site
stats

17 Bare finne ut hvordan å bli kvitt brystet fett hjemme

Man bryster, “moobs” eller, medisinsk beskrevet, er gynekomasti spesifisert av National Institute of Health som godartet utvikling av mannlig brystkreft kjertelvev, normalt utløst av en økning av østrogen, nedgang i testosteron eller gjøre bruk av en rekke medisiner.

Gynecomastia er utvikling av bust celler hos menn. Det er en godartet problem som vanligvis oppstår fra et avvik i kjønnshormoner østrogen og også testosteron.

Gynecomastia kan påvirke menn i alle aldre fra babyer rett til utvidet menn.

Flertallet av barna har noen grad av gynecomastia hele puberteten, ifølge National Institutes of Health (NIH).

Selv om gynekomasti i seg selv vanligvis er trygt, kan det være relatert til noen velvære forhold, herunder kjemisk misbruk, visse sykdommer og bruken av enkelte medikamenter.

Gynecomastia kan vises som en gummiaktig eller fast masse som begynner med under brystvorten og deretter sprer seg utover over bysten plassering.

Det vanligvis påvirker både byster, men ofte i ulike mengder, så det er crookedness, eller det kan bare påvirke en byste.

I noen tilfeller kan det ekspanderende vev være smertefull eller øm, og også hvis dette skjer så du burde bli tatt en titt på av en lege.

Gynecomastia kan i tillegg føre til betydelig psykisk og sosialt stress og angst, forårsaker stress og angst og også skam.

Nøyaktig hva som forårsaker gynecomastia eller mann bryster?

Nøyaktig hva som forårsaker gynecomastia eller mann bryster?Det er mange mulige årsaker til gynekomasti, og disse kan grupperes i fysisk (kroppens normale ytelse), legemidler (medisin eller medisin relevant), og patologisk (sykdom) skaper.

Fysisk gynekomasti er brakt videre av de typiske hormon justeringer som skjer gjennom ulike faser av livet.

Disse justeringene føre til en økning i andelen av normale østrogenhormonelle midler (som forekommer i alle friske menn) til testosteron hormoner med østrogen motiverende bust celler utvikling.

 • Gjennom tidlig stadium, kan guttebarn etablere fysiologiske gynecomastia som følge av overføring av østrogen fra mamma. Denne overføringen stopper etter fødselen, slik at gynekomasti er midlertidig.
 • Gjennom puberteten, utviklings testiklene generere mer østrogen enn testosteron, noe som kan resultere i gynecomastia. Vanligvis denne typen gynecomastia forsvinner spontant, men av og til kan det vedvare langsiktig.
 • Gjennom eldre alder er det en progressiv nedgang i testosteron produksjon, som fører til en hevet østrogen testosteron andel, noe som kan motivere veksten av brystkreft celler.

Farmakologisk gynekomasti er forårsaket av medisiner eller medikamenter som påvirker mengden av østrogen og testosteron også med en rekke forskjellige midler.

Noen av disse legemidlene omfatter anabole steroider, hjerte medisiner, eller legemidler av misbruk som cannabis eller alkohol.

Mens stoppe upsetting stoffet vil vanligvis føre til gynekomasti går bort, må en lege alltid konsulteres før avslutte noen form for medisiner.

Patologisk gynekomasti er brakt videre av en rekke ulike sykdommer eller problemer som påvirker andelen av østrogen til testosteron.

Disse forholdene er ganske uvanlig, men kan omfatte genetiske problemer, vedvarende forhold (spesielt nyre og lever sykdom), og vekster i testiklene eller binyrene.

Som dere blir eldre er det ofte en progressiv nedgang i testosteron grader (og dermed forholdet mellom østrogen om testosteron stiger), og dette kan føre til gynekomasti.

gynekomasti kan likeledes bli utløst av arvelige problemer, vedvarende sykdom (spesielt nyre og også leveren ved sykdom) eller visse medisiner.

Fyren som tar anabole steroider for sportslige prestasjoner eller kroppsbygging skaper vanligvis gynekomasti.

I uvanlige situasjoner kan gynekomasti være forårsaket av en tumor i testiklene eller binyrene som gjør store mengder østrogen.

17 Simply trening måter å kvitte seg med overkroppen fett hjemme

1. Jumping Jacks

Jumping JacksStart rutine ved å gjøre hopping knekt. Dette utstyret frie trinnet vil sikkert øke hjertefrekvensen og også hjelpe deg å varme opp for resten av treningen.

 1. Bare stå med føttene sammen, hendene på sidene. Gå føttene ut lateralt samtidig svinge armene over hodet.
 2. Raskt etter landing, sprang føttene tilbake til anlegget mens bringe armene tilbake til sidene.
 3. Hvis overflødig kroppsvekt eller skader unngå deg fra lett å gjøre en typisk hopping jack, endre treningen ved å tippe din aktuelle foten bøyd på siden mens du svinger armene utgifter, deretter gå tilbake til anlegget som du slår armene tilbake til din sider.
 4. Gjenta til det motsatte side og fortsett.

