site
stats

ДХЕА за Бодибилдинг преглед: ниске ДХЕА симптоми, бенефиције и додаци

Дехидроепиандростерон (ДХЕА) додатно назива андростенолоне или прастерон је ендогени стероид хормонско средство, која се генерише у надбубрежне жлезде, гонадама и мозга.

ДХЕА је трансформисан у тело андростенедионе, који након тога може да се промени у праву у било тестостерона или естрона (естрогена хормонска средства) у бодибилдингу суплемената је обично додаје како мишића градитељ или масти грејача.

ДХЕА је један од најважнијих изобиљу хормон произведен надбубрежне жлезде, а такође је веома важно да боди билдере и спортисте. У оба мушкараца и жена, полних хормона естрогена и тестостерона зависе од ДХЕА.

Када се користи у одговарајућим дозама, ДХЕА је одлична за изградњу тела. Са било које врсте или хормона или једињења, када је употреба погрешно то би могло створити проблеме.

Шта је ДХЕА (искључиво дехидроепиандростероне)?

What is DHEA (dehydroepiandrosterone)?
DHEA (Dehydroepiandrosterone)

ДХЕА (Дехидроепиандростероне) је хормонско стероид агенс произведена од холестерола и такође произвела надбубрежне жлезде. ДХЕА доводи до производње андрогена, као и естрогени (мушкарац и жена секс хормонални агенси).

ДХЕА је суштинска производ направљен употреба за све своје стероидних хормона у телу, укључујући тестостерона и естрогена. ДХЕА је неопходно за унутрашње “одрзавање” аларм организма можете га назвати тако.

Дехидроепиандростерон (ДХЕА) се врши у узастопна циклуса из надбубрежне жлезде. Направљен је од холестерола, под утицајем хормона адреноцортицотропхиц из хипофизе.

Старије особе момци Гај у свим временима има много више ДХЕА у односу на даме.

нивои ДХЕА подигне до наше средине до краја 20. затим постепено почиње да се смањује.

ДХЕА додаци користе се од стране неких људи који верују да могу повећати сексуалну жељу, изградити мишићног ткива, борба против резултата старења, као и промовише неке веллнесс проблеме.

ДХЕА дисбаланс: Како нивои ДХЕА може да утиче на ваше тело?

нивои ДХЕА природно почети да опада после 30 година старости, што је управо када је неколико одрасли почети да доживе добијање на тежини, спорост, смањен либидо, као и разне друге знаке и симптоме активирају већим нивоом отока.

Степени смањити брже код жена.

Сваке године живота након 30 година старости, ДХЕА губитак убрзава. До времена када особа добија у доба о 75, они производе само око 10 до 20 одсто оригиналног ДХЕА су развијене у својој младости.

Од нивоа ДХЕА опада са годинама, доказ показује да одрасли старији од 30 година стицања или производњу више ДХЕА уживају у далеко бољој сигурности у односу на бројне болести повезаних са старењем и такође губитак у телесних функција.

Нижи ниво хормонских агенаса, укључујући ДХЕА, такође предвиђају смртност раније код старијих одраслих.

мишљење још једног научника је прецизирао да ниво ДХЕА смањити због дужег напетости. