site
stats

12 οφέλη της πρωτεΐνης καζεΐνης που δεν ξέρετε

Η καζεΐνη είναι ένα είδος πρωτεΐνης που βρίσκεται στα είδη γάλακτος, όπως το γάλα, το γιαούρτι, νόστιμο σοκολάτα, παγωτό και κάποια εξευγενισμένα τρόφιμα.

Είναι μια αργή πέψη του γάλακτος υγιεινή πρωτεΐνη που τα άτομα συνήθως λαμβάνουν ως συμπλήρωμα.

Ακριβώς όπως ορού γάλακτος, πρωτεΐνη καζεΐνης έχει υψηλή βιολογική αξίας, που σημαίνει ότι έχει όλα τα σημαντικά αμινοξέα απαραίτητα για κάθε μία από τις διαδικασίες σας που χρειάζονται υγιή πρωτεΐνη.

Εισάγει αμινοξέα σταδιακά, έτσι ώστε οι άνθρωποι συνήθως πάρει πριν από το κρεβάτι για να βοηθήσει με την ανάκτηση, αλλά και τη μείωση της μυϊκής βλάβης των ιστών, ενώ το υπόλοιπο.

Ένας αριθμός ερευνών έχουν πράγματι αποκάλυψε ότι βοηθά ενισχύσει την μυϊκή ανάπτυξη των ιστών, εκτός από έναν τόνο των διαφόρων άλλα οφέλη της πρωτεΐνης καζεΐνης.

1. Η καζεΐνη συμβάλλει στη βελτίωση του μεταβολικού ρυθμού

Μια έρευνα που διεξήχθη στην Ολλανδία βρίσκεται ότι πολλαπλασιάζοντας την πρόσληψη καζεΐνης από 2 και δυόμισι φορές, τα άτομα ήταν σε θέση να έχουν υψηλότερο μεταβολικό ρυθμό, ενώ στηρίζεται και μια πολύ καλύτερη γενική ισορροπία του λίπους. Επίσης της σημείωσης είναι ότι τα επίπεδα κορεσμού ήταν 33% μεγαλύτερη.

Απλά βάζει, με τη λήψη καζεΐνη δεν θα πρέπει ακριβώς να ενισχύοντας τις πιθανότητές σας να ρίχνει το λίπος, αλλά θα το πράξει σε μια πληρέστερη κοιλιά.

κατακράτηση 2. Μεγαλύτερη μυϊκή μάζα

Κάθε φορά που παίρνετε μέρος για ένα χαμηλότερο σε θερμίδες δίαιτα σχέδιο, μεταξύ των αρχικά προβλήματα που θα έρθει να είναι μια αυξανόμενη ανησυχία είναι ένα άπαχο μυϊκό ιστό απώλεια μάζας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν είναι βέβαιο ότι θα παρέχει επαρκείς θερμίδες για να υποστηρίξει πλήρως όλη η ενέργεια που απαιτείται χρειάζεται τη διάρκεια της ημέρας, είστε αναγκάζοντας το σώμα σας να καταφύγουν σε αποθηκευμένα κύτταρα του σώματος για την ενέργεια.

Μια ερευνητική μελέτη έκανε από τη Βοστώνη δοκιμαστεί τις διακυμάνσεις άπαχο μυϊκό κέρδη μάζα ιστού μαζί με συνολική απώλεια βάρους, όταν τα θέματα, είτε πήρε καζεΐνης υγιές προϊόν υδρόλυσης πρωτεΐνης σε αντίθεση με ένα προϊόν υδρόλυσης πρωτεΐνης ορού γάλακτος, ενώ παράλληλα τρώει μια υποθερμιδική δίαιτα και την εκτέλεση κατάρτιση αντίστασης.

Ενώ και οι δύο ομάδες έδειξαν μία απώλεια λίπους, η ομάδα με τη χρήση της καζεΐνης υγιή πρωτεΐνη έδειξε μία μεγαλύτερη απώλεια μέσο βάρος και μεγαλύτερη ωθεί στην σκληρότητα για το στήθος, τους ώμους, και επίσης τα πόδια.

