site
stats

17 Enostavno delo, kako se znebiti prsih maščobe doma

Man joške, “moobs” ali, medicinsko opisane, se ginekomastija določil Nacionalnega inštituta za zdravje kot benigne razvoj moške dojke žleznega tkiva, običajno sprožila dvig estrogena, zmanjšanje testosterona ali se poslužuje številnih zdravil.

Ginekomastija je razvoj prsi celic pri moških. To je benigni težava, ki običajno nastane neskladje v spolnih hormonov estrogena in tudi testosteron.

Ginekomastija se lahko vpliva na moške vseh starosti, od otrok pravico do razširjenih moških.

Večina otrok ima neko stopnjo ginekomastija v celotni dobi pubertete, glede na National Institutes of Health (NIH).

Čeprav sama ginekomastija je običajno varno, bi se lahko v zvezi z nekaterimi wellness pogoji, vključno s kemijsko zlorabe nekaterih bolezni in uporabi nekaterih zdravil.

Ginekomastija se lahko pojavi kot gumijaste ali trdno maso, ki se začne z pod bradavico, nato pa se razprostira navzven nad lokacijo prsi.

To običajno prizadene obe doprsna kipa, ampak pogosto v različnih količinah, tako da je ukrivljenosti, ali pa morda le vpliva na eno prsi.

V nekaterih primerih se lahko širi tkivo boleče ali ponudbe, in tudi če se to zgodi, potem bi bilo treba sprejeti pogled na zdravnik.

Ginekomastija se lahko dodatno povzroči veliko psihološkega in socialnega stresa in tesnobe, ki povzroča stres in tesnobo in tudi sramu.

Točno to, kar povzroča ginekomastija ali človek joške?

Točno to, kar povzroča ginekomastija ali človek joške?Obstaja veliko izvedljivo vzroki ginekomastija, in jih je mogoče strniti v fizični (normalno opravljanje telesa), zdravila (zdravilo ali zdravilo je primerno), in patološko (bolezen) ustvarja.

Fizično ginekomastija je vložena s tipične hormonov popravki, ki se zgodijo po različnih fazah življenja.

Te prilagoditve privede do povečanja deleža normalnih estrogena hormonskih sredstev (ki obstajajo v vseh zdravih moških) testosteron hormonov, s estrogen motiviranje razvoja prsi celic.

 • Skozi zgodnji fazi, bi moški otroke vzpostavi fiziološko ginekomastija zaradi prenosa estrogena z mamo. Ta prenos ustavi po rojstvu, tako da je ginekomastija je začasna.
 • Skozi puberteto, moda v razvoju ustvarjajo več estrogena kot testosterona, kar lahko privede do ginekomastija. Značilno je, da ta vrsta ginekomastija izgine spontano, občasno pa se bo nadaljevala dolgoročno.
 • Skozi starosti je postopno zmanjšanje proizvodnje testosterona, ki vodi do dvignjeno estrogen testosteron razmerju, ki lahko motivira rast dojk celic.

Farmakološko ginekomastija je vložena jo zdravili ali zdravili, ki vplivajo na delež estrogena in tudi testosteron z več različnimi sredstvi.

Nekatere od teh zdravil vključujejo anaboličnih steroidov, s srcem zdravil ali zdravil, zlorabe, kot je konoplja ali alkohola.

Medtem ko ustavljanje neprijetne zdravila običajno povzroči ginekomastija gredo stran, mora zdravnik vedno posvetovati pred opustili vsako vrsto zdravil.

Patološka ginekomastija je vložena s številnih različnih bolezni ali težav, ki vplivajo na razmerje estrogena na testosteron.

Ti pogoji so precej redki še lahko vključujejo genetske težave, trdovratne pogoje (predvsem ledvic in jeter, bolezni), in izrastki na modih ali nadledvične žleze.

Kot ljudje starajo je pogosto postopno upadanje testosterona stopinj (in torej razmerje estrogena okoli dviga testosterona), kar bi lahko privedlo do ginekomastija.

ginekomastija lahko prav tako sprožijo dednih vprašanj, trdovratno bolezen (zlasti ledvic in tudi jetrne bolezni) ali nekaterih zdravil.

Tisti, ki bo anaboličnih steroidov za športne zmogljivosti ali bodybuilding običajno povzroča ginekomastija.

