site
stats

17 Једноставно раде како да се ослободи груди масти код куће

Ман сисе, “мообс” или, медицински описани, гинекомастија је наведено од стране Националног института за здравље, као бенигни развој мушког дојке жлезданог ткива, обично изазван пораст естрогена, смањења тестостерона или искористио бројних лекова.

Гинецомастиа је развој буст ћелија код мушкараца. То је бенигни проблем који генерално проистиче из разлика у полних хормона естрогена и тестостерона такође.

Гинецомастиа могу утицати на људе сваког узраста од беба право на проширених мушкарцима.

Већина деце има неки ниво гинекомастија током година пубертета, у складу са Националног института за здравље (НИХ).

Иако се сам гинекомастија је обично сигурна, то би могло бити повезано са неким веллнесс условима, укључујући хемијску злоупотреба, одређених болести и коришћења неких лекова.

Гинецомастиа могу појавити као гумена или чврстом масом која почиње са испод брадавице, а затим се шири од споља преко груди локацији.

То обично погађа оба попрсја, али често у различитим количинама, тако да је непоштење, или то би могло утицати на једну бисту.

У неким случајевима, шири ткиво може бити болно и тендера, као и да ли се то деси онда треба узети погледамо лекар.

Гинецомастиа могло додатно да доведе до значајних психолошких и социјалног стреса и анксиозности, узрокујући стрес и анксиозност и такође срамоте.

Тачно шта је узрок гинекомастија или човек сисе?

Тачно шта је узрок гинекомастија или човек сисе?Постоје многи изводљиви узроци гинекомастија, и оне се могу сврстати у физичком (тела нормалне перформансе), медицински (лек или лек релевантан), и патолошка (болест) ствара.

Физичка гинекомастија је изазвана прилагођавањем типичне хормона које се дешавају кроз различите фазе живота.

Ова подешавања довести до повећања удела нормалних естрогена хормонских средстава (постоје у свим здравим људима) до тестостерона хормона, са естрогена мотивише развој буст ћелија.

 • Током раној фази, мушка деца могу да успоставе физиолошке гинекомастија као резултат преноса естрогена од маме. Овај пренос престаје након порођаја, тако да је гинекомастија је привремена.
 • Током пубертета, тестиси у развоју генеришу више естрогена од тестостерона, што може да доведе до гинекомастија. Типично, овај тип гинекомастија нестаје спонтано, али понекад може да настави дугорочно.
 • Током старијем добу постоји прогресивно смањење у производњи тестостерона, што је довело до подигнута естрогена у тестостерона пропорције, што може да мотивише раст ћелија дојке.

Фармаколошки гинецомастиа је изазвана лековима или лековима који утичу на однос естрогена и такође тестостерон са неколико различитих начина.

Неки од ових лекова спадају анаболичке стероиде, срцане лекове или лекове злоупотребе попут канабиса или алкохолом.

Док заустављање узнемирјућег лек ће обично изазвати гинекомастија иде даље, лекар мора увек да буду консултовани пре одвикавање од било које врсте лекова.

Патолошка гинекомастија је довео на бројним различитим болести или проблема који утичу на проценат естрогена на тестостерон.

Ови услови су прилично неуобичајена увек могу да обухватају генетске проблеме, сталне услове (посебно бубрега и болести јетре) и израслине у тестиса или надбубрежне жлезде.

Као људи одрастају често постоји прогресивно смањење тестостерона степенима (а самим тим и однос естрогена око тестостерона расте) и то може да доведе до гинекомастија.

гинецомастиа може такође бити изазван наследних проблемима, упорним болести (нарочито бубрега и такође болести јетре) или неке лекове.

Момак који се анаболички стероиди за спортски учинак или бодибилдинг обично ствара гинекомастија.

У необичних ситуацијама, гинекомастија може бити узрокован тумором у тестиса или надбубрежне жлезде које чине велике количине естрогена.

17 Симпли воркоут начина да се ослободите горњи део тела масти код куће

1. скакање дизалице

Врста вежбе за загревањеПочните рутину радећи Јумпинг Јацкс. Овај корак опрема-бесплатно ће свакако повећати откуцаје срца, као и помоћи вам да се загреје до краја свог вежбања.

 1. Једноставно стајати са скупљеним ногама, рукама на својим странама. Јумп ноге од бочно док истовремено љуљање свој изнад главе оружја.
 2. Брзо након слетања, скок ноге назад до објекта, док доноси своје руке врати у своје стране.
 3. Ако вам вишак телесне тежине или повреде избегли из лако прави типичан Јумпинг Јацк, промени тренинг од превртања своју одговарајућу стопало савијена на страни као што савијају своје трошкове оружја, онда корак назад у објекту када се окренеш руке назад у свој стране.
 4. Поновите на супротно страну и наставити.

