site
stats

12 fordele ved kasein protein, du ikke kender

Kasein er en type protein fundet i mælk elementer, såsom mælk, yoghurt, chokolade, is og også nogle forarbejdede fødevarer.

Det er en langsom-fordøje mælk sundt protein, som folk almindeligvis tage som et supplement.

Svarende til valle, kasein sund protein har en høj biologisk værdi, hvilket indebærer det har alle de nødvendige aminosyrer er essentielle for hver eneste af dine procedurer, der kræver protein.

Det frigiver aminosyrer langsomt, så folk plejer at tage det før sengetid for at hjælpe med genopretning og lavere fiasko muskler, mens de sover.

Talrige videnskabelige undersøgelser har vist, at det hjælper med at forbedre muskelvækst, foruden et ton af forskellige andre fordele ved kaseinprotein.

1. Kasein hjælper til at forbedre stofskiftet

En forskning, der udføres i Holland opdagede, at ved at gange kasein indtag af to og en halv gange, deltagerne var i stand til at have en større stofskifte, mens du sover, og også en langt bedre generel fedt balance. Derudover bemærke er, at mæthed niveauer var 33% større.

Simpelthen sætter, ved at tage kasein du ikke kun forbedre dine chancer for at kaste fedt, men du vil gøre det på en mere fyldestgørende mave.

2. Større fastholdelse muskel

Når du går på et lavere kalorieindhold kost plan, blandt de første spørgsmål, der kommer til at være et stigende problem er en mager muskelmasse tab. I betragtning af, at du bestemt ikke vil være at levere tilstrækkelige kalorier til fuldt ud at opretholde alle de energibehov opfordrede til i løbet af dagen, er du compeling din krop til at se til gemte kroppens væv til energi.

En forskning udført fra Boston evalueret variationerne i lean muskelmasse gevinster i tillæg til et samlet vægttab, når emner enten tog caseinproteinhydrolysatet i modsætning til en valle sund proteinhydrolysat, mens yderligere forbrugende kalorie- kost plan og udføre styrketræning.

Mens begge grupper udviste et fedt tab, holdet udnytte kasein sunde protein viste en højere betyde fedttab og også højere stigninger i styrke for brystet, skuldre, og også ben.

Ud over dette, blev det også erindres, at den kasein holdet kom ud af forskningsundersøgelse med en højere samlet krop procent af lean masse i forhold til deres tidligere foranstaltning. Dette indikerer en højere mager krop retention rate, hvilket viser casein at være særligt effektive til at bevare muskelmasse.

Det ligeledes skal nævnes, at både protein grupper gjorde bump deres sunde protein forbrug op til 1,5 per kilo kropsvægt hver dag, så der bør være i området for nogen af disse aspekter til at komme rigtigt i spil.

Hvis du ikke tager tilstrækkelig sund protein i hele en kost plan, vil det ikke gøre en forskel, hvilken type du gør brug af, vil du helt sikkert stadig tabe muskelmasse celler.

3. Forbedrede din styrke

Ifølge en Massachusetts forskning, kunne kasein have en også meget bedre effekt end valle, når det vedrører øge din muskelvæv udholdenhed.

Forskerne rapporterer, at deltagerne tager kasein næsten øget muskel udholdenhed i benene, overkrop og skuldre.

Den væsentlige forskel er muligvis som et resultat af de antikatabole hjem kasein.

4. Casein annoncere vægttab

En forskning, der blev udført af International Journal of Overvægt observeret, at de, der er integreret et højt indtag af calcium i løbet af en tyve timers periode med en almindelig sund proteinindtag afslørede forbedret fækal fedt og magt udskillelse for den pågældende dag på omkring 350 kJ større end dem, der enten tog i en lav calcium, regelmæssig sund protein forbrug eller dem, der tog i et højt proteinindhold, højt indtag af calcium.

Det viser sig fra denne forskning så at det fineste at finde en fremragende balance mellem calcium og også protein forbrug, i modsætning til blot at øge protein op større at annoncere fedttab.

Kasein protein pulver vil hjælpe dig med at nå begge mål ved at have en større forbrug calcium sammen med at øge din sunde protein forbrug, så du kan maksimere dit vægttab fordele.

5. Kasein varer meget længere i dit system

Ikke alle sunde proteiner er skabt lige. Uanset om det er soja, æg, valle, et dyr eller kasein sund protein, de har alle deres egne one-of-a-kind fordele.