2. Wall Ball Shots

Wall Ball ShotsDenne treningen vil målrette hele kroppen, med et fokus på de store muskelmasse team av quads, hamstrings, setemuskler, bryst, skuldre, og også kjernen.

 1. Stå om en armlengdes avstand unna et holdbart veggen, holder en medisin ball med begge hender, opprettholdes på brystet.
 2. Trykk hoftene tilbake, bøy knærne og senke setemuskler mot bakken.
 3. Når du faktisk har bukket så lite som mulig, reversere bevegelse, trykke hardt via hælene til å utvide dine knær og hofter.
 4. Når du gjør det, eksplosivt kaste condition ballen så høyt du kan mot veggen.
 5. Som conditioning ballen kommer ned, ta den med begge hender, beskytte det tilbake på brystet, og umiddelbart redusert selv inn i et annet knebøy for å fortsette.

3. Renegade Row

Renegade RowDen forlatte rad rettet mot de store muskel vev lag i ryggen og også armene mens i tillegg ringer for samspillet av kjerne, quadriceps, skuldre og triceps.

 1. Begynnelsen på en høy planke posisjon med kroppen din utvikle en rett linje fra hælene til hodet, og også hendene rett under skuldrene.
 2. Hold et knappenålshode i hver hånd. Fra denne innstillingen, skift vekten litt til høyre og samtidig opprettholde overkroppen squared til bakken.
 3. Trekk dumbbell i venstre hånd rett mot brystet mens du holder armen i nærheten av din body– albuen burde peke opp mot taket.
 4. Redusert knappenålshode tilbake til bakken på en kontrollert måte, og deretter bytte over sider, denne gangen flytter vekten til venstre før du trekker knappenålshode i høyre hånd til overkroppen.
 5. Fortsett å veksle sider mens du holder hoftene, skuldre og overkroppen så stabil som mulig.
 6. Hvis du har en tøff tid å fullføre treningen for en full 60-sekunder i planken posisjon, redusert knærne til bakken for en endring.

4. Single-Arm Dumbbell Chest Press

Single-Arm Dumbbell Chest PressDen enkelt-arm dumbbell brystpressen er rettet mot Pecs, skuldre og triceps ensidig, mens likeledes krever kjerne interaksjon for å forhindre hofter eller skuldre vrir seg under treningen.

 1. Ligg på ryggen på en holdbar benk med knærne bøyd, føttene flatt på gulvet.
 2. Plasser en manual i din høyre hånd, arm utvidet rett over brystet.
 3. Plasser venstre hånd forsiktig på din venstre hofte som en peker til å hevde at hip stabil og involvert med benken. I et regulert stil, bøy høyre felles, redusere knappenålshode mot brystet ditt.
 4. Når dumbbell er en tomme eller mer vekk fra overkroppen, snu bevegelse, og også involvere Pecs og også triceps å presse dumbbell rett opp, tilbake til utgangsinnstillingen.
 5. Fortsett i 30 sekunder før du endrer sider.

5. Mountain Climbers

Fjellklatrere bruke et annet utbrudd av cardio i midten av kretsen for å opprettholde pulsen høy. Legemet plassering krever likeledes for den pågående interaksjonen av bryst, skuldre og triceps, noe som er spesielt krevende etter slutt en seighet øvelse rettet mot de samme muskelvev grupper.

 1. Fra og med en høy skive plassering, håndflatene under skuldrene, bena langvarig, og også kjernen i inngrep for å opprettholde hoftene nivå.
 2. Tegn ditt høyre kne mot overkroppen, og også plante høyre fot på bakken, som om du var i ferd med å ta av i en sprint.
 3. Fra denne posisjonen, hoppe begge føttene i luften, endre sine plasseringer før ditt land, så din venstre fot er tiltrukket fremover, og også den ideelle foten utvides.
 4. Umiddelbart hoppe begge føttene rett inn i luften igjen og endre deres plassering.
 5. Fortsett dette mønsteret for varigheten av øvelsen.

For å tilpasse treningen,

 1. Fra og med en høy planke stilling, ben forlenget.
 2. Tiltrekke høyre kne videre, berører høyre fot i bakken før umiddelbart utvide din beste etappe igjen, vokser det i den opprinnelige planke posisjon.
 3. Bytte over sider, denne gangen trekker venstre kne foran og tappe din venstre fot på bakken.
 4. Fortsett å rotere sider for varigheten av øvelsen.

6. Overhead Walking Lunge

Den overhengende spaserer utfall treffer de betydelige muskelvev av deres reduserte body– hamstrings, quads, og glutes– mens samtidig testing av skuldre og kjerne.

