site
stats

12 beneficii de proteine ​​cazeină pe care nu le cunoașteți

Cazeina este un fel de proteine sănătoase găsite în articole lactate, cum ar fi laptele, iaurtul, ciocolata delicioasa, gelato si unele alimente procesate.

Este un proces lent digera produse lactate proteine pe care oamenii iau, de obicei ca un supliment.

La fel ca zer, proteine cazeină are o valoare ecologică ridicată, care presupune că are toate aminoacizii esentiali necesari pentru toate procedurile dumneavoastră, care necesită proteine sănătoase.

Se lansează aminoacizi încet, astfel încât oamenii de multe ori să ia înainte de culcare pentru a ajuta cu recuperare și de a reduce funcționarea defectuoasă a masei musculare în timp ce dorm.

Numeroase cercetări au relevat de fapt, ajuta la imbunatatirea cresterea masei musculare, împreună cu o tona de diverse alte beneficii de proteine sănătoase cazeină.

1. Cazeina ajută la creșterea ratei metabolice

Un studiu efectuat în Țările de Jos a constatat ca, prin creșterea consumului de cazeină de două ori și jumătate, indivizii au fost capabili de a avea o rată metabolică mai mare în timp ce de odihnă și, de asemenea, un echilibru mult mai bun ansamblu de grăsime. De asemenea, de notat este faptul că nivelurile de sațietate au fost cu 33% mai mari.

Pur și simplu pune, prin luarea de cazeină nu va fi doar creșterea șansele de a pierde grăsime, dar va face acest lucru pe o burta Fuller.

2. retenție de țesut muscular mai mare

Ori de câte ori te duci la un regim hipocaloric, una dintre primele probleme care vor deveni o problemă tot mai mare este o pierdere de masa musculara slaba. Având în vedere că nu va fi cu siguranță furnizarea de calorii suficiente pentru a sprijini pe deplin toată energia necesită chemat pe tot parcursul zilei, te forteaza organismul sa apeleze la tesuturile organismului stocate pentru putere.

Un studiu efectuat de Boston verificat variațiile câștigurilor masei musculare, în plus față de o pierdere în greutate totală, atunci când subiecte fie luat de cazeină sănătoasă hidrolizat de proteină în comparație cu un zer hidrolizat proteic sănătos, în timp ce, de asemenea, consuma o dieta hipocalorică și efectuarea de antrenament de rezistență.

In timp ce ambele grupuri au arata o pierdere in greutate, grupul folosind proteina sanatoasa cazeina a relevat o pierdere in greutate medie mai mare si creste mai mari în rezistență pentru piept, umeri și picioare.

În afară de aceasta, a fost păstrat în plus în vedere că echipa cazeina a apărut a studiului, cu o mai mare la suta corp de ansamblu a masei slabe în comparație cu procedura anterioară. Aceasta indică o rată mai mare de retenție corporală slabă, demonstrând cazeină pentru a fi eficiente în special la conservarea masei musculare.

De asemenea, trebuie subliniat faptul că ambele echipe de proteine au ciocni consumul lor de proteine la fel de mult ca și 1,5 per kg de greutate corporală pe zi, pentru a se asigura că trebuie să rămână în vigoare pentru oricare dintre aceste aspecte pentru a găsi corect în joc.

Dacă nu luați proteine sănătoase suficiente în timpul unei diete, aceasta nu va face o diferenta ce fel te utilizarea, cu siguranță, vă va pune în continuare celulele musculare în masă.

3. consolidată puterea ta

Conform unui studiu de cercetare din Massachusetts, cazeina ar putea avea un impact chiar mult mai bine în comparație cu zer atunci când vine vorba de creșterea masei musculare puterea ta.

Cercetatorii raporteaza ca persoanele care iau cazeinei aproape a dublat duritatea musculare la nivelul picioarelor lor, partea superioară a corpului, precum și umeri.

Diferența semnificativă este posibil din cauza casele anti-catabolice de cazeină.

4. Cazeină publicitate pierderea de grăsime

Un studiu care a fost efectuat de International Journal of Obesity observat că cei care combină un consum ridicat de calciu pe o perioadă de douăzeci și patru de ore, cu un aport tipic de proteine au aratat crescut de grasime fecal si excretie energie pentru acea zi de aproximativ 350 kJ mai mari decât cele care fie luat într-un calciu scazut, aportul de proteine tipic sanatoase sau cei care consumă o proteină sănătoasă de mare, aportul ridicat de calciu.

Ea apare din aceasta cercetare atunci că este ideal pentru a găsi un bun echilibru între consumul de calciu si proteine, spre deosebire de creșterea pur și simplu de proteine mai mare de până pentru a promova pierderea in greutate.

Cazeină pulbere de proteine sanatoase va ajuta cu siguranță vă atinge ambele obiective de a avea un aport de calciu mai mare, în plus față de creșterea aportului de proteine, permițându-vă pentru a optimiza beneficiile dumneavoastră pierderea de grăsime.

5. Cazeina dureaza mult mai mult în sistemul dvs.

Nu toate proteinele sunt produse sănătoase echivalente. Fie că este vorba de soia, ou, zer, animale de companie, sau proteine sănătoase cazeină, toate au propriile lor beneficii speciale.

Probabil, cea mai bună rezistență cazeina este de sincronizare. Caseina are capacitatea de a da fluxul de sânge, cu o mișcare lentă și flux constant, de asemenea, de aminoacizi, care poate dura ore.

