site
stats

17 werken gewoon hoe om zich te ontdoen van de borst vet thuis

Man boobs, “moobs” of, medisch beschreven, gynaecomastie wordt bepaald door de National Institute of Health als de goedaardige ontwikkeling van de mannelijke borst klierweefsel, meestal veroorzaakt door een stijging van oestrogeen, afname van testosteron of gebruik te maken van een groot aantal geneesmiddelen.

Gynaecomastie is de ontwikkeling van een buste van cellen bij mannen. Het is een goedaardige probleem dat over het algemeen het gevolg is van een discrepantie in de geslachtshormonen oestrogeen en ook testosteron.

Gynaecomastie kunnen mannen van alle leeftijden van baby’s beïnvloeden recht om uitgebreid mannen.

De meerderheid van de kinderen heeft een zekere mate van gynaecomastie gedurende de puberteit, volgens de National Institutes of Health (NIH).

Hoewel gynaecomastie zelf is meestal veilig, kan het te maken hebben met een aantal wellness voorwaarden, met inbegrip van chemische misbruik, bepaalde ziekten en het gebruik van sommige drugs.

Gynaecomastie kan verschijnen als een rubberachtige of vaste massa die begint met onder de tepel en dan verspreidt naar buiten over de borst locatie.

Het treft meestal beide bustes, maar vaak in verschillende hoeveelheden, dus er is crookedness, of het misschien gewoon beïnvloeden elkaar buste.

In sommige gevallen kan de groeiende weefsel pijnlijk of teder zijn, en ook als dit gebeurt dan je moet een kijkje te nemen bij door een arts.

Gynaecomastie kan bovendien leiden tot aanzienlijke psychologische en sociale stress en angst, waardoor stress en angst en ook schaamte.

Precies wat de oorzaak is gynaecomastie of man boobs?

Precies wat de oorzaak is gynaecomastie of man boobs?Er zijn vele mogelijke oorzaken van gynaecomastie, en deze kunnen worden gegroepeerd in fysieke (het lichaam normale uitvoering), geneesmiddelen (medicijnen of medicijnen relevant) en pathologische (ziekte) creëert.

Fysieke gynaecomastie wordt veroorzaakt door de typische hormoon aanpassingen die plaatsvinden gedurende verschillende fasen van het leven.

Deze aanpassingen leiden tot een toename van het aandeel van de normale oestrogeen hormonale middelen (bestaande in alle gezonde mannen) aan testosteron hormonen, met oestrogeen motiveren buste cellen ontwikkeling.

 • Gedurende de vroege fase, kan mannelijke kinderen fysiologische gynaecomastie te vestigen als een gevolg van de overdracht van oestrogeen uit de moeder. Deze overdracht stopt na de geboorte, zodat de gynaecomastie is tijdelijk.
 • Gedurende de puberteit, de zich ontwikkelende testes het genereren van meer oestrogeen dan testosteron, wat kan leiden tot gynaecomastie. Meestal is dit soort gynaecomastie verdwijnt spontaan, maar soms kan het op lange termijn aanhouden.
 • Gedurende latere leeftijd is er een geleidelijke vermindering van testosteron productie, wat leidt tot een verhoogde oestrogeen aan testosteron gehalte, die de groei van borstkanker cellen kunnen motiveren.

Farmacologische gynaecomastie wordt veroorzaakt door medicijnen of geneesmiddelen die de hoeveelheid oestrogeen en testosteron ook met een aantal verschillende middelen beïnvloeden.

Sommige van deze geneesmiddelen zijn anabole steroïden, hart medicatie, of geneesmiddelen voor misbruik, zoals cannabis of alcohol.

Terwijl het stoppen van de verontrustende geneesmiddel zal leiden doorgaans tot de gynaecomastie weg te gaan, moet een arts altijd vooraf worden geraadpleegd bij het verlaten van elke vorm van medicatie.

Pathologische gynaecomastie wordt veroorzaakt door een groot aantal verschillende ziekte of problemen die het aandeel van oestrogeen invloed op testosteron.

Deze voorwaarden zijn vrij ongebruikelijk nog kunnen zijn genetische problemen, hardnekkige kwesties (in het bijzonder de nieren en de lever ziekte), en gezwellen in de testis of bijnier.