 1. Hold en condition ballen mellom begge hender og utvide den direkte overhengende.
 2. Skritt fremover med den ideelle foten, vokser det et par fot foran venstre fot.
 3. Engasjere kjernen for å holde overkroppen høyt og også bøy begge knærne, senke venstre kne mot gulvet.
 4. Før kneet berører ned, trykker du gjennom din ideelle foten og også øke stå som du skyver din venstre fot fremover, ta et skritt foran høyre side.
 5. Gjenta utfall og fortsette øvelsen, stepping fremover med motsatt fot med hver påfølgende rep.

7. Push-ups

armhevningerDu har for øyeblikket målrettet overkroppen, triceps, skuldre, og også kjernen i hele denne regelmessig, så forventer å virkelig “brenne ut” disse muskelmasse team med en samling av pushups. Føl deg fri til å slippe knærne i bakken eller flytte til en veggflate når som helst å tilpasse treningen til kneet pushup eller veggen pushup.

 1. Begynn i en høy planke plassering med hendene rett under skuldrene, men noe større enn skulder bredde hverandre.
 2. Holde kjerne begrenset og også overkroppen konsekvent, bøye albuene og også lavere brystet mot gulvet.
 3. Når du er et par inches fra berøre bakken, reversere bevegelsen, presser via hendene som du utvide leddene, tilbake til det høye plankeposisjon.
 4. Fortsett treningen, endre til en modifisert variant som nødvendig for å fullføre settet.

8. Nedgang push ups

En annen grunnleggende og all-time tidløse garantert til å kaste bryst fett er nedgangen push-up. Dette er ikke annet enn en vanlig push-up, bortsett fra at bena hengsel på en økt system som en benk.

 1. Sørg for ryggen er flat når du gjør push-ups.
 2. Hendene skal være mer effektive litt bredere enn skulder størrelse.
 3. Juster størrelsen og prøve ulike bredder for å se hvilken som får du en av de mest konsekvenser. Gå med om 3 sett først med 10-12 reps i ett sett.
 4. Gjør denne treningen 3 ganger i uken.

9. Medicine Ball Rainbow Slams

[Innbygging] https://youtu.be/h8Xue0GWI50 [/ innbygging]

For et siste kjerne-fokusert øvelse som også utfordrer hele overkroppen, ta en medisin ball for en serie av regnbue smell. Ideelt gjøre bruk av en condition ball uten mye sprett, som en vegg sfære.

 1. Kne på bakken på en matte og også holde en medisin ball i mellom begge hendene på brystet.
 2. Hev sfære opp over hodet og også gjøre den overkroppen litt til høyre, noe som skaffer kondisjone ballen til den aktuelle side som man kraftig bruk armene og også kjerne (spesielt obliques) for å slå kulen ned på bakken til den utover høyre kne.
 3. Plukk kula opp med begge hender, løft den opp og også over hodet, dette øyeblikk bøyer overkroppen til venstre før du bruker din kjernevirksomhet og også den øverste organ å banke kula ned til utover venstre kne.
 4. Fortsett å rotere sider gjennom hele treningen.

10. Dumbbell Pull

dumbbell PullDumbbell skjorten er en av de klassiske treningsøktene for å miste overkroppen fett for all fremtid som har fått ros og også foreslått av kjente kroppsbyggere som Arnold Schwarzenegger. Arnold Schwarzenegger, den store pappa av alle kroppsbyggere tillegg lidenskapelig støttespillere for knappenålshode skjorte trening. Få deg et nivå benk og ligge nivå på ryggen på den.

 1. Hold en lav eller middels vekt manual over brystet og har albuene litt bøyd.
 2. Gradvis lavere knappenålshode tilbake over hodet hele veien ned som i animasjonen ovenfor.
 3. Sørg for at du gjør dette sakte og også du virkelig føler strekningen.
 4. Gå med ca 3 sett først med 10-12 repeatings i ett sett. Utføre denne øvelsen 3 ganger i uken.

11. skråbenk Dumbbell Press Workout å miste brystet fett

Skråningen benk dumbbell trykk er en annen flott trening for å miste overkroppen fett fra øvre del av brystet og gir eksepsjonell stress på toppen brystet når det gjøres riktig.

 1. Plassering på egen hånd på skråbenk. Hold 2 lav-medium vekt pinheads med en vanlig grep eller ideelt, har det gått fra spotter.
 2. Trykk manualer oppover i en eksplosiv bevegelse og se til at du føler deg stresset på toppen brystet.
 3. Pust inn når det går opp og også puste ut ved løslatelse.
 4. Ta den ned gradvis. Du må sette vinkelen på benk på rundt 45 grader, men dette vil sikkert avhenge av den enkelte også. Eksperimenter med vinkelen til du kan føle det er
 5. gi den mest effektive gjennomførbare effekt på øvre bryst.
 6. Gå med om 3 samlinger på først med 10-12 reps i en samling. Gjør denne treningen 3 ganger i uken.

