site
stats

17 skal blot finde ud af, hvordan man kan slippe af brystet fedt derhjemme

Man boobs, “moobs” eller, medicinsk beskrevet, gynækomasti er angivet af National Institute of Health, som godartet udvikling af mandlige bryst kirtelvæv, der normalt udløses af en stigning af østrogen, fald i testosteron eller gøre brug af en lang række lægemidler.

Gynækomasti er udviklingen af buste celler hos mænd. Det er en godartet problem, der generelt skyldes en uoverensstemmelse i kønshormoner østrogen og også testosteron.

Gynækomasti kan påvirke mænd i alle aldre fra babyer ret til udvidede mænd.

Flertal af børn har en vis grad af gynækomasti hele puberteten, ifølge National Institutes of Health (NIH).

Selvom gynækomasti selv er typisk sikker, kan det være relateret til nogle wellness betingelser, herunder kemisk misbrug, visse sygdomme og brugen af visse lægemidler.

Gynækomasti kan fremstå som en gummiagtig eller fast masse, der begynder med under brystvorten og derefter breder sig udad over brystet placering.

Det påvirker normalt både buster, men ofte i forskellige mængder, så der er uhæderlighed, eller det måske bare påvirke én buste.

I nogle tilfælde kan den ekspanderende væv være smertefulde eller bud, og også hvis det sker, så du burde være taget et kig på af en læge.

Gynækomasti kan desuden medføre betydelige psykologiske og sociale stress og angst, der forårsager stress og angst og også skam.

Præcis hvad der er årsag gynækomasti eller mand boobs?

Præcis hvad der er årsag gynækomasti eller mand boobs?Der er mange mulige årsager til gynækomasti, og disse kan grupperes i fysisk (kroppens normale ydeevne), medicinsk (medicin eller medicin er relevant), og patologisk (sygdom) skaber.

Fysisk gynækomasti er forårsaget af de typiske hormon justeringer, der sker over forskellige faser af livet.

Disse tilpasninger føre til en stigning i andelen af normale østrogen hormonale midler (eksisterende i alle raske mænd) og testosteron hormoner, med østrogen motiverende udvikling buste celler.

 • Gennem den tidlige fase, kunne drengebørn etablere fysiologiske gynækomasti som følge af overførslen af østrogen fra mor. Denne overførsel stopper efter fødslen, så den gynækomasti er midlertidig.
 • Gennem puberteten, udviklingslandene testiklerne generere mere østrogen end testosteron, hvilket kan resultere i gynækomasti. Typisk er denne type gynækomasti forsvinder spontant, men nogle gange kan det vare ved på lang sigt.
 • Hele ældre alderen er der et progressivt fald i testosteron produktion, hvilket fører til en hævet estrogen til testosteron del, som kan motivere væksten af bryst celler.

Farmakologisk gynækomasti er forårsaget af lægemidler eller lægemidler, der påvirker andelen af østrogen og også testosteron med flere forskellige midler.

Nogle af disse lægemidler omfatter anabolske steroider, hjerte medicin, eller medicin for misbrug, såsom hash eller alkohol.

Mens stoppe bittert lægemiddel vil typisk medføre gynækomasti går væk, skal en læge altid høres forud for at holde op nogen form for medicin.

Patologisk gynækomasti er forårsaget af talrige forskellige sygdom eller problemer, der påvirker andelen af østrogen til testosteron.

Disse betingelser er temmelig usædvanligt endnu kan omfatte genetiske problemer, vedvarende betingelser (specifikt nyre og lever sygdom) og vækster i testiklerne eller binyrerne.

Som fyre bliver ældre er der ofte en gradvis nedgang i testosteron grader (og dermed forholdet mellem østrogen om testosteron stiger), og dette kan føre til gynækomasti.

gynækomasti kunne ligeledes være udløst af arvelige forhold, vedvarende sygdom (specielt nyre og også lever sygdom) eller nogle medikamenter.

