site
stats

12 hyödyt kaseiiniproteiinin että et tiedä

Kaseiini on eräänlainen proteiini meijeri kohteita, kuten maitoa, jogurttia, herkullinen suklaa, gelato ja joistakin jalostetuista elintarvikkeista.

Se on hidas-sulattamaan meijeriproteiinia että ihmiset tekevät usein sen lisänä.

Aivan kuten hera, kaseiini proteiini on korkea orgaanisen arvo, joka viittaa siihen, se on kaikki välttämättömät aminohapot tarvitaan kaikki vaativat toimenpiteet proteiinia.

Se vapauttaa aminohappoja hitaasti, joten ihmiset yleisesti vie se ennen nukkumaan auttaa palautumista ja minimoida lihasmassaa vika, kun he nukkuvat.

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, se auttaa lisäämään lihaskudoksen kehitystä yhdessä paljon muita etuja kaseiiniproteiinin.

1. Kaseiini tuet parantaa aineenvaihduntaa

Tutkimus toteutettiin Alankomaissa sijaitsevat että kertomalla kaseiini kulutus 2 ja puoli kertaa, yksilöt pystyivät on korkeampi aineenvaihdunta kiihtyy samalla levätä ja paljon parempi rasvan kokonaismäärästä tasapaino. Lisäksi huomata, että kylläisyyden tasot olivat 33% korkeammat.

Voit asettaa se yksinkertaisesti ottamalla kaseiini sinun ei vain saa nostamalla todennäköisyydet irtoaminen rasvaa, mutta voit tehdä niin kattavamman vatsaan.

2. Suurempi lihas säilyttäminen

Aina olet tapahtuu alemman ruokavaliota kuuri, yksi ensimmäisistä ongelmista, joita tulee laajentuvan kysymys on lihasmassaa menetys. Koska et toimittaa riittävästi kaloreita täysin tukea kaikkia energiahuollon vaati koko päivän, olet compeling kehon luottaa säilyttää kehon kudoksiin vallasta.

Yksi tutkimus suoritettiin ulos Boston tarkastanut varianttien vähärasvaisen lihaskudosta massa voittoja lisäksi yleinen laihtuminen kun aiheista joko otti kaseiini proteiinihydrolysaatilla toisin heraproteiinihydrolysaatin, kun lisäksi kuluttaa hypokaloriseen ruokavalion ja myös suorittamalla vastarintaa koulutusta.

Vaikka molemmat joukkueet tekivät paljastaa laihtuminen, joukkue hyödyntäen kaseiiniproteiinin osoitti parempaa keskimääräinen painon pudotus ja suurempaa nousua sitkeys rinnassa, olkapäät ja jalat.

Yhdessä tämän, se totesi myös, että kaseiini joukkue tuli ulos tutkimukseen, jolla on suurempi koko kehon prosenttiosuus vähärasvaisen massa verrattuna aiempaan toimenpiteeseen. Tämä osoittaa korkeampi kehon rasvattomaan pysyvyys, joka esittää kaseiini olevan erityisen tehokas säilyttämään lihaskudosta.

Sen lisäksi on mainittava, että sekä terveillä proteiiniryhmien tekivät kolahtaa terveen proteiinin saanti noin 1,5 kutakin kehon painokiloa kohti vuorokaudessa, jotta pitää pysyä paikallaan jokin näistä tekijöistä eteenpäin oikeaan peliin.

Jos yleensä eivät ota riittävästi terveellisiä proteiinin aikana ruokavaliota suunnitelma, se ei tee eroa, millainen käytät, olet silti lihasmassaa kudosta.

3. Parannettu teidän sitkeys

Mukaan Massachusetts tutkimukseen, kaseiini saattaa olla myös paljon parempi vaikutus kuin hera, kun se tulee lisäämään lihasmassaa kestävyys.

Tutkijat raportoivat, että osallistujat ottaen kaseiini lähes lisäsi lihasvoimaa jaloissa, rinnassa ja myös olkapäät.

Merkitsevä ero on johtunee antikatabolisia ominaisuuksia kaseiini.

4. Kaseiini edistää rasvan menetys

Yksi tutkimukseen, joka tehtiin International Journal of lihavuuden havaittu, että ne, jotka on sisällytetty runsaasti kalsiumia kulutus yli kaksikymmentäneljä tuntia kestäneen normaali terve proteiinin saanti paljasti parannettu ulosteen rasva ja voimaa purkautua sinä päivänä noin 350 kJ korkeampi kuin ne, jotka joko imeytyvät alennettua kalsiumia, normaali terve proteiinin saanti tai ne, jotka söivät proteiinipitoista, korkea kalsiumin saanti.

Se näkyy tästä tutkimuksesta niin, että se hienoin paikantaa hyvän tasapainon välillä kalsiumia ja proteiinia kulutus, eikä pelkästään lisäämään proteiinin ylemmäksi mainostaa rasvaa tappio.

Kaseiini proteiinijauhe auttaa saavuttamaan molemmat tavoitteet, joilla on korkeampi kalsiumin saanti tehostamisen lisäksi terveellistä proteiinia kulutusta, joiden avulla voit optimoida painonpudotuksen hyötyjä.

