site
stats

17 Просто да разбере как да се отърве от гърдите на мазнините в домашни условия

Man цици, “moobs” или, медицински описани, гинекомастия се определят от Националния институт по здравеопазване като доброкачествен развитието на мъжки жлезистата тъкан на гърдата, обикновено предизвикана от повишаване на естроген, намаляване на тестостерон или използване на множество лекарства.

Гинекомастията е развитието на бюст клетки при мъже. Това е доброкачествена проблем, който обикновено възниква от несъответствие в половите хормони естроген и тестостерон.

Гинекомастията може да повлияе на хората от всяка възраст от бебета право на разширени мъже.

Преобладаващата част от децата имат някаква степен на гинекомастия по време на пубертета, според Националния институт по здравеопазване (NIH).

Въпреки, че сам по себе си е типично гинекомастия безопасни, тя може да е свързано с някои уелнес условия, включително химически насилие, някои заболявания и използването на някои лекарства.

Гинекомастията може да се появи като каучуково или фирма маса, която започва с под зърното и след това се разпростира навън над мястото на бюста.

Той обикновено засяга и двете бюстове, но често в различни количества, така че изкривяването, или той може просто да повлияе на един бюст.

В някои случаи, разширяване на тъканта може да бъде болезнено или търг, а също и ако това се случи след това, че трябва да бъдат взети погледнете от лекар.

Гинекомастията може да доведе до допълнително значително психологическа и социална стрес и тревожност, което води до стрес и тревожност, а също и срам.

Точно това, което причинява гинекомастия или човек цици?

Точно това, което причинява гинекомастия или човек цици?Има много възможни причини за гинекомастия, и те могат да бъдат групирани в физическа (телесна нормалното протичане на) лекарствен (медицина или медицина е уместно), и патологично (болест) създава.

Физическо гинекомастия е предизвикана от типичните корекции хормони, които се случват в цяла различни фази на живота.

Тези корекции водят до увеличение в дела на нормални естрогенни хормонални агенти (съществуващи във всички здрави мъже) до тестостерон хормони, с естроген мотивиращ развитие бюст клетки.

 • По време на ранния етап, деца от мъжки пол може да се установи физиологична гинекомастия, в резултат на прехвърлянето на естроген от майката. Този трансфер спира след раждането, така че гинекомастия е временна.
 • През пубертета, развиващите тестисите произвеждат повече естроген, отколкото тестостерон, което може да доведе до гинекомастия. Обикновено този тип гинекомастия изчезва спонтанно, но понякога това може да се запази в дългосрочен план.
 • През по-напреднала възраст се наблюдава прогресивно намаляване на тестостерон производство, което води до повишен естроген в тестостерон част, която може да мотивира растежа на гръдните клетки.

Фармакологична гинекомастия е предизвикана от лекарства или лекарства, които влияят на дела на естроген и тестостерон също с няколко различни средства.

Някои от тези лекарства включват анаболни стероиди, лекарства сърце, или лекарства на злоупотреба като канабис или алкохол.

Докато спиране на лекарството разстройващо обикновено ще е причина за гинекомастия си отива, лекар трябва винаги да се провеждат консултации преди отказване на всякакъв вид лекарства.

Патологична гинекомастия е причинена от множество различни заболявания или проблеми, които оказват влияние на дела на естроген за тестостерон.

Тези условия са сравнително редки, все още могат да включват генетични проблеми, постоянни условия (по-специално бъбрек и черен дроб болест), и израстъци в тестиса или надбъбречната жлеза.

Като момчета пораснат често има прогресивно намаляване на тестостерон градуса (и следователно съотношението на естроген за повишаване на тестостерон) и това може да доведе до гинекомастия.

гинекомастия също могат да бъдат предизвикани от наследствени въпроси, системни заболявания (особено на бъбреците и черния дроб също заболяване) или някои лекарства.

Човекът, който взема анаболни стероиди за спортни резултати или културизъм обикновено създава гинекомастия.