Εκτός από αυτό, ήταν επίσης λησμονείται ότι η ομάδα καζεΐνη βγήκε από τον έρευνας με ένα μεγαλύτερο συνολικό τμήμα σώματος της άπαχης μάζας σε σύγκριση με προηγούμενο βήμα τους. Αυτό υποδηλώνει μια μεγαλύτερη ποσοστό παρακράτησης άπαχο σώμα, επιδεικνύοντας καζεΐνη να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Είναι επιπροσθέτως πρέπει να παρατηρηθεί ότι και οι δύο υγιείς ομάδες πρωτεΐνης άνοιξε χτύπημα υγιή πρόσληψη πρωτεϊνών τους περίπου 1,5 ανά kg σωματικού βάρους ανά ημέρα, ώστε να εξασφαλισθεί ότι πρέπει να είναι σε θέση για οποιαδήποτε από αυτά τα στοιχεία να μπαίνουν στο παιχνίδι.

Εάν δεν παίρνετε επαρκή υγιεινή πρωτεΐνη κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας, δεν θα κάνει τη διαφορά ποια μορφή είστε χρησιμοποιώντας, σίγουρα θα εξακολουθούν να χάνουν μυϊκό ιστό.

3. Ενισχυμένη αντοχή σας

Σύμφωνα με μια μελέτη της Μασαχουσέτης, καζεΐνη μπορεί να έχει μια ακόμη καλύτερη επίδραση σε σύγκριση με ορό γάλακτος, όταν αυτή σχετίζεται με την αύξηση της μυϊκής δύναμης σας μάζα.

Οι ερευνητές αναφέρουν ότι τα άτομα που λαμβάνουν καζεΐνης ουσιαστικά αύξησε τη μυϊκή δύναμη του ιστού στα πόδια, στο στήθος τους, καθώς επίσης και τους ώμους.

Η ουσιαστική διαφορά είναι πιθανότατα λόγω των αντι-καταβολικές κτίρια της καζεΐνης.

4. Η καζεΐνη διαφημίζουν την απώλεια βάρους

Μια ερευνητική μελέτη που διεξήχθη από το International Journal of Υπερβολική βάρους που παρατηρείται ότι εκείνοι που συνδύαζε μια υψηλή πρόσληψη ασβεστίου κατά τη διάρκεια μιας διάρκειας είκοσι τεσσάρων ωρών με ένα κανονικό υγιές κατανάλωση πρωτεϊνών έδειξαν αυξημένη κοπράνων λίπους και απέκκριση δύναμη για εκείνη την ημέρα περίπου 350 kJ ανωτέρω εκείνους που είτε έλαβαν σε χαμηλά επίπεδα ασβεστίου, η τακτική πρόσληψη πρωτεΐνης ή εκείνους που πήραν σε μια υψηλή σε πρωτεΐνες, υψηλή κατανάλωση ασβεστίου.

Θα εμφανίζεται από αυτήν την έρευνα, στη συνέχεια, ότι είναι καλύτερο να εντοπίσετε μια καλή ισορροπία μεταξύ ασβεστίου και πρόσληψη πρωτεϊνών, και όχι απλώς την ενίσχυση της υγιούς πρωτεΐνη ψηλότερα για να διαφημίσουν την απώλεια λίπους.

Η καζεΐνη πρωτεΐνη σε σκόνη σίγουρα θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε και τους δύο στόχους της που έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση ασβεστίου σε συνδυασμό με την αύξηση της κατανάλωσης πρωτεΐνης σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε τα οφέλη της απώλειας λίπους σας.

