site
stats

17 Pur și simplu locul de muncă cum să scapi de grăsime în piept la domiciliu

țâțe Man, „moobs“ sau, descrise medical, ginecomastia este specificat de Institutul National de Sanatate ca dezvoltarea benignă a țesutului glandular mamar de sex masculin, în mod normal, declanșat de o creștere de estrogen, scăderea nivelului de testosteron sau de a face uz de numeroase medicamente.

Ginecomastia este dezvoltarea celulelor bustului la bărbați. Este o problemă benignă care apare, în general, dintr-o discrepanță în hormonilor sexuali estrogen și testosteron, de asemenea.

Ginecomastia poate influența oamenii de orice varsta de la copii dreapta la bărbați extins.

Majoritatea copiilor au un anumit nivel de ginecomastie de-a lungul vârstei de pubertate, in functie de National Institutes of Health (NIH).

Deși ginecomastiei în sine este în mod tipic în condiții de siguranță, ar putea fi legate de anumite condiții de wellness, inclusiv abuzului de substanțe chimice, anumite boli și utilizarea unor medicamente.

Ginecomastia poate apărea ca o masă cauciucata sau firmă care începe cu sub mamelonul și apoi se întinde spre exterior peste locație bust.

De obicei afectează atât busturi, dar în mod frecvent în cantități diferite, astfel încât nu este strâmbătate, sau s-ar putea influența doar un bust.

În unele cazuri, tesutul expansiune poate fi dureroase sau de licitație, și, de asemenea, în cazul în care se întâmplă acest lucru, atunci ar trebui să fie luate o privire de către un medic.

Ginecomastia ar putea duce în plus la stres psihologic semnificativ și sociale și de anxietate, stres și de anxietate provocând și, de asemenea rușine.

Exact ceea ce este cauza ginecomastie sau țâțe om?

Exact ceea ce este cauza ginecomastie sau țâțe om?Există mai multe cauze posibile ale ginecomastiei, iar acestea pot fi grupate în fizică (performanțele normale a corpului), medicament (medicină sau medicină relevantă) și patologice (boala) creează.

ginecomastie fizică este adus pe de ajustările de hormoni tipice care se petrec pe parcursul diferitelor faze ale vieții.

Aceste ajustări conduc la o creștere a proporției de agenți de estrogen normale hormonale (existente în toți oamenii sănătoși) și hormoni de testosteron, estrogen cu motivarea dezvoltării celulelor bustului.

 • De-a lungul stadiu incipient, copiii de sex masculin ar putea stabili ginecomastie fiziologice, ca urmare a transferului de estrogen de la mama. Acest transfer se oprește după naștere, astfel încât ginecomastie este temporară.
 • De-a lungul pubertate, testiculele in curs de dezvoltare generează mai mult estrogen decat testosteron, ceea ce poate duce la ginecomastie. De obicei, acest tip de ginecomastie dispare spontan, dar uneori poate persista pe termen lung.
 • De-a lungul varsta inaintata exista o scadere progresiva in productia de testosteron, ceea ce duce la un estrogen ridicat la proporția de testosteron, care poate motiva creșterea celulelor mamare.

ginecomastie farmacologică este cauzata de medicamente sau medicamente care influențează proporția de estrogen si testosteron, de asemenea, cu mai multe mijloace diferite.

Unele dintre aceste medicamente includ steroizi anabolizanți, medicamente de inima, sau medicamente de abuz, cum ar fi consumul de canabis sau alcool.

In timp ce oprirea de droguri supărător va determina în mod obișnuit ginecomastie merge departe, un medic trebuie să fie întotdeauna consultate înainte de renunti orice tip de medicamente.

ginecomastie patologica este cauzata de numeroase boli diferite sau probleme care au un impact proporția de estrogen la testosteron.

Aceste condiții sunt destul de mai puțin frecvente încă pot include tulburări genetice, condiții persistente (în special rinichi și boli de ficat) și creșteri în testicul sau glandei suprarenale.

Ca baietii cresc mai mari există adesea un declin progresiv în grade de testosteron (și, prin urmare, raportul dintre estrogen aproximativ creșteri de testosteron), iar acest lucru ar putea duce la ginecomastie.

ginecomastie ar putea fi, de asemenea, declanșat de probleme ereditare, boli persistente (în special de rinichi si, de asemenea, boli de ficat) sau unele medicamente.

Tipul care ia steroizi anabolizanți pentru performanțe sportive sau de culturism creează de obicei, ginecomastie.