V neobičajnih razmerah, lahko ginekomastija biti posledica tumorja na testisih ali nadledvične žleze, zaradi velike količine estrogena.

17 Preprosto vadbo načinov, da se znebite zgornje telesne maščobe doma

1. Jumping Jacks

Jumping JacksZačnite svojo rutino s tem skokih fantov. Ta oprema brez korak bo zagotovo poveča srčni utrip in tudi vam pomaga, da se ogreje za preostanek svojo vadbo.

 1. Preprosto stojalo z nogami skupaj, roke ob telesu. Skoči noge ven bočno hkrati mahati svoje režijske orožje.
 2. Hitro po pristanku, skok noge nazaj na objektu pa prinaša svoje roke nazaj na svoje strani.
 3. Če je prekomerna telesna teža ali poškodbe vam prepreči enostavno početje tipično jumping jack, spremenite vadbo jih prevrne svoje ustrezne stopalo ukrivljen na strani, ko zaniha vaše stroške z orožjem, nato pa korak nazaj v objekt, ko pa roke nazaj na svoje strani.
 4. Ponovite na nasprotno stran in nadaljuje.

2. Wall Ball Shots

Wall Ball ShotsTa vaja bo cilj vaše celotno telo, s osredotočila na velike mišične mase ekip vaših štirikolesniki, hamstrings, glutes, prsi, ramena, in tudi jedro.

 1. Stand glede dolžino roke stran od trajnem površino stene, ki ima zdravilo žogo z obema rokama, ohraniti na prsih.
 2. Pritisnite boke nazaj, upognite kolena, in znižati svoje glutes proti tlom.
 3. Ko ste dejansko priklonil tako zmanjša, kot si lahko, obratno gibanje, s pritiskom na silo preko petami razširiti kolena in boke.
 4. Ko to storite, eksplozivno vrgel naprava žogo tako visoko, kot si lahko ob steno.
 5. Ker je naprava žogo pride, ga ujeti z obema rokama, ga varujejo nazaj na prsih, in takoj se zmanjša v drugo čepenje za nadaljevanje.

3. Renegade vrstica

Renegade RowZapuščena vrstica namenjen velike ekipe v mišičnega tkiva za hrbet in tudi roke, medtem ko dodatno poziva k interakciji osrednjih, zobmi, ramena in triceps.

 1. Začetek v visoki desk položaju z vaše telo razvija ravno črto od pete do glave, in tudi roke naravnost pod rameni.
 2. Držite pinhead v vsaki roki. S to nastavitvijo spremenite svojo težo malo na desno, medtem ko ohranja zgornji del telesa kvadrat na tla.
 3. Potegnite dumbbell v levo roko neposredno do svojega oprsja, držeč roko v bližini vašega body– komolca bi poudariti navzgor proti stropu.
 4. Zmanjšati pinhead nazaj na tla na kontroliran način, nato pa preklopite na straneh, tokrat premika svojo težo na levo pred vleče pinhead v desni roki na vaš trup.
 5. Naprej izmenični strani držeč boke, ramena in zgornji del telesa tako stabilen, kot je mogoče.
 6. Če imate težko obdobje zaključuje z vadbo za polnih 60-sekund v položaju desk, zmanjšana kolena na tla za spremembo.

4. Eno-Arm Dumbbell Chest Press

Single-Arm Dumbbell Chest Presssingle-arm dumbbell prsih pritisnite cilja na mišice, ramena in triceps enostransko, pa prav tako zahteva osnovno interakcijo preprečiti boke ali ramena pred obračanjem med vadbo.

 1. Ulezite se na hrbet na trajnem klopi s kolena ukrivljen, stopala plosko na tla.
 2. Položaj je dumbbell v desnem človeka, roko neposredno razteza čez prsni koš.
 3. Daj levo roko nežno na levi kolk kot kazalec, da se ohrani ta hip stabilna in sodeluje s klopi. V urejenem slogu, upognite desno joint, je zmanjšanje pinhead za vaše prsi.
 4. Ko je ročke palca ali več stran od zgornjega dela telesa, obrni se na predlog, in vključuje tudi vaše mišice in tudi triceps mišice pritisniti dumbbell naravnost navzgor, nazaj na nastavitev začetne.
 5. Nadaljevalo še 30 sekund pred spreminjanjem strani.

