site
stats

Митове и факти стероиди странични ефекти

Обсъждане стероиди в физкултурните салони е абсолютно нищо ново. Всъщност, независимо от факта, че това е забранено, тези лекарства все още са лесно придобили от фанатици мускулни тъкани.

Не просто за целите на конкуренцията, стероиди, сега по същия начин, използвани от хора, за да просто да погледнете по-силен, както и да изглежда по-голям.

Познания за предимствата, стероиди, депозирани лошите ефекти на самите стероиди.

Разнообразието от погрешни схващания, които създават и липса на информация, прави много хора не се броят на отрицателните ефекти, които се случват след употребата.

За да се изясни това, представители със сигурност ще направи преглед на митовете, а също и реалности относно стероидни отрицателни ефекти, които се движат в кръгове физическа годност въз основа на 2 специалисти, а именно д-р Ед Sebanegh, MD (председател на отдела за урология в Кливланд, щата Охайо Center) и д-р Стюарт Weinerman, MD (Ендокринолог на Северното Черноморие – LIJ Wellness System, Ню Йорк).

Вижте дискусията по-долу:

1. стероиди могат да направят мъжете тестисите намаляват

FACT : Когато мъжки прави използването на стероиди за увеличаване на нивата на тестостерон, може да прекъсне равновесие на всички естествени хормонални средства в тялото.

След това постепенно изцяло натурален производството на тестостерон ще се откажат, а също и в крайна сметка, на тестисите ще намалят.

2. тестисите размер ще се върне в типичен след quiting приемат стероиди

МИТ : След quiting приемат стероиди, тялото изисква време, за да се повиши производството на тестостерон в типичния за пореден път.

Колкото по-високо се използва дозата, толкова по-дълго използване, толкова по-дълго време за възстановяване.

Дори понякога, употребата на стероиди може да създаде проблеми с дълготраен плодородие, а също и секс, свързани с дисфункция.

3. Хората, които са използвали стероиди, а след това спря, със сигурност ще изпитате импотентност

ФАКТ : Мъж пол, свързани с ефективност не може да се промени, когато приемате стероиди.

И все пак, когато спре да изкуствен източник на тестостерон, със сигурност ще се появят Low-T признаци (понижен тестостерон степен).

Това се състои от в еректилна дисфункция.

4. стероиди могат да направят гърди мъже’S разширяват

ФАКТ : тяло на мъжкия естествено превръща редица части на тестостерон в естроген.

Така че, когато го изпълва големи количества тестостерон право в тялото, тялото допълнително ще превърне някои от които хормонално средство в естроген за стабилизиране на съотношението на тестостерон в естроген.

Скокът на естроген може да създаде няколко условия, едно от които е растеж на гърдите при мъже (гинекомастия).

5. стероиди може да увреди мъжкия фертилитет

ФАКТ : Не е само намаляване на тестисите и понижаване на природен производството на тестостерон, обаче стероиди може също така да повреди най-високо качество, както и разнообразието от сперма.

Обикновено мъжете имат наистина високи нива на андрогените в тестисите, което е това, което води отлично производството на сперматозоиди.

Въпреки това, ако намаляването на тестостерон и тестисите намаляват, това ще повлияе на спермата, произведена.

6. стероиди правят лицето си вид голям

Мит : Използването на анаболни стероиди може да създаде акне, все още не чрез разширяване на лицето.

Растежът на частите на тялото става по-голям (акромегалия) е резултат от приема на хормон на HGH отколкото стероиди.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.