În situații mai puțin frecvente, ginecomastia poate fi cauzata de o tumoare la nivelul testiculelor sau a glandelor suprarenale, care fac cantitati mari de estrogen.

17 pur și simplu mijloace de antrenament pentru a scăpa de grăsime partea superioară a corpului la domiciliu

1. Jumping Jacks

jumping JacksÎncepeți rutina de a face sărituri mufe. Acest pas fără echipament va crește cu siguranță, ritmul cardiac si, de asemenea, vă ajuta să se încălzească pentru restul antrenamentului.

 1. Pur și simplu stai cu picioarele împreună, mâinile pe langa corp. Salt picioarele în lateral în timp ce se deschid larg simultan deasupra capului tău de arme.
 2. Rapid după aterizare, salt picioarele înapoi la facilitatea de a aduce în timp ce brațele înapoi în corp.
 3. În cazul în care excesul de greutate corporala sau leziuni evitați de la a face cu ușurință un jack tipic sărituri, schimba programul de antrenament înclinând îndoit piciorul corespunzătoare de pe măsură ce se balanseze cheltuielile de arme, apoi pas înapoi la facilitatea ca te transforma brațele înapoi la dvs. părți.
 4. Se repetă la partea contrar și a continua.

2. Șuturi de perete cu bile

Șuturi de perete cu bileAcest antrenament va viza întregul corp, cu un concentrat pe imens echipele masei musculare ale tale, quad-uri hamstrings, fesele, piept, umeri, și, de asemenea, de bază.

 1. Stand cu privire la o lungime de braț distanță de pe o suprafață de perete durabil, care deține o minge medicament în ambele mâini, susținută la piept.
 2. Apăsați șoldurile în spate, flex genunchi, și coborâți fesierii către sol.
 3. Când ați plecat de fapt, la fel de redus ca tine poate, inversa mișcare, apăsând cu putere prin intermediul calcaie pentru a extinde genunchi si solduri.
 4. Pe măsură ce face acest lucru, exploziv arunca mingea condiționat la fel de mare ca tine poate împotriva perete.
 5. Deoarece mingea condiționat este disponibil în jos, se prinde cu ambele mâini, protejați-o înapoi la piept, și imediat redus-te într-un alt ghemuit pentru a continua.

3. Renegade Row

Renegade RowRândul abandonat vizează imense echipe de țesut muscular din spate și, de asemenea arme în timp ce în plus de asteptare pentru interacțiunea dintre bază, cvadriceps, umeri, și triceps.

 1. Început într-o poziție înaltă scândură cu corpul în curs de dezvoltare o linie dreaptă de la tocuri la cap, și, de asemenea, mâinile drepte sub umeri.
 2. Țineți o gămălie de ac în fiecare mână. Din această setare, schimbare de greutate un pic mai la dreapta menținând în același timp partea superioara a corpului la pătrat la sol.
 3. Trageți gantera în mâna stângă direct spre piept păstrând în același timp brațul în apropierea dumneavoastră body– cot ar trebui să arate în sus spre tavan.
 4. A redus gămălie de ac înapoi la sol într-un mod controlat, apoi trece pe laturi, de data aceasta în jurul valorii de mișcare greutatea spre stânga înainte de tragerea Pinhead în mâna dreaptă a trunchiului.
 5. Deplasare părți alternativ păstrând în același timp șoldurile, umerii și partea superioară a corpului cât mai stabile.
 6. Dacă aveți un timp greu finalizarea programului de antrenament pentru un plin de 60 de secunde în poziția de scândură, a redus genunchii la sol pentru o modificare.

4. Single-Arm Dumbbell Chest Press

Single-Arm Dumbbell Chest PressUn singur brat presa halteră piept vizeaza pectorali, umeri, și triceps în mod unilateral, în timp ce, de asemenea, care necesită o interacțiune de bază pentru a preveni solduri sau umerii de răsucire în timpul antrenamentului.

 1. Intinde-te pe spate pe un banc durabil cu genunchii curbate, picioarele pe pardoseala.
 2. Poziționați o gantera în omul din dreapta, brațul extins direct peste piept.
 3. Pune mâna stângă ușor pe șoldul stâng ca un indicator pentru a menține acel sold stabil și a implicat cu banca de rezerve. Într-un stil reglementat, flex comun dreapta, reducând Pinhead spre piept.
 4. Când gantera este un inch sau mai departe de partea superioara a corpului, rândul său, în jurul valorii de mișcare, și implică, de asemenea, pectorali si de asemenea mușchii triceps să apese halteră drept în sus, înapoi la setarea de pornire.
 5. Continua timp de 30 de secunde înainte de a schimba părți.

