site
stats

17 Egyszerűen dolgozni, hogyan lehet megszabadulni a mellkasi zsír otthon

Man mellek „moobs”, vagy orvosilag leírt gynecomastiára által meghatározott National Institute of Health, mint a jóindulatú fejlesztési férfi mell mirigyes szövet, általában által kiváltott növekedése az ösztrogén, tesztoszteron-szint csökkenése vagy kihasználva számos gyógyszer.

Gynecomastia a fejlesztés mell sejtek a férfiaknál. Ez egy jóindulatú probléma, hogy általában felmerül egy ellentmondás van a nemi hormonok ösztrogén és tesztoszteron.

Gynecomastia befolyásolhatja a férfiak minden korban csecsemőktől jogot, hogy bővült a férfiak.

A gyerekek többsége valamilyen szinten gynecomastia egész pubertás kor szerint a National Institutes of Health (NIH).

Bár gynecomastia önmagában általában biztonságos, összefüggésben lehet néhány wellness körülmények között, beleértve a kémiai visszaélés, bizonyos betegségek és használata bizonyos gyógyszerek.

Gynecomastia jelenhetnek gumi- vagy szilárd masszát kezdődő alatt a mellbimbó, majd szétterjed kifelé át a mell helyét.

Ez általában érinti mind mellszobrok, de gyakran eltérő mennyiségben, így van görbeségen, vagy talán csak befolyásolni egy mellszobor.

Bizonyos esetekben, a bővülő szövet lehet fájdalmas vagy érzékeny, és akkor is, ha ez megtörténik, akkor kellene hozni egy pillantást az orvos.

Gynecomastia e emellett vezethet jelentős pszichológiai és szociális stressz és a szorongás, ami a stressz és a szorongás is szégyen.

Pontosan mi okozza gynecomastia vagy ember mellek?

Pontosan mi okozza gynecomastia vagy ember mellek?Sok lehetséges okai gynecomastia, és ezek szerint lehet csoportosítani a fizikai (a szervezet normál teljesítmény), gyógyszerek (orvosi vagy gyógyszer megfelelő), és kóros (betegség) hoz létre.

Fizikai gynecomastiára által előidézett jellegzetes hormon kiigazítások történnek szerte a különböző életszakaszok.

Ezek a kiigazítások vezet arányának növekedése normális ösztrogén hormonális szerek (létező összes egészséges férfiak) a tesztoszteron hormonok, az ösztrogén motiváló mellszobor sejtek fejlődését.

 • A korai szakaszban, hím gyerekek létre fiziológiai gynecomastia eredményeként átadása ösztrogén a anya. Ez az átvitel leáll a születés után, így a gynecomastia ideiglenes.
 • Az egész pubertás, a fejlődő herék termelnek több ösztrogént, mint a tesztoszteron, ami azt eredményezheti, gynecomastia. Általában ez a fajta gynecomastia eltűnik spontán, de néha ez is fennállhat hosszú távon.
 • Egész idősebb korban van egy progresszív csökkenése tesztoszteron gyártás, ami a megnövekedett ösztrogén a tesztoszteron aránya, amely ösztönzi a növekedést az emlő sejtek.

Farmakológiai gynecomastiára okozta gyógyszerek vagy drogok, amelyek befolyásolják az aránya az ösztrogén és tesztoszteron számos különböző eszközökkel.

Egyes ilyen gyógyszerek közé tartoznak az anabolikus szteroidok, szív gyógyszereket, vagy olyan gyógyszereket visszaélés, például a kannabisz vagy az alkohol.

Miközben megállás a nyugtalanító gyógyszer általában okoz a gynecomastia megy el, orvoshoz kell mindig konzultálni kell, mielőtt kilépek bármilyen típusú gyógyszereket.

Kóros gynecomastiára által előidézett számos különböző betegség vagy probléma, hogy hatással aránya az ösztrogén a tesztoszteron.

Ezek a körülmények meglehetősen ritka még lehetnek genetikai bajok, kitartó körülmények (különösen vese és a máj betegség) és növekedések a herében vagy a mellékvesében.

Mivel a srácok nőnek gyakran van fokozatos csökkenése tesztoszteron fok (tehát az arány az ösztrogén körülbelül tesztoszteron emelkedés), és ez vezethet gynecomastia.

gynecomastia is lehetett kiválthatja örökletes problémák, tartós betegség (különösen a vese és a máj is betegség) vagy bizonyos gyógyszerek.