Den fyr, der tager anabolske steroider for sportslige præstationer eller bodybuilding normalt skaber gynækomasti.

I ualmindelige situationer kan gynækomasti være forårsaget af en tumor i testiklerne eller binyrerne, der gør store mængder af østrogen.

17 Simply workout måder at slippe af overkroppen fedt derhjemme

1. Jumping Jacks

SprællemændStart din rutine ved at gøre sprællemænd. Dette udstyr-fri skridt vil helt sikkert øge din puls og også hjælpe dig til at varme op for resten af din træning.

 1. Du skal blot stå med fødderne sammen, hænder på dine sider. Hop fødderne ud til siden samtidig svinge armene over hovedet.
 2. Hurtigt efter landing, spring fødderne tilbage til anlægget samtidig bringe dine arme tilbage til dine sider.
 3. Hvis overskydende kropsvægt eller skader undgår du fra nemt at gøre en typisk sprællemand, ændre træningen ved at vippe din passende fod bøjet på siden, når du svinger dine arme udgifter, derefter trin tilbage til anlægget som du tænder dine arme tilbage til din sider.
 4. Gentag det modsatte side og fortsætte.

2. Wall Ball Shots

Wall Ball ShotsDenne træning vil målrette hele din krop, med et koncentrat af de enorme muskelmasse hold af dine quads, hamstrings, glutes, bryst, skuldre, og også kernen.

 1. Stand om en armslængde væk fra en holdbar væg overflade, holder en medicin bold i begge hænder, opretholdes på brystet.
 2. Tryk dine hofter tilbage, bøj knæene, og sænke dine glutes mod jorden.
 3. Når du rent faktisk har bøjet som reduceret som du kan, vende den bevægelse, trykker kraftigt via hælene for at udvide dine knæ og hofter.
 4. Som du gør det, eksplosivt kaste condition bolden så højt som du kan mod væggen.
 5. Som konditionering bolden kommer ned, fange den med begge hænder, beskytte det tilbage på brystet, og straks reducerede dig selv ind i en anden squat for at fortsætte.

3. Renegade Row

Renegade RowDen forladte række rettet mod de enorme muskulære væv hold af ryggen og også armene, mens yderligere krav om samspillet mellem de centrale, quadriceps, skuldre og triceps.

 1. Begyndende i en høj planke position med din krop udvikler en lige linje fra hæle til hovedet, og også dine hænder lige under dine skuldre.
 2. Hold et knappenålshoved i hver hånd. Fra denne indstilling, flytte din vægt lidt til højre og samtidig bevare din overkrop kvadreret til jorden.
 3. Træk håndvægt i venstre hånd direkte mod brystet og samtidig holde din arm i nærheden af din body– albuen burde pege op mod loftet.
 4. Reduceret knappenålshoved tilbage til jorden i en kontrolleret måde, så skifte over siderne, denne gang flytter din vægt til venstre inden du trækker den knappenålshoved i din højre hånd til din torso.
 5. Fortsæt skiftevis sider og samtidig holde dine hofter, skuldre og overkrop så stabil som muligt.
 6. Hvis du har en hård tid at fuldføre træningen for en fuld 60-sekunder i planken position, reduceret dine knæ til jorden for en ændring.

4. Single-Arm Dumbbell Chest Press

Single-Arm Dumbbell Chest PressDen fælles-arm dumbbell Brystpres målretter din Pecs, skuldre og triceps ensidigt, mens ligeledes kræver kerne interaktion at forhindre dine hofter eller skuldre i at sno under træningen.

 1. Lig på ryggen på et varigt bænk med dit knæ bøjet, fødderne fladt på gulvet.
 2. Placer en håndvægt i din højre hånd, din arm udvidet direkte over brystet.
 3. Sæt din venstre hånd blidt på din venstre hofte som en pegepind til fastholde, at hoften stabil og involveret med bænken. I et reguleret stil, bøje din højre fælles, faldende knappenålshoved mod dit bryst.
 4. Når håndvægt er en tomme eller mere væk fra din overkrop, vende bevægelse, og også involvere din Pecs og også triceps muskler til at trykke på håndvægt lige op, tilbage til indstillingen start.
 5. Fortsæt i 30 sekunder, inden der skiftes sider.

5. Bjergbestigere

Bjergbestigere bruge en anden briste af cardio i midten af dit kredsløb til at vedligeholde din puls højt. Kroppen placering opfordres der også til den løbende interaktion i bryst, skuldre og triceps muskler, hvilket er særligt udfordrende, efter efterbehandling en sejhed motion målrettet præcis de samme muskelvæv grupper.

 1. Begyndende i en høj plade placering, håndfladerne under dine skuldre, dine ben forlænget, og også din kerne engageret til at vedligeholde din hofter niveau.
 2. Tegn dit højre knæ mod din overkrop, og også plante din højre fod på jorden, som om du var ved at tage ud i en sprint.
 3. Fra denne position, hoppe begge fødder i luften, ændre deres placeringer før din jord, så din venstre fod er tiltrukket forude, og også din ideelle foden er udvidet.
 4. spring Straks begge fødder lige op i luften igen og ændre deres placering.
 5. Fortsæt dette mønster for varigheden af øvelsen.

For at tilpasse træningen,

 1. Begyndende i en høj planke position, ben forlænget.
 2. Tiltrække din højre knæ og fremefter, røre din højre fod til jorden forud for øjeblikkeligt at udvide din bedste ben en gang mere, vokser det i den oprindelige planke position.
 3. Skift sider, denne gang trække din venstre knæ fremad og trykke din venstre fod på jorden.
 4. Fortsæt roterende sider for varigheden af øvelsen.

6. Overhead Gåture Lunge

Den overhængende slentre udfald slår de betydelige muskler i din reduceret body– dine hamstrings, quads, og glutes– mens samtidig at teste dine skuldre og kerne.

 1. Hold en condition bolden mellem begge hænder og udvide den direkte overhængende.
 2. Træd frem med din ideelle fod, vokser det et par fødder foran din venstre fod.
 3. Engager din kerne for at holde din overkrop høj og også bøje begge knæ, sænke din venstre knæ mod gulvet.
 4. Forud for dit knæ rører ned, tryk gennem din ideelle fod og også øge at stå som du skubbe din venstre fod fremad, tage et skridt foran din højre.
 5. Gentag lunge og fortsæt øvelsen, og går videre med det modsatte fod med hver efterfølgende rep.

7. Push-ups

armbøjningerDu har i øjeblikket målrettet overkroppen, triceps, skuldre, og også kernen i hele denne regelmæssige, så forventer at virkelig “brænde ud” disse muskelmasse hold med en samling af pushups. Du er velkommen til at droppe dine knæ til jorden eller flytte til en væg overflade på ethvert tidspunkt at tilpasse træningen til knæet pushup eller væg pushup.

 1. Start på en høj planke placering med hænderne direkte under dine skuldre, men noget større end skulder-bredde fra hinanden.
 2. Holde din kerne begrænset, og også din overkrop konsekvent, bøje dine albuer og også sænke dit bryst mod gulvet.
 3. Når du er et par inches fra rører jorden, vende bevægelsen, skubber via dine hænder, når du udvide dine led, vender tilbage til den høje planke position.
 4. Fortsæt træningen, skifte til en modificeret variant som er nødvendig for at afslutte sættet.

8. Nedgang Push Ups

En anden grundlæggende og all-time tidløse træning at kaste bryst fedt er faldet push-up. Dette er ikke anderledes end en normal push-up, bortset fra at benene afhænge en forøget system som en bænk.

 1. Sørg for at din ryg er fladt, når du gør push-ups.
 2. Hænderne skal være mere effektiv lidt bredere end skulder størrelse.
 3. Juster størrelsen og prøv forskellige bredder for at se, hvilken en får du en af de mest påvirkninger. Gå med om 3 sæt i første omgang med 10-12 reps i et sæt.
 4. Gør dette træning 3 gange om ugen.

9. Medicin Ball Rainbow Slams

[Embed] https://youtu.be/h8Xue0GWI50 [/ embed]

For en sidste kerne-fokuserede øvelse, der også udfordrer hele overkroppen, snup en medicin bold for en serie af regnbue pandehår. Ideelt set, gøre brug af en condition bold uden megen hoppe, som en mur sfære.

 1. Knæ på jorden på en måtte og også holde en medicin bold i mellem begge hænder på dit bryst.
 2. Hæv sfære op over hovedet og også vende din overkrop lidt til højre, tiltrækker konditionering bolden til din passende side, som du kraftigt at bruge dine arme og også kernen (specielt dine obliques) at banke kuglen ned på jorden for at den ud over din højre knæ.
 3. Pick kuglen op med begge hænder, løft den op og også over dit hoved, dette øjeblik bøje din overkrop til venstre, inden at udnytte din kerne og også det øverste organ til bang kuglen ned til ud over din venstre knæ.
 4. Fortsæt roterende sider hele træningen.

10. håndvægt Pullover

dumbbell PulloverDen håndvægt shirt er en af de klassiske træning at tabe overkroppen fedt af evighed, der er blevet rost og også foreslået af kendte bodybuildere som Arnold Schwarzenegger. Arnold Schwarzenegger, den enorme daddy af alle bodybuildere desuden lidenskabeligt tilhængere til knappenålshoved skjorte motion. Få dig et niveau bænk og ligge niveau på ryggen på det.

 1. Hold en lav eller medium vægt håndvægt over brystet og få albuerne lidt buet.
 2. Gradvist sænke knappenålshoved tilbage over hovedet hele vejen ned ligesom i animationen ovenfor.
 3. Sørg for at du gøre dette langsomt og også du virkelig mærke strækket.
 4. Gå med omkring 3 sæt i første omgang med 10-12 repeatings i ét sæt. Udfør denne øvelse 3 gange om ugen.

11. Skråbænk Dumbbell Press Workout To Lose Bryst fedt

Hældningen bænk håndvægt presse er en anden vidunderlig øvelse til at tabe overkroppen fedt fra din øvre bryst og giver enestående stress på din top brystet, når det gøres ordentligt.

 1. Placering på egen hånd på den skrå bænk. Hold 2 lav-medium vægt pinheads med en almindelig forståelse eller ideelt, har det gået fra din spotter.
 2. Tryk håndvægte opad i en eksplosiv bevægelse og sørge for, du føler stress på din top brystet.
 3. Træk vejret ind, når det går op og også puste ud efter frigivelse.
 4. Bring det ned gradvist. Du skal sætte vinklen på bænken på omkring 45 grader, men det ville helt sikkert afhænge af den enkelte også. Eksperimenter med vinklen indtil du kunne mærke det er
 5. giver den mest effektive gennemførlige effekt på din øverste bryst.
 6. Gå med om 3 samlinger på første med 10-12 reps i én samling. Gør dette træning 3 gange om ugen.

12. Incline Barbell Bench Press

Incline Barbell Bench PressEn anden blandt de træningsprogrammer for at tabe bryst fedt er hældningen vægte bænkpres. Man kunne spørge, hvad den skelnen til dette er fra den rutinemæssige flad bænkpres. Det normale niveau bænkpres fokuserer ikke den øvre bryst, men den hældning vægte bænkpres gør, og også til at danne den øvre bryst og for at minimere flænge, kræver vi hældning.

 1. Tryk barbell opad i en eksplosiv aktivitet og sørg for at føle presset på din top bryst.
 2. Inhale når det går op og udånder efter frigivelse.
 3. Bring det langsomt.
 4. Tryk vægtene opad igen i en udbruds bevægelse og sikre, at du virkelig føler presset på din øverste bryst.
 5. Træk vejret ind, når det øger og også udånder efter frigivelse.
 6. Gentag dette.
 7. Du bør sætte vinklen på bænken på omkring 45 niveauer men dette ville helt sikkert afhænge af den specifikke også.
 8. Eksperimenter med vinklen op, indtil du kan mærke det er at give den mest effektive resultat på din øvre bryst.
 9. Gå i ca 3 sæt i første omgang med 10-12 gentagelser i en samling. Gør dette træning 3 gange om ugen.

13. Liggende Understøttet Neutral-Grip håndvægt Row

Denne øvelse simulerer nøjagtig samme grundlæggende bevægelser som en normal bøjet over rækken, bortset fra at du skal læne overkroppen mod en skråning bænk i hele liften.

 1. Grab et sæt håndvægte og ligge bryst nedad på en 45-graders hældning bænk.
 2. Lad armene hænge direkte ned, hænder støder hver forskellige andre.
 3. Række håndvægtene sidelæns for dit bryst ved at bøje dine led og trykke dine skulderbladene.
 4. Timeout og reduceret vægtene.

14. håndvægt Goblet Box Squat

Dumbbell Goblet Box SquatDen pinhead bæger box squat er en variant af håndvægten cup squat og også en træning anvendt til at styrke muskelmasse af benene. Hovedsageligt, de knappenålshoved kop box squat mål quadriceps, men vil helt sikkert også indirekte fungere de muskulære væv i hamstrings, kalve, glutes, og kerne.

 1. Stand 4 til 6 inches foran en knæhøje bænk eller kasse.
 2. Krus i slutningen af et knappenålshoved med begge hænder, og hold det op og ned foran din overkrop, dine albueled sigter ned.
 3. Holde ryggen naturligt buet, trykker dine hofter tilbage, bøj knæene, og squat.
 4. Hvil på bænken i et minut. Fastholdelse hælene presset ned i jorden, stå op igen.

15. håndvægt 1 1/2 Pushup

 1. Forstå forvaltningen af en håndvægt i hver hånd og påtage sig en pushup indstilling med armene lige.
 2. Dine hænder burde have at gøre med skulder-bredde fra hinanden, og din krop har brug for at danne en lige linje fra gå til anklerne.
 3. Bøj arm leddene og også sænke din krop, indtil dit bryst næsten rører gulvet.
 4. Pause, og tryk derefter på din egen halvvejs op igen.
 5. Timeout gang mere, så sænke din krop tilbage til gulvet.
 6. Tryk dig selv helt tilbage til start placering, og også gentage.

16. håndvægt Skier Gynger

 1. Holding et par pinheads på arms størrelse sammen med dine sider, stå med fødderne hip-bredde fra hinanden og også dine knæ lidt bøjet.
 2. Uden afrunding nederste del af ryggen, bøje på dine hofter, som du samtidig dreje armene i bakgear.
 3. Nu eksplosivt fremstød dine hofter fremad og ophøje din torso indtil du står oprejst mens tillader din energi til at svinge vægtene op til overkroppen niveau. (Ikke aktivt løfte vægten.)
 4. Svinge frem og tilbage for varigheden af din samling.

17. Smith Machine Incline bænkpres

[Embed] https://youtu.be/pd2fnOrggI8 [/ embed]

Den Smith maker hældning bænkpres er en anden blandt de træningsprogrammer for at kaste brystet fedt og blandt fordelene ved dette, at du får den bevægelse påklædning og du behøver ikke en spotter, da vægten er lav.

 1. Tag en fleksibel bænk og placere den under Smith-enhed.
 2. Grib barbell med hænderne lidt bredere i forhold til skulderen størrelse.
 3. Sænk langsomt vægtene endnu lad det ikke røre din overkrop.
 4. Tryk bænk opad i en udbruds måde.
 5. Inhale når du stiger og også udånder, når du slipper eller sænke den. Gå med om 3 sæt ved første med 10-12 reps i et sæt.
 6. Gør dette træning 3 gange om ugen.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.