site
stats

12 ползи от казеин протеин, който вие не знаете

Казеинът е един вид здравословен протеин намира в млечните продукти, като мляко, кисело мляко, шоколад, сладолед, а също и някои преработени храни.

Това е бавен усвояващи мляко здравословен протеин, че хората обикновено се като добавка.

Подобно на суроватка, казеин здравословен протеин има висока биологична стойност, която показва, че има всички важни необходими за всичките си процедури, които призовават за здравословен протеин аминокиселини.

Той освобождава аминокиселини постепенно, така че хората обикновено го приемат преди да си легнете, за да помогне с възстановяване, а също и намаляване на мускулната тъкан разбивка докато те успокоя.

Редица изследвания са всъщност показва, че помага стимулира мускулната тъкан растеж, заедно с много други различни ползи от казеин протеин.

1. Казеин помощни средства за подобряване на метаболизма

Изследване, в Холандия установено, че чрез увеличаване на потреблението на казеин с 2, а също и половина пъти, участниците имаха възможността да имат по-голяма скоростта на метаболизма по време на почивка и далеч по-добре на общото равновесие на мазнини. Трябва да се отбележи, че нивата на ситостта са 33% по-високи.

Просто поставя, като се казеин не просто ще се увеличава шансовете за загуба на мазнини, но все пак ще го направят по-пълно коремче.

2. по-голямо задържане на мускулите

Всеки път, когато отиваш на по-ниско калорични диета режим, сред първоначалните проблеми, които ще дойдат да бъде разширяване на загриженост е постно мускулна тъкан загуба маса. Защото няма да се доставя достатъчно калории, за да поддържат напълно изисква изисква цялата сила през целия ден, което се изисква тялото ви да изглежда да съхраняват телесните тъкани за власт.

Едно изследване е направил от Бостън оценява измененията в чистата мускулна маса печалби заедно с пълна загуба на тегло, когато теми или се казеин здравословен протеин хидролизат за разлика от суроватъчен протеин хидролизат, а също отнема хипокалорична диета план, а също и изпълнение на силова тренировка.

Макар че и двете групи наистина показват загуба на мазнини, групата която се ползва от казеин протеин разкрива по-добре да кажа загуба на мазнини, а също и по-високи повишения в издръжливост на гърдите, раменете, а също и краката на.

В допълнение към това, той е също така отбеляза, че екипът на казеин излезе от изследването с по-голяма общата телесна процента от мускулна маса, в сравнение с предишното им действие. Това показва по-висок процент на задържане постно тяло, показващ казеин да бъдат особено ефективни при запазване на мускулната тъкан.

Той също така трябва да се отбележи, че както при здрави протеинови групи направиха бум на тяхното потребление на протеин, колкото 1.5 на килограм телесно тегло на ден, за да се гарантира, че трябва да остане в място за всеки един от тези фактори, за да се намери правилната в игра.

Ако не приемате достатъчно протеин в цялата диета, тя няма да направи разлика какъв вид, който използвате, вие със сигурност ще продължи да се хвърли на мускулна маса клетки.

3. Усилено вашата издръжливост

Ининг съответствие с изследователска Масачузетс, казеин може да има също и много по-добре в сравнение с въздействието суроватка, когато се касае за повишаване на мускулната издръжливост.

Учените съобщават, че участниците, които се казеин почти се е удвоил силата мускулната тъкан в краката си, горната част на тялото, а също и раменете.

Най-съществената разлика вероятно се дължи на анти-катаболни свойства на казеин.

4. Казеин насърчаване на загуба на тегло

Едно изследване, което се провежда от Международната вестник Проблемите с теглото се отбележи, че тези, които включи висок прием на калций над двадесет и четири часов период с типична здравословна консумация на протеин е наблюдавано засилване на фекална мазнини, а също и енергия изпълнение за този ден от приблизително 350 кДж повече от тези, които или се абсорбира намален калций, редовен здравословен прием на протеини, или тези, които ядат по-висок здравословен протеин, високо прием на калций.

Тя се появява от това изследване след това, че той е идеален да откриете добър баланс между калций, а също и консумацията на протеин, а не просто повишаване на здравословен протеин с по-голяма за насърчаване на загуба на тегло.

Казеин протеин на прах със сигурност ще ви помогне да постигнете и двете цели на която има по-голяма консумация на калций в допълнение към подобряване на здравословното прием на протеини, която ви позволява да оптимизирате ползите за отслабване.