2. Валл Балл Вистрелов

Валл Балл ВистреловОвај тренинг ће циљати цело тело, са концентрисати на огромним мишићне масе тимова своје бутине, задње ложе, глутеус, груди, рамена, и такође језгра.

 1. Станд вези дужине руке од трајног површине зида, држећи медицине лопту обема рукама, одржава на грудима.
 2. Притисните кукове уназад, савијте колена, а смањити своје глутеус према земљи.
 3. Када сте у ствари наклонио као смањена колико можете, реверсе кретање, притиском на силу преко петама да се прошири колена и кукове.
 4. Као што то учините, експлозивно баци уређај лопта као висок као можете уза зид.
 5. Како је уређај лопта падне, ухвати га са обе руке, штите га врати на своје груди, и одмах се смањио у другом чучња да настави.

3. Ренегаде Ред

ренегаде редНапуштени ред циља огромне мишића тимове у ткиву леђа и такође руке док додатно позива за интеракцију основних, квадрицепса, рамена и трицепса.

 1. Почевши у високом даском положај са твоје тело развија праву линију од пете до главе, али и руке директно испод рамена.
 2. Држите чиоде у свакој руци. Из ове поставке, пребаци своју тежину мало у десно одржавајући горњи део тела квадрат на земљу.
 3. Повуците бучицу у својој левој руци директно према грудима уз задржавање руку у Вашој близини боди– лакта треба да укаже се према плафону.
 4. Смањена глупан натраг на земљу на контролисан начин, а затим пребацити преко стране, овај пут се креће своју тежину на лево пред повлачењем шупљоглави у десну руку на ваш торзо.
 5. Наставите наизменично стране задржавајући кукове, рамена и горњег дела тела као стабилан могуће.
 6. Ако имате тежак пут са попуњавањем тренинг пуних 60-секунди у даском положају, смањен колена на земљу за модификацију.

4. Сингле рука Дамбел груди Притисните

Сингле-рука Дамбел груди ПритиснитеСингле-арм думббелл груди пресс циља своје Пецс, рамена, и трицепсе једнострано, а такође захтева језгро интеракције ради спречавања кукове или рамена са увртањем током вежбања.

 1. Лезите на леђа на трајном клупи са колена закривљена, стопалима на поду.
 2. Поставите кретен у својој десна рука, рука продужити директно преко груди.
 3. Стави леву руку нежно на левом куку као показивач да одржи ту кук стабилна и укључени у клупи. У уређеном стилу, савијте десни зглоб, смањење глупане према грудима.
 4. Када је будалетина је инча или више одвојен од горњег дела тела, окрени кретања, а такође укључују своје Печуј и такође трицепс мишиће да притиснете бучицу усправно, назад у окружењу почетне.
 5. Наставити за 30 секунди пре промене стране.

5. Моунтаин Цлимберс

Планинари користите неку другу експлозију кардио у центру свог круга да одржи висок откуцаје срца. Смештање тело такође позива на сталну интеракцију груди, рамена и трицепс мишића, што је посебан изазов по завршетку жилавости вежбу циљање идентичне мишићних група ткива.

 1. Почевши у високом плоче пласман, дланови испод рамена, ноге продужен, као и ваш језгро ангажован да одржи свој ниво кукова.
 2. Нацртајте свој десно колено ка горњем делу тела, као и засадити десну ногу на терену, као да си хтео да скине у спринту.
 3. Из ове позиције, скок обе ноге у ваздух, мењају своје пласмане пре својој земљи, тако да лева нога је привукла напред, као и ваш идеалан стопало је проширен.
 4. Одмах скок обе ноге равно у ваздух поново и променити њихов пласман.
 5. Наставити овај образац за време трајања вежбе.

Да би прилагодили тренинг,

 1. Почевши у високом даском положај, ноге продужен.
 2. Привући десно колено па надаље, додиривање десну ногу на земљу пре одмах се протеже своје најбоље ногу још једном, да расте у оригиналном даском положај.
 3. Пребаците стране, овај пут цртеж лево колено испред и точење леву ногу на терену.
 4. Наставите ротирајући стране за време трајања вежбе.

6. Оверхеад Валкинг Лунге

Оверхангинг шетњи лунге удари значајни мишићног ткива твојих смањено боди– своје задња ложа, квадрицепс и глутес– док истовремено тестирања рамена и језгро.