В редки случаи, гинекомастия може да бъде причинена от тумор на тестисите или надбъбречните жлези, които правят големи количества естроген.

17 Simply тренировка начини да се отървете от горната част на тялото мазнини в домашни условия

1. Jumping Jacks

ПодскоциЗапочнете ежедневието си, като направите скокове крикове. Тази стъпка оборудване без сигурност ще увеличи сърдечната честота, а също и да ви помогне да се затопли до края на тренировката.

 1. Просто стои с краката си заедно, ръцете до тялото ви. Направо краката си странично, като едновременно люлеещ си ръце над главата.
 2. Бързо след кацане, скочи на краката си обратно към съоръжението макар и да внасят ръцете си назад, за да си страни.
 3. Ако над телесното тегло или наранявания ви избягват от лесно правене типичен скокове жак, промяна на тренировка, като потупвате си подходящ крак огънат на страната, докато се люлее вашите разходи на оръжие, а след това се върнете към съоръжението, докато се превърне ръцете си към вашия страни.
 4. Повторете до противоречие страна и продължете.

2. Стена топка Shots

Стена топка ShotsТази тренировка ще бъде насочена към цялото ви тяло, с концентрат на огромните мускулна маса екипите на вашите четириколесни мотоциклети прасците, glutes, гърди, рамене, а също ядро.

 1. Стойка отношение на една ръка разстояние от издръжлива повърхност на стената, държи медицина топка с две ръце, претърпени в гърдите.
 2. Натиснете бедрата назад, свиете колената си и намалите glutes към земята.
 3. Когато сте в действителност се поклони като намалена, колкото можете, обратна на движението, натиснете насилствено чрез петите да разшири коленете и бедрата.
 4. Както можете да направите това, експлозивно хвърля топката на инсталация по-висока, колкото можете срещу стената.
 5. Както топката на климатик се свежда, хвана го с двете си ръце, той пази гърба на гърдите си, и веднага се редуцира в друг клек, за да продължите.

3. Renegade Row

Renegade RowИзоставената ред е насочена към големи мускулни тъкани екипите на гърба си, а също и ръцете, докато допълнително призовава за взаимодействието на основните, квадрицепса, раменете и трицепса на.

 1. В началото на високо дъска позиция с тялото си, разработване на по права линия от петите до главата, а също и ръцете си направо под раменете.
 2. Задръжте карфица във всяка ръка. От тази настройка, повдигате тежест малко в дясно, като се поддържа горната част на тялото на квадрат на земята.
 3. Издърпайте дъмбела в лявата си ръка директно към гърдите си, като същевременно поддържат ръката си близо до вашия body– лакът трябва да се посочи нагоре към тавана.
 4. Намалена на карфица обратно на земята по контролиран начин, а след това преминете страни, този път се движи теглото си наляво, преди да дърпа Pinhead в дясната си ръка, за да торса си.
 5. Продължи редуващи се страни, като същевременно поддържат бедрата, раменете и горната част на тялото максимално стабилни.
 6. Ако имате труден път завършване на тренировка в продължение на цели 60 секунди в положение на дъска, намалена колене на земята за модификация.

4. едно рамо Гира Chest Press

Single-Arm гира Chest Pressс едно рамо гира гърдите преса целите си Печ, раменете и трицепса едностранно, а също така се изисква ядро взаимодействие за предотвратяване на бедрата или раменете усукването по време на тренировка.

 1. Легнете по гръб върху траен пейка с колене извити, крака стъпили върху настилката.
 2. Поставете дъмбел във вашата дясна ръка, удължено рамо директно върху гърдите си.
 3. Поставете лявата си ръка леко на лявата си хип като указател за да се поддържа, че хип-стабилна и ангажирани с игра. В регулиран стил, огънете вашето право съвместно, намаляване на карфица към гърдите.
 4. Когато гира е един инч или повече от горната част на тялото, обърни се на движението, както и да включва също си Печ, а също и трицепс мускули, за да натиснете дъмбела нагоре, обратно към настройката за стартиране.
 5. Продължаване за 30 секунди, преди да смените страни.

5. алпинисти

Алпинисти използват друг взрив от кардио в центъра на вашата схема за поддържане на високо сърдечния си ритъм. Позиционирането на тялото се апелира за извършването на текущ взаимодействието на мускулите на гърдата, раменете и трицепса, което е особено предизвикателство, след като завърши на издръжливост упражнения насочени към точно същите мускулни тъкани групи.

 1. В началото на високо разположение плоча, дланите си под раменете, краката си минават, а също и основния си ангажиран да се поддържа нивото на ханша.
 2. Начертайте дясното коляно към горната част на тялото, а също така се засадят десния си крак на земята, като че ли са на път да навлезе в спринт.
 3. От тази позиция, скочи с двата крака във въздуха, промяна на разположението си преди земята си, така че левия си крак е привлечен напред, а също и вашата идеална крак се разширява.
 4. Веднага скочи с двата крака прав във въздуха отново и промяна на тяхното настаняване.
 5. Продължи този модел по време на упражнението.

За да персонализирате тренировка,

 1. В началото на висока позиция дъска, продължителни крака.
 2. Привличане на дясното коляно напред, докосна десния си крак на земята преди незабавно разширяване на най-добрия си крак още веднъж, тя расте в първоначалното положение дъска.
 3. Преминаване страни, този път рисунка лявото коляно напред и подслушване левия крак на земята.
 4. Продължете да въртите страни за срока на изпълнение.

6. Отгоре Пешеходна нахвърлям

надвиснала разхождат нахвърлям стачните значителни мускулни тъкани на вашия намалени body– прасците, каре и glutes– като едновременно тестване на раменете си и ядро.

 1. Дръжте топката климатик между двете си ръце и да се разшири това директно надвиснала.
 2. Стъпка напред с идеалната си крак, расте то няколко фута пред левия си крак.
 3. Engage основния си да поддържа тялото си високо, а също така се огъват двете колена, понижаване на лявото коляно към настилката.
 4. Преди да си коляно каца, натиснете чрез вашата идеална крак, а също и увеличаване на пасивното натиснете левия си крак напред, като една крачка пред дясно.
 5. Повторете нахвърлям и продължете упражнението и пристъпи напред с противно полите с всеки следващ представител.

7. лицеви опори

лицеви опориВие сте в момента целенасочено си горната част на тялото, трицепс, рамене, а също ядро в този редовен, така че очакваме наистина да “изгори” тези мускулна маса екипи с колекция от лицеви опори. Чувствайте се свободни да пуснете колене на земята или да се преместят на повърхността на стената във всеки един момент, за да персонализирате тренировка за лицева опора на коляното или стена лицева опора.

 1. Започнете с високо разположение дъска с ръцете си директно под раменете си, но все пак малко по-голям от ширината на раменете.
 2. Поддържане на основния си ограничен, а също и горната част на тялото последователен, се огъват лактите, а също и по-ниски гърдите си към настилката.
 3. Когато сте един чифт на сантиметри от докосвате земята, сменя посоката на движение, бутане чрез ръцете си, докато се разшири вашите стави, връщайки се към висока позиция на дъската.
 4. Продължете тренировка, да я смените с модифициран вариант, както е необходимо, за да завършите комплекта.

8. отхвърлят или лицеви опори

Друга основна и за всички времена вечни тренировки, за да проливат мазнини гърдата е намаление с лицеви опори. Това не е различна от нормалната повдигащ освен че краката зависят от повишено система като пейката.

 1. Уверете гърба си е, когато си правите лицеви опори.
 2. Ръцете трябва да бъдат по-ефективни малко по-широк от размера на рамото.
 3. Регулирайте размера и опитайте различни ширини, за да видите кой от тях получава една от най въздействия. Отидете с 3 комплекта относно първоначално с 10-12 повторения в една група.
 4. Направете това тренировка 3 пъти седмично.

9. Medicine Ball Rainbow шлем

[Вграждане] https://youtu.be/h8Xue0GWI50 [/ вграждане]

За последно ядро фокусирана упражнение, което е и предизвикателство към цялата горната част на тялото, вземете лекарство, топка за серия от дъгата бретон. В идеалния случай, да се възползват от една топка инсталация без много скача, като сфера на стена.

 1. Коляното на земята върху постелка, а също така притежава медицина топка между двете си ръце на гърдите си.
 2. Повдигнете сфера над главата си, а също и завъртете горната част на тялото леко на дясно, привличане на топката с климатик, за да си подходящо страна като насилствено използвате ръцете си, а също и ядро (специално си косите коремни мускули), за да прати сферата на земята до отвъд дясното коляно.
 3. Изберете сфера с двете си ръце, го вдигнете нагоре, а също и над главата си, този момент на огъване горната част на тялото наляво преди използване на ядрото си, а също и най-горния орган за взрив сферата надолу към отвъд лявото коляно.
 4. Продължете да въртите страни на цялата тренировка.

10. гира Pullover

Гира пуловерриза гира е един от класическите тренировки, за да губят горната част на тялото мазнини от вечни времена, който е бил похвален, а също така е предложено от най-известните културисти като Арнолд Шварценегер. Арнолд Шварценегер, огромната таткото на всички културисти допълнително страстно поддръжници за карфица риза упражнения. Вземи си една пейка ниво и лъже ниво по гръб върху него.

 1. Задръжте нисък или среден гира тегло над гърдите си и да имат лактите леко извита.
 2. Постепенно намаляване на карфица назад над главата си чак като в анимацията по-горе.
 3. Уверете се, че правите това бавно, а също и че наистина се чувстват участък.
 4. Отидете с около 3 комплекта първоначално с 10-12 repeatings в един комплект. Изпълнете упражнението 3 пъти седмично.

11. Incline Bench Press гира тренировка да разкараме ракла Дебел

Пресата наклон пейка гира е друг чудесен упражнения да губят горната част на тялото мазнини от горната част на гърдите и осигурява изключителна стрес на горната си в гърдите, когато се прави правилно.

 1. Поставянето на собствения си върху пейка наклон. Задръжте 2 Pinheads ниско средно тегло, като се използва нормално ръцете или в идеалния случай, трябва да го предава от вашата наблюдател.
 2. Натиснете гири нагоре във взривоопасна движение и се погрижи за това да се чувстваш стреса върху горната си гърди.
 3. Вдишайте, когато тя отива нагоре, а също и издишвате при освобождаване.
 4. Намери си постепенно. Вие трябва да постави на ъгъла на пейката на около 45 градуса, но това със сигурност ще зависи от индивида също. Експериментирайте с ъгъла, докато не усети, че е
 5. като най-ефективния възможен ефект върху горната част на гърдата.
 6. Отидете с 3 относно колекции в първо с 10-12 повторения в една колекция. Направете това тренировка 3 пъти седмично.

12. Наклон мряна лег

Наклонете мряна легДруг сред тренировките да се губят мазнини на гърдата е в наклона на тежести от лег на. Може да попитате каква е разликата за това от рутинната плосък пейка преса. нормалното ниво пейка преса не се фокусира горната част на гърдите, но пресата на склона на тежести пейка се, а също и за формиране на горния гърдата и свеждане до минимум на огъване, ние изискваме от наклона.

 1. Натиснете щангата нагоре в експлозивна активност и се уверете, че се чувстват натиска върху горната си гърда.
 2. Вдишайте, когато тя отива нагоре и издишайте след освобождаването.
 3. Намери си бавно.
 4. Натиснете тежестите нагоре отново в бурно движение и гарантира, че наистина се чувстват натиска върху горната част на гърдата.
 5. Вдишайте когато се увеличава, а също и издишайте след освобождаването.
 6. Повторете това.
 7. Трябва да се сложи на ъгъла на пейката на около 45 нива обаче това със сигурност ще зависи от конкретните също.
 8. Експериментирайте с ъгъла, докато не може да се чувства той предоставя най-ефективния възможен резултат на горната част на гърдата.
 9. Отиди в продължение на около 3 комплекта първоначално с 10-12 повторения в една колекция. Направете това тренировка 3 пъти седмично.

13. Разположено Поддържани Neutral захващане гира ред

Това упражнение симулира точно същия основен движението като нормална наведе над ред, с изключение на това, че ще се наведе горната част на тялото срещу пейка наклон по време на лифта.

 1. Вземете комплект от гири и да лежи в гърдите надолу по наклон пейка от 45 градуса.
 2. Нека ръцете ви висят директно надолу, ръцете им среща е различна друга.
 3. Ред дъмбели настрани от гърдата си чрез огъване вашите стави и натиснете плешките.
 4. Timeout и намалява теглото.

14. гира бокал Box Squat

Гира Goblet Box Клеккарфица чаша кутия клякам е вариант на клякам на гира чаша и тренировка използва за укрепване на мускулната маса на краката. Основно, на карфица чаша кутия тумбести цели квадрицепсите, но със сигурност ще по същия начин косвено функционират мускулните тъкани на прасците, глезените, glutes и ядрото.

 1. Stand 4 до 6 инч напред на коляно-високо пейка или кутия.
 2. Халба края на карфица с двете си ръце и го задръжте нагоре и надолу в предната част на горната част на тялото, лактите ви стави, насочени надолу.
 3. Поддържане на гърба си естествено извити, натиснете бедрата назад, огънете колене и клек.
 4. Бъдете на пейката за една минута. Поддържането на петите притискат в земята, стои обратно.

15. гира 1 1/2 лицева опора

 1. Разберете управлението на гира във всяка ръка и да поемат лицева опора за определяне с ръце направо.
 2. Ръцете ви трябва да имат общо с широчината на раменете, а тялото ви се нуждае, за да образуват права линия от отидете на глезените.
 3. Свийте ръцете ставите, а също и по-ниски тялото ви, докато гърдите почти докосва пода.
 4. Пауза, а след това натиснете на собствения си на половината път нагоре.
 5. Timeout още веднъж, след това спуснете тялото си обратно на пода.
 6. Натиснете себе си напълно обратно до началната настаняването, а също така се повтаря.

16. гира скиора люлки

 1. Провеждане на чифт Pinheads в размер ръка заедно с вашите страни, стойка с краката си хип-ширината на раменете, а също и колене малко свити.
 2. Без закръгляване долната част на гърба, свита в бедрата, докато едновременно се превърне ръцете си на заден ход.
 3. Сега експлозивно пъхна ханша си напред и издигане на торса си, докато сте в изправено положение, като се предвиждат си енергия, за да се залюлее на тежести до горното ниво на тялото. (Не активно повдигане на теглото.)
 4. Swing назад и напред за времето на вашата колекция.

17. Смит машина под наклон от лег

[Вграждане] https://youtu.be/pd2fnOrggI8 [/ вграждане]

Смит машина наклон пейка преса е още сред тренировките да се хвърли в гърдите мазнини и сред предимствата на това, че вие ще получите Облечена движение и не е нужно един наблюдател има предвид, че теглото е ниска.

 1. Вземете една гъвкава пейка и го поставете под устройството Смит.
 2. Вземете щангата с ръце по-широк в сравнение с размера на рамото.
 3. Бавно по-ниска теглата все още не позволявайте да го докосне горната част на тялото.
 4. Натиснете пейка нагоре в еруптивни начин.
 5. Вдишайте когато ставаш, а също и издишайте, когато освободите или да го намалите. Върви с по отношение на 3 серии по-напред с 10-12 повторения в една група.
 6. Направете това тренировка 3 пъти седмично.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.