Als mannen ouder worden is er vaak een geleidelijke afname in testosteron graden (en dus de verhouding van oestrogeen ongeveer testosteron stijgt) en dit kan leiden tot gynaecomastie.

gynaecomastie zou ook kunnen worden veroorzaakt door erfelijke problemen, aanhoudende ziekte (in het bijzonder de nieren en ook de lever ziekte) of bepaalde medicijnen.

De man die anabole steroïden voor sportieve prestaties of bodybuilding creëert meestal gynaecomastie.

In ongewone situaties kan gynaecomastie worden veroorzaakt door een tumor in de testis of bijnieren dat grote hoeveelheden oestrogeen te maken.

17 Simply workout manieren om zich te ontdoen van het bovenlichaam vet thuis

1. Jumping Jacks

Jumping JacksBegin uw routine door te doen jumping jacks. Deze apparatuur-vrij stap zal zeker het verhogen van uw hartslag en u ook helpen om op te warmen voor de rest van uw training.

 1. Gewoon staat met je voeten bij elkaar, handen langs je lichaam. Ga je voeten zijwaarts, terwijl tegelijkertijd je armen zwaaien overhead.
 2. Snel na de landing, sprong je voeten terug naar de faciliteit tijdje terug het brengen van je armen langs je lichaam.
 3. Als er teveel lichaamsgewicht of letsel te voorkomen dat u van eenvoudig het doen van een typische jumping jack, verander de training door het kantelen van uw juiste voet gebogen aan de kant als je swing je armen uitgaven, stap er dan terug naar de faciliteit als je je armen terug te keren naar uw kanten.
 4. Herhaal het tegendeel kant en ga verder.

2. Muur Ball Shots

Muur Ball ShotsDeze training zal je hele lichaam te richten, met een concentraat op het enorme spiermassa teams van uw quads, hamstrings, billen, borst, schouders en ook de kern.

 1. Stand met betrekking tot een armlengte afstand van een duurzame wand, met een geneesmiddel bal in beide handen, gehandhaafd op je borst.
 2. Druk je heupen, buig je knieën en laat je billen naar de grond.
 3. Wanneer u eigenlijk gebogen hebben verminderd als je kunt, omgekeerde beweging, krachtig te drukken via uw hielen op je knieën en heupen uit te breiden.
 4. Als u dat doet, explosief gooi de conditionering bal zo hoog als je kunt tegen de muur.
 5. Zoals de conditionering bal komt er op neer, op te vangen met beide handen, bescherm het terug op uw borst, en onmiddellijk verlaagd jezelf in een andere squat om verder te gaan.

3. Renegade Row

Renegade RowDe verlaten rij richt zich op de enorme spierweefsel teams van je rug en ook de armen, terwijl bovendien opgeroepen tot de interactie van de kern, quadriceps, schouders en triceps.

 1. Beginnend in een hoge plank positie met je lichaam het ontwikkelen van een rechte lijn van hielen aan het hoofd, en ook je handen recht onder je schouders.
 2. Houd een speldenknop in elke hand. Van deze instelling, je gewicht een beetje naar rechts, terwijl het handhaven van uw bovenlichaam in het kwadraat op de grond.
 3. Trek de halter in je linkerhand rechtstreeks naar je borst terwijl je arm in de buurt van uw body– je elleboog moeten wijzen naar het plafond.
 4. Verminderde de pinhead terug naar de grond op een gecontroleerde wijze, dan omschakelen kanten, deze keer je gewicht verplaatsen naar links te trekken voordat de pinhead in de rechterhand om je romp.
 5. Verder afwisselend zijden terwijl de heupen, de schouders en bovenlichaam stabiel mogelijk.
 6. Als je met een moeilijke tijd het voltooien van de training voor een volledige 60 seconden in de plank positie, gereduceerd je knieën op de grond voor een wijziging.

4. Single-Arm Dumbbell Chest Press

Single-Arm Dumbbell Chest PressDe eenarmige dumbbell Borstpres richt uw borstspieren, schouders en triceps unilateraal, terwijl eveneens vereist kernwisselwerking voorkomen heupen en de schouders van draaien tijdens de training.

