site
stats

12 fördelarna med kasein protein som du inte vet

Kasein är en typ av protein som ligger i mjölkprodukter, såsom mjölk, yoghurt, choklad, gelato och några bearbetade livsmedel.

Det är en långsam-smälta mjölk frisk protein som individer tar ofta som ett komplement.

I likhet med vassle, har kasein frisk protein en hög organisk värde vilket tyder på att det har alla essentiella aminosyror som är nödvändiga för alla dina processer som behöver protein.

Det frigör aminosyror långsamt, så individer tar det ofta innan sängen för att hjälpa till med återhämtning och även minska muskelmassa nedbrytning när de vilar.

Ett stort antal forskningsstudier har visat att det hjälper stärka muskelvävnad utveckling, tillsammans med massor av andra fördelar med kasein friska protein.

1. Kasein hjälpmedel för att öka ämnesomsättning

En forskning som bedrivs i Nederländerna fann att genom att öka kasein intag med två och även en halv gånger deltagarna hade möjligheten att ha en högre ämnesomsättning när de sover och även en mycket bättre totala fett jämvikt. Likaså att notera är att mättnadsgrader var 33% högre.

Helt enkelt sätter, genom att ta kasein du inte bara vara att förbättra dina chanser att förlora fett, men du kommer att göra det på en fylligare mage.

2. Större muskulär vävnadsretention

När du tar plats en lägre kalori diet plan, är en av de första problemen som säkerligen kommer att bli en expanderande utfärda ett muskelmassa förlust. Med tanke på att du inte kommer att ge tillräckligt med kalorier för att helt stödja alla behov energi som behövs under dagen, du compeling din kropp att räkna med lagrade kroppsvävnader för energi.

En studie gjorde från Boston undersökte varianterna i muskelmassa massa vinster förutom en total fettförbränning när ämnen antingen tog kaseinproteinhydrolysat i jämförelse med en vassle hälsosam proteinhydrolysat, samtidigt som äter en lågkaloridiet planen och utför styrketräning.

Även om båda grupperna visade en viktminskning, laget med hjälp av kasein friska protein visade en bättre genomsnittlig viktminskning och även större ökningar i styrka för överkroppen, axlar, och även ben.

Tillsammans med detta var det också hållas i minnet att kasein laget verkade av forskningsstudien med en större total kroppsdelen av muskelmassa jämfört med deras tidigare steg. Detta tyder på en högre mager kropp omsättningshastighet, visar kasein att vara specifikt effektiv på att hålla muskelmassa.

Det måste också påpekas att både friska protein lagen gjorde stöta upp sin friska protein konsumtion till 1,5 per kg kroppsvikt per dag, så att måste stanna kvar i området för någon av dessa variabler för att komma rätt in i bilden.

Om du normalt inte tar tillräckligt med protein i under en diet regim, kommer det inte att göra en skillnad vilken form du utnyttjar, kommer du säkert ändå gå ner i muskelceller.

3. Förstärkt din seghet

Enligt en Massachusetts forskningsstudie kan kasein har en också bättre effekt jämfört med vassle när det gäller att öka din muskelvävnad seghet.

Forskarna rapporterar att deltagarna tar kasein nästan ökade muskelvävnaden styrka i benen, bröst och även axlar.

Den signifikanta skillnaden är möjligen på grund av de antikatabola egenskaperna hos kasein.

4. Kasein främja viktminskning

En forskningsstudie som utfördes av International Journal of Övervikt observerat att de som bildat en hög kalcium konsumtion över en tjugofyra timmars varaktighet med en normal protein konsumtion avslöjade ökad fekal fett och energiutsöndringen för den dagen av omkring 350 kJ mer än de som antingen absorberas en låg kalcium, normal frisk protein konsumtion eller de som åt en hög proteinhalt, hög kalciumintag.

Den dyker upp från denna studie då att det är bäst att upptäcka en utmärkt balans mellan kalcium och protein konsumtion, snarare än att bara öka protein högre upp att annonsera fettförbränning.

Kasein proteinpulver kommer att hjälpa dig slutföra båda målen av att ha en större kalcium konsumtion förutom att öka din hälsosam protein konsumtion, gör att du kan optimera din fettförbränning fördelar.

