site
stats

12 előnyeit kazeinfehérje, hogy nem tudom,

A kazein egy fajta fehérje található tejipari termékek, mint például a tej, joghurt, finom csokoládé, fagylalt és néhány finomított élelmiszereket.

Ez egy lassú felszívódású tejfehérje, hogy az emberek gyakran hoznak kiegészítéseként.

Csakúgy, mint a tejsavó, kazein egészséges fehérje magas szervesanyag-érték, amely azt jelzi, hogy az összes fontos aminosavat szükséges minden eljárásokról, fehérjét.

Felszabadítja aminosavak fokozatosan, hogy az egyének gyakran veszi azt lefekvés előtt, hogy segítsen a hasznosítás, valamint az alacsonyabb izomszövetet bontása közben alszanak.

Számos kutatások feltárták, hogy segíti fokozza az izomnövekedést, valamint egy csomó egyéb juttatások kazein fehérje.

1. A kazein javítja az anyagcserét

A végzett kutatás Hollandiában felfedezték, hogy növeli a kazein fogyasztás 2 és félszer, az egyének képesek voltak nagyobb anyagcserét alvás közben, és még jobb általános zsír egyensúly. Hasonlóképpen a megjegyzés, hogy jóllakottság szintek 33% -kal magasabb.

Más szóval, figyelembe kazein akkor nem csak gyorsítják az esély a vedlés zsír, még akkor megtennie teljesebb pocakját.

2. Nagy-izom megtartása

Amikor mész egy alacsonyabb kalóriatartalmú étrend rend, az egyik legelső probléma, hogy azért jött, hogy a bővülő aggodalom a sovány izomtömeg veszteség. Tekintettel arra, hogy nem lesz biztosítva elegendő energiát teljesen támogatja az összes energiaigény szükséges az egész nap, akkor kényszerítve a szervezet, hogy vizsgálja meg a mentett test szöveteiben az energia.

Egy kutatási tanulmány végrehajtott bostoni értékelte a variánsok sovány izomszövetet izomtömeg növekedését, valamint egy teljes súlyvesztés téma sem került kazein egészséges proteinhidrolizátumként összehasonlítva egy tejsavó fehérje hidrolizátum, míg szintén fogyaszt egy kalóriaszegény diétát rend és elvégzése ellenállás.

Bár mindkét csapat nem mutatják a fogyás, a csapat kihasználva a kazein protein mutatott nagyobb átlagos fogyás és nagyobb növekedést a kitartás a felsőtest, vállak és lábak.

Ezen kívül azt is szem előtt tartani, hogy a kazein csoport megjelent a kutatási tanulmány egy nagyobb teljes test százaléka sovány tömeg képest a korábbi eljárással. Ez arra utal, a magasabb sovány test megtartási arány, bizonyítva kazein ahhoz, hogy specifikusan megbízható fenntartására izomszövettel.

Ez is meg kell vitatni, hogy mind az egészséges fehérje csoportok is botlik az egészséges fehérje fogyasztása akár 1,5 kilogramm testsúly naponta, annak érdekében, hogy kell maradnia helyszín bármilyen ezen tényezők előre egyenesen játszani.

Ha általában nem vesz elegendő mennyiségű fehérje az egész étrend, akkor nem tesz különbséget, hogy milyen típust használ, akkor is elveszíti izomtömeg szövetet.

3. Jobb állóképesség

Szerint a Massachusetts kutatás, kazein volna egy sokkal jobban hatást összehasonlítva savó esetén azok emelése az izomtömeg szívósság.

A kutatók számolnak be, hogy a vevő egyének kazein majdnem kétszeresére izomszövetet kitartás lábukat, a mellkas és a váll.

A lényeges különbség valószínűleg eredményeként a antikatabolikus lakóingatlanok kazein.

4. A kazein a súlycsökkenést

Egy tanulmány, amely végeztük az International Journal of Obesity megfigyelték, hogy azok, akik az integrált magas kalcium fogyasztást huszonnégy óra alatt egy normál fehérje fogyasztása kiderült növelte bélsár zsír- és energiatartalmú kiválasztást aznap mintegy 350 kJ több, mint azok, amelyek sem vett egy alacsony kalcium rendszeres egészséges fehérje fogyasztása, vagy azok, akik fogyasztanak nagy egészséges fehérje, magas kalciumbevitel.

Ez azt mutatja, ki ebből a kutatási tanulmány akkor az a legjobb, ha talál egy jó egyensúlyt a kalcium és egészséges fehérje fogyasztása, szemben az egyszerű emelése fehérje akár nagyobb reklámozni fogyás.

Kazein fehérje por minden bizonnyal segít elérni mind céljait, amelynek nagyobb kalciumbevitel mellett fokozza az egészséges fehérje fogyasztása, amely lehetővé teszi, hogy maximalizálja a zsírégetést előnyöket.

5. A kazein sokkal tovább tart a rendszer

Nem minden egészséges fehérjék termelődnek egyenértékű. Mindegy, hogy a szója, tojás, tejsavó, kedvtelésből, vagy kazein egészséges protein, ezek mindegyikének megvan a maga előnyei.