 1. Ga op je rug op een duurzame bank met je knieën gebogen, voeten plat op de vloer.
 2. Plaats een halter in je rechterhand, je arm verlengd direct over je borst.
 3. Leg je linkerhand zachtjes op uw linkerheup als een verwijzing naar die hip stabiel te houden en die betrokken zijn bij de bank. In een gereglementeerde stijl, buig je rechter gewricht, het verminderen van de speldenknop naar je borst.
 4. Wanneer de halter is een inch of meer weg van uw bovenlichaam, draai je om de beweging, en ook betrekking hebben op uw borstspieren en ook de triceps aan de halter recht omhoog te drukken, terug naar het startpunt setting.
 5. Blijven gedurende 30 seconden voordat u kanten.

5. bergbeklimmers

Bergbeklimmers gebruik een andere uitbarsting van cardio in het midden van je circuit om je hartslag hoog te houden. Het lichaam plaatsing verzoekt eveneens om de voortdurende interactie van de borst, schouders en triceps spieren, die is bijzonder uitdagend na het beëindigen van een taaiheid oefening gericht op de exact dezelfde spierweefsel groepen.

 1. Vanaf een hoge positie plak, handpalmen onder de schouders, benen verlengd, en uw kern ingezet om de heupen te handhaven.
 2. Trek je rechterknie naar je bovenlichaam, en ook planten uw rechtervoet op de grond, alsof je over te nemen in een sprint waren.
 3. Vanuit deze positie, springen beide voeten in de lucht, het veranderen van hun posities voorafgaand aan uw land, zodat je linkervoet vooruit wordt aangetrokken, en ook uw ideale voet wordt uitgebreid.
 4. Onmiddellijk sprong beide voeten recht in de lucht weer en veranderen hun plaatsing.
 5. Herhaal dit patroon voor de duur van de oefening.

Om de oefening aan te passen,

 1. Vanaf een hoge plank positie, benen verlengd.
 2. Het aantrekken van je rechterknie verder, het aanraken van je rechter voet aan de grond voorafgaand aan het direct eens te meer het uitbreiden van uw beste been, groeit deze in de originele plank positie.
 3. Overschakelen kanten, dit keer tekenen je linkerknie gang en je linkervoet te tikken op de grond.
 4. Verder roteren zijkanten voor de duur van de training.

6. Overhead Wandelen Lunge

De overhangende wandeling lunge slaat de belangrijke spieren van uw verminderde body– je hamstrings, quads en glutes– terwijl tegelijkertijd het testen van uw schouders en de kern.

 1. Houd een conditioning bal tussen beide handen en uit te breiden direct overhangende.
 2. Stap voorwaarts met uw ideale voet, groeit het een paar voeten in de voorkant van je linkervoet.
 3. Bereik je om je bovenlichaam hoog te houden en ook buigen beide knieën, het verlagen van uw linker knie naar de vloer.
 4. Voorafgaand aan je knie landt, drukt u via uw ideale voet en ook toenemen om op te staan als je je linkervoet vooruit duwen, het nemen van een stap in de voorkant van uw rechterhand.
 5. Herhaal de longe en ga de oefening een stap voorwaarts met het tegendeel voet met elke opeenvolgende rep.

7. Opdrukoefeningen

OpdrukkenJe hebt momenteel gericht uw bovenlichaam, triceps, schouders, en ook de kern gedurende deze regelmatig, dus anticiperen om echt “burn out” deze spiermassa teams met een verzameling van push-ups. Voel je vrij om je knieën op de grond vallen of te verplaatsen naar een wandoppervlak op elk moment om de training aan de knie pushup of wand pushup aan te passen.

 1. Starten in een hoge plank positie met handen recht onder de schouders, maar iets groter dan schouderbreedte.
 2. Het houden van uw kern beperkt en ook uw bovenlichaam consistent, buig je ellebogen en ook lager uw borst naar de vloer.
 3. Wanneer u een paar centimeters van de grond te raken bent, omgekeerde beweging, duwen via je handen als je je gewrichten uit te breiden, terug te keren naar de hoge plank positie.
 4. Ga de training, de overstap naar een aangepaste variant als nodig is om de set af te maken.

8. Daling Opdrukoefeningen

Een andere fundamentele en all-time tijdloos workouts om borstvoeding te werpen vet is de daling van de push-up. Dit is niet anders dan een normale push-up behalve dat de benen afhangen van een verhoogd systeem zoals een bank.