5. Казеин продължава много по-дълго във вашата система

Не всички здравословни протеини са разработени еквивалент. Независимо дали става дума соя, яйца, суроватка, домашен любимец, или казеин протеин, всички те имат свои собствени различни ползи.

Може би най-голяма издръжливост казеин е времето. Казеин има способността да доставят кръвта ви с бавноподвижни и стабилна циркулация на аминокиселини, които може да продължи часа.

Мускулната маса не може да бъде изграден за една нощ, но пиене на чаша казеин богати мляко е идеалният протеин за да се хранят правилно, преди да си легне, тъй като тя ще бъде много по-удобно през цялата вечер, отколкото всяка друга здравословна алтернатива на протеини.

6. Казеин дава голяма сила

В изследване на Масачузетс, учените са установили, че казеин наистина удвои въздействието, което от суроватъчни протеини здрави имаше на краката, гърдите, раменете и резултатите якост.

Учените смятат, че фактор за значително разликата е в резултат на добре познати анти-катаболни възможности на казеина.

7. Казеин се връща по-големи печалби

Според едно проучване, Тексас, казеин може да бъде важен елемент за успеха ви.

Изследователите взели 36 мъже, извършващи тежък силова тренировка, а също така открили, че отнема суроватка и казеин комбинация екипа значително outshined лица, които са били дадени на комбинация от суроватъчен, ВСАА, глутамин, а също и добавка.

В течение на проучването на 10-седмично, суроватка и казеин комбо генерира най-добрите покачване на чиста, без мазнини маса.

8. Казеин повишава зъбите

Ининг съответствие с проучване, проведено във Великобритания, един метод, за да се спомогне за избягването на много по-скъпо дентална напускане може да бъде да се вземат в казеин.

Тяхното изследване откри, че казеинови имат възможност за понижаване или защита срещу резултатите от емайл дезинтеграция.

Така че, ако се пие много плодови сокове, или просто не може да рита мека поведението на напитки, най-малкото помисли защитава зъбите чрез добавяне на някои казеин здравословен протеин към диетата си режим.

9. Казеин съдейства за повишаване на имунната система

полза на казеина е в неговата способност да предлага тялото си с постоянна циркулация на хранителни вещества.

Казеин е допълнително богат на глутамин, аминокиселина трябва да поддържа имунната система, храносмилателната система, и ума в добро функциониране ред.

10. Казеин помага за насърчаване на здравето на дебелото черво

Едно допълнително съществено предимство на казеин протеин на прах е, че помага за насърчаване здраве на дебелото черво.

В изследване проведено от Австралия, изследователите проверили уелнес ползите от различни здравословни протеини, а също така открили, че млечните протеини рекламират здравето на дебелото черво далеч по-добре в сравнение с месо и соя.

Това потвърждава, че все още една причина, че трябва да се мисли за високо включително казеин протеин към вашата консумация ден за ден.

11. казеин протеин може да намали високо кръвно налягане

Според едно малко проучване проучване в декември 2016 американското списание за клинично Хранене, казеин здравословен протеин, един от най-големите протеини, намиращи се в мляко, може скромно по-ниско кръвно налягане.

В едно изследване, теми, които взеха за 3.8 грама казеин пептид дневно в продължение на 4 седмици са имали един обикновен спад на диастолното налягане (най-ниското число) на 10.7 mm Hg, а също и един типичен спад на систолното стрес (водещ броя) на 6.9 mm Hg.

Едно скорошно проучване на от Бостънския колеж институция по медицина (BUSM) установи, че възрастните, които са яли, богата на протеини диета план от 100 грама на ден имаше 40 на сто по-нисък риск от развитие на високо кръвно налягане (HBP) в сравнение с тези с най-ниска протеин ползване градуса.

Те допълнително се установи, че дори повече консумация протеин се свързва с по-нисък риск от високо кръвно налягане с течение на времето.

Когато диета също се определя от по-висок прием на фибри, по-голяма консумация здрави протеин намалява 40-60 процента опасност от високо кръвно налягане.

12. По-високо качество на здравословен протеин

Последният полза ще получите чрез въвеждане на казеин протеин в диетата си режим е, че той да бъде един от най-добрите източници висок клас на здравословен протеин на разположение.

Докато задоволяване на минималните Ви нужди протеинови винаги е водещ приоритет, ако се поглъща висок клас източници на протеини, за да изпълни тези изисквания, ще бъдат по-малко отделяна от тялото и също така ще изисква много по-малко цяло да се запази чиста мускулна тъкан маса.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.