site
stats

Информация за тестостерон бустер за бодибилдинг: факти, ползи съставки и добавки за избор

Тестостеронът е компонент, който се свързва с големи, изпъкнали мускулна маса в продължение на няколко години, а също и в общи линии, ако това е точно това, което търсите, трябва да се иска да максимизира стойността на хормонален агент в тялото си.

производство на тестостерон обикновено намалява с възрастта. Според Американската асоциация на урологични, във връзка с две от 10 момчета-стари в сравнение с 60 години имат нисък тестостерон. Това подобрява донякъде до 3 от всеки 10 мъже на 70-те години, а също и 80-те години.

Всеки човек разбира, че той изисква отлични степени на тестостерон, за да се възползват напълно от маса мускулен растеж от твърдите си инициативи в фитнес центъра.

Те имат две естествени начини за повишаване на тестостерона с добавки. На първо място, се допълва, че допълващи съществуващите тестостерон, който е свързан, а също и не-активно и второто, те ще вземат добавки, които подобряват производството на ниво на тестостерон използване на тестостерон бустер на вашето тяло.

Основното на тестостерон

Основното на тестостеронТестостеронът е хормон срещан при хората, в допълнение към по различни други домашни любимци. Тестисите основно правят тестостерон в момчета. Дамски яйчниците допълнително създават тестостерон, въпреки че в много по-малки по размер количества. производството на тестостерон започва да се подобри значително през пубертета и започва да се потопи след възраст 30 приблизително.

Тестостеронът е вид на андроген произвеждат предимно от тестисите / тестисите в клетки, наречени Лайдиговите клетки. Без подходящо тестостерон, мъжете са безплодни. Тъй като процесът на сперматогенезата (развитие на зрели сперматозоиди) се нуждае от тестостерон.

Тестостеронът участва в развитието на мъжките полови органи преди раждането и развитието на вторични полови качества в юношеска възраст, като глас укрепване, засилено пениса, а също и тестиси измерение, както и ръст на лицето, а също и окосмяване по тялото.

При мъжете тестостерон се смята за регулиране на някои функции, заедно с производството на сперматозоиди:

 • либидо
 • Костната маса
 • Дебел разпространение
 • Muscle измерение, а също и издръжливост за изграждане на мускулите
 • производството на червени кръвни клетки

По-долу са някои основни положения, свързани с тестостерон:

 • Тестостеронът регулира много процеси в мъжкото тяло
 • Нивата на тестостерон са склонни да отидат надолу остаряването
 • Има малко, ако има такива, доказателство за да се покаже, че прохормонен добавки никакво влияние върху тестостерона степен

Нисък тестостерон загриженост

Нисък тестостерон загриженост

По време на пубертета, тестостерон помага изграждане на мускули на човека, укрепва гласа му, а също така увеличава размера на пениса му, а също и тестиси. В възрастни години, тя продължава да мускулни тъкани и кости на мъжкия здравословна и балансирана и поддържа скорост му на интерес към секса. Това е това, което прави един мъж от мъжки пол (най-малкото физически).

След 30 г. много мъже започват да изпитват прогресивно намаляване на тестостерон. Спад на либидото понякога идва с падането на тестостерон, което води до много хора погрешно вярват, че тяхната загуба на интерес към секса е по-скоро като резултат от остарява.

Степента, в която тестостерон градуса намаление варира момчета, обаче различни повишаване на физическите лица изпитват въздействието на по-ниски нива на тестостерон, тъй като дори повече мъже сега живеят извън 60-годишна възраст.

След 40-годишна възраст, концентрацията на тестостерон, преминаващ капки от около 1.6% годишно за много мъже. До 60-годишна възраст, на намалените степени на тестостерона със сигурност ще доведе до медицинска диагноза на хипогонадизъм при по-млади момчета.

