site
stats

Изберете правилното и идеална диета се подготви за вас

Програмата за Диета план е мощен начин да се образува едно тяло. Няма нищо друго дума от режим на диета, ако ви пожелавам рязко SixPack.

Тъй като много мускулни предложения казва, шест опаковки са направени в кухненския бокс, 70% диета план е 30% тренировка. За тази диета план играе жизнено важна функция при формирането си SixPack.

Днес има множество хранителни модели, които възникват с конкретните им принципи. За това са ви необходими, за да разбера кой диета план е най-добре да се използва всеки ден като здравословен начин на живот.

Следните видове планове за диета, която можете да се позовават на вашите планове за хранене.

Кето Диета план

Ползи-кето-диета

Кето диета (кетогенна) е хранителна споразумение с концепцията за понижаване на приема на въглехидрати и го променя с мазнини.

С помощта на план за кето диета тялото със сигурност ще изпитате метаболитно състояние, наречено кетоза. Когато настъпи кетоза, тялото наистина е ефективна при топене на мазнини (в кетони) и което го прави енергия за дейност.

Планът за кето диета може да предизвика масивна намаляване на кръвната захар градуса и инсулин.

Въпреки, че се предлага да се ядат мазнини, възможността за хранителни източници трябва да останете изискания.

Въпросната мазнина е здравословни мазнини, като например в червено месо, яйца, зехтин, рибено масло, сирене мазнини, мляко, както и пълнозърнести храни.

Майо Диета план

Планът за Майо Диета е диета с произход от механизма, Mayo Америка. Тази диета план е създаден с комбинация от хранителни балансирани храни в продължение на 13 дни.

Принципът е да се консумират храни с високо съдържание на протеин здрави, намалени калории и също с ниско съдържание на въглехидрати.

В тази диета план, има списък с храни, които трябва да следвате, за 13 дни, а също и средната храната се обработват чрез варене и печене също. Планът за Майо диета се обработват без използване на сол.

Чрез намаляване на приема на сол теглото бързо ще падне поради естеството на солта, която се свързва вода.

Когато консумация сол се редуцира, тялото със сигурност няма да свързва вода и материалът вода в тялото ще намали. Резултатът е, че теглото е да се захващаме.

Планът за Майо Диета е страхотно да направите, преди конкурентите, където мазнини, а също и нивото на водата трябва да бъде намален.

Повтарящо Постенето

Прекъсвания гладно е метод диета с периодично гладно. Този подход произхожда от Уин Чун учители в Хонконг.

В този план за хранене, можете да консумират храна в избрания път. Въпреки това, когато е необходимо да се бърза, може просто да вземе в обикновена вода и чай.

Следва фаза момент в повтарящи гладно;

  • Яжте 8 часа, да не се яде 16 часа.
  • Консумира 6 часа, на гладно на 18 часа.
  • Яде 4 часа, бързи 20 часа.
  • Не яде 24 часа (когато ядете, останалата бързо).

Диета с повтарящи пост със сигурност е ефективна за управление на теглото, но това не е без риск да го направя с течение на времето.

Излишните калории и калории недостатъчност

Излишните калории и калории недостатъчност

Излишните калории => калории в калории

Недостиг на калории = калории достъп <  калории

В плана за диета, има ежедневни калорични условия, които трябва да бъдат изпълнени. недостиг на калории е да се намали / граница ежедневна консумация на калории с цел намаляване на теглото.

Ако обикновено изискват 1800-2000 калории на ден, просто трябва относно 1300-1600 калории.

По този калорични недостатъци, тялото косвено ще разграждат мазнините да дойде да се енергия и загуба на тегло се извършва.

Ако недостигът на калории е за загуба на мазнини, то е различно от излишните калории.

За разлика от недостиг на калории, излишните калории са планирани за тези, които искат да наддават на тегло.

Обикновено се добавят калории дневно около 200-500 калории. И все пак в използването на излишъка калории, трябва да сте опитен в запазване на вида на храната, която консумират, така че мазнините в тялото не се увеличава.

Използването на големи сделки на протеини и тегло обучение е много добра в излишните калории, за да се уверите, че мускулната маса нараства.

Адаптивен диета план

Гъвкава схема на диета

Последното е адаптивна диета план или това, което се нарича IIFYM (ако отговаря на вашите макроси).

Гъвкави планове за диета могат да поддържат теглото си, защото на адекватна ежедневна консумация на калории.

Тази диета план ви позволява да яде всякаква храна, но с проблеми, които да отговарят на нуждите макронутриентно необходими на организма, не по-малко и не повече.

Макронутриентно нужди съдържат въглехидрати, протеини и мазнини също.

Най-прости фактори, които трябва да знаете в тази диета са:

  • Знаеш ли какво са ежедневните изисквания калорични
  • Консумирайте 10-20% по-малко от ежедневието си на калории изисква
  • Разделянето на мазнини, здравословен протеин и въглехидрати (с достатъчно потребностите от вода и фибри)

Възможно е тази диета план е малко повече предизвикателство, защото трябва да се изчисли всяка калория храна ви отведе инча

За да се определи ден за ден калории, можете да изтеглите и инсталирате приложението калкулатор на главния IIFYM уеб сайт.

Сега кой е най-подходящ за вас?

Какво еМожете да изисква да се признае, намаляване на теглото, а също и загуба на мазнини са 2 различни неща.

В изгаряне на мазнини, просто губят теглото си, докато в загуба на мазнини, нивото на мазнини в тялото ви също намалява, което води изгаряне на мазнините.

В резултат на това, ако целта ви е просто да тънък надолу, можете да използвате OCD диета план, който се смята, че е в състояние да намали теглото бързо.

И все пак, ако целта ви е да се премахнат мазнините е подадена в компоненти за тяло, състоящо се от стомаха да изглежда SixPack, можете да вземете на план за кето диета.

За тези от вас, които желаят да скочи на сцената на конкуренцията, Mayo диети, които могат да ви помогнат да отслабнете с задържане на вода в резултат на не отнема много сол.

Тя може също така да мускулната маса сушилня до оптимума когато представляват.

В цикъла на изграждане на мускулите, можете да използвате калорични дефицити, както и излишните калории.

В увеличаване на обемния ви използва излишък оценка на калории, където се предлагат дори повече калории, отколкото в калории.

Но с бележка, че храната, консумирана съдържа повече здравословни протеини, а не на мазнини, за да се уверите, че масата на мускулната тъкан не повишава телесната мазнина.

Макар да се получи по-постно (рязане) на мускулна маса, можете да се възползвате от калорични дефицити. Това очевидно е придружен от вдигане на тежести.

Последното е гъвкав план за диета. Тази диета план обикновено е обгърнат от жените, които желаят тяхното телесно тегло, за да бъде перфектен.

Чрез запазване на добра диета план, тази диета план е допълнително може да се поддържа здраво тяло и също така го прави ефективно в дългосрочен план.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.