 1. Zorg ervoor dat je rug is vlak als je de push-ups doen.
 2. De handen moeten effectiever een beetje breder dan schouder grootte.
 3. Stel de grootte en probeer verschillende breedtes om te zien welke je krijgt een van de meest impacts. Ga met betrekking tot 3 sets in eerste instantie met 10-12 herhalingen in een set.
 4. Doe dit training 3 keer per week.

9. Medicine Ball Rainbow Slams

[Embed] https://youtu.be/h8Xue0GWI50 [/ embed]

Voor een last-core gerichte oefening die ook uitdagingen het hele bovenlichaam, pak een medicijn bal voor een reeks van regenboog pony. In het ideale geval gebruik maken van een conditionering bal zonder veel stuiteren, als een muur bol.

 1. Knie op de grond op een mat en ook het bezit van een medicijn bal in tussen beide handen op je borst.
 2. Hef de bol boven je hoofd en ook draai je bovenlichaam iets naar rechts, het aantrekken van de conditionering bal om uw juiste kant als u krachtig gebruik maken van uw armen en ook de kern (in het bijzonder uw schuine) om de sfeer neer te slaan op de grond om de buiten je rechterknie.
 3. Pak de bol met beide handen vast, til het op en ook boven je hoofd, dit moment buigen je bovenlichaam naar links, voor het gebruik van uw core en ook de top lichaam om de bol naar beneden naar de bang buiten je linkerknie.
 4. Verder roteren zijden gedurende de training.

10. Dumbbell Trui

dumbbell PulloverDe halter overhemd is een van de klassieke trainingen om bovenlichaam vet van eeuwigheid die is geprezen en ook gesuggereerd door bekende bodybuilders zoals Arnold Schwarzenegger verliezen. Arnold Schwarzenegger, de grote vader van alle bodybuilders bovendien hartstochtelijk supporters voor speldenknop overhemd oefening. Krijg je een level bankje en liggen vlak op je rug op.

 1. Houd een lage of gemiddelde gewicht halter over uw borst en uw ellebogen een beetje gebogen.
 2. Geleidelijk aan laat de speldenknop terug over je hoofd helemaal naar beneden, zoals in de animatie hierboven.
 3. Zorg ervoor dat je dit langzaam te doen en ook je echt het gevoel van de stretch.
 4. Ga met ongeveer 3 sets in eerste instantie met 10-12 repeatings in één set. Voer deze oefening 3 keer per week.

11. Schuine Bank Dumbbell Press Workout To Lose Chest Fat

De helling bench dumbbell pers is een andere prachtige oefening om het bovenlichaam vet te verliezen van uw borst en zorgt voor een uitzonderlijke stress op je top borst wanneer behoorlijk gedaan.

 1. Plaatsing op uw eigen op de schuine bank. Houd 2 laag-gemiddeld gewicht pinheads met een normale greep of idealiter hebben doorgegeven van uw spotter.
 2. Druk op de halters omhoog in een explosieve beweging en ziet er op toe je voelt de stress op je top borst.
 3. Adem in als het gaat omhoog en ook adem uit bij het vrijgeven.
 4. Breng het geleidelijk af. U moet de hoek van de bank geraamd wordt op ongeveer 45 graden, maar dit zou zeker afhangen van de individuele ook. Experimenteer met de hoek tot je kon voelen het is
 5. het geven van de meest effectieve haalbare effect op je bovenste borst.
 6. Ga met betrekking tot 3 collecties in eerste instantie met 10-12 herhalingen in een collectie. Doe dit training 3 keer per week.

12. Incline Barbell Bench Press

Incline Barbell Bench PressEen ander tussen de trainingen te verliezen borst vet is de helling gewichten bankdrukken. Je zou kunnen vragen wat het onderscheid hiervoor is uit de routine vlakke bankdrukken. Het normale niveau bankdrukken richt zich niet aan de bovenkant van de borst, maar de helling gewichten bankdrukken heeft en ook voor het vormen van de bovenste borst en het minimaliseren van de verzakking, we eisen dat de helling.

 1. Druk op de halter naar boven in een explosieve activiteit en zorg ervoor dat je voelt de druk op je bovenste borst.
 2. Adem in als het omhoog gaat en adem na de release.
 3. Breng het langzaam naar beneden.
 4. Druk op de gewichten omhoog opnieuw in een eruptieve beweging en ervoor zorgen dat u echt de druk op je bovenste borst voelen.
 5. Adem in wanneer het verhoogt en ook adem na de release.
 6. Herhaal dit.
 7. U moet de hoek van de bank geraamd wordt op ongeveer 45 levels maar dit zou zeker ook afhangen van de specifieke.
 8. Experimenteer met de hoek omhoog totdat u het gevoel dat is het verstrekken van de meest effectieve mogelijke resultaat op je bovenste borst.
 9. Ga voor ongeveer 3 sets in eerste instantie met 10-12 herhalingen in een collectie. Doe dit training 3 keer per week.

13. Het liggen Ondersteunde Neutraal-Grip Dumbbell Row

Deze oefening simuleert exact dezelfde fundamentele beweging als een normale gebogen over rij, behalve dat u zult leunen je bovenlichaam tegen een schuine bank gedurende de lift.

 1. Pak een set van dumbbells en liggen op de borst naar beneden op een 45 graden schuine bank.
 2. Laat je armen recht naar beneden hangen, handen tegenkomen elkaar diverse andere.
 3. Rij de halters zijwaarts van uw borsten door het buigen van de gewrichten en het indrukken van je schouderbladen.
 4. Time-out en verminderde de gewichten.

14. Dumbbell Goblet Box Squat

Dumbbell Goblet Box SquatDe pinhead beker box kraak is een variant van de halter beker squat alsmede een training gebruikt om de spiermassa van de benen te versterken. Vooral de pinhead beker box gedrongen doelstellingen van de quadriceps, maar zeker ook indirect functioneren de spieren van de hamstrings, kuiten, billen en kern.

 1. Stand 4-6 inches voren een knie-hoge bank of doos.
 2. Mok het einde van een speldenknop met beide handen en houd het op en neer in de voorkant van je bovenlichaam, je elleboog gewrichten gericht naar beneden.
 3. Houd je rug natuurlijk gebogen, druk op je heupen terug, buig je knieën, en gedrongen.
 4. Rusten op de bank voor een minuut. Het onderhouden van uw hielen in de grond gedrukt, staan een back-up.

15. Dumbbell 1 1/2 Pushup

 1. Begrijp het beheer van een halter in elke hand en gaan uit van een pushup instelling met je armen recht.
 2. Uw handen zou moeten hebben te maken met schouderbreedte uit elkaar, en je lichaam nodig heeft om een rechte lijn van naar enkels te vormen.
 3. Buig je arm gewrichten en ook je lichaam zakken totdat je borst bijna de vloer raakt.
 4. Pauzeren en druk vervolgens op uw eigen halverwege back-up.
 5. Time-out nog een keer, dan verlaag je lichaam terug naar de vloer.
 6. Druk je helemaal terug naar het startpunt plaatsing, en ook herhalen.

16. Dumbbell skiër Schommeling

 1. Met een paar speldekoppen op maat arm naast uw zijden plaats uw voeten heupbreedte alsmede knieën enigszins gebogen.
 2. Zonder afronding je onderrug, buig op je heupen terwijl je tegelijkertijd aan je armen in omgekeerde volgorde.
 3. Nu explosief duw je heupen voorwaarts en verheffen je romp totdat je rechtop onder het toestaan van je energie om de gewichten swing tot bovenlichaam niveau. (Niet actief optillen van het gewicht.)
 4. Swing heen en weer voor de duur van uw collectie.

17. Smith Machine Incline Bench Press

[Embed] https://youtu.be/pd2fnOrggI8 [/ embed]

De Smith maker Schuin bankdrukken is een ander onder de trainingen op de borst werpen vet en tussen de voordelen van dit dat u de beweging kledij krijgt en je hoeft niet een spotter nodig gezien het feit dat het gewicht laag is.

 1. Neem een flexibele bankje en plaats het onder de Smith-apparaat.
 2. Pak de halter met handen iets breder vergeleken met schouder formaat.
 3. Langzaam lager de gewichten nog laat het niet je bovenlichaam te raken.
 4. Druk bank naar boven in een eruptieve manier.
 5. Adem in als je opstaat en ook uitademen wanneer je loslaat of omlaag. Ga met betrekking tot 3 sets in eerste instantie met 10-12 herhalingen in een set.
 6. Doe dit training 3 keer per week.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.