site
stats

12 voordelen van caseïne-eiwit, dat je niet weet

Caseïne is een soort eiwit in zuivelproducten, zoals melk, yoghurt, chocolade, ijs en ook een aantal geraffineerde voedingsmiddelen ontdekt.

Het is een langzaam verteerbare melkeiwit dat individuen vaak te nemen als een aanvulling.

Net als wei, caseïne-eiwit heeft een hoge biologische waarde die suggereert het heeft alle essentiële aminozuren die essentieel zijn voor elk van uw procedures die gezonde eiwitten nodig.

Het lanceert aminozuren geleidelijk, zodat mensen nemen het vaak voor het slapen gaan om te helpen met recuperatie en ook lager spierweefsel af te breken terwijl ze slapen.

Talrijke studies hebben aangetoond dat het helpt de spieren doet toenemen groei, samen met een veel mensen met verschillende andere voordelen van caseïne gezonde eiwitten.

1. caseïne helpt om de stofwisseling te verbeteren

Een onderzoek uitgevoerd in Nederland gevestigd, dat door vermenigvuldiging van caseïne-inname met twee en een half keer werden de deelnemers in staat om een hogere stofwisseling terwijl het rusten en een veel betere algemene vet evenwicht te hebben. Daarnaast is van belang is dat verzadiging graden waren 33% hoger.

Met andere woorden, door het nemen van caseïne je niet zomaar het stimuleren van uw kansen van het afstoten van vet, maar u kunt dit doen op een vollere buik.

2. Meer spier retentie

Wanneer je neemt plaats een caloriearm dieet plan, een van de eerste zaken die zeker een groeiende zorg zal worden is een spiermassa te verliezen. Aangezien u niet zal worden het leveren van voldoende calorieën om volledig te ondersteunen alle energie die nodig is vereist gedurende de dag, je compeling je lichaam rekenen op opgeslagen lichaamscellen voor energie.

Een studie deed uit Boston de variaties in spiermassa winsten getest samen met een volledige gewichtsverlies bij onderwerpen ofwel nam caseïne-eiwithydrolysaat in vergelijking met een wei gezonde eiwithydrolysaat, terwijl ook het eten van een hypocalorisch dieet regime en het doen weerstand training.

Hoewel beide teams deden blijkt dat er een verlies van vet, het team met behulp van de caseïne-eiwit toonde een hogere gemiddelde vet verlies en een hogere stijging van de sterkte voor de borst, schouders en benen.

Samen met dit, werd ook opgemerkt dat de caseïne groep verscheen van het onderzoek met een grotere hele lichaam percentage van vetvrije massa in vergelijking met hun vorige actie. Dit geeft een grotere vetvrije retentie, waarin caseïne bijzonder efficiënt bij het handhaven spierweefsel zijn.

Het moet ook worden vermeld dat zowel gezonde eiwitten groepen hebben tegen het lijf hun eiwitinname tot 1,5 per kilogram lichaamsgewicht per dag, om ervoor te zorgen dat in de plaats te blijven voor een van deze factoren vooruit recht in het spel.

Als u meestal niet voldoende gezonde eiwitten in te nemen tijdens een dieet, zal het niet maken een onderscheid wat voor soort je gebruikt, zult u zeker nog verliest spiermassa weefsel.

3. Betere uw taaiheid

Inning volgens een Massachusetts onderzoek, kan caseïne een nog beter effect in vergelijking met wei als het gaat om het verhogen van uw spiermassa kracht.

De wetenschappers melden dat de particulieren die caseïne bijna verdubbeld de spier uithoudingsvermogen in hun benen, borst en ook schouders.

De aanzienlijke onderscheid is mogelijk als gevolg van de anti-katabole woningen van caseïne.

4. caseïne adverteren vetverlies

Een onderzoek dat door het International Journal of Obesity werd uitgevoerd opgemerkt dat degenen die een hoge calciuminname opgenomen over een periode van vierentwintig uur met een typische eiwitconsumptie bleek gestimuleerd fecaal vet en energie excretie voor die dag van ongeveer 350 kJ hoger dan die die ofwel nam in een lage calcium, typische gezonde eiwitconsumptie of degenen die een hoge gezonde eiwitten, hoge calcium verbruik aten.

Het toont up van dit onderzoek dan dat is het ideaal om een goed evenwicht te vinden tussen calcium en eiwitinname, in plaats van alleen het stimuleren van eiwit hogerop om vet te verliezen.

Caseïne gezond proteïne poeder zal helpen om beide doelen van het hebben van een grotere inname van calcium, samen met het stimuleren van uw gezonde eiwitinname, waardoor je je vet verlies voordelen te optimaliseren voltooien.

5. caseïne duurt veel langer in je systeem

Niet alle gezonde eiwitten zijn gelijk ontwikkeld. Of het nu gaat soja, ei, wei, dier, of caseïne-eiwit, ze hebben allemaal hun eigen specifieke voordelen.