5. Kaseiini kestää paljon kauemmin järjestelmässä

Ei kaikki proteiinit ovat luoneet tasa-arvoisia. Olipa soijaa, kananmunaa, hera, lemmikkieläinten tai kaseiiniproteiini-, niillä kaikilla on omat ainutlaatuiset edut.

Luultavasti, kaseiini suurin kestävyys on ajoitus. Kaseiini on kyky tarjota verenkiertoon hitaasti liikkuvat ja jatkuva virta aminohappoja, jotka voivat kestää tunnin.

Lihakset saattavat ei voida kehittää yhdessä yössä, mutta kuluttaa lasi kaseiini-rikas maito on täydellinen proteiini toteuttaa juuri ennen nukkumaan, koska se tulee olemaan paljon hyötyä koko yön kuin muiden proteiini vaihtoehto.

6. Kaseiini palaa korkeampi sitkeys

In Massachusetts tutkimuksessa tutkijat sijaitsee että kaseiini itse asiassa kaksinkertaistui, jonka mukaan heraproteiini suorittaa jalat, ylävartalo, ja myös lapa sitkeys tuloksia.

Tutkijat ajattelevat syy merkittävän eron johtui kaseiini tunnetun antikatabolisia kykyjä.

7. kaseiini tuottaa parempia voittoja

Pelivuoro mukaisesti Texas tutkimuksen, kaseiini voisi olla ratkaiseva aktiivinen ainesosa menestykseen.

Tutkijat ottivat 36 miesten suorittamalla raskas vastus koulutus ja totesi, että ryhmä syöminen hera ja kaseiini yhdistelmä dramaattisesti ylitti yksilöitä, jotka tarjottiin hera-, BCAAs sekä glutamiini täydentää.

Aikana 10 viikon tutkimusta, hera ja kaseiini combo tuottanut parhaan nousua laiha, rasvaton massa.

8. Kaseiini tehostaa hampaita

Pelivuoro mukaisesti tutkimukseen suoritettiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, yksi tapa jotta auttaa suojautumaan paljon kalliimpaa suullinen käynti voi olla kuluttaa kaseiini.

Heidän tutkimuksessa todettiin, että kaseiiniproteiineja on mahdollista vähentää tai suojaavat vaikutukset kiilteen eroosiota.

Joten jos alkoholia paljon hedelmämehuja, tai vain ei voi potkia virvoitusjuoma käytännössä ainakin harkita koteloinnin hampaita lisäämällä joitakin kaseiiniproteiini ruokavalio suunnitelma.

9. kaseiini auttaa lisäämään kehon immuunijärjestelmää

Kaseiini etu säilyy sen kyky tarjota kehon vakaata ravintoaineita.

Kaseiini on myös runsaasti glutamiinia, aminohappo oli pitämään kehon immuunijärjestelmä, ruoansulatus järjestelmä, ja myös mieli erinomaisessa kunnossa.

10. kaseiini auttaa mainostaa paksusuolen terveys ja hyvinvointi

Vielä yksi hyvin tärkeä etu kaseiiniproteiinin jauhe on, että se auttaa edistämään paksusuolen hyvinvointi.

Tutkimuksessa, teki Australiasta, tutkijat tutki terveyshyödyt erilaisia proteiineja ja myös havainneet, että maitoproteiinia edistää paksusuolen hyvinvointi parempaa kuin lihan ja soija.

Tämä varmistaa olla vielä ylimääräinen joudut erittäin harkitse kaseiini terveellisiä proteiinin päivittäistä kulutusta.

11. Kaseiini-proteiini voisi vähentää korkea verenpaine

Mukaan vähän tutkimukseen joulukuun 2016 American Journal of Clinical Nutrition, kaseiini terveellisiä proteiinin, yksi tärkeimmistä terveen proteiineja löydettiin maito, voi kohtuullisesti alentamaan korkeaa verenpainetta.

Yhdessä tutkimukseen, potilailla, jotka söivät 3,8 g kaseiini peptidin päivittäin neljän viikon ajan oli keskimääräinen lasku diastolisen paineen (kaikkien aikojen alhainen lukumäärä) 10,7 mm Hg, ja myös tavallinen lasku systolinen paine (ylin numero) 6,9 mm Hg.

Nykyinen tutkimus Bostonin yliopistosta Institution of Medicine (BUSM) havaitsivat, että aikuisia, jotka söivät runsaasti proteiinia ruokavalio 100 grammaa päivässä oli 40 prosenttia pienempi uhka luoda korkea verenpaine (HBP) verrattuna pienimmällä proteiinin saanti astetta .

Lisäksi he sijaitsevat että enemmän terveitä proteiinia käyttöön liittyi alentunut vaara verenpaineesta ajan.

Kun ruokavalio hoito on myös tunnistetaan suurempi kuidun käyttö, parempi terveellinen proteiini kulutus laskee 40-60 prosenttia hypertension.

12. Parempi proteiinia

Viimeisen etuna voit saada esittämällä kaseiini terveellisiä proteiinin oikeus omaan ruokavalioon on se, että se on yksi parhaista laadukkaita resursseja proteiinia helposti saatavilla.

Kun se täyttää teidän pienin terveen proteiini vaatimukset on aina tärkein tavoite, jos olet ottanut RF lähteitä terveellisiä proteiinin näitä tarpeita paljon vähemmän erittyy elimistöön ja myös sinun paljon vähemmän yhteensä ylläpitää vähärasvaisen lihaskudosta massa.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.