5. alpinistov

Alpinisti uporabiti drug izbruh kardio v središču vašega vezje, da ohrani svoj srčni utrip visoka. Postavitev telo prav tako zahteva stalno interakcijo mišic prsi, ramena in triceps, kar je še posebej zahtevno, ko zaključna žilavost vajo ciljanje natančno iste mišične skupine tkiva.

 1. Začetek v visoki postavitev plošče, dlani pod rameni, podaljša noge, in tudi vaš jedro, ki se ukvarjajo, da ohranijo svoje boki ravni.
 2. Narišite svojo desno koleno proti zgornji del telesa, in tudi posadili svojo desno nogo na tleh, kot če ste bili tik pred vzletom v sprintu.
 3. S tega položaja, skok obe nogi v zraku, spreminjajo svoje umestitve pred vašo deželo, tako da je vaš levo stopalo privlači naprej, in prav tako je vaša idealna stopala razširjen.
 4. Takoj skok obe nogi prav v zrak še enkrat in spremeniti njihovo postavitev.
 5. Nadaljujte ta vzorec za čas trajanja vadbe.

Če želite prilagoditi vadbo,

 1. Začetek v visokem položaju desk, podaljšan noge.
 2. Privabiti desno koleno naprej, tako da se dotaknete desno nogo na tla pred takoj razširitvi svoje najboljše nogo še enkrat, da raste v prvotni položaj desk.
 3. Preklapljanje straneh, tokrat risanje svoje levo koleno naprej in prisluškovanje levo nogo na tleh.
 4. Še naprej vrtijo strani za čas trajanja vadbe.

6. nadzemnih Walking Udarci

Previsna sprehodu Udarci udari pomembne mišični tkiva vašega zmanjša body– vaše stegenske mišice, štirikolesniki in glutes– medtem ko istočasno testiranje ramenih in jedro.

 1. Držite napravo žogo med obema rokama in razširiti neposredno previsna.
 2. Korak naprej s svojo idealno nogo, to raste nekaj metrov pred levo nogo.
 3. Opravljati svoje jedro, da zgornji del telesa visoko in tudi bend oba kolena, znižanje svoje levo koleno proti tla.
 4. Pred koleno dotakne navzdol, pritisnite s svojo idealno noge in poveča tudi stati, kot ste potisnite levo nogo naprej, pri čemer je korak pred desno.
 5. Ponovite Udarci in nadaljevati izvajanje, stopam naprej z nasprotno nogo z vsako naslednjo rep.

7. sklecah

skleceVi ste trenutno ciljno zgornji del telesa, triceps, ramena, in tudi jedro vsej to redno, tako da pričakujemo, da bo res “burn out” te mišične mase skupin z zbirko sklec. Vas prosimo, da spustite kolena na tla ali premakniti na zidno površino v vsakem trenutku prilagodite vadbo na pushup kolena ali stensko pushup.

 1. Začetek v visoko uvrstitev plank z rokami neposredno pod rameni, še nekoliko večji kot rami-širine ramen.
 2. Vodenje vaše jedro omejeno in tudi vaš zgornji del telesa dosledno, upognite kolena in tudi nižje prsih proti tla.
 3. Ko ste par centimetrov od dotikajo tal, obratno gibanje, potiska prek svojih rokah, kot si razširite svoje sklepe, vračajo na visok položaj desk.
 4. Nadaljujte z vadbo, spreminjanje na spremenjene variacije, kot je potrebno za dokončanje niza.

8. Decline Push Ups

Druga temeljna in ves čas brezčasne treninge shed prsi maščobe je zmanjšanje Push-up. To se ne razlikuje od običajne push-up, razen da sta kraka odvijati povečano sistemu kot klopi.

 1. Poskrbite, hrbet je raven, ko narediti sklece.
 2. Roke morajo biti bolj učinkovita malo širše od velikosti ramen.
 3. Ponovno nastavite velikost in poskusite različne širine, da vidite, katera vam pridobi eno od najbolj vpliva. Pojdi v zvezi s 3 nize najprej z 10-12 ponovitev v enem nizu.
 4. Ali to vaja 3-krat na teden.