5. alpiniști

alpiniști folosesc o altă explozie de cardio în centrul de circuit pentru a menține ritmul cardiac ridicat. Plasarea corpului, de asemenea, solicită o interacțiune continuă a sânului, umeri, și triceps, care este deosebit de dificilă, după terminarea unui exercițiu de tenacitate vizează exact aceleași grupuri de țesut muscular.

 1. Început într-o destinație de plasare de mare lespede, palmele sub umeri, picioarele prelungite, și, de asemenea, dumneavoastră de bază angajat pentru a menține nivelul șoldurilor.
 2. Desenează genunchiul drept spre partea superioara a corpului, și, de asemenea, planta piciorul drept pe pământ, ca și cum ai fi pe cale să decoleze într-un sprint.
 3. Din această poziție, sari ambele picioare în aer, schimbarea destinațiile lor de plasare înainte de a ateriza, astfel încât piciorul stâng este atras mai departe, și, de asemenea piciorul ideal este extins.
 4. sări imediat ambele picioare chiar în aer, încă o dată și de a schimba poziția lor.
 5. Continua acest model pe durata exercițiului.

Pentru a personaliza programul de antrenament,

 1. Început într-o poziție înaltă scândură, picioare prelungite.
 2. Atrage genunchiul drept înainte, atingând piciorul drept la sol înainte de a se extinde instantaneu piciorul cel mai bun încă o dată, în creștere-l în poziția inițială scândură.
 3. Treceți peste părți, de data aceasta desen genunchiul stâng înainte și atingând piciorul stâng pe pământ.
 4. Deplasare părți rotative pe durata exercițiului.

6. Overhead Walking fandare

Avântate fandare plimbandu lovește semnificative țesuturile musculare ale dumneavoastră redus body– tendoanele poplitee, quad-uri, în timp ce în același timp și glutes– testarea umerilor și dumneavoastră de bază.

 1. Stai o minge condiționat între ambele mâini și să se extindă în mod direct avântate.
 2. Un pas înainte cu piciorul ideală, în creștere ea câteva picioare în fața piciorului stâng.
 3. Engage de bază pentru a menține partea superioara a corpului, de asemenea, ridicat și îndoiți ambii genunchi, coborâre genunchiul stang spre pardoseala.
 4. Înainte de a atinge genunchiul în jos, apăsați pe piciorul ideală și, de asemenea, crește să stea în timp ce împinge piciorul stâng înainte, un pas in fata dreapta.
 5. Se repetă fandare și continua exercitarea, pas cu pas înainte cu piciorul contrar cu fiecare rep succesive.

7. Push-up-uri

flotăriÎn prezent ați direcționat partea superioară a corpului dumneavoastră, triceps, umeri, și, de asemenea, de bază pe parcursul acestui regulat, astfel încât să anticipeze într-adevăr a „arde“ aceste echipe de masă musculară cu o colecție de flotări. Simțiți-vă liber să renunțe la genunchi la sol sau de a trece la o suprafață de perete, în orice moment pentru a personaliza antrenament la flotare genunchiului sau flotare de perete.

 1. Începe într-o destinație de plasare de mare scândură cu mâinile direct sub umeri, dar ceva mai mare decat latimea umerilor.
 2. Păstrarea dumneavoastră de bază limitată și, de asemenea, partea superioara a corpului consecvent, îndoiți coatele și, de asemenea, mai mici piept spre pardoseala.
 3. Când sunteți o pereche de inci atinge solul, mișcarea inversă, împingând prin mâinile dumneavoastră ca să vă extindeți articulațiile, revenind la poziția de mare scândură.
 4. Mai departe de antrenament, schimbarea la o variație modificată după cum este necesar pentru a termina setul.

8. flotari Refuzați

O altă bază și tot timpul antrenamente atemporale pentru a pune în grăsime de san este scaderea cu flotări. Acest lucru nu este diferit de un normal de flotări cu excepția faptului că picioarele depinde de un sistem crescut ca un banc.

 1. Asigurați-vă că spatele este plat atunci când faci push-up-uri.
 2. Mâinile trebuie să fie mai eficiente un pic mai larg decât dimensiunea umerilor.
 3. Reajustați dimensiunea și încercați diferite lățimi pentru a vedea care vă obține unul dintre cele mai impactului. Du-te cu privire la 3 seturi, inițial, cu 10-12 repetari într-un singur set.
 4. Fa acest antrenament de 3 ori pe săptămână.

