site
stats

13 fødevarer, der brænder fedt, mens du sover

Du må indse, at specifikke fødevarer kan hjælpe hæve den metaboliske proces og også reducere kropsfedt.

Ja, der er mange fedt-brænding fødevarer, der hjælper skabe en termogen resultat på din krop, som kan spille en afgørende pligt i at hjælpe dig slank ned.

Vægt overvågning er ekstremt vigtigt på grund af det faktum, at det påvirker alle aspekter af sociale, fysiske og følelsesmæssige liv.

Hvis du spiser sundt og afbalancerede fødevarer, vil du i høj grad sænke muligheden for at håndtere forskellige helbredsproblemer, der består af hjerte-kar-sygdom og også diabetes mellitus.

Kroppen ikke bare kaste fedt, når du træner. Også når du sover, du genkende!

Kroppen forbrænder vedrørende 400-500 kalorier for 8 timer du går i seng.

Nå, for at øge mængden af fedt skur hele aftenen, det aldrig nogensinde gør ondt at spise før sengetid.

Ups … dog ikke bare forbruge, hvis du ikke ønsker din mave til at vokse endnu større.

Fremragende, plukke tretten slags lavt kalorieindhold fedt-brænding fødevarer.

1. Citrus frugt

Fødevarer, der forbrænder fedt, mens du sover - CitrusfrugterCitrusfrugter såsom citron, grapefrugt, lime, guava, og også tomater er rigelige i C-vitamin og også fiber, der kan bistå kaste fedt.

Citrusfrugter menes at øge arbejdet i kroppens stofskifte. Jo hurtigere de stofskifte-funktioner, den meget hurtigere og også meget mere fedtdepoter bliver udgydt.

Derudover citrus husstanden har alle naturlige vanddrivende egenskaber, som kan hjælpe ren tarmkanalen fra en bunke madrester, som adskiller off forstoppelse.

Rationelt, jo flere rester, der sætter og også ophobes længe i tarmkanalen, jo mere vægt du får.

Overraskende indholdet af C-vitamin fra citrusfrugter er også nyttigt i at bevare en sund og afbalanceret hud under vores hvile.

2. Mælk

Fødevarer, der forbrænder fedt, mens du sover - MælkCiteret fra Livestrong, fedtfattig mælk (skummetmælk) eller ikke-fedt (fedtfri) er en stor fedt-brænding mad taget i før de går i seng.

Denne består ligeledes af fødevarer og også drikkevarer, der behandles udnytte disse typer af mælk, for eksempel, fedtfattig yoghurt eller ost (schweizisk, parmesan, feta, mozzarella). Hvorfor?

Materialet af calcium og mineraler i mælk interagerer at hæve arbejdet i kroppens stofskifte til at smelte fedt, mens du sover.

Derudover mælk er ligeledes en ressource af komplekse kulhydrater, som kan hjælpe opretholde insulin grader lav. Lavt insulinniveau hjælpe til at øge kroppens stofskifte og kaste kalorier.

For at få denne fordel, du har brug for at tage i 1200 til 1.300 mg calcium hver dag. Et glas 250 ml mælk har 300 mg calcium.

Så forsøg på at tage i 3-4 portioner af fedtfattig mælk på daglig basis, både i ren eller raffinerede aktive ingredienser som ost og yoghurt, at støtte kroppen smelte fedt ekstra effektivt.

3. hele Hvede

Fødevarer, der forbrænder fedt, mens du sover - Hele HvedeHele hvede og fuldkorn såsom brune ris, vilde ris, sorte ris, og quinoa er beriget med fiber og facility kulhydrater som hjælper øge kroppens stofskifte til at fremskynde fedt tab.

Høj krop metaboliske proces ligeledes holder insulin niveauer lavt. Derfor fuldkorn bliver en af mulighederne af fedt og også kalorie-brænding fødevarer i hele søvn.

4. nødder

Fødevarer, der forbrænder fedt, mens du sover - NødderNødder såsom jordnødder, mandler, sojabønner, kidneybønner, og andre er kilder til veggie protein, der kan hjælpe bevare vægten.

Skyldes, at fiberen og typen af sunde protein fra veggie aktive bestanddele tager længere tid at absorbere.

Høj krop metaboliske proces hjælper smelte fedt meget hurtigere og vedligeholder insulin grader velafbalanceret, så det er ligeledes tænkt over muligheden for at mindske truslen om kind 2 diabetes.

Nødder desuden have en række mineraler og vitaminer, der er godt for helbredet og velvære. Lav en håndfuld valg baked beans som din snack eller blande en skål af rød bønnesuppe at varme din mave før sengetid.