Ниските нива на тестостерон могат да се произвеждат широка гама от симптоми при мъжете, състояща се от:

 • Намалено желание за секс (секс)
 • Намалена еректилна високо качество, особено за нощните ерекции
 • Корекциите в състояние на ума
 • Намалена интелектуалната и когнитивната функция
 • Изтощение, депресия, гняв
 • Намаляване на мускулната тъканна маса и сила
 • Намалена окосмяване по тялото
 • модификации на кожата
 • Понижава костната маса / минерална плътност
 • Повишаване на мастна тъкан

Тестостеронът бустер да се подобри по естествен начин намалява нивата на тестостерон

Като опция към рецепта тестостерон добавки, някои хора прибягват до избори, отпускани без рецепта. Тези продукти гарантират за подобряване на естествено намаляване на нивата на тестостерон. Те обикновено се наричат “тестостерон бустери”, а също така обикновено се предлага в прахообразна тип.

Тези добавки не се състоят от действителната тестостерон или различни други хормонални агенти. Вместо това, те включват естествени билки, а също и различни други съединения, които се очаква да се повиши вашата изцяло натурален производството на тестостерон.

Съгласно препоръките на името, тестостерон бустери подобряване на нивата на тестостерон по естествен път. Въпреки, че някои усилватели са допълнителни надеждни в сравнение с други, всички те са направени, за да се подобри способността на тялото ви да се създаде още по-тестостерон в сравнение с момента се произвежда.

Бустери не са създадени като заместител на естествения тестостерон. Те са само за цел да увеличите капацитета си за производство на още повече от това от решаващо значение хормонален агент.

Да работят на тестостерон бустери?

Да работят на тестостерон бустери?Тестостеронът е ключов хормон, свързан с повдигнати маса мускулна тъкан, печалби съдържание, както и либидото. Така че това не е изненада, че външния вид на средства за увеличаване на всички естествени производство на Т на тялото е, а също така ще бъде винаги един непрекъснат процес.

Много хора са скептично настроени на добавки тестостерон бустери и способността им да се даде полезни резултати. Някои хора се питат какво точно правят тестостерон добавки. Те се колебаят да инвестират парите си в продукти, които декларират, да работят, все още не са предоставили.

За щастие, повечето естествен тестостерон добавки го работят. Една точка, че много хора, които изберат добавки над рецепта тестостерон точно стойност са фактът, че добавки функционират без да се налага да управляват потенциално опасни странични ефекти.

Тестостерон бустери са клас билкови добавки, насочени към естествено повишаване на нивото на тестостерона. Те могат да работят с прав увеличаване на тестостерона, или чрез възпрепятстване хормони, отговорни за превръщането на тестостерон в естроген.

В дългосрочен план, тези добавки са предназначени да ви помогнат да се възстановите по-бързо и се развива по-големи, по-силни мускули.

За ваша информация, че има средства за повишаване на тестостерона по естествен път.

Проучванията показват, че когато работите навън може да се направи разграничение прекалено, тъй като тестостерон градуса варират в рамките на деня (те са най-високото възможно сутринта, най-ниската в следобедните часове). Resistance-тренировъчни упражнения, по-специално, да имат по-голямо влияние върху тестостерона при завършването й през нощта

9 Всички естествени тестостерон бустер съставки за подпомагане на растежа на мускулите

Вие сте най-вероятно открили, че има голямо разнообразие от съставки, когато се касае за облагодетелстваните елементи тест-поддръжка. Ако имате намерение да се постигне възможно най-ефективните резултати, е много важно да се разбере кои компоненти да работят, а също и кои от тях да доставят по-малко в сравнение с перфектни резултати.

Точно тук в списъка на 9 всички естествени тестостерон бустер съставки, които може да направи голяма разлика в нивото на тестостерона.

1. Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris
Tribulus Terrestris

Tribulus, докато нарича тестостерон стимулиращи естествена билка, не доставя на ползите, свързани с издръжливост, мускулна или възстановяване. Това може да помогне на желание за секс, но въпреки това не показва, че се прави нещо за вашите нива на тестостерон.

Tribulus Terrestris предназначени за издигане на лутеинизиращ хормонално средство (LH), който след това изпраща посоки на тестисите причинява ги прави тестостерон.