9. Medicine Ball Rainbow slam

[Vdelavo] https://youtu.be/h8Xue0GWI50 [/ vdelavo]

Za zadnje jedra osredotočena vadbe, ki izpodbija tudi celoten zgornji del telesa, zgrabi medicine žogo za niz mavričnih Šiška. Idealno bi bilo, da se uporabi naprava žogo brez večjih bounce, kot stene krogle.

 1. Kolena na tleh na blazini in tudi imajo zdravilo žogo v med obema rokama na vaše prsi.
 2. Dvignite kroglo čez glavo in se izkaže zgornji del telesa rahlo v desno, pritegniti naprava žogo na svoj ustrezni strani, ko odločno uporabiti svoje roke in tudi jedro (posebej vaši Obliques) knock kroglo na tla na tistega, desno koleno.
 3. Izberite sfero z obema rokama, ga dvignite in tudi nad glavo, ta trenutek upogibanje zgornji del telesa na levo pred uporabo vaše jedro in tudi najvišji organ bang sfero navzdol do tistega, levo koleno.
 4. Naprej vrtijo strani celotnem treningu.

10. Ročka Pullover

Dumbbell PulloverRočka majica je ena od klasičnih vaja, da izgubijo zgornje telesne maščobe v neskončnost, ki je pohvalil in tudi znanih bodybuilderjev, kot Arnold Schwarzenegger je predlagal. Arnold Schwarzenegger je velik očka vseh bodybuilderjev dodatno strastno podporniki za Pinhead srajco vadbo. Pridobite si klop ravni in ležijo raven na hrbtu na njem.

 1. Držite nizko ali srednje telesne dumbbell nad prsi in imajo vaši komolci malo ukrivljen.
 2. Postopoma spustite pinhead nazaj čez glavo vso pot navzdol, kot v animaciji zgoraj.
 3. Prepričajte se, da to storite počasi in tudi res počutim odsek.
 4. Pojdite s približno 3 sklope najprej z 10-12 repeatings v enem nizu. Opravite to vajo 3-krat na teden.

11. Vzpon Bench Dumbbell Press Workout To Lose Chest Fat

naklon klopi dumbbell pritisnite je še en čudovit vaja, da izgubijo zgornje telesno maščobo iz zgornjega dela prsnega koša in zagotavlja izjemno stresa na vašem vrh prsih, ko narediti pravilno.

 1. Umestitev na svoje na naklon klopi. Drži 2 težo pinheads nizko in srednje z navadno razumejo ali idealno, so jo opravili iz spotter.
 2. Pritisnite dumbbells navzgor v eksplozivni gibanju in poskrbijo za to, čutite stres na svojem zgornjem prsih.
 3. Vdihnite, ko gre gor in tudi izdihnite ob sprostitvi.
 4. Prinesi navzdol postopoma. Morate dal naklon klopi na okrog 45 stopinj, vendar bi to vsekakor odvisna od posameznika tudi. Eksperimentirajte s kotom, dokler ne bi menijo, da je
 5. kar najbolj učinkovito izvedljivo vplivala na zgornji del prsi.
 6. Pojdi v zvezi s 3 zbirke na prvi s 10-12 ponovitev v eni zbirki. Ali to vaja 3-krat na teden.

12. Nagibna Štangla Bench Press

Nagib Barbell Bench PressŠe ena med vadbo izgubiti prsi maščobe je naklon uteži klop pritisnite. Lahko vprašam, kaj je razlika za to je od rutinskega ravno klopi tiska. Normalna raven napravi pritisnite ne osredotoča na zgornji del prsnega koša, vendar nakloni uteži klop pritisnite ne pa tudi za oblikovanje zgornjega prsi in zmanjšanje povešanje, zahtevamo naklon.

 1. Pritisnite Štangla navzgor v eksplozivni dejavnosti in poskrbite, da čutite pritisk na svojem vrhu dojke.
 2. Vdihnite, ko gre gor in izdihom po sprostitvi.
 3. Prinesi počasi.
 4. navzgor enkrat pritisnite uteži v eruptivno gibanju in zagotavlja, da boste res čutili pritisk na zgornji del prsi.
 5. Vdihnite, ko se povečuje in tudi izdihom po sprostitvi.
 6. To ponovite.
 7. Moral bi dal naklon klopi na približno 45 ravneh pa bi to zagotovo odvisna od posebne preveč.
 8. Eksperimentirajte s kotom navzgor, dokler ne boste počutili, da zagotavlja najbolj učinkovito rezultat na zgornji del prsi.
 9. Odločite se za približno 3 sklope najprej z 10-12 ponovitvami v eni zbirki. Ali to vaja 3-krat na teden.