A fickó, figyelembe anabolikus szteroidok sportos teljesítmény vagy a testépítő általában olyan gynecomastia.

A ritka esetekben, gynecomastia oka lehet a daganat a herében vagy mellékvesék, amelyek nagy mennyiségű ösztrogén.

17 Egyszerűen edzés módon megszabadulni a felső testzsír otthon

1. Jumping Jacks

Jumping JacksKezdje a rutin ezzel jumping jack. Ez a berendezés nélküli lépés minden bizonnyal növeli a pulzusszámot és segít, hogy felmelegedjen a hátralévő feladat.

 1. Egyszerűen állni a lábad együtt, kéz a oldalon. Ugrás a lábad oldalirányban egyidejűleg a lengő karok fölött.
 2. Gyorsan leszállás után, ugrás a lábad vissza a tartózkodás ideje alatt hozza a karjait az oldalára.
 3. Ha túlsúly vagy sérülések elkerülése Önt egyszerűen csinál egy tipikus Jumping Jack, változtassa az edzés billentéssel a megfelelő láb hajlított oldalán, ahogy leng a karod költségek, majd lépjen vissza a létesítmény, amit viszont a karok vissza a oldalon.
 4. Ismételjük az ellenkezőjét oldalán, és folytassa.

2. Fali Ball Shots

Fal labda ShotsEz az edzés célozza az egész testet, a koncentrátumot a hatalmas izomtömeg csapatok a quadok, megbénít, fenék, mell, váll, valamint a mag.

 1. Állvány lefolytatni egy karnyújtásnyira egy tartós falfelület, kezében egy gyógyszer labdát két kézzel, tartós a mellkason.
 2. Nyomja a csípő vissza, flex a térd, és csökkentheti a fenék a föld felé.
 3. Ha valóban meghajolt, csökkenteni lehet, fordított a mozgás, nyomja erőteljesen keresztül a sarka, hogy bővítse a térd és a csípő.
 4. Ilyenkor, robbanásszerűen dobja a labdát, kondicionáló magas, mint akkor a falnak.
 5. Mivel a berendezés labda jön le, fogás, két kézzel, védi vissza a mellkason, és azonnal csökkenteni magát egy másik zömök, hogy folytassa.

3. Renegade Row

Renegade RowAz elhagyott sor megcélozza a hatalmas izomszövetet csapat a hátad és a karokat, miközben emellett felhívja a kölcsönhatás a mag, tricepsz, váll, tricepsz és.

 1. Elején egy nagy deszka helyzetben a tested fejlődő egyenes vonalban sarkú fejét, és a kezét egyenesen a vállát.
 2. Tarts egy csipetnyi mindkét kezében. Ebből a beállítást, a váltott műszakban a súlya egy kicsit jobbra, miközben a felsőtest faragva a földre.
 3. Húzza a súlyzó a bal kezét közvetlenül felé a mellkasát, miközben a kar közel a body– a könyök kellene mutatni a mennyezet felé.
 4. Csökkent a csipetnyi vissza a földre ellenőrzött formában, majd kapcsoljuk át oldalán, ezúttal mozog a tömeg előtt balra húzva a csipetnyi a jobb kezét a törzs.
 5. Folytatás váltakozó oldalon, miközben a csípő, váll, és a felső test a lehető legstabilabb.
 6. Ha nem egy szívós idő befejezése edzés egy teljes 60 másodperc a deszka helyzetben, csökkent a térdét, hogy a talajt a módosítás.

4. egykarú Súlyzó Chest Press

Egykarú Súlyzó Chest PressAz egykaros súlyzó mellkas sajtó célozza a mellizmok, váll, tricepsz és egyoldalúan, míg ugyancsak igénylő alapvető kölcsönhatás, hogy megakadályozzák a csípő vagy a váll elfordulását az edzés során.

 1. Feküdj a hátadra, tartós padon a térd hajlított, talpa a padló.
 2. Helyezze a súlyzó a jobb keze, a kinyújtott közvetlenül a mellkasát.
 3. Tedd a bal kezét óvatosan a bal csípő, mint egy mutatót, azt állítják, hogy a hip stabil és részt vett a padon. A szabályozott stílus, flex a jobb közös, csökkentve a csipetnyi felé mell.
 4. Amikor a súlyzó egy hüvelyk vagy inkább távol a felsőtestét, fordulj a mozgást, és kiterjednek a Pécs és a tricepsz izmok nyomja meg a súlyzó egyenesen felfelé, vissza a kiindulási beállítást.
 5. Továbbra is 30 másodpercet, mielőtt a változó oldalon.

