site
stats

12 fordeler av kasein protein som du ikke vet

Kasein er en slags sunn protein som finnes i meieriprodukter, som melk, yoghurt, sjokolade, gelato og også noen bearbeidet mat.

Det er en langsom-fordøye meieriprodukter protein som folk ofte tar som et supplement.

I likhet med myse, har kasein protein av høy biologisk verdi som betyr den har alle de essensielle aminosyrene som er nødvendige for alle prosedyrer som krever sunn protein.

Det lanserer aminosyrer sakte, så folk vanligvis tar det før sengetid for å hjelpe til med utvinning og minimere muskel vev sammenbrudd mens de sover.

Mange forskere har faktisk avslørt det bidrar til å øke muskelmasse utvikling, sammen med mange andre fordeler av kasein sunt protein.

1. Kasein bidrar til å forbedre metabolic rate

En studie utført i Nederland ligger at ved å øke kasein inntak av to og også en halv ganger, deltakerne var i stand til å ha en høyere metabolic rate mens du sover, og en bedre total fett likevekt. I tillegg av notatet er at metthetsfølelse grader var 33% høyere.

Med andre ord, ved å ta kasein du vil ikke bare være økende dine sjanser for å miste fett, men du vil gjøre det på en fyldigere magen.

2. Større muskelvev oppbevaring

Når du kommer på et lavere kaloriinntak diett, er en av de aller første bekymringer som vil bli en voksende bekymring en muskelmasse tap. Siden du ikke vil gi nok kalorier til å fullstendig støtte all energien krever kalt for hele dagen, du krever kroppen din til å ty til lagrede kroppens celler for strøm.

En forskning utført av Boston evaluert variantene i lean muskel masse gevinster sammen med en totalvekt tap når emner enten tok kasein sunt protein hydrolysat sammenlignet med en whey protein hydrolysat, mens også forbruker en lavkaloridiett og gjennomføring av styrketrening.

Mens begge lagene gjorde avsløre et fett tap, gruppen bruker kasein sunt protein viste en høyere gjennomsnittlig fett tap og større øker i styrke for overkroppen, skuldre, og også ben.

Sammen med dette, ble det også holdt i tankene at kasein teamet kom ut av forskningen med en større komplett kropp del av lean mass sammenlignet med sin tidligere tiltak. Dette indikerer en større lean body -retensjonshastigheten, som viser kasein å være særlig effektivt ved opprettholdelse av muskelmasse.

Det må også nevnes at både protein lag gjorde bump deres protein forbruk ca. 1,5 per kilo kroppsvekt hver dag, for å være sikker på at må forbli i området for noen av disse aspektene for å finne inn i bildet.

Hvis du ikke tar tilstrekkelig sunt protein i løpet av en diett, vil det ikke gjøre en forskjell hvilken form du gjør bruk av, vil du likevel miste muskelceller.

3. Forbedret din seighet

Inning samsvar med Massachusetts studie, kan kasein ha en enda bedre effekt enn whey når det gjelder å øke muskelmasse utholdenhet.

Forskerne rapporterer at enkeltpersoner tar kasein nesten doblet muskelstyrke i sine ben, bryst og skuldre.

Den betydelige forskjellen er trolig som et resultat av anti-katabolske hjem av kasein.

4. Kasein fremme vekttap

En studie som ble utført av International Journal of Obesity observert at de som kombinert et høyt kalsiuminntak over en tjuefire timers periode med en normal, frisk protein forbruk avslørte forbedret fecal fett og også kraft utladning for denne dagen på omtrent 350 kJ større enn de som enten tok i en redusert kalsium, regelmessig inntak av protein eller de som forbrukes en høy sunt protein, høyt kalsiuminntak.

Det viser seg fra denne forskningsstudie så at det er best å finne en god balanse mellom kalsium og sunt protein forbruk, snarere enn bare å øke sunt protein opp større å annonsere vekttap.

Kasein protein pulver vil sikkert hjelpe deg å oppnå begge målene ved å ha en høyere kalsium forbruk i tillegg til å øke din sunne protein forbruk, slik at du kan optimalisere fett tap fordeler.