Masa musculara nu ar putea fi construite peste noapte, cu toate acestea consuma un pahar de lapte-cazeină bogat este proteina perfecta sanatoasa pentru a consuma dreptul înainte de culcare, deoarece acesta va fi mult mai valoros pe tot parcursul serii decat orice alta alegere sanatoasa de proteine.

6. Cazeină returnează o mai mare putere

Intr-o cercetare din Massachusetts, oamenii de știință au descoperit că cazeina dublat într-adevăr impactul pe care picioarele de proteine din zer transportate, partea superioară a corpului, și, de asemenea, rezultatele umăr rezistenta.

Cercetătorii cred că factorul pentru diferența semnificativă a fost ca urmare a unor capacități mai populare anti-catabolice cazeină lui.

7. Cazeină se obțin câștiguri mai mari

Conform unui studiu Texas, cazeina ar putea fi o componentă esențială pentru succesul dumneavoastră.

Cercetatorii au luat 36 de bărbați care fac antrenament de rezistență grele și, de asemenea, a constatat că consuma o zer echipa si de asemenea, o combinație de cazeină a depășit considerabil de participanți, care au fost prevăzute o combinație de zer, BCAA și glutamina supliment.

Pe parcursul studiului de cercetare de 10 săptămâni, zerul și combinația, de asemenea, cazeină, a dat cele mai mari rapeluri în masă slabă, fără grăsimi.

8. Cazeină beefs-te pe dinti

Inning conformitate cu un studiu de cercetare efectuat în Regatul Unit, o metodă pentru a ajuta evita o răsfoire dentare mult mai costisitoare prin intermediul ar putea fi de a consuma cazeină.

Studiul lor de cercetare a constatat ca proteinele din cazeină au posibilitatea de a diminua sau a opri rezultatele dezintegrare smalțului.

Deci, dacă consumă o mare cantitate de sucuri de fructe, sau pur si simplu nu se poate lovi cu piciorul obiceiul de sodă, cel puțin să ia în considerare asigurarea dintilor prin includerea unor proteine cazeină la planul de dieta.

9. Cazeină ajută la creșterea sistemului imunitar al organismului

beneficiu Cazeina rămâne în capacitatea sa de a oferi corpul cu un tiraj constant de nutrienți.

Cazeina este, de asemenea, bogat in glutamina, un aminoacid a trebuit să mențină sistemul imunitar organism, sistemul digestiv, și, de asemenea, mintea, pentru excelenta functionare.

10. SIDA caseina promova sănătatea colonului și wellness

Un avantaj suplimentar extrem de important de cazeină praf de proteine sanatoase este ca ajuta publicitate sanatatea colonului.

Într-un studiu realizat din Australia, oamenii de știință au explorat beneficiile pentru sanatate si wellness de numeroase proteine si a constatat ca proteinele sanatoase lactate face publicitate de sanatate de colon mult mai bine in comparatie cu carne si soia.

Acest lucru arată că acestea sunt încă un motiv în plus de ce aveți nevoie să ia în considerare puternic, inclusiv proteine de cazeină aportul de zi cu zi.

proteină sănătoasă 11. cazeina ar putea scădea tensiunea arterială crescută

Inning conformitate cu un studiu de cercetare puțin în decembrie 2016 de American Journal of Scientific Nutrition, caseină, una dintre proteine sanatoase majore identificate în lapte, s-ar putea tensiunii arteriale mai mici decent.

Intr-un studiu de cercetare, subiecții care au consumat 3,8 grame de peptidă cazeină zilnic timp de patru săptămâni, au avut o scădere medie a stresului diastolice (numarul de jos) de 10,7 mm Hg și o scădere obișnuită a tensiunii arteriale sistolice (numărul superior) de 6,9 mm Hg.

Un studiu recent de la Universitatea din Boston Scoala de Medicina (BUSM) a constatat ca cei mari care au mancat o dieta bogata in proteine de 100 de grame în fiecare zi au avut o amenințare de 40 la suta mai mic de a dezvolta hipertensiune arteriala (HBP), comparativ cu cei cu nivelurile cele mai accesibile sanatoase de consum de proteine .

Ei au, de asemenea, a constatat că un consum mai mare de proteine a fost legat cu un risc redus de hipertensiune arteriala in viitor.

Atunci când un plan de dieta este, de asemenea, identificat prin consumul mai mare de fibre, un consum mai mare de proteine scade cu 40-60 la suta risc tensiunii arteriale.

12. O mai bună de proteine

Ultimul avantaj pe care il vei primi prin prezentarea de proteine sănătoase cazeina chiar în regim de dieta este aceea de a fi doar una dintre cele mai bune surse de înaltă calitate de proteine ușor disponibile.

In timp ce satisfacerea nevoilor dumneavoastră minime de proteine sănătoase este întotdeauna prioritatea de lider, dacă ai absorbi surse de înaltă calitate de proteine pentru a satisface aceste cerințe mult mai puțin vor fi cu siguranță eliminate de către organism și, de asemenea, veți avea nevoie de mai puțin de ansamblu pentru a pastra tesutul muscular slab masa.

Sharing is caring!

Sign up your email for free!

Get news, latest product reviews, and discounts, straight to your email!
Thank you for subscribing :)

Sign up your email for free!

Get news, latest product reviews, and discounts, straight to your email!
Thank you for subscribing :)