Tribulus също ползва други здравословни проблеми и уелнес, състояща се от минимизиране на нивата на холестерола, намалява триглицериди, има антиоксидантни домове, понижава продукти глюкоза градуса, помага за лечение на високо кръвно налягане

2. DHEA

DHEA (Dehydroepiandrosterone)
DHEA (Dehydroepiandrosterone)

DHEA означава дехидроепиандростерон. Това е хормонално средство, че тялото ви прави по естествен път. Той е достъпен като добавка и е обичайната активна съставка в тестостерон бустери.

DHEA има подобно въздействие на анаболен стероид. добавки DHEA може да увеличи тестостерона градуса, а по същество в средна възраст и по-възрастните също момчета, а също и в менопауза дами.

Прочетено:  DHEA за преглед Културизъм: ниски DHEA симптоми, ползи и хранителни добавки

Едно изследване докладвани в Европейския вестник Applied Physiology намира, че добавка DHEA може да увеличи нивата на тестостерон в напълно безплатно момчета на средна възраст.

3. креатин

Според Mayo център, има значителни доказателства, че тя може да увеличи мускулната маса, а също и издръжливост. Независимо от това, той не се появи, за да се подобри значително аеробна издръжливост.

Креатин обикновено се състои от в тестостерон бустери защото намалена мускулна маса е страничен ефект на естествено намалява тестостерон градуса.

4. L-аргинин

L-аргинин е аминокиселина, че тялото има естествено. Той действа като вазодилататор, когато се използва като добавка. За да се поставя тя просто си подпомага да се разширява кръвоносните съдове. Той е бил използва за справяне със сърдечно-съдови заболявания, хипертония, и еректилна дисфункция (ЕД).

5. Сминдух

Fenugreek
Fenugreek

Сминдух е растение отглеждат всяка година, за използване в храни; семената са се възползвали от като подправка в индийската кухня. Тези добавки обещават големи печалби мускулни тъкани с нито един от неблагоприятните последици, свързани с анаболни стероиди.

В момента Сминдух есенции са набира обжалване като добавка тестостерон подобрява. Като добавка, повишаване на тестостерона, сминдух гаранции огромни печалби мускулни с нито един от неблагоприятните последици, свързани с анаболни стероиди.

6. D-аспарагинова киселина

D-аспарагинова киселина има предимството да се увеличава всички естествени производство на тестостерон и изход, като най-доброто използване на освобождаване на лутеинизиращ и гонадотропин хормони, без да причиняват вредни ефекти. От резултатите показа също, че мъжете, използващи D-аспарагинова киселина със сигурност ще видите значително подобрение в материята на сперматозоидите и подвижността на сперматозоидите.

екстракт 7. женшен

Ginseng extract
Ginseng extract

екстракт от жен-шен е решаваща активна съставка в конвенционални органични системи за безброй години древните природен тестостерон бустер. А изследване, разкри, че компоненти на екстракта от женшен могат да подкрепят тестостерон градуса, а също и мъжки полов хормон баланс.

Женшенът естествено кара тялото ви да се създадат повече тестостерон. Възходът на тестостерона със сигурност ще рекламира мускулна тъкан маса, а също така ще ви помогне да настроите и образуват вашите мускули по-бързо.

8. Селен

Селенът е минерал хранителна призова за по тялото си на различни телесни функции. Изследователски проучвания за популяризиране на проучвания за селен за тестостерон повишаване показват, че селенът е показал способността да увеличи нивата на тестостерон при мъжете над 30-годишна възраст, възрастта, в която започват нива на тестостерон, за да се понижат.

9. Цинков глюконат

Цинкът е минерал, който отдавна е известен със своята способност да се насърчи производството на тестостерон. Цинкът е необходим за редовен производството на тестостерон. Цинкът е тестостерон бустер, който пречи на ензима ароматаза, следователно намалява превръщането на тестостерон в естроген.

12 ползи от тестостерон бустер за изграждане на мускулите

Вашето тяло се прави тестостерон за растеж на мускулна маса, издръжливост печалби, а също така увеличава в представянето си обучение. Ето защо добавка, която подпомага повиши тестостерона в рамките на обичайния масив може да бъде много полезно.

Тестостеронът Booster доставя основна съставка показва в човешки клинични изследвания, за да се разширят изцяло натурален производството на тестостерон на вашето тяло в рамките на редовното сорта. Тя също така предлага смесица от съставки, показани за увеличаване на спортните постижения.

Предимства на Оптимално Тестостеронът

Просто погледнете в резултатите от научните изследвания, изброени по-долу!

1. здраво сърце и кръв

А здравословна и балансирана сърцето помпи кръв към останалата част от тялото, която осигурява на мускулната маса и органите на тялото с кислород, необходимо за максимална ефективност. Тестостеронът помага на производството на червени кръвни клетки чрез костния мозък. Ниското ниво на тестостерона са свързани с различни сърдечно-съдови рискове.

Малки изследвания в началото на 2000 г. са установили, че момчета със сърдечни заболявания, които са претърпели тестостерон терапия видяха само малки подобрения. Някои от тях са в състояние да се повиши тяхната непосредствена близост с 33 процента от времето. Допълнително изследване установи, че хормоналната терапия само разширява здравословни и балансирани артерии, обаче, не е повлиял ангина дискомфорт.

2. Засилено силата си

Тестостеронът е от решаващо значение хормон, който е отговорен за развитието на мускулна издръжливост в организма. Засилено сила мускулна тъкан е сред първите настройки, които ще открият, веднага след като започнете да приемате тестостерон изстрела.

Чрез интегрирането на тестостерон, обучение сила и подходяща диета, можете да развиете своята мускулна издръжливост много по-бързо, отколкото би бил верен, без да се взема бустер.

3. Увеличаване на мускулната маса

Една от съществените предимства на тестостерон изстрела е, че основната маса на вашата мускулна маса. Тестостеронът стимулира производството на мускулна маса клетки в бавноподвижни и стабилен обаче далеч по-сигурна и трайна, отколкото стероиди правят.

4. По-малко мазнини, стимулира повече мускулна маса

Тестостеронът е отговорен за повдигнат маса мускулна тъкан. Икономична телесна маса помага контрол на теглото и увеличаване на енергията.

Тестостеронът е не само надежден при изграждането на мускулна маса, все още е много ефективен при изгарянето на мазнините в тялото, както добре.

За момчета с нисък тестостерон, проучванията показват, че лечението може да намали масата на мазнините и се повиши размера на мускулна маса и издръжливост. Някои момчета съобщиха корекция в телесната маса, обаче, няма растеж в сила.

Това е най-вероятно ще видите един от най-голяма полза, когато се комбинират лечението с тестостерон съдържание за обучение и тренировка.

5. инат корема мазнини Намалете

Стомашни мазнини е една от най-трудните мазнини да се насочите в организма. Тестостерон бустери им помага да преодолеят тази мазнина. Независимо от това, което струва? Упражнение и диета план ви вземат участие в стомаха мазнини не изчезва поради нисък тестостерон.

С правилните бустери тестостерон, вие ще имате възможност да се отърве от нежеланите мазнини, че и в крайна сметка се получи тялото, което искате.

6. По-силни кости

Тестостеронът играе съществена мито в костната минерална плътност. дебелина на костите намалява остаряването и нива на тестостерон се понижат. Това увеличава опасността от слаби кости, както и остеопороза. Твърди кости спомагат за запазване на мускулната маса, а също и вътрешните органи на тялото, които могат да увеличат спортните ефективност.

Изследванията показват, че плътността на костите увеличава при лечение с тестостерон, докато дозата е достатъчно висока. Медицински опити за резултата на тестостерон на костната плътност намира издига в гръбначния и хип костната плътност.

Допълнително проучване на дами преход право в мъжките открили, че тестостеронът увеличава костната минерална плътност. Но това е известно дали тестостерон може да помогне с минимизиране на пукнатина на риска.

7. Подобрява либидото, подобрява ерекцията и също желание за секс

тестостероновите нива обикновено се изкачват в отговор на пол, свързани с възбуда, а също и на задачата. Човекът с по-високи степени на тестостерон е по-добра сексуална активност. Възрастните хора се нуждаят от повече тестостерон за либидо и еректилна функция.

Необходимо е да се има предвид, че еректилна дисфункция обикновено се дължи на различни други условия или лекарства вместо нисък тестостерон градуса.

Изследвания показват, че терапията с тестостерон може да спечели пол, свързани с вашето здраве и ефективност. Той също така показва, че има максимална степен на тестостерон преди че няма подсилен реакция.

За момчета, които нямат хипогонадизъм, повишаване на тестостерона не може да се възползва желание за секс.

8. По-добра устна памет, пространствени способности, или математическо мислене

Проучването показва, че мъжете с по-високи съотношения на общ тестостерон имат намалена поява на заболяване на Алцхаймер. Има допълнителни доказателства за съществена връзка между тестостерона и ако приемем, капацитети като вербална памет и по-бърза скорост боравене.

Тестостеронът терапия за мъже 34 до 70 години показа подобрение в пространствената памет.

9. растеж на косата

Когато възрастта на пубертета стачки, имате окосмяване на срамната си местоположение и лицето ви. Сега, когато сте много по-възрастен, вие също може да има шанса да има повече коса отново с тестостерон бустери.

10. Засилено настроение

По-ниските тестостерон градуса са свързани с по-бедни начин на живот. Някои от симптомите на ниски нива на тестостерон включват клинична депресия, изтощение, и раздразнителност. Но някои проучване разкрива, че това може да е само за мъже с хипогонадизъм.

Мъжете, чиито тела следват средното намаление на тестостерон с течение на времето не показват увеличаване на тревожност.

Ефектите на тестостерон заместителна терапия върху настроението могат да се различават. Мъжете с хипогонадизъм съобщават увеличиха състояние на ума, а също и уелнес и намаляват умората и също раздразнение. Изследването препоръчва тази терапия може също да бъде надежден антидепресант терапия.

11. Намалете възможностите си на болестта на Алцхаймер

Изследователи от университета на Южна Калифорния са съобщили, че увеличаването на нивата на тестостерон при мишки с Алцхаймер забавя развитието на заболяването. Това наблюдение е довело учените да се предположи, че запазването на оптимални нива на тестостерон в областта на остаряването може да помогне да се избегне болестта на Алцхаймер при хората.

12. Optimum сърдечно-съдовите заболявания и уелнес

Най-здравословно, а също и по-силен сърцето си, толкова по-здрави останалата част от вас е така, защото сърцето е отговорен за изпомпване на кръв около тялото си, което от своя страна превози кислород, а също и хранителни вещества към мускулите тъкани и важни органи в цяла тялото си.

Изследвания са разположени, че хората с намалена степен на тестостерон са далеч по-склонни да се справят с кардио условия в сравнение с хората със средни / високи нива на тестостерон.

Шест всички естествени начини как да се подобри нивото на тестостерона

За да направите най-доброто използване на нивата на тестостерон, включително придържане към техники за тренировка.

1. Яжте много здравословен протеин

Вече се признае, че имате нужда от протеин за изграждане на мускулна маса. Въпреки това, може да неизвестно, че пиенето на здравословен протеин също така подпомага подобряването на тестостерон градуса.

Допълнителни видове здравословен протеин като суроватка или яйчни хидролизати са свързани с по-големи степени на тестостерон.

Диетите с високо съдържание на протеин в сравнение с въглехидрати имат ценен ефект върху черния дроб и бъбреците, и общите нива на тестостерон. В допълнение към яденето на добавки, допълнително подчертават цялото хранителни форми на протеин, състоящ се от мляко, яйца, а също и месни видове като постно говеждо месо, птиче месо и свинско месо.

2. Яжте кръстоцветни зеленчуци

Проучването на изследванията показват, че приемането в режим на диета, богата на кръстоцветни зеленчуци като броколи, зеле, брюкселско зеле, зеле, кресон, къдраво зеле, къдраво зеле, горчица околната среда приятелски и бок Чой може да помогне за увеличаване на нивата на тестостерон.

3. Яжте много мазнини

Мазнини, като омега-3 мастни киселини са от решаващо значение за всички около, здравословен и балансиран режим на хранене, но наситени мазнини, които се смятат за “нежелателно”, като някои от тях, все още имат предимства, особено за културисти, които искат да увеличат нивата на тестостерон и мускулна маса.

4. Train умен с тежести.

Тегло обучение насърчава растежа на мускулите чрез събаряне на мускулна маса тъкани, които се нуждаят тялото си, за да го ремонтира. Вдигане на тежести също повишава нивата на тестостерон в продължителността веднага след като напусне фитнес центъра

Изследванията показват, че вещество (мулти-съвместно) преместване използват големи тежести за по-малко повторения повишават тестостерон повече от други схеми тегло и повторение.

5. Избягвайте алкохола

Процент на алкохол (блок 1– 2 питиета на ден) биха могли да подобрят здравето на сърцето, на големи количества алкохол, консумирани в гуляи или на регулярна основа могат да намалят нивата на тестостерон. Това е от прекомерно алкохол може да насърчи подуване и разграждане тестостерон.

6. Увеличаване на тестостерона с добавки

някои от тях имат по-голям от една дузина различни специфични добавки, които подпомагат тласък на тестостерон чрез множество системи.

Важно е да се избере най-добрата добавка за постигане на търсените ползи. Изборът идеална добавка на тестостерон с многобройни на пазара могат да бъдат смущаваща.

Отделяйки най-ефективната позиция сред няколко може да бъде трудно. Въпреки това, има един метод, за да го направят. Едно нещо, което трябва да се забравя, е, че продуктът трябва да включва естествени съставки.

Естествен тестостерон бустер

Ето топ 3 на тестостерон бустери добавки 2020 с всички естествени съставки, а също и без странични ефекти върху пазара днес!

Testo-Max от Crazy Bulk

Testo-Max от Crazy BulkTesto-Max от Crazy Bulk е най-добрите изцяло натурален тестостерон бустер добавки за добавка преди тренировка, която ви помага да се подобри растежа на мускулите, повишаване на издръжливостта и силата, ви помага да се топят мазнини, а също и увеличаване на либидото си.

Testo-Max също се използва като изцяло натурален тестостерон бустер добавка за професионални спортисти и културисти, които искат да се повиши тяхната ефективност и физическата им вид.

Testo-Max е безопасно и също юридическо опция за Sustanon, който съдържа 100% чист Бабини зъби отстранени, стандартизиран до 45% сапонини, които модерен и доказан също да се повиши тестостерона производство в организма по естествен път.

Testo-Max осигурява начин за клиенти или строител тялото за подобряване на тестостерон степен, а също и да им помогне да даде тласък на техния курс по културизъм на растеж.

Тя е обявена за да бъде всичко кръг безопасни и надеждни изцяло натурален тестостерон бустер добавки, които могат да ви помогнат да се поддържа нивото на тестостерона.

Различни други ползи от Testo-Max, трябва да признаят е, че се занимава с тялото си чрез повишаване на метаболизма си процес, който след това се увеличава вътрешното ниво на телесната температура и започва топенето на мазнините съхранява.

Невероятните ползи от Testo-Max се състоят в следното:

 • А правна и безопасен вариант на стероиди Sustanon.
 • Перфектен за екстремни печалби мускул, максимална издръжливост, както и издръжливост, бързо тялото възстановяване.
 • Не предписание, необходими за извършване на покупка на Testo-Max
 • Testo-Max е направена от CrazyBulk, компания, която е намерила на пазара в продължение на няколко години
 • Клинични изследователи потвърждават факта, че Testo-Max има естествен тестостерон бустер активни съставки
 • Освен подобряване на мускули тъкани, Testo-Max носи ползи, свързани със секс, за да притежават вашия пол
 • Безплатна доставка и да получите специална отстъпка процент, ако придобие Testo-Max повече от една бутилка

Buy Testo Max from Crazy Bulk

Trooper от морската Muscle

Trooper от морската MuscleMarine Muscle разработи правен Sustanon стероиди опция по име е Trooper. Това е хардкор изграждане на мускулите избор стероид за засилване на ниво на тестостерон, мускулна маса и издръжливост.

Прочетено:  Marine Muscle Trooper Тестостеронът Booster преглед (Състав, ползи, цена и как работи)

Trooper, съдържаща екстракт от 100% чисти Tribulus Terrestris и стандартизирани до 45% сапонини. Това показва, стероидите ви дават формула Концентратът е два пъти в сравнение с други марки.

Trooper е клинично формулирани за засилване на лутеинизиращ хормон и тестостерон производство. Сапонините ще увеличат лутеинизиращия хормонален агент в тялото си, за да подобрите производството на тестостерон.

И също така за разлика от всеки друг продукт на пазара, Trooper тестостерон бустер добавки съдържа 10 мг тестостерон стимулиращи DHEA. Резултатът е, че ще се чувстват по-силни, да бъде в състояние да разруши с тренировки, масово увеличаване на мускулната маса, а също така компенсира от всяка тренировка по-бързо.

В резултат на инфлацията Тестостеронът се чувстваш ще бъде по-силна, повишаване на мускулната масово, а също така има кратко време, за да изцеление за следващата тренировка.

За съжаление, Trooper предлага само в САЩ. Точно тук ползи Trooper, което трябва да се получи:

 • Правна Sustanon стероиди избор
 • Стимулират ниво на тестостерон до оптимално
 • Помощ постигне мускулна маса печалба
 • Експлозивна сила, издръжливост и увеличаване на издръжливостта и
 • По-бързо време за обучение за следните възстановяване
 • Подобряване на секс, свързани с ефективността си
 • Не търсенето рецепта
 • Резултати от 2 седмици или много по-малко
 • Безплатна Sustanon странични ефекти

Buy TROOPER from Marine Muscle

тестоген

Тестоген от BAUER ХраненеТестоген е естествен тестостерон бустер добавки, които клинично доказано увеличаване на тестостерона хормон. Поради факта, че тестоген е изработен от естествени съставки, енергични, а също и не всеки вид опасност изкуствени активни съставки.

Тестоген е създаден, за да засили своя тестостерон хормон, без заплахи и заплахи от някакви странични ефекти. Тестоген обикновено се използвала от хора, които имат интерес за отслабване, а също и бодибилдинг.

Тестоген всички естествени тестостерон бустер добавки са чисти, всички естествени съставки, които са D-аспарагинова киселина, екстракт от жен-шен, Tribulus Terrestris, Сминдух, цинков глюконат, селен, витамин В и витамин D.

Тестоген се потвърди, грозен, а също и без усложнения. Естествено чисти натурални съставки в най-добрата комбинация за работа успешно. Точно тук са някои обезщетения и помощи в сравнение с много други подобни тестостерон бустер добавки елементи:

 • Помогнат да подобрите вашата концентрация и внимание, да се намали чувството на нетърпение и депресия.
 • Assist тялото ви изгаря излишните мазнини и да помогне изгради силен, дълъг, чиста мускулна тъкан маса.
 • Увеличете либидото си, а също и да ви предложи издръжливостта, което трябва да продължи по-дълго, а също и по-добра ефективност.
 • Тестоген помага за намаляване на нивата на холестерола ви помага да подобрите здравето на сърдечносъдовата система и уелнес.
 • Тестоген наистина ще съживи си енергично, а също и издръжливост за по-продължителни упражнения
 • ви помогне да се съсредоточи по-добре и да се борят изтощение

Buy TESTOGEN

резюме

Тестостеронът е това, което ни е собственик на враждебност, а също и воля да се изпълни. Тя също така е точно това, което помага в осъществяването на тези цели чрез повишаване на мускулната тъкан маса. Тестостеронът е трябвало да не се забравя, когато теглото на обучение, тъй като нашите печалби, ще повиши значително просто чрез повишаване на нашия тестостерон степен.

Тестостерон бустери са добавки, които повишават тестостерона фокус в кръвта. Тази страница има всички добавки, посочени за увеличаване на тестостерона, въпреки че някои от тях са недостатъчни. По-голяма тестостерон се търси в целия период на растеж мускулна тъкан.

Ако започнете да се забавлявате с прах, а също и хапчета, за да го видите Вашия лекар остава в примката. Те ще бъдат в състояние да ви позволи да се признае, ако и когато сте като всички ненужни за здравето и физическото рискове.

Референтен :

 • http://www.healthline.com/health/what-is-testosterone
 • https://www.livescience.com/38963-testosterone.html
 • http://www.healthline.com/health/benefits-testosterone#overview1

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.