 1. Држите уређај лопту између обе руке и проширити га директно оверхангинг.
 2. Корак напред са идеалном ногом, расте му пар метара испред свог левог стопала.
 3. Ангажује своју језгро да би горњи део тела висок као и савијте оба колена, смањење лево колено према пода.
 4. Пре колена додирује доле, притисните кроз ваш идеалан стопала и повећати да стоји док притискате леву ногу напред, узимајући један корак испред свог права.
 5. Поновите Лунге и настави вежбе, иступају са супротним стопалом на сваким наредним реп.

7. Склекови

склековеТренутно сте на мети горњи део тела, трицепс, рамена, као и језгро током ове редовне, тако предвиђају да се стварно “бурн оут” ове мишићне масе тимове са збирком склекова. Слободно дроп колена на земљу или прећи на површину зида у сваком тренутку да прилагоде тренинг на мега колена или на зид мега.

 1. Старт у велику даску пласман са рукама директно испод рамена, али нешто већа од ширине рамена.
 2. Држећи језгро ограничен и такође ваш горњи део тела у складу, савијте лактове и такође смањити груди према пода.
 3. Када сте пар центиметара од додирује тло, реверсе покрет, гура преко рукама као да проширите своје зглобове, враћа се на високом даском положају.
 4. Наставите тренинг, промене у модификованом варијације колико је потребно да заврши сет.

8. Децлине Пусх Упс

Још једна основна и све време тимелесс тренинга да баци масти дојке је смањење склек. Ово се не разликује од нормалног пусх-уп осим да су ноге зависити од повећаног систему као клупи.

 1. Уверите се леђа равна, када радите склекове.
 2. Руке треба да буду ефикаснији мало шире од рамена величине.
 3. Подесите величину и покушати различите ширине да видимо коју си добија један од највише утицаја. Иди са о 3 сета у почетку са 10-12 понављања у једном сету.
 4. Да ли овај тренинг 3 пута недељно.

9. медицина Лопта Радуга Слам

[Ембед] хттпс://иоуту.бе/х8Ксуе0ГВИ50 [/ ембед]

За последњу основни фокусиран вежбања која истовремено оспорава цео горњи део тела, узми лек лопту за серију дугиних шишке. У идеалном случају, користе за кондиционирање лопте без много одскок, као зида сфере.

 1. Колено на терену на мат и такође одржати медицине лопту у између обе руке на грудима.
 2. Подићи у сферу преко главе, као и окрените горњи део тела мало удесно, привлачење уређај лопту на ваш одговарајућој страни док насилно користе руке и такође језгро (посебно ваши Обликуес) да куцам сферу доле на терену до иза десног колена.
 3. Пицк сферу са обе руке, подигните га, као и преко главе, ово тренутак савијање горњи део тела на лево пре него што користећи свој језгро, а такође највиши орган прасак сферу доле до иза лево колено.
 4. Наставити ротирајући стране током тренинга.

10. Думббелл Пулловер

думббелл пуловерДумббелл кошуља је један од класичних тренинга да изгуби горњи масти у недоглед који је похваљен као и предложио познатих бодибилдера као Арнолд Сцхварзенеггер. Арнолд Шварценегер, огроман тата свих бодибилдери додатно страствено присталица за глупане кошуље вежбе. Обезбедите себи нивоу клупу и леже ниво на леђима на њега.

 1. Држите мале или велике бучицу тежине преко груди и да лактови мало закривљена.
 2. Постепено снижење глупане се преко главе скроз доле као у анимацији горе.
 3. Уверите се да ли ово полако, као и заиста осетите истезање.
 4. Иди са око 3 сетовима прво са 10-12 репеатингс у једном сету. Обавља Ова вежба 3 пута недељно.

11. косој клупи буцицама Притисните Вежбање То Лосе Цхест Фат

Нагиб клупа Думббелл Пресс је још један диван вежба да изгубе горњи масти из горњег дела груди и пружа изузетну стреса на врх грудима када се уради како треба.

 1. Пласман на сами на косој клупи. Холд 2 ниске средње пинхеадс тежину користећи нормалан схвата или идеално, има то прошло од вашег енфорцемент.
 2. Притисните тегове навише у експлозивном покрету и да се побрине да се осећате стрес на врх груди.
 3. Удахните када иде горе, као и издахните након пуштања на слободу.
 4. Довести га постепено. Морате ставити угао клупе на око 45 степени, али то би свакако зависити од појединца и. Експеримент са углом док сте могли осетити да је
 5. дајући најефикаснији изводљив утицај на горњем делу груди.
 6. Иди са о 3 колекције на прво са 10-12 понављања у једној колекцији. Да ли овај тренинг 3 пута недељно.