13. Ležeča podprte Nevtralno-Oprijem Ročka vrstica

Ta vaja simulira točno isto osnovno gibanje kot normalno sklonil zapored, le da boste nagibala zgornji del telesa pred naklon klopi po vsej dvigala.

 1. Zgrabi niz utežmi in ležijo v prsih navzdol na 45 stopinj naklon klopi.
 2. Naj vaše roke visijo navzdol, roke se srečujejo vsak različne druge.
 3. Vrstica z utežmi postrani vaše prsi z upogibanjem svoje sklepe in pritiskom na rame rezila.
 4. Časovna omejitev in zmanjšalo težo.

14. Dumbbell Goblet Box Squat

Dumbbell Goblet Box SquatPinhead čašo polje Naseliti je varianta ročke cup čepenje je pa tudi vadba uporabimo za krepitev mišične mase nog. Predvsem so pinhead cup polje Čučanj cilji kvadricepsa, vendar bo zagotovo tudi posredno deluje na mišično tkivo za stegenske mišice, teleta, glutes, in jedro.

 1. Stojalo za 4 do 6 palcev pred iz kolen klop ali škatle.
 2. Skodelica konec pinhead z obema rokama in jo držite gor in dol pred zgornji del telesa, komolca spoji cilj navzdol.
 3. Vodenje hrbet naravno ukrivljena, pritisnite boke nazaj, upognite kolena in čepenje.
 4. Počiva na klopi za minuto. Vzdrževanje pete stisnjene v tla, umaknite se.

15. Ročka 1 1/2 udor

 1. Razumeti upravljanje z dumbbell v vsaki roki in prevzeti udor nastavitev z ravno z orožjem.
 2. Tvoje roke bi morala, da imajo opraviti z ramen širina narazen, in vaše telo potrebuje, da se tvori ravne črte od iti gležnjev.
 3. Upognite roko sklepe in tudi znižati svoje telo, dokler prsi skoraj dotakne tal.
 4. Premor, nato pa jo potisnite na svoje na pol poti nazaj.
 5. Timeout še enkrat, nato spustite telo nazaj na tla.
 6. Pritisnite se popolnoma nazaj na začetno postavitev in tudi ponoviti.

16. Ročka smučar Gugalnice

 1. Holding par pinheads na velikost roke poleg svojih straneh, stojijo z nogami hip-širini narazen in tudi kolena nekoliko ukrivljen.
 2. Brez zaokroževanje spodnjem delu hrbta, upogniti na boke, ko istočasno pa vaše roke v obratnem vrstnem redu.
 3. Zdaj eksplozivno potiska boke naprej in oplemeniti vaš trup, dokler stojiš pokonci, medtem ko dovoljuje svojo energijo, da zaniha uteži do zgornje ravni telesa. (Ne aktivno dvigne težo.)
 4. Swing naprej in nazaj, za čas trajanja vaše zbirke.

17. Smith stroj Nagibna Bench Press

[Vdelavo] https://youtu.be/pd2fnOrggI8 [/ vdelavo]

Smith kavo naklon klopi tisk je še med vadbo shed prsih maščobe in med koristi to, da boste dobili obleko gibanja in ne potrebujejo varovalca saj je teža nizka.

 1. Bodite prilagodljivo klop in jo postavite pod napravo Smith.
 2. Zgrabi Štangla z rokami nekoliko večja v primerjavi z velikostjo ramen.
 3. Počasi spustite uteži še ne pustite, da se dotaknete zgornji del telesa.
 4. Pritisnite klop navzgor v eruptivno način.
 5. Vdihnite, ko se dvignejo in tudi izdih, ko spustite ali nižje. Pojdi v zvezi s 3 nize na prvi s 10-12 ponovitev v enem nizu.
 6. Ali to vaja 3-krat na teden.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.