site
stats

13 elintarvikkeita, polttaa rasvaa nukkuessasi

Saatat huomata, että tietyissä elintarvikkeissa voi auttaa nostamaan aineenvaihduntaa ja vähentää kehon rasvaa.

Kyllä, on olemassa lukuisia rasvaa polttava elintarvikkeet, jotka auttavat luomaan termogeenisen tuloksen elimistössä voi olla tärkeä velvollisuus auttaa sinua laihduttaa.

Paino valvonta on erittäin tärkeää, koska siitä, että se vaikuttaa kaikilla osa sosiaalista, fyysistä ja henkistä elämää.

Jos kuluttaa terveellisen ja tasapainoisen elintarvikkeita, voit suuresti alentaa mahdollista käsitellä erilaisia terveysongelmia, joka koostuu sydän- ja verisuonitauteihin ja myös diabetes.

Elimistö ei juuri irtoa rasvaa kun käyttää. Myös silloin, kun nukut, tunnistat!

Elimistö polttaa koskevat 400-500 kaloria 8 tuntia menet nukkumaan.

No, parantaa rasvan määrää irtoa koko illan, se koskaan sattuu syödä ennen nukkumaanmenoa.

Oho … mutta älä vain kuluta jos et halua vatsasi kasvaa vieläkin suurempi.

Erinomainen, poimia kolmetoista erilaista vähäkalorinen rasvaa polttava elintarvikkeisiin.

1. Sitrushedelmä

Elintarvikkeita, jotka polttaa rasvaa nukkuessasi - sitrushedelmätSitrushedelmien kuten sitruuna, greippi, lime, guava, ja myös tomaatit ovat runsaasti C-vitamiinia ja myös kuitua, joka voi auttaa irtoa rasvaa.

Sitrushedelmät uskotaan lisäävän työn kehon aineenvaihduntaa. Mitä nopeammin aineenvaihduntaa toimintoja, paljon nopeammin ja paljon enemmän rasvaa talletukset irtoa.

Lisäksi sitrushedelmien kotitaloudella on täysin luonnollinen diureetti ominaisuuksia, jotka voivat auttaa puhdistamaan suolikanava kasaan ruoanjätteitä että kuittauksen ummetus.

Järkevästi, sitä enemmän tähteitä, jotka asettavat myös kerääntyä pitkät suolistossa, sitä enemmän painoa saat.

Yllättäen C-vitamiinin sitrushedelmien on myös käyttökelpoinen säilyttää terve ja tasapainoinen iho aikana meidän levätä.

2. Maito

Elintarvikkeita, jotka polttaa rasvaa nukkuessasi - MaitoLainasi Livestrong, kevytmaitoa (rasvaton maito) tai rasvaton (rasvaton) on suuri rasvaa polttava ruoka otettu ennen nukkumaanmenoa.

Tämäkin kuuluu elintarvikkeiden ja myös juomia, joita käsitellään hyödyntää tämäntyyppisiä maitoa, esimerkiksi vähärasvainen jogurtti tai juusto (Sveitsin, parmesaania, feta, mozzarella). Miksi?

Aineisto kalsiumin ja mineraalien maidon vuorovaikutuksessa nostaa työn kehon aineenvaihduntaa sulaa rasvaa nukkuessaan.

Lisäksi maito on samoin voimavara monimutkaisia hiilihydraatteja, jotka voivat auttaa pitämään insuliinin astetta alhainen. Alhainen insuliinitaso auttaa lisäämään kehon aineenvaihduntaa ja irtoa kaloreita.

Saada tämän edun, tarvitset toteuttaa 1200 1300 mg kalsiumia päivittäin. Yksi lasi 250 ml maitoa on 300 mg kalsiumia.

Niin, yrittää toteuttaa 3-4 osien kevytmaito päivittäin, joko puhtaassa tai puhdistettu aktiivisia ainesosia, kuten juustoa ja jogurttia, tukea kehon sulaa rasvaa ylimääräistä tehokkaasti.

