hitaasti.
 4. Paina painot ylöspäin jälleen käytettäessä tulivuoren liikkeessä ja varmistavat todella tuntea paineita teidän ylempi rinnassa.
 5. Hengittää kun se lisää ja myös hengittää vapautumisen jälkeen.
 6. Toista tämä.
 7. Sinun pitäisi laittaa kulma penkki noin 45 tasoilla mutta tämä olisi varmasti riippuu erityisiä liikaa.
 8. Kokeilla kulma ylös, kunnes voit tuntea sen tarjoaa tehokkaimman mahdollisen tuloksen oman ylemmän rinnassa.
 9. Mennä noin 3 sarjaa aluksi 10-12 toistoa yhdelle kokoelmalle. Tee tämä harjoitus 3 kertaa viikossa.

13. Kärki Tuetut Neutraali-Grip käsipaino Row

Tämä harjoitus simuloi täsmälleen samat liikettä kuin normaali kumartui rivi, paitsi että sinun on kallistumassa ylävartalo vastaan vinopenkki koko hissi.

 1. Napata joukko käsipainot ja makaa rinnassa alaspäin 45 asteen vinopenkissä.
 2. Anna käsivarsien roikkua suoraan alas, kädet kohdatessa monia muita.
 3. Rivi käsipainot sivuttain rintojen taivuttamalla niveliä ja painamalla lapaluiden.
 4. Aikakatkaisu ja vähentää painot.

14. Dumbbell pikari Box kyykky

Käsipaino pikari Box kyykkyPääty on neulan päiden pikari laatikko kyykky on muunnelma käsipaino kupin kyykky ja myös harjoituksen käytetään vahvistamaan lihasmassaa jalat. Pääasiassa pinhead kuppi laatikko JALKAKYYKKY tavoitteet nelipäinen, mutta varmasti myös epäsuorasti toimivat lihasten kudoksia hamstrings, vasikat, pakara, ja ydin.

 1. Seistä 4-6 tuumaa ennen polvi-korkea penkki tai laatikossa.
 2. Muki lopussa pikkujuttu molemmin käsin ja pidä sitä ylös ja alas edessä ylävartalo, kyynärpää nivelissä jonka tavoitteena alas.
 3. Pitää selkä luonnollisesti kaareva, paina lantiota taakse, flex polvet ja tasapaksu.
 4. Levätä penkillä hetken. Ylläpitäminen kantapäät painetaan maahan, stand takaisin ylös.

15. käsipaino 1 1/2 punnerruksella

 1. Ymmärtää hallintaa käsipaino jokaisen käden ja ottaa punnerruksella jossa kädet suorina.
 2. Kätesi olisi pitänyt tehdä hartioiden leveydellä toisistaan, ja elimistö tarvitsee muodostaa suora linja mennä nilkkoihin.
 3. Taivuta nivelet ja myös alentaa kehon kunnes rintojen lähes koskettaa lattiaa.
 4. Tauko, ja työnnä oman puoliväliin takaisin ylös.
 5. Timeout kerran, laske kehon takaisin lattialle.
 6. Paina itsesi kokonaan takaisin lähtöpisteeseen sijoitus, ja myös toista.

16. käsipaino hiihtäjä Keinut

 1. Holding pari Pinheads käsivarren koko rinnalla puolin, seiso jalat lantion leveydellä toisistaan ja myös polvet hieman koukussa.
 2. Pyöristämättä alaselkä, taipua lantiolla kun käännät samalla kädet päinvastaisessa.
 3. Nyt räjähdysmäisesti työntövoima lantiota eteenpäin ja nostaa vartalon kunnes olet pystyssä sallien energian swing painot jopa ylävartalon tasolle. (Älä aktiivisesti nostaa painoa.)
 4. Swing edestakaisin ajaksi kokoelmaan.

17. Smith Machine vinopenkkipunnerrus

[Upottaa] https://youtu.be/pd2fnOrggI8 [/ upottaa]

Smith maker vinopenkkipunnerrus on toinen joukossa liikuntaa irtoa rintaan rasvaa ja joukossa hyötyä tästä, että saat liikkeen pukea ja et tarvitse tulenjohtaja koska paino on alhainen.

 1. Ota joustava penkki ja laita se Smith laitetta.
 2. Napata tanko kädet hieman leveämpi kuin lapa koko.
 3. Laske painot mutta eivät anna sen koskettaa ylävartalo.
 4. Puristinpöytä ylöspäin käytettäessä tulivuoren tavalla.
 5. Hengitä kun nousevat ja myös hengittää kun se vapautetaan tai laske sitä. Go koskevat 3 sarjaa aluksi 10-12 reps yhdet.
 6. Tee tämä harjoitus 3 kertaa viikossa.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.