5. hegymászók

Hegymászók használni egy másik tört a cardio közepén a kör, hogy fenntartsák a pulzusszám magas. A test elhelyezése is kéri, hogy a folyamatban lévő kölcsönhatás a mell, váll, tricepsz és az izmok, ami különösen nagy kihívást jelent, miután befejezte a szívósság gyakorlat célzó pontosan ugyanazt izomszövetet csoportok.

 1. Elején egy nagy lemez elhelyezése, tenyere alatt a váll, a lábak elhúzódó, és a mag részt fenntartani a csípő szinten.
 2. Döntetlen a jobb térd felé, a felső test, valamint a növény a jobb lábát a földre, mintha, hogy vegye le a sprint.
 3. Ebből a helyzetből ugrik mindkét lába a levegőbe, megváltoztatja elhelyezések előtt az a föld, így a bal lábát vonzódik előre, és az ideális láb van bontva.
 4. Azonnal ugrás mindkét lába jobb a levegőbe, és ismét változtatni elhelyezést.
 5. Továbbra is ezt a mintát időtartama alatt a gyakorlat.

Szabni az edzést,

 1. Kezdődően magas deszka helyzetben, a lábak elhúzódó.
 2. Vonzzák a jobb térd-től, megérintette a jobb lábát a földre, mielőtt azonnal kitolja a legjobb lába még egyszer, egyre vissza az eredeti deszka helyzetben.
 3. Átkapcsolás oldalán, ezúttal a rajz bal térd előre, és megérinti a bal lábát a földön.
 4. Továbbra forgó fél idejére a gyakorlat.

6. Felső Walking Kitörés

A túlnyúló séta kitörés sztrájk jelentős izomszöveteinek a csökkentett body– a combhajlító, quadok, és glutes– miközben egyidejűleg tesztelés a váll és a mag.

 1. Tartsa egy kondicionáló labdát a két kezét, és bontsa ki közvetlenül lelógó.
 2. Lépés előre az ideális láb, növekvő hogy egy pár láb előtt a bal lábát.
 3. Vonja be mag tartsa felsőtestét magas, és még hajlítsa mindkét térdét, csökkenti a bal térd felé padló.
 4. Ezt megelőzően a térd érinti lefelé nyomjuk át az ideális láb és növeli állni, ahogy nyomja a bal lábát előre, egy lépést előtt a jobb oldalon.
 5. Ismételjük meg a szúrást, és folytassa a gyakorlat előrelépve a ellenkezőleg láb az egymást követő rep.

7. Push-up

fekvőtámaszokMár jelenleg célzott felsőtestét, tricepsz, váll, valamint alapvető ez alatt a rendszeres, így előre, hogy valóban „égnek ki” ezeket az izomtömeg csapatok gyűjteménye fekvőtámaszok. Nyugodtan vidd térdre a földre, vagy mozog egy falfelület bármikor szabni az edzést, hogy a térd pushup vagy falra pushup.

 1. Kezdés magas deszka elhelyezését a kezét közvetlenül a váll, de valamivel nagyobb, mint a váll szélessége egymástól.
 2. Tartsa a mag korlátozott és a felsőtestet következetes, hajlítsa be könyökét és csökkentheti a mellkas felé padló.
 3. Ha egy pár centire érjen a földre, az ellenkező irányba mozgatni, nyomja keresztül a kezét, ahogy bővíteni az ízületek, visszatérve a nagy deszka helyzetben.
 4. Folytassa az edzést, változó, hogy egy módosított változatát szükség, hogy befejezze a készlet.

8. Hanyatlás fekvőtámasz

Egy másik alapvető és minden idők időtlen edzések levetkőzni mell zsír csökkenése push-up. Ez nem más, mint egy normális push-up, kivéve, hogy a lábak múlik megnövekszik a rendszer, mint egy padon.

 1. A hát lapos, ha nem a push-up.
 2. Hands hatékonyabbá kellene tenni egy kicsit szélesebb, mint a váll méret.
 3. Állítsa be a méretet, majd próbálja különböző szélességben, hogy melyik szerez neked az egyik legnagyobb hatást. Menj vonatkozó 3 szett kezdetben 10-12 ismétlést egy készletben.
 4. Ehhez edzés heti 3 alkalommal.