3. Kokojyvä

Elintarvikkeita, jotka polttaa rasvaa nukkuessasi - koko vehnäKoko vehnä ja täysjyvätuotteita, kuten ruskea riisi, villiriisiä, musta riisi, ja kvinoa rikastuttavat kuitua ja laitoksen hiilihydraatteja, jotka auttavat lisäämään kehon aineenvaihduntaa nopeuttaa rasvan menetys.

Kehon korkea aineenvaihduntaa niin ikään pitää insuliinitaso pieni. Niinpä täysjyvätuotteita tullut yksi vaihtoehdoista rasvaa ja myös kalorinkulutusta elintarvikkeita koko unen.

4. pähkinät

Elintarvikkeita, jotka polttaa rasvaa nukkuessasi - pähkinätPähkinöitä kuten pähkinöitä, manteleita, soija, kidney papuja, ja toiset ovat lähteitä kasvis proteiini, joka voi auttaa säilyttämään painon.

Johtuu siitä, että kuidun ja tyyppi terveen proteiinin kasvis aktiivisia ainesosia kestää kauemmin omaksua.

Kehon korkea aineenvaihduntaa auttaa sulaa rasvaa nopeammin ja ylläpitää insuliinin astetta tasapainoinen, joten se on samoin ajatellut kyky vähentää uhkaa sellainen 2 diabeetikoilla kysymyksiä.

Pähkinät lisäksi on useita kivennäisaineita ja vitamiineja, jotka ovat hyväksi terveydelle ja hyvinvointi. Tee kourallinen valinta papuja kuin välipala tai sekoitus lautasen punainen papu keitto lämmetä vatsasi ennen nukkumaanmenoa.

5. Vihreä tee

Elintarvikkeita, jotka polttaa rasvaa nukkuessasi - Green TeaLainasi välttäminen, sveitsiläinen tutkimus tutkimus osoittaa, että ottamalla vihreää teetä täydentää (vastaa yhden muki ympäristöystävällisten tee) kolme kertaa päivässä auttaa polttamaan 80 kertaa ylimääräisiä kaloreita kuin ei syö niitä millään tavalla.

Tutkijat uskovat edut vihreää teetä ovat kiitos sisältämät antioksidantit flavonoideja, jotka toimivat parantaa kehon aineenvaihduntaa ja polttaa kaloreita, vaikka olet levossa.

6. Omenasiiderietikka

Elintarvikkeita, jotka polttaa rasvaa nukkuessasi - omenaviinietikkaaOmenaviinietikkaa apuvälineet sulattaa ylimääräistä rasvaa vähentämällä tarvetta syödä. Kun kuluttaa omenaviinietikkaa ennen aterioita, se varmasti tekee sinusta todella tuntuu täysin paljon vähemmän ruokaa.

Lisäksi tämä on myös täysin luonnollinen tekniikka myrkkyjä kehossa ja vakauttamaan pH mahassa.

Koska etikka on todella hapan, varmista lisätä vain yhden rkl tai kaksi lasilliseen vettä ennen juomista.

Yhdessä laihtuminen, on olemassa useita luontaisetuja omenasiideri kuten lisäämällä PCOS oireita, tappaen vahingoittamatta mikrobeja ja infektioita, minimoimalla insuliinin ja myös verensokeritason, vähentää kolesterolin astetta, vähentää verenpainetta ja nostaa insuliini herkkyydellä.

7. Chia siemenet

Elintarvikkeita, jotka polttaa rasvaa nukkuessasi - Chia siemenetAlunperin istutettu Meksikossa, nämä siemenet kirjataan niiden runsas ravintoarvo sekä lisäksi rasvaa polttava elintarvikkeisiin.

Kuluttaminen Chia siemenet lisäävät voimaa astetta ja kestävyyttä. Koska Chia siemenet on kuitupitoinen materiaali, nämä siemenet pitää sinut loppuun pidempään, mikä pysähtymättä ylensyöntiä.

8. kananrinta

Elintarvikkeita, jotka polttaa rasvaa nukkuessasi - KananrintaJos haluat polttaa kaloreita, niin siipikarja rinta on paras rasvaa polttava ruokaa.

Käyttö 3 unssia siipikarjan rintakuva tarjoaa sinulle 37% proteiinin määrää ehdotti kehon päivittäin.

Tämä tekee kehosta todella tuntuu virkistävän koko päivän. Päätekijä Kanojen rintakuva proteiinia auttaa laihtua on runsaasti leusiini.

Tämä on tunnettu aminohappo, joka tekee lihasmassaa ja polttaa enemmän kaloreita.

9. Kookosöljy

Elintarvikkeita, jotka polttaa rasvaa nukkuessasi - KookosöljyKookosöljy on tunnustettu sisältämään pääasiallista rasvahappoa nimeltään keskipitkäketjuisia rasvahappoja.

Nämä rasvat tuen voit pysyä kokonaisuudessaan niin otat vähemmän kaloreita.

Nämä rasvahapot auttavat elimistöä sulaa noin 120 kaloria paremmin joka päivä.

Paras puoli kookosöljy on, että se auttaa vähentämään vatsa rasvaa (viskeraalisen rasvan).

10. Oliiviöljy

Elintarvikkeita, jotka polttaa rasvaa nukkuessasi - oliiviöljyäOliiviöljy on eräänlainen terveellistä rasvaa, joka on hyvin ihanteellinen poistamiseksi huonoja rasvoja. Se lisäksi auttaa ohjaamaan kortisolin, jota kutsutaan jännitteitä hormonaaliset aineet, sekä myös aiheuttaa painonnousua.

Syödä oliiviöljy jatkuvasti, edullisesti ilman keittämistä.

Voit kuluttaa yksi ruokalusikallinen päivittäin aamiaisella. Voit niin ikään sisällyttää se salaattia, leipää tai keittoa.

11. Banaani

Elintarvikkeita, jotka polttaa rasvaa nukkuessasi - BananaBanaanit on runsaasti kaliumia. Ne lisäksi ovat valtavia määriä kalsiumia sekä magnesiumia ja vitamiineja.

Jos syöt tämän hedelmiä päivittäin, näet kuinka paljon rasvaa voi poistaa.

12. marjat

Elintarvikkeita, jotka polttaa rasvaa nukkuessasi - MarjatMarjat kuten mansikat, vadelmat, ja myös mustikat ovat täynnä polyfenolit.

Nämä polyfenolit ovat voimakkaita luonnollinen kemikaaleja, jotka voivat auttaa sinua laihtua nopeammin.

Mutta mustikat ovat tehokkain polttamiseen vatsa rasvaa, seurauksena suuren määrän antioksidantteja. Nämä antioksidantit nostaa aineenvaihduntaa ja ovat luotettavia polttaa kaloreita.

13. avokadot

Elintarvikkeita, jotka polttaa rasvaa nukkuessasi - avokadotAvokadot ovat loistava hedelmiä sulatukseen vatsa rasvaa johtuu siitä, että ne sisältävät suuria määriä omega-6-rasvahappoja, jotka ovat tyydyttymättömiä rasvoja, joita pidetään terveellistä elin.

Avokadot lisätä rasvaa astetta vaihdetaan energiaa, koska se lisäisi aineenvaihduntaa ja tehostaa rasvanpolttoa.

Kuitenkin pitää mielessä, että on ihannepainon ei ole läheskään riitä toteuttamaan terveellisempää ruokavaliota suunnitelma.

Te myös vaatia olla hänen johdonmukaisesti tekemällä lukuisia liikunnan jotka voivat tukea irtoa rasvaa enemmän ihanteellisesti.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.