5. Kasein varer lenger i systemet

Ikke alle proteiner er skapt like. Enten det er soya, egg, myse, et dyr eller kasein protein, de alle har sine egne spesielle fordeler.

Sannsynligvis er kasein største styrke timing. Kasein har evnen til å gi blodet med en saktegående og stabil sirkulasjon av aminosyrer som kan vare i flere timer.

Muskler kan ikke bli utviklet over natten, men drikker et glass kasein-rik melk er den perfekte protein for å konsumere riktig før leggetid, som det vil være mer verdifullt gjennom hele natten enn andre protein alternativ.

6. Kasein returnerer bedre seighet

I en Massachusetts forskning, fant forskerne at kasein virkelig økte effekten at whey protein gjennomført ben, bryst og skulder seighet resultater.

Forskere mener faktoren for betydelig forskjell skyldes kasein er viden kjent anti-katabole evner.

7. Kasein gir bedre gevinst

Inning samsvar med en Texas forskning, kan kasein være en viktig aktiv ingrediens for din suksess.

Forskere tok 36 menn som utfører heftig styrketrening og også i at laget forbruker en myse og også kasein kombinasjon betydelig outmatched deltakere som fikk en blanding av myse, BCAAs, og glutamin supplement.

I løpet av den 10-ukers studie, whey og også kasein kombinasjon produserte de største økning i lean, fettfri masse.

8. Kasein beefs opp tennene dine

Inning samsvar med et forskningsprosjekt utført i Storbritannia, til en metode for å unngå en mer kostbar dental bla gjennom kan være å ta i kasein.

Deres forskning ligger det kasein proteiner har potensial til å redusere eller unngå effekten av emalje erosjon.

Så hvis du bruker alkohol mye fruktjuice, eller rett og slett ikke kan sparke brus atferd, i det minste vurdere skjerming tennene dine ved å inkludere noen kasein protein til din diett plan.

9. Kasein bidrar til å styrke immunforsvaret

Kasein fordel forblir i sin evne til å tilby kroppen din med en konsekvent flyt av næringsstoffer.

Kasein er også rik på glutamin, en aminosyre måtte opprettholde kroppens immunsystem, det gastrointestinale system, og også den tanke stor vedlike.

10. kasein hjelpemidler annonsere kolon helse og velvære

En meget viktig fordel av kasein sunt protein pulver er at det hjelper annonsere kolon velvære.

I et forskningsprosjekt utført av Australia, undersøkte forskerne helse og velvære fordelene av ulike sunne proteiner og oppdaget også at melkeproteiner fremme kolon helse bedre enn kjøtt og soya.

Dette bekrefter å være ennå en ekstra grunn til at du burde sterkt vurdere blant annet kasein sunt protein til din daglige forbruk.

11. Kasein sunne proteiner kan redusere blodtrykket

Ifølge en liten studie i desember 2016 American Journal of Professional Næring, kasein sunt protein, blant de viktigste proteinene oppdaget i melk, kan skikkelig lavere blodtrykk.

I en forskning, emner som tok i 3,8 gram kasein peptid daglig i 4 uker hadde en typisk reduksjon i diastolisk trykk (all-time low nummer) på 10,7 mm Hg og en typisk reduksjon i systolisk trykk (toppen nummer) på 6,9 mm Hg.

En aktuell forskning fra Boston University Institution of Medicine (BUSM) fant at voksne som spiste en høy-protein diett diett på 100 gram daglig hadde 40 prosent lavere trusselen om å skape hypertensjon (HBP) enn de med lavest sunt protein inntak grader.

De i tillegg oppdaget at enda mer protein forbruket var assosiert med en lavere risiko for høyt blodtrykk i det lange løp.

Når en diett regime er også identifiseres ved større inntak av fiber, reduserer større protein forbruk 40-60 prosent risiko for hypertensjon.

12. Bedre av proteinet

Den siste fordelen du får ved å presentere kasein sunt protein i kostholdet ditt er at det er bare en av de beste premium kilder til protein lett tilgjengelig.

Mens oppfylle minimums sunne protein krav er alltid den ledende prioritet, hvis du tar i høy grad ressurser av sunne proteiner for å møte disse behovene mye mindre vil bli eliminert av kroppen og du trenger mindre totale å bevare muskelmasse .

Sharing is caring!