5. Η καζεΐνη διαρκεί πολύ περισσότερο στο σύστημά σας

Δεν είναι όλες οι υγιείς πρωτεΐνες που παράγονται ισοδύναμο. Είτε πρόκειται για σόγια, αυγό, ορό γάλακτος, ζώων, ή πρωτεΐνη καζεΐνη, όλα έχουν τη δική ένα του-ένα είδος οφέλη τους.

Ίσως, μεγαλύτερη αντοχή καζεΐνη είναι το χρονοδιάγραμμα. Η καζεΐνη έχει τη δυνατότητα να προσφέρει αίμα σας με μια αργή και σταθερή ροή των αμινοξέων που θα μπορούσε να διαρκέσει για ώρες.

Οι μύες μπορεί να μην κατασκευαστεί μια μέρα στην άλλη, αλλά πίνοντας ένα ποτήρι καζεΐνης πλούσια σε γάλα είναι η τέλεια πρωτεΐνη για να λάβει το δικαίωμα πριν από το κρεβάτι, καθώς αυτό θα είναι πολύ πιο πρακτικό όλη τη νύχτα από ό, τι οποιαδήποτε άλλη επιλογή πρωτεΐνη.

6. Η καζεΐνη αποδίδει υψηλότερη αντοχή

Σε μια έρευνα Μασαχουσέτη, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι καζεΐνης διπλασίασαν πραγματικά το αποτέλεσμα ότι τα αποτελέσματα πρωτεΐνης ορού γάλακτος πραγματοποιείται πόδια, του μαστού, και σκληρότητα ώμο.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο παράγοντας για την ουσιαστική διαφορά οφείλεται σε γνωστό αντι-καταβολικές ικανότητες καζεΐνη του.

7. Η καζεΐνη αποδίδει καλύτερα κέρδη

Inning, σύμφωνα με μια έρευνα του Τέξας, καζεΐνη θα μπορούσε να είναι ένα κρίσιμο ενεργό συστατικό για την επιτυχία σας.

Οι επιστήμονες πήραν 36 άνδρες κάνουν βαριές ασκήσεις αντίστασης και, επίσης, ανακάλυψαν ότι η ομάδα κατανάλωση ενός ορού γάλακτος και καζεΐνη μείγμα υπέρβαση δραματικά συμμετέχοντες που παρέχεται ένα μείγμα ορού γάλακτος, BCAAs, και συμπλήρωμα γλουταμίνη.

Κατά τη διάρκεια της ερευνητικής μελέτης 10 εβδομάδων, ο συνδυασμός ορού γάλακτος και καζεΐνης παρήγαγε τις μεγαλύτερες αυξήσεις σε άπαχο, ελεύθερης λίπους μάζας.

8. Η καζεΐνη αυξάνει τα δόντια σας

Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο, μία μέθοδο για να βοηθήσει να σταματήσει μια πολύ πιο δαπανηρή από του στόματος περιηγηθείτε μέσα θα ήταν να φάει καζεΐνη.

ερευνητική μελέτη τους ανακάλυψαν ότι οι πρωτεΐνες καζεΐνη έχουν τη δυνατότητα να ελαχιστοποιήσει ή την προστασία από τα αποτελέσματα της διάβρωσης του σμάλτου.

Έτσι, αν καταναλώνουν αλκοόλ σε μεγάλο βαθμό από χυμούς φρούτων, ή απλά δεν μπορούν να αποβάλουν αυτή τη συνήθεια σόδα, τουλάχιστον σκεφτείτε θωράκιση δόντια σας με την προσθήκη ορισμένων καζεΐνης υγιεινή πρωτεΐνη σε σχήμα διατροφή σας.

9. Καζεΐνη βοηθά για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα

πλεονέκτημα καζεΐνη είναι στην ικανότητά της να προσφέρει το σώμα σας με μια συνεπή ροή των θρεπτικών συστατικών.