Måske er kasein største sejhed timing. Kasein har evnen til at tilbyde din blodbanen med en langsomt bevægende og også stabil strøm af aminosyrer, der kan vare i timevis.

Muskelmasse måske ikke udvikles natten over, men at drikke et glas kasein-rige mælk er den fremragende sunde protein til at forbruge lige før sengetid, da det vil være mere nyttigt hele natten i forhold til andre sunde protein mulighed.

6. Casein returnerer højere udholdenhed

I en Massachusetts undersøgelse, opdagede forskerne, at kasein virkelig øget det resultat, at valleprotein havde på ben, bryst, og også skulder styrke resultater.

Forskere tror, at grunden til den betydelige forskel skyldes kasein velkendte antikatabole evner.

7. Casein giver højere forstærkninger

Inning efter en Texas forskning, kan kasein være en vigtig aktiv ingrediens til din succes.

Forskere tog 36 mænd udfører heftig modstand uddannelse og fandt, at holdet spise en valle og kasein mix dramatisk overskredet deltagere, der blev tilbudt en blanding af valle, BCAA, og glutamin supplement.

I løbet af 10-ugers undersøgelse, vallen og også kasein combo genereret de bedste stigninger i lean, fedtfri masse.

8. Kasein øger dine tænder

Ifølge en undersøgelse foretaget i England, et middel til at hjælpe med at forhindre en mere pebret dental gennemse gennem kunne være at spise kasein.

Deres forskning undersøgelse opdagede kasein proteiner har den mulighed for at minimere eller undgå resultaterne af emalje opløsning.

Så hvis du drikker en masse frugtsaft, eller simpelthen ikke sparke sodavand vane, i det mindste tage hensyn afskærmning dine tænder ved at tilføje nogle kasein protein til din kost plan.

9. Kasein hjælper til at øge kroppens immunsystem

Kasein fordel forbliver i sin evne til at give din krop med en konstant cirkulation af næringsstoffer.

Kasein er også rigeligt i glutamin, bør en aminosyre holde immunsystemet, fordøjelsessystemet, og også hjernen i velfungerende rækkefølge.

10. Casein hjælper med at fremme kolon sundhed

En anden meget vigtig fordel ved kasein sund protein pulver er, at det hjælper annoncere kolon sundhed og wellness.

I et forskningsprojekt udført af Australien, videnskabsmænd tjekket ud sundhed og wellness fordelene ved forskellige sunde proteiner og placeret, at mejeri sunde proteiner fremmer kolon sundhed meget bedre i forhold til kød og soja.

Dette bekræfter at være endnu en grund, at du kraftigt skal tænke på at tilføje kasein protein til din daglige forbrug.

11. Casein sunde protein kan nedsætte blodtrykket

Inning efter en lille forskning i december 2016 American Journal of Medical Nutrition, kasein sund protein, en af de store sunde proteiner placeret i mælk, måske beskedent lavere blodtryk.

I én undersøgelse emner, der forbruges 3,8 g casein peptid dagligt i fire uger havde en typisk fald i diastolisk tryk (lavpunkt antal) på 10,7 mm Hg og en almindelig fald i systolisk stress (det øverste tal) på 6,9 mm Hg .

En aktuel forskning fra Boston University College of Medicine (BUSm) placeret, at voksne, der spiste en proteinrig kost regime på 100 gram dagligt havde en 40 procent lavere risiko for at etablere højt blodtryk (HBP) sammenlignet med dem med den mest overkommelige forbrug protein niveauer.

De derudover fandt, at selv mere sund protein forbrug blev forbundet med en lavere risiko for hypertension over tid.

Når en kost regime er også karakteriseret ved større fiber indtagelse, større proteinindtag sænker 40-60 procent trussel om højt blodtryk.

12. Højere kvalitet af sund protein

Den sidste fordel du får ved at præsentere kasein sund protein i din kost regime er, at det at være en af de allerbedste top notch kilder til protein, der tilbydes.

Mens møde dine minimumskrav sunde protein krav er konstant topprioritet, hvis du absorbere premium ressourcer sund protein at opfylde disse krav mindre vil blive udskilt af kroppen, og du vil kræve langt mindre samlet for at holde magert muskelvæv masse.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.