Misschien is de grootste kracht van caseïne’s timing. Caseïne heeft de mogelijkheid om je bloedbaan te geven met een langzaam rijdende en ook stabiele stroom van aminozuren die kan uren duren.

Spieren misschien niet ‘s nachts worden uitgevoerd, maar de consumptie van alcohol een glas caseïne-rijke melk is de perfecte eiwit op te nemen in de juiste voor het slapen gaan, omdat het de hele avond veel meer waard zal zijn in vergelijking met andere gezonde eiwitten keuze.

6. Caseïne levert hogere uithoudingsvermogen

In een Massachusetts studie hebben onderzoekers ontdekt dat caseïne in feite verhoogd zodat weiproteïne had op benen, bovenlichaam en ook schouder sterkte gevonden.

De onderzoekers denken dat de reden voor de aanzienlijke verschil was te wijten aan populaire antikatabole vaardigheden caseïne’s.

7. Caseïne levert een betere winsten

Inning overeenstemming met een Texas studie, kan caseïne een essentieel onderdeel voor uw succes zijn.

Wetenschappers hebben 36 mannetjes uitvoeren van zware weerstand training en tevens dat de groep die in een wei en caseïne combinatie ook aanzienlijk overtroffen individuen die zijn voorzien van een combinatie van wei, BCAA’s en glutamine supplement.

In de loop van de 10 weken durende onderzoek, de wei en caseïne combo leverde de beste blijkt dat de droge, vetvrije massa.

8. caseïne verhoogt uw tanden

Volgens een onderzoek uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk, een methode om te helpen voorkomen dat een duurdere tandheelkundige ga naar zou kunnen zijn om caseïne te eten.

Hun studie gelegen dat caseïne-eiwitten hebben de aspirant te verminderen of te voorkomen dat de gevolgen van glazuur erosie.

Dus als je een groot deel van vruchtensappen drinken, of kan het gewoon niet schop de soda gewoonte, op zijn minst overwegen het afschermen van je tanden door het opnemen van een aantal van caseïne gezonde eiwitten aan uw dieet.

9. caseïne helpt om het lichaam immuun systeem te verbeteren

Caseïne’s voordeel blijft in zijn vermogen om je lichaam te voorzien van een constante stroom van voedingsstoffen.

Caseïne bovendien rijk aan glutamine, een aminozuur kon de lichaamsimmuunsysteem, het spijsverteringssysteem en de geest grote werking te houden.

10. caseïne helpt adverteren colon wellness

Een bijkomend belangrijk voordeel van caseïne gezonde proteïne poeder is dat het helpt adverteren colon gezondheid en welzijn.

In een onderzoek deed uit Australië, wetenschappers controleerden de voordelen voor de gezondheid van een groot aantal eiwitten en vond ook dat melkeiwitten adverteren colon gezondheid en welzijn beter in vergelijking met vlees en soja.

Dit controleert om nog een andere reden waarom je sterk moet overwegen caseïne-eiwit om uw dag-tot-dag inname.

11. Caseïne eiwit kan bloeddruk verlagen

Inning overeenstemming met een kleine studie in de december 2016 American Journal of Medical Voeding, caseïne gezonde eiwitten, één van de belangrijkste gezonde eiwitten die gelegen zijn in de melk, kan fatsoenlijk lagere bloeddruk.

In een studie, onderwerpen die verbruikt werd 3,8 gram caseïne peptide per dag gedurende vier weken hadden een gemiddelde daling van de diastolische druk (dieptepunt nummer) van 10,7 mm Hg en een typisch daling van de systolische stress (de grootste aantal) van 6,9 mm Hg .

Een recent onderzoek van Boston College Institution of Medicine (BUSM) ontdekte dat volwassenen die een eiwitrijk dieet van 100 gram verbruikt dagelijks had een 40 procent verminderd risico van het creëren van hoge bloeddruk (HBP) in vergelijking met degenen met de meest betaalbare gezonde eiwitinname graden .

Verder hebben ze zich dat er meer gezonde eiwitinname was gerelateerd aan een lager risico op hypertensie in de tijd.

Wanneer een dieet eveneens geïdentificeerd door hogere consumptie fiber, hogere eiwitinname verlaagt 40-60 procent kans op hoge bloeddruk.

12. Hogere kwaliteit van eiwitten

Het laatste voordeel u zult krijgen door het presenteren van caseïne gezonde eiwitten direct in uw dieet is dat van het feit dat het een van de beste van hoge kwaliteit middelen van gezonde eiwitten beschikbaar.

Terwijl aan uw minimale eiwitbehoefte voortdurend de top zorg, als je het absorberen van top kwaliteit bronnen van gezonde eiwitten aan deze behoeften te minder zal zeker worden uitgescheiden door het lichaam te ontmoeten en je zult minder algemene eisen dat mager spierweefsel massa te behouden.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.