9. Medicina Ball Rainbow Slams

[Embed] https://youtu.be/h8Xue0GWI50 [/ embed]

Pentru un ultim exercițiu de concentrat-core, care provoacă, de asemenea, corpul întreg superior, apuca o minge medicament pentru o serie de breton curcubeu. În mod ideal, face uz de o minge conditionat fara prea multa saritura, cum ar fi o sferă de perete.

 1. Genunchi pe teren pe o saltea și, de asemenea, dețin o minge medicinala între ambele mâini la piept.
 2. Ridicați sfera deasupra capului și rândul său, de asemenea, partea superioara a corpului ușor spre dreapta, atrăgând mingea condiționat de partea dumneavoastră corespunzătoare pe măsură ce utilizați cu forța brațele și, de asemenea, de bază (în special dvs. obliques) să bat sfera în jos pe sol la dincolo de genunchiul drept.
 3. Alege sfera cu ambele mâini, ridicați-l în sus și, de asemenea, deasupra capului, acest moment încovoietor partea superioara a corpului spre stânga înainte de utilizarea de bază și, de asemenea, corpul de sus pentru a-bang-ului sfera în jos la dincolo de genunchiul stâng.
 4. Deplasare părți rotative pe tot parcursul antrenamentului.

10. Dumbbell Pullover

dumbbell PulloverCamasa halteră este unul dintre antrenamente clasice de a pierde țesutului adipos din organism superior al perpetuitate, care a fost apreciat și, de asemenea sugerat de culturisti bine-cunoscute, cum ar fi Arnold Schwarzenegger. Arnold Schwarzenegger, imens babacul tuturor culturistilor în plus suporterii cu pasiune pentru exercitarea tricou pinhead. Ia-ti o bancă de nivel și se află nivelul pe spate pe ea.

 1. Țineți o gantera mică sau medie în greutate peste piept și coatele au un pic curbat.
 2. Treptat coborâți Pinhead înapoi peste cap tot drumul în jos ca în animația de mai sus.
 3. Asigurați-vă că faceți acest lucru încet și, de asemenea, te simti cu adevarat stretch.
 4. Du-te cu aproximativ 3 seturi inițial cu 10-12 repeatings într-un singur set. Efectuați acest exercițiu de 3 ori pe săptămână.

11. Incline Bench Dumbbell de presă antrenament pentru a pierde piept de grăsime

Presa panta banc halteră este un alt exercițiu minunat de a pierde țesutului adipos din organism superior din piept de sus și oferă stres excepțională pe piept de sus, atunci când făcut în mod corespunzător.

 1. Plasarea pe cont propriu pe banca de înclinație. Hold 2 pinheads cu greutate scăzută medie, utilizând o înțelegere normală sau în mod ideal, l-au trecut de la selecționer dumneavoastră.
 2. Apăsați greutățile în sus într-o mișcare explozivă și vezi să vă simțiți stresul pe piept de sus.
 3. Inspirați când merge în sus și, de asemenea, expirati la eliberare.
 4. Adu-l treptat. Trebuie să puneți unghiul de bancă la aproximativ 45 de grade, dar acest lucru ar depinde cu siguranță pe individ, de asemenea. Experiment cu unghiul de până ai putea simți că este
 5. oferind efectul fezabil cel mai eficient pe piept superioară.
 6. Du-te cu privire la 3 colecții de la prima, cu 10-12 repetari într-o singură colecție. Fa acest antrenament de 3 ori pe săptămână.

12. Incline Barbell banc de presa

Incline Barbell banc de presaUn alt printre antrenamente pentru a pierde grăsime de san este greutăți de pantă banc de presa. Ai putea întreba ce distincția pentru acest lucru este de rutină banc de presa plat. Normală banc de presa nivel nu se concentrează în piept de sus, dar presa de greutăți de pantă banc are și, de asemenea, pentru formarea superioară a pieptului și pentru a minimiza lăsării, avem nevoie de înclinație.