12. Раст Мрена Видеос

Нагиб Мрена ВидеосЈош један међу тренинга да изгубите масти дојке је склон тежине клупа притисните. Можете да питате шта је разлика за то је од рутинске стана бенцх пресс. Нормалан ниво бенцх не фокусира на горњем делу груди, али склон тежине бенцх не и за формирање горњи део груди и да се смањи опуштене, захтевамо нагиб.

 1. Притисните шипку навише у експлозивној активности и уверите се осећате притисак на свом врху дојке.
 2. Удахните када иде горе и издахните након пуштања на слободу.
 3. Довести га полако.
 4. Притисните тегове навише поново у еруптивног покрету и проверите да ли заиста осећате притисак на твом горњем груди.
 5. Удахните када она повећава, као и издахните после ослобађања.
 6. Поновите ово.
 7. Требало би ставити угао клупе на око 45 нивоима, међутим то би свакако зависити специфичан превише.
 8. Експеримент са углом све до можете осетити да је пружање најефикаснији могући резултат на горњем делу груди.
 9. Иди око 3 сета у почетку са 10-12 понављања у једној колекцији. Да ли овај тренинг 3 пута недељно.

13. Лиинг Подржани Неутрал-Грип Думббелл Ров

Ова вежба симулира потпуно исту основну покрете као нормалан нагнуо реду, осим што ћете бити наслоњен горњи део тела против косој клупи током лифт.

 1. Граб сет тегова и леже грудима доле на 45 степени косој клупи.
 2. Нека руке висе директно доле, руке наилази на једно разне друге.
 3. Ред је Думббеллс споредни груди савијањем зглобове и притиском лопатице.
 4. Тимеоут и смањила тежине.

14. буцицама пехар кутија Цуцањ

Думббелл пехар кутија ЦуцањПинхеад пехар Кутија скуат је варијанта думббелл чаше цуцањ али и тренинг коришћена за јачање мишићне масе ногу. Углавном су глупане цуп кутија цуцањ мете квадрицепса, али ће свакако такође индиректно функционише мишићног ткива на задња лоза, листови, глутеус и језгра.

 1. Станд 4 до 6 инча уочи колена високе клупу или кутије.
 2. МУГ крај чиоде са обе руке и држите га горе-доле испред горњег дела тела, ваши лакат циљ доле.
 3. Кеепинг леђа природно савијен, притисните кукове уназад, савијте колена и одред.
 4. Ослањају на клупи за минут. Одржавање пете притиснута у земљу, одмакните се.

15. буцицама 1 1/2 Пусхуп

 1. Разумети управљање кретен у свакој руци и претпоставити мега поставке са страигхт оружја.
 2. Ваше руке би требало да има везе са ширини рамена, и ваше тело треба да формира праву линију од иду у зглобовима.
 3. Савијте руке зглобове, као и спустите тело док вам груди скоро додирује под.
 4. Паусе, а затим притисните на своју руку пола пута назад.
 5. Тимеоут још једном, а затим спустите тело на поду.
 6. Притисните себе у потпуности вратити до стартне пласман, али и поновити.

16. Дамбел Скиер Љуљашке

 1. Холдинг пар пинхеадс на величину руке заједно са својим стране, стоје са подигнутим ногама ширини кукова, као и колена мало савијена.
 2. Без заокруживања доњег дела леђа, савити у куковима док истовремено окрените руке у супротном смеру.
 3. Сада експлозивно потисак кукове напред и уздигне свој торзо док сте усправно стоји уз омогућавање своју енергију да се љуља тежине до горњег нивоа тела. (До нот активно подигне тежину.)
 4. Свинг напред и назад за време трајања својој колекцији.

17. Смит машина нагиб Видеос

[Ембед] хттпс://иоуту.бе/пд2фнОрггИ8 [/ ембед]

Ковач произвођач косој клупи притисните је још међу тренинга да се ослободе груди масти и међу предностима тога да ли ће добити покрета рухо и не треба помагац обзиром на то да је тежина је низак.

 1. Узмите флексибилан клупу и стави га под Смитх уређаја.
 2. Ухвати шипку са рукама нешто шири у односу на рамена величине.
 3. Полако спустите тегове још не дозволи да ти дотакне горњи део тела.
 4. Притисните клупа нагоре на еруптивног начин.
 5. Удахните кад расте, као и издишите када отпустите или спустите. Иди са о 3 сета на прво са 10-12 понављања у једном сету.
 6. Да ли овај тренинг 3 пута недељно.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.