Vitathatatlan, hogy a kazein legnagyobb szívóssággal időzítés. A kazein rendelkezik azzal a képességgel, hogy kínálnak a véráramba a lassan mozgó és szintén összhangban forgalomba aminosavak tarthat óra.

Az izmok, hogy nem kell megépíteni napról a másikra, de az alkoholfogyasztás egy pohár kazein gazdag tej az optimális egészséges fehérje fogyasztása jobb lefekvés előtt, hiszen lesz egy sokkal praktikusabb az este, mint a többi egészséges fehérje alternatíva.

6. A kazein eredményez nagyobb szilárdságú

Egy Massachusetts kutatási tanulmány, a tudósok megállapították, hogy a kazein valóban növelte az eredményt, hogy tejsavó fehérje egészséges volt a lába, a mell, valamint a váll szívósság eredményeket.

A kutatók úgy vélik, az a tényező, hogy a jelentős különbség eredményeként kazein széles körben ismert anti-katabolikus képességeit.

7. A kazein javítható a nyereség

Szerint egy texasi kutatás, kazein lehet fontos eleme a siker.

A kutatók került 36 férfi végző nehéz edzés és azt is megállapította, hogy a csapat vesz egy tejsavó és kazein kombinációja drasztikusan outshined egyének, hogy ajánlottak egy mix a savó BCAAk, valamint a glutamin kiegészítés.

A 10 hetes kutatási tanulmány, a tejsavó és a kazein is combo így a legnagyobb mértékben a sovány, zsírmentes tömeget.

8. A kazein beefs fel a fogak

Játékrész összhangban végzett kutatás az Egyesült Királyságban, az egyik módszer, hogy segítse megelőzni egy extra drága orális láttuk lehet fogyasztani kazein.

Kutatásuk tanulmány felfedezte, hogy a kazein egészséges fehérjék esetleges csökkentése vagy megszüntetése hatásainak zománc szétesése.

Tehát, ha az elfogyasztott nagy mennyiségű gyümölcslevet, vagy egyszerűen nem rúg az üdítőital szokás, legalábbis figyelembe venni védi a fogakat hozzáadásával néhány kazeinfehérje a diéta.

9. A kazein segít, hogy fokozza a test immunrendszere

A kazein előnye marad a képessége, hogy a szervezet egy állandó forgalomban a tápanyagok.

A kazein szintén gazdag glutamin, aminosav szükséges fenntartani a szervezet immunrendszerét, az emésztőrendszer, és az agy kiváló munka érdekében.

10. A kazein gólpassz hirdet vastagbél wellness

Még egy nagyon fontos előnye a kazein egészséges fehérje por, hogy ez segít reklámozni vastagbél egészségét.

Elvégzett vizsgálat Ausztráliából, a tudósok megvizsgálták az egészségügyi előnyei számos fehérjét és elhelyezni, hogy a tejtermékek fehérjék elősegítik a vastagbél egészségét sokkal jobb, mint a hús és a szója.

Ez azt bizonyítja, hogy még egy ok, hogy meg kell nagyon gondolni, így kazein fehérje a napi bevitel.

11. A kazein egészséges fehérje esetleg a vérnyomás csökkentésére

Szerint egy kis kutatást tanulmány a december 2016 American Journal of Professional Táplálkozás, kazein egészséges protein, az egyik legfontosabb az egészséges fehérjéket fedeztek fel a tej, esetleg szerényen alacsonyabb a magas vérnyomás.

Az egyik kutatási tanulmány, alanyok, hogy fogyasztott 3,8 g kazein peptid naponta négy héten az átlagos csökkenés a diasztolés stressz (az alsó szám) 10,7 Hgmm, és egy tipikus csepp szisztolés stressz (a vezető szám) 6,9 Hgmm.

Egy nemrégiben készült tanulmány a Boston College School of Medicine (BUSM) megállapította, hogy a felnőttek, akik ettek a magas fehérjetartalmú étrend rend 100 gramm naponta volt 40 százalékkal alacsonyabb kialakulásának veszélyével magas vérnyomás (HBP), mint azoknál a legalacsonyabb egészséges fehérje fogyasztás szintje .

Azt is találtuk, hogy még több fehérjét felhasználás járt együtt csökkent kockázata magas vérnyomás a jövőben.

Amikor egy diéta séma járulékosan azonosítjuk magasabb rost fogyasztás, nagyobb egészséges fehérje bevitel csökkenti 40-60 százaléka a magas vérnyomás kockázata.

12. A magasabb minőségű fehérjét

Az utolsó előnye kap bemutatásával kazeinfehérje be a diétát rend az, hogy azt, hogy csak az egyik legjobb kiváló minőségű források az egészséges fehérje áll.

Miközben kielégíti a minimális egészséges fehérje követelményeket mindig a vezető prioritás, ha elnyeli prémium fehérjeforrások ezen igények kielégítésére sokkal kevésbé lesz kiválasztódik a szervezetben, és akkor sokkal kevesebb a teljes megőrzése sovány izomszövetet tömeget.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.