5. Grøn te

Fødevarer, der forbrænder fedt, mens du sover - Green TeaCiteret fra Undgåelse, en schweizisk forskning undersøgelse viser, at tage grøn te kosttilskud (svarende til en krus af miljøvenlige te) tre gange om dagen hjælper med at forbrænde 80 gange ekstra kalorier end ikke spise dem på nogen måde.

Forskerne mener, fordelene ved grøn te er takket være den antioxidant materiale af flavonoider, der arbejder for at øge kroppens stofskifte og forbrænde kalorier, selv når du hviler.

6. Æble cider eddike

Fødevarer, der forbrænder fedt, mens du sover - æble cider eddikeÆble cider eddike hjælper dig med at smelte ekstra fedt ved at reducere behovet for at spise. Når du spiser æble cider eddike før retter, vil det helt sikkert gøre dig virkelig føler fuld med langt mindre mad.

Derudover er det også en helt naturlig teknik af detoxing kroppen og stabilisere pH i maven.

Fordi eddike er virkelig sur, så sørg for at kun tilføje én spsk eller to til et glas vand før drikke.

Sammen med vægttab, er der en række af frynsegoder af æble cider såsom styrke PCOS symptomer og dræbte skadelige bakterier og infektioner, minimere insulin og også blodsukker, faldende kolesterol grader, faldende blodtryk og hæve insulin niveau af følsomhed.

7. Chia frø

Fødevarer, der forbrænder fedt, mens du sover - Chia FrøOprindeligt plantet i Mexico, er disse frø anerkendt for deres rigelige kosten værdi samt derudover som fedt-brænding fødevarer.

Forbrugende chiafrø vil øge magt grader og udholdenhed. Fordi chiafrø har høj fibermateriale, disse frø holder dig fuldføre længere, og dermed stoppe overspisning.

8. Kyllingebryst

Fødevarer, der forbrænder fedt, mens du sover - KyllingebrystHvis du ønsker at forbrænde kalorier, så fjerkræ bryst er den bedste fedt-brænding mad.

Anvendelse af 3 ounces fjerkræ buste tilbyder dig 37% af mængden af protein foreslået af kroppen dagligt.

Dette vil gøre din krop føler virkelig styrket i løbet af dagen. Den vigtigste faktor til kylling buste proteinet hjælper til at tabe er rigeligt i leucin.

Dette er et velkendt aminosyre, der gør muskelmassen og forbrænder flere kalorier.

9. Kokosolie

Fødevarer, der forbrænder fedt, mens du sover - Coconut OilKokosolie er kendt for at indeholde den største fedtsyrer kaldes Medium fedtsyrer.

Disse fedtstoffer hjælpe dig forblive fuld så du tage i færre kalorier.

Disse fedtsyrer hjælper kroppen til at smelte omkring 120 kalorier bedre hver dag.

Det bedste aspekt af kokosolie er, at det hjælper med at reducere mave fedt (visceralt fedt).

10. Olivenolie

Fødevarer, der forbrænder fedt, mens du sover - OlivenolieOlivenolie er en slags sund fedt, der er meget velegnet til at fjerne dårlige fedtstoffer. Det hjælper desuden styre cortisol, som kaldes spænding hormonale midler samt ligeledes forårsager vægtforøgelse.

Spise olivenolie konsekvent, fortrinsvis uden kogning det.

Du kan forbruge en spiseskefuld hver dag på morgenmad. Du kan også medtage det til din salat, brød eller suppe.

11. Banan

Fødevarer, der forbrænder fedt, mens du sover - BananaBananer er rigelige i kalium. De har desuden store mængder af calcium og også magnesium og også vitaminer.

Hvis du spiser denne frugt hver dag, vil du se, hvor meget kropsfedt, du kan fjerne.

12. bær

Fødevarer, der forbrænder fedt, mens du sover - BerriesBær, såsom jordbær, hindbær og også blåbær er pakket med polyphenoler.

Disse polyfenoler er stærke all-naturlige kemikalier, der kan hjælpe dig til at tabe sig meget hurtigere.

Men, blåbær er de mest effektive til at brænde mave fedt, som følge af den høje mængde af antioxidanter. Disse antioxidanter hæve stofskifte og også er pålidelige i at brænde kalorier.

13. avocadoer

Fødevarer, der forbrænder fedt, mens du sover - AvocadoerAvocadoer er en stor frugt til smeltning mave fedt på grund af det faktum, at de omfatter store mængder af omega-6 fedtsyrer, som er monoumættede fedtstoffer, der anses sundt for kroppen.

Avocadoer øge fedt grader skal udveksles energi og derved øge stofskiftet og øge fedtforbrænding.

Men husk, at have en optimal kropsvægt er ikke nær nok blot at vedtage en sundere kostplan.

Du skal også at være sammen med ham ved konsekvent at gøre en lang række fysiske aktiviteter, der kan støtte kaste fedt mere ideelt.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.