12. Incline treningsbenk Press

Skråning Barbell Bench PressEn annen blant treningsøkter for å miste brystet fett er den skråningen vekter benkpress. Du kan spørre hva forskjellen på dette er fra rutinen flat benkpress. Det normale nivå benk trykk fokuserer ikke den øvre del av brystet, men skråningen vekter benk trykk gjør, og også for å danne den øvre bryst og for å minimalisere sagging krever vi at skråning.

 1. Trykk barbell oppover i en eksplosiv aktivitet og sørge for at du føler deg presset på toppen bryst.
 2. Pust når det går opp og puster etter løslatelsen.
 3. Ta det ned sakte.
 4. Trykk vektene oppover igjen i en eruptive bevegelse og sikre at du virkelig føle presset på øvre bryst.
 5. Puste inn når den øker, og også puster ut etter frigivelse.
 6. Gjenta dette.
 7. Du bør sette vinkelen på benken på rundt 45 nivåer men dette vil sikkert avhenge av den spesifikke også.
 8. Eksperimenter med vinkelen opp til du kan føle det er å gi den mest effektive mulig resultat på øvre bryst.
 9. Gå for ca 3 sett først med 10-12 repetisjoner i en samling. Gjør denne treningen 3 ganger i uken.

13. Liggende Støttet Nøytral-Grip manual Row

Denne øvelsen simulerer nøyaktig samme grunnleggende bevegelse som en normal bøyd over rad, bortsett fra at du skal lener overkroppen mot en skråbenk hele heisen.

 1. Grab et sett av vekter og ligge bryst-ned på en 45-graders skråbenk.
 2. La armene henge rett ned, hender møter hverandre diverse annet.
 3. Row manualer sidelengs av brystet ditt ved å bøye leddene og trykke skulderbladene.
 4. Pause og reduserte vekter.

14. Dumbbell Goblet Box Squat

Dumbbell Goblet Box SquatDen knappenålshode beger boksen knebøy er en variant av dumbbell koppen huk og også en trening anvendes for å styrke den muskelmasse av bena. Hovedsakelig de knappenålshode kopp boksknebøy mål quadriceps, men likevel sikkert likeledes indirekte fungere musklene i hamstrings, kalver, setemuskler, og kjerne.

 1. Stand 4 til 6 inches foran en kne-høy benk eller kasse.
 2. Krus slutten av et knappenålshode med begge hendene og hold den opp og ned foran overkroppen, dine albueledd sikter ned.
 3. Holde ryggen naturlig buet, trykker hoftene tilbake, bøy knærne og knebøy.
 4. Hvile på benken i et minutt. Opprettholde hælene presset ned i bakken, stå opp igjen.

15. Vekt 1 1/2 Pushup

 1. Forstå styring av en manual i hver hånd og ta en pushup innstilling med armene rett.
 2. Hendene bør ha å gjøre med skulder bredde hverandre, og kroppen din trenger for å danne en rett linje fra gå til anklene.
 3. Bøy armen leddene og også senke kroppen inntil brystet nesten berører gulvet.
 4. Pause, og skyv på egen hånd halvveis opp igjen.
 5. Timeout gang, og senk kroppen tilbake til gulvet.
 6. Trykk deg helt tilbake til start plassering, og også gjenta.

16. Vekt Skier svinger

 1. Holde et par pinheads på armlengdes størrelse sammen sidene, stå med føttene i hoftebreddes avstand og også knærne litt bøyd.
 2. Uten avrunding korsryggen, bøy i hoftene som du samtidig slår armene i revers.
 3. Nå eksplosivt stakk hoftene fremover og heve overkroppen til du står oppreist mens tillater din energi til å svinge vektene opp til overkroppen nivå. (Ikke aktivt løfte vekten.)
 4. Svinge frem og tilbake i løpet av samlingen.

17. Smith Machine Skrå benkpress

[Innbygging] https://youtu.be/pd2fnOrggI8 [/ innbygging]

Smith maker Skrå benkpress er en annen blant de garantert til å kaste brystet fett og blant fordelene med dette at du vil få bevegelse antrekk, og du trenger ikke en spotter gitt at vekten er lav.

 1. Ta en fleksibel benk og legg den under Smith enheten.
 2. Grip vektstang med hendene litt bredere enn skulder størrelse.
 3. Sakte senke vektene ennå ikke la det ta på overkroppen.
 4. Trykk benk oppover i en eruptive måte.
 5. Pust når du står og også puster når du slipper eller senke den. Gå med om 3 sett på først med 10-12 reps i ett sett.
 6. Gjør denne treningen 3 ganger i uken.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.