9. Medicine Ball Rainbow Slam

[Beágyazási] https://youtu.be/h8Xue0GWI50 [/ beágyazási]

Egy utolsó mag-központú gyakorlat, amely szintén megkérdőjelezi az egész felsőtest, ragadd meg a gyógyszer labdát egy sor szivárvány frufru. Ideális esetben vehetik a kondicionáló labda nem sok ugrál, mint egy falat szférában.

 1. Térd a földön egy matracon, és is tart az orvostudomány labdát a két kezét a mellére.
 2. Emelje fel a gömb a fejed fölé, és arra is, hogy a felsőtest enyhén jobbra, vonzza a kondicionáló labdát a megfelelő oldalon, akkor erőteljesen használja a karját és mag (különösen a ferde) ütni a gömb le a földre, hogy a túl a jobb térdét.
 3. Vedd a gömb két kézzel emelje fel, és azt is a feje fölött, ebben a pillanatban hajlítás a felsőtestét a bal előtt kihasználva a mag és a felső test, hogy bumm a gömb le a túl a bal térdét.
 4. Folytatás forgó fél az egész edzést.

10. Súlyzó pulóver

Súlyzó pulóverA súlyzó ing az egyik klasszikus edzések elveszíteni felső testzsírjában örökre, hogy elismert és azt is javasolta, a jól ismert testépítők mint Arnold Schwarzenegger. Arnold Schwarzenegger, a hatalmas papa testépítők emellett szenvedélyesen támogatóinknak csipetnyi ing gyakorlat. Szerezzen be egy szintre padra, és feküdjön szinten a hátadon rajta.

 1. Tartson egy kis vagy közepes súlyú súlyzó át a mellkas és a könyök egy kicsit görbe.
 2. Fokozatosan csökkentse a csipetnyi vissza a feje fölött egészen hasonló a fenti animációt.
 3. Győződjön meg róla, hogy ezt lassan és tényleg úgy érzi, a szakaszon.
 4. Ide körülbelül 3 szett kezdetben 10-12 repeatings egy készletben. Végezze ezt a gyakorlatot heti 3 alkalommal.

11. edzőpad egykezes Press edzés Lose Fat Chest

A lejtőn pad súlyzó sajtó egy csodálatos gyakorlat, hogy elveszíti a felső test zsírt a mellkas felső részén, és kivételes hangsúlyt a felső mellkas, ha jól csinálják.

 1. Elhelyezés a saját ferdepadon. Tartsa 2 alacsony-közepes tömeg Pinheads egy normál felfogni vagy ideális esetben van ez kézről a titkosrendőr.
 2. Nyomja meg a súlyzókat felfelé robbanásveszélyes mozgás és ügyelnek arra, úgy érzi, a hangsúlyt a felső mellkasán.
 3. Lélegezz be, ha felmegy és lélegezzen ki a szabadulás.
 4. Hozd le fokozatosan. Meg kell tenni a szög a pad körül 45 fok, de ez minden bizonnyal függ az egyén is. Kísérlet a szög, amíg meg nem érezte, hogy az
 5. így a leghatékonyabb megvalósítható hatással a felső mell.
 6. Menj vonatkozó 3 gyűjtemények eleinte 10-12 ismétlést egy gyűjtemény. Ehhez edzés heti 3 alkalommal.

12. Lejtő Súlyzó Fekvenyomó

Lejtő Súlyzó FekvenyomóTovább között az edzések elveszíteni mell zsír a lejtőn súlyokat fekvenyomás. Lehet kérdezni, hogy milyen a különbséget mert ez a rutin lapos fekvenyomás. A normális szint fekvenyomás nem elsősorban a mellkas felső, hanem a lejtőn súlyok fekvenyomás jelent, valamint az alkotó felső mell, és minimalizálják a megereszkedett, elvárjuk a lejtőn.

 1. Nyomja meg a súlyzó felfelé robbanásveszélyes tevékenység és győződjön meg róla, úgy érzi a nyomást a felső mell.
 2. Lélegezz be, ha felmegy és kilégzés kiadása után.
 3. Hozd le lassan.
 4. Nyomja meg a súlyokat felfelé ismét egy kitörés mozgás, és biztosítják, hogy tényleg úgy érzi a nyomást a felső mell.
 5. Lélegezz be, ha növeli és kilégzés kiadása után.
 6. Ismételjük meg ezt.
 7. Meg kell tenni a szög a pad körül 45 szint azonban ez biztosan függ a konkrét is.
 8. Kísérlet a szög ig érezheted biztosítja a lehető leghatékonyabb eredmény a felső mell.
 9. Megy kb 3 szett kezdetben 10-12 ismétléssel egy gyűjtemény. Ehhez edzés heti 3 alkalommal.