5. Casein varar längre i systemet

Inte alla friska proteiner skapas likvärdiga. Oavsett om det är soja, ägg, vassle, husdjur, eller kasein frisk protein, de har alla sina egna unika fördelar.

Förmodligen är kasein största seghet timing. Kasein har kapacitet att ge blodet med en långsam och jämn spridning av aminosyror som kan pågå i flera timmar.

Muskler får inte byggas över en natt, men att dricka ett glas av kasein rika mjölk är utmärkt friska protein att ta i höger innan sängen, eftersom det kommer att vara extra värdefullt hela natten jämfört med något annat protein alternativ.

6. Kasein ger större uthållighet

I en Massachusetts studie forskare placerade att kasein verkligen ökat till följd att vassleprotein genom ben, överkropp och även axelstyrkeresultat.

Forskarna tror att orsaken till den betydande skillnaden var på grund av kasein är välkända antikatabola förmågor.

7. Kasein returnerar högre vinster

Omgången enlighet med en Texas forskningsstudie kan kasein vara en viktig ingrediens för din framgång.

Forskarna tog 36 män gör rejäl styrketräning och också upptäckt att laget tar in en vassle och kasein kombination väsentligt överträffade deltagare som fick en kombination av vassle, BCAA och även glutamin komplement.

Under hela 10-veckorsstudien, vasslen samt kasein combo producerade de största ökningarna i lean, fettfri massa.

8. kasein ökar dina tänder

Enligt en studie utförd i Storbritannien, är ett sätt att hjälpa till att undvika en extra dyr tandvård gå till kan vara att äta kasein.

Deras studie upptäckte att kasein proteiner har möjligt att minska eller skydda mot resultaten av emalj erosion.

Så om du konsumerar en hel del av fruktjuice eller bara inte kan sparka soda vana, åtminstone tänka på skärm dina tänder genom att lägga till några kasein protein till din diet regim.

9. Casein bidrar till att öka kroppens immunförsvar

Kasein fördel är dess förmåga att förse kroppen med ett konstant flöde av näringsämnen.

Kasein är också rikt på glutamin, en aminosyra bör upprätthålla immunsystemet, uppslutningssystemet, och även i hjärnan i utmärkt fungerande ordning.

10. Kaseinlim hjälpmedel annonsera kolon hälsa

Ytterligare en mycket viktig fördel av kasein proteinpulver är att det stöd annonsera kolon hälsa och välbefinnande.

I en studie genomförs av Australien, forskare utcheckad wellness fördelarna med olika proteiner och upptäckte att mjölk friska proteiner främjar kolon wellness mycket bättre jämfört med kött och även soja.

Detta verifierar att vara ännu ett ytterligare skäl till varför du borde mycket överväga att inkludera kasein protein till din dagliga intaget.

11. Kasein proteinet kunde sänka blodtrycket

Omgången enligt en liten forskning i December 2016 American Journal of Scientific Näring, kasein frisk protein, en av de främsta proteiner upptäcktes i mjölk, kunde blyg sänka högt blodtryck.

I en forskningsstudie, ämnen som konsumerade 3,8 gram kasein peptid dagligen under fyra veckor hade en typisk nedgång i diastoliskt tryck (all-time lågt antal) av 10,7 mm Hg och också en genomsnittlig minskning av det systoliska trycket (det översta nummret) av 6,9 mm Hg.

En aktuell forskningsstudie från Boston University School of Medicine (BUSM) upptäckte att vuxna som åt en proteinrik diet regim av 100 g varje dag hade en 40 procent lägre risk för att skapa högt blodtryck (HBP) jämfört med dem med den mest prisvärda friska protein konsumtion grader.

De upptäckte också att mer protein konsumtion var relaterad till en minskad risk för högt blodtryck i framtiden.

När en diet dessutom identifieras med större konsumtion fiber, minskar högre friska protein konsumtion 40-60 procent risk för högt blodtryck.

12. Högre kvalitet av sunt protein

Den sista fördelen du får genom att införa kasein friska protein i din kost är att det är bara en av de bästa top notch källor friska protein som erbjuds.

Medan uppfylla dina lägsta proteinbehov är ständigt högsta prioritet, om du absorbera högkvalitativa resurser av protein för att uppfylla dessa krav mindre kommer att utsöndras av kroppen och du behöver mycket mindre övergripande att bibehålla muskelmassa.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.