 1. Apăsați mreana în sus într-o activitate explozivă și asigurați-vă că vă simțiți presiunea pe piept de sus.
 2. Inspira atunci când merge în sus și expirati după eliberare.
 3. Adu-l în jos încet.
 4. Apăsați greutățile în sus, din nou, într-o mișcare eruptiv și asigurați-vă simțiți cu adevărat presiunea asupra piept superioară.
 5. Inspirați când crește și, de asemenea expirati după eliberare.
 6. Se repetă acest lucru.
 7. Ar trebui să pună unghiul de banca de rezerve, la aproximativ 45 de niveluri, dar acest lucru ar depinde cu siguranță pe specificul prea.
 8. Experiment cu unghi până când simțiți că furnizează rezultatul cel mai eficient posibil, pe piept superioară.
 9. Du-te pentru aproximativ 3 seturi inițial cu 10-12 repetari într-o singură colecție. Fa acest antrenament de 3 ori pe săptămână.

13. Culcat suportate neutru-Grip Dumbbell Row

Acest exercițiu simulează mișcarea de bază aceeași exact ca îndoită normală pe rând, cu excepția faptului că vei fi înclinat partea superioara a corpului pe un banc de înclinație de-a lungul a ascensorului.

 1. Ia-un set de gantere și se află în piept în jos pe un banc de înclinație de 45 de grade.
 2. Lăsați brațele să atârne în mod direct în jos, mâinile se confruntă fiecare alte diverse.
 3. Rând gantere lateral de sân prin îndoire articulațiile și apăsarea omoplatii.
 4. Timeout și a redus greutățile.

14. Dumbbell Pocalul Box Squat

Dumbbell Pocalul Box SquatPinhead box goblet ghemuit este o variantă a genoflexiunii cupa halteră și, de asemenea, un antrenament utilizat pentru a consolida masa musculara a picioarelor. În principal, caseta cupa pinhead țintele turtite cvadricepsului, dar cu siguranță va funcționa, de asemenea, indirect, țesuturile musculare ale hamstrings, gambe, gluteus și miez.

 1. Stand 4 la 6 inch în fața unui banc de genunchi sau cutie.
 2. Halbă sfârșitul unei pinhead cu ambele mâini și țineți-l în sus și în jos, în fața părții superioare a corpului, articulatiile cot cu scopul de jos.
 3. Păstrarea spate natural curbat, apăsați șoldurile în spate, flex genunchi, și ghemuit.
 4. Restul pe banca de rezerve pentru un minut. Menținerea tocuri presate în pământ, stai înapoi în sus.

15. Dumbbell 1 1/2 flotare

 1. Înțelegerea gestionarea unei gantera în fiecare mână și să își asume o pushup setare cu chinta de arme.
 2. Mâinile tale ar trebui să aibă de a face cu latimea umerilor, iar corpul tau are nevoie pentru a forma o linie dreaptă de du-te la glezne.
 3. Indoiti articulațiile brațului și, de asemenea, reduce corpul până la piept atinge aproape podea.
 4. Pauză, și apoi apăsați pe cont propriu, la jumătatea din spate sus.
 5. Timeout încă o dată, apoi coborâți corpul înapoi la podea.
 6. Apăsați-te complet înapoi până la plasarea de pornire, și, de asemenea, se repetă.

16. Leagăne Dumbbell rotițe

 1. Ținând o pereche de pinheads la dimensiunea brațului alături de laturile tale, stai cu picioarele latimea soldurilor si genunchii oarecum îndoit.
 2. Fără rotunjire spate inferior, îndoiți la șoldurile ca te transforma simultan brațele în sens invers.
 3. Aruncat exploziv șoldurile înainte și ridica trunchiul până ce în picioare în poziție verticală permițând în același timp energia să se balanseze greutățile până la nivelul părții superioare a corpului. (Nu ridicați în mod activ greutatea.)
 4. Swing înainte și înapoi pe durata colecției.

17. Smith mașină Incline Bench Press

[Embed] https://youtu.be/pd2fnOrggI8 [/ embed]

Smith maker înclinație banc de presa este un alt printre antrenamente pentru a vărsat grăsime în piept și printre beneficiile acestui pe care le va primi tinuta de mișcare și nu aveți nevoie de un selecționer având în vedere că greutatea este redusă.

 1. Ia-o bancă flexibilă și puneți-l sub dispozitivul Smith.
 2. Apuca mreana cu mâinile oarecum mai mare în comparație cu dimensiunea umerilor.
 3. Coborâți încet greutățile încă nu lăsați să atingă partea superioara a corpului.
 4. Banc de presa în sus într-un mod eruptiv.
 5. Inspira atunci când te ridici și, de asemenea, atunci când expirați eliberați sau coborâți. Du-te cu privire la 3 seturi de la prima, cu 10-12 repetari într-un singur set.
 6. Fa acest antrenament de 3 ori pe săptămână.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.