13. Fekvő Támogatott Semleges-Grip súlyzó Row

Ez a gyakorlat szimulálja pontosan ugyanazt az alapvető mozgás, mint a normál fölé hajolt sor, kivéve, hogy akkor kell támaszkodva felsőtestét ellen edzőpad egész lift.

 1. Fogj egy sor súlyzók és feküdjön mellkas lefelé egy 45 fokos lejtőn padon.
 2. Hagyd, hogy a karok lógnak le közvetlenül kézzel találkozás minden egyéb.
 3. Sorban a súlyzókat oldalra a mell hajlítással az ízületek, és nyomja meg a lapockák.
 4. Időtúllépés, és csökkentette a súlyok.

14. súlyzó Serlege Box Squat

Súlyzó Serlege Box SquatA tűfej serleg doboz zömök egy változata a súlyzó csésze zömök, és szintén egy edzést alkalmazunk, hogy megerősítse a izomtömeg a lábak. Főként, a csipetnyi csésze box guggolás célokat a négyfejű, mégis minden bizonnyal szintén közvetve működni izomszöveteinek a combhajlító, vádli, fenék, és a mag.

 1. Állvány 4-6 hüvelyk előtt egy térdig érő pad vagy doboz.
 2. Bögre a végén egy csipetnyi két kézzel tartsa felfelé és lefelé előtt a felsőtest, a könyök ízületek célzó le.
 3. Tartsa a hátsó természetesen ívelt, nyomja meg a csípő vissza, flex a térd és zömök.
 4. Pihenj a padon egy percre. Fenntartása a sarka nyomni a földre, álljon vissza.

15. súlyzó 1 1/2 Pushup

 1. Értsék meg a menedzsment a súlyzó mindkét kezében, és ellátja a pushup beállítás egyenes karokkal.
 2. Kezed kellett volna köze váll szélesség mellett, és a szervezetnek szüksége, hogy egy egyenes vonalat megy a bokája.
 3. Hajlítsa be ízületeket, valamint csökkentheti a szervezetben, amíg a mell majdnem érinti a talajt.
 4. Szünet, majd nyomja a saját félúton vissza.
 5. Timeout még egyszer, majd engedje le a test vissza a földre.
 6. Nyomja meg teljes vissza a kiindulási elhelyezését, valamint ismételje meg.

16. súlyzó síelő Swings

 1. Holding egy pár Pinheads karnyújtásnyi mérete mellett az oldala, és egy állvány lábad hip-szélesség mellett, valamint a térd kissé behajlítva.
 2. Kerekítés nélkül a hát alsó részén, kanyarban a csípő, amit egyidejűleg forgassa a fegyvert fordított.
 3. Most robbanásszerűen tolóerő a csípő előre és emelje meg a törzs évig állsz egyenesen, miközben lehetővé teszi az energia, hogy a swing a tömeg legfeljebb felsőtest szinten. (Nem aktívan emelje a súlyt.)
 4. Leng oda-vissza idejére a gyűjtemény.

17. Smith Machine edzőpad Press

[Beágyazási] https://youtu.be/pd2fnOrggI8 [/ beágyazási]

A Smith készítő lejtő fekvenyomás egy másik között az edzések istállót mellkasi zsír és ellátások között e, hogy kapsz a mozgás öltözékben és akkor nem kell egy titkosrendőr, mivel a tömege alacsony.

 1. Vegyünk egy rugalmas padra, és helyezze alá Smith eszközt.
 2. Ragadja meg a súlyzó kézzel valamivel szélesebb, mint a váll méret.
 3. Lassan engedje le a súlyokat még ne hagyjuk, hogy érintse a felső testet.
 4. Nyomda pad felfelé egy kitörési utat.
 5. Lélegezz be, ha emelkedik és kilégzés, amikor elengedi vagy eressze le. Menj vonatkozó 3 sorozat első 10-12 ismétlést egy készletben.
 6. Ehhez edzés heti 3 alkalommal.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.