site
stats

Предпазва от вируса на Corona, като повишава имунната система на bodys

Вирусът на Корона е заразил хиляди и стотици хора по целия свят.

Укрепването на имунната система на тялото е един от начините, по които може да се предотврати предаването на тази инфекция.

Не само инфекцията с Корона, силната имунна система също може да защити организма от множество други състояния.

Уникалният коронавирус 2019 (2019-nCoV) или много по-добре наречен вирус Corona е инфекция, която може да предизвика състояния на дихателната система, пневмония (белодробни инфекции), които са интензивни, както и бъбречна недостатъчност.

ТОВА официално предостави името COVID-19 (болест на Коронавирус 2019) на тази инфекция от Корона.

Досега няма налична инжекция, която може да предпази от инфекция с вируса на Corona или COVID-19.

Това създава глобални здравни и уелнес заведения, които призовават хората постоянно да водят подреден живот (хигиеничен) и постоянно да запазват издръжливостта.

Как да подобрим имунната система, за да спрем заразяването с корона

По принцип човешкото тяло има имунна система за борба с вирусите, както и с микроорганизмите, които отключват болестта.

Независимо от това, има неща, които могат да отслабят имунната система или имунната система на човек, състоящи се от стареене, неправилно хранене, болести, а също и определени лекарства.

В резултат на това трябва да се поддържа функцията на имунната система, така че имунната система да е силна.

Ето естествени средства, които можете да направите, за да запазите имунната система или имунната система:

1. Яжте здравословни храни

Употребата на храни, богати на антиоксиданти, като зеленчуци, а също и плодове, помагат на тялото да се бори с напълно свободните радикали.

Ако имате много безплатни радикали в тялото си, имунната ви система може да бъде прекъсната и да станете много по-уязвими от вируса на вируса на Корона.

Освен това, за да се поддържа имунитетът на тялото, е необходимо и достатъчно хранене.

Увеличете приема на постно месо, ядки, както и семена, за да сте сигурни, че имунната система на тялото ви е силна.

Лукът и джинджифилът също са добри за употреба, тъй като се смята, че подпомагат инфекцията в организма на тялото и облекчават възпалението.

2. Тренирайте редовно

В действителност е показано, че тренировката подобрява издръжливостта и минимизира отока.

Независимо от това, трябва да имате предвид, че нормалните упражнения имат по-добър ефект върху имунната система на тялото, отколкото тренировката, която се извършва само периодично.

Така че, полагайте усилия да спортувате поне 30 минути всеки ден.

3. Погрижете се добре за стреса и тревожността

Дългосрочният стрес може да повиши производството на хормона кортизол.

Високите нива на хормона кортизол могат да възпрепятстват работата на имунната система при справяне с инфекцията.

Поради тази причина се опитайте да се погрижите добре за напрежението, за да гарантирате, че имунната ви система е запазена и силна срещу инфекция с вируса на Corona.

Стресът може да бъде контролиран с основни неща, като пример, като получавате достатъчно почивка всеки ден.

Можете също така да правите приятни точки, за да сте сигурни, че тялото и ума ви се отпускат, като пример за асоцииране на приятели, заснемане на забележителности, занимания със забавления или правене на размисъл.

4. Получавайте достатъчно остатък

Въпреки че изглежда основно, липсата на сън е потвърдена, че има неблагоприятно въздействие върху уелнес. Сред тях е намаляване на издръжливостта, така че многобройните заболявания могат много по-лесно да се ударят.

Подходящата почивка може да направи тялото ви по-мощно срещу пряко излагане на инфекция с Corona. Възрастните се нуждаят от 7-8 часа сън на ден, докато децата изискват 10 часа или повече почивка.

5. Прием на добавки, поддържащи имунната система

За да избегнете заразяване с вируса на Corona, можете допълнително да помислите за прием на добавки, които могат да подобрят имунната ви система.

Съдържанието на хранителни вещества в добавки, като витамин С (солен аскорбат), витамин В3 (никотинамид), витамин В5 (декспантенол), витамин В6 (пиридоксин hcl), витамин Е (алфа токоферил), цинков пиколинат, както и натриев селенит , може да повиши ефективността на имунната система в борбата с инфекциите, предизвикани от инфекции или микроби, състоящи се от инфекции с вируса на Corona.

От друга страна, витамините B3, B5, както и B6 могат да фиксират клетките на тялото, увредени от болестта.

Заедно с подобряването на имунната система по подбор от горепосочени начини, трябва допълнително да кандидатствате, за да спрете предаването на вируса Corona, а именно:

  1. Почиствайте редовно ръцете си със сапун, както и вода или с дезинфектант за ръце
  2. Не докосвайте лицето, носа, а също и очите с нечисти или немити ръце
  3. Избягвайте да посещавате места, които са заразени с Corona инфекция или имат потенциал да се окажат като зона за разпространение на вируси

Ако имате определени клинични състояния, които ви правят предразположени към инфекция или ако трябва да предприемете пътуване до място, което е уязвимо от инфекции с инфекция с Корона, не се колебайте да попитате вашия лекар относно точки, които трябва да направите, за да избегнете тази инфекция ,

Започнете, и двамата поддържаме стабилна имунна система, като работим последователно, грижим се за стрес и тревожност, релаксираме, както и консумираме подхранващи храни, както и подкрепяме хранителни добавки за организма с колекция от хранителни вещества!

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.