Η καζεΐνη είναι επίσης πλούσια σε γλουταμίνη, ένα αμινοξύ έπρεπε να κρατήσει το ανοσοποιητικό σύστημα, το πεπτικό σύστημα, και τον εγκέφαλο σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

10. Η καζεΐνη βοηθά διαφημίζουν την υγεία του παχέος εντέρου και ευεξίας

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα της σκόνης πρωτεΐνης καζεΐνης είναι ότι βοηθά διαφημίζουν την υγεία του παχέος εντέρου και ευεξίας.

Σε μια έρευνα έκανε από την Αυστραλία, οι επιστήμονες διερεύνησαν τις οφέλη για την υγεία πολλών υγιών πρωτεϊνών και επίσης διαπίστωσε ότι οι υγιείς πρωτεΐνες γάλακτος διαφημίζουν του παχέος εντέρου ευεξίας πολύ καλύτερα σε σχέση με το κρέας και η σόγια.

Αυτό επιβεβαιώνει ότι είναι ένα ακόμη λόγος για τον οποίο θα έπρεπε να λάβει ισχυρά υπόψη την προσθήκη καζεΐνης υγιεινή πρωτεΐνη με τη μέρα με την ημέρα της πρόσληψης σας.

11. Η Καζεΐνη υγιή πρωτεΐνη θα μπορούσε να μειώσει την υψηλή αρτηριακή πίεση

Inning, σύμφωνα με μικρή μελέτη έρευνα του Δεκεμβρίου του 2016 American Journal of Professional τροφή, καζεΐνη υγιεινή πρωτεΐνη, μεταξύ των μεγάλων πρωτεΐνες που βρίσκονται στο γάλα, θα μπορούσε να αξιοπρεπώς μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης.

Σε μία έρευνα, τα υποκείμενα που κατανάλωναν 3,8 γραμμάρια πεπτιδίου καζεΐνης ημερησίως για 4 εβδομάδες είχε ένα συνηθισμένο πτώση της διαστολικής πίεσης (ο αριθμός κάτω) των mm Hg 10.7 και επίσης ένα τυπικό μείωση στη συστολική πίεση (η κορυφή αριθμός) των 6,9 mm Hg.

Μια τρέχουσα μελέτη από το Boston College College of Medicine (BUSM) ανακάλυψαν ότι οι ενήλικες που έτρωγαν μια δίαιτα σχήμα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες των 100 γραμμαρίων κάθε μέρα είχε ένα 40 τοις εκατό μειωμένο κίνδυνο δημιουργίας υψηλής αρτηριακής πίεσης (ΗΒΡ) σε σύγκριση με εκείνους με την πλέον προσιτή πρωτεΐνη βαθμούς κατανάλωση.

Βρήκαν επίσης ότι περισσότερο πρόσληψη πρωτεΐνης συσχετίστηκε με μειωμένο κίνδυνο της υψηλής πίεσης του αίματος στο μέλλον.

Όταν μια διατροφή σχήμα επιπρόσθετα χαρακτηρίζεται από υψηλότερη πρόσληψη ινών, υψηλότερη κατανάλωση πρωτεϊνών μειώνει 40-60 τοις εκατό κίνδυνο υψηλής αρτηριακής πίεσης.

12. Η υψηλότερη ποιότητα των υγιών πρωτεϊνών

Το τελευταίο όφελος που θα λάβετε από την εισαγωγή καζεΐνης υγιείς πρωτεΐνες σε σχήμα διατροφή σας είναι ότι από αυτό είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά κορυφαίο πόρων των υγιών πρωτεϊνών άμεσα διαθέσιμα.

Ενώ ανταποκρίνεται στις ελάχιστες υγιείς πρωτεϊνικές ανάγκες σας είναι συνεχώς η κορυφαία προτεραιότητα, εάν απορρόφηση κορυφαία εγκοπή πόρων των υγιών πρωτεϊνών για την εκπλήρωση αυτών των απαιτήσεων λιγότερο θα πρέπει να αποβάλλεται από τον οργανισμό και θα χρειαστεί λιγότερο συνολικά να διατηρήσει άπαχο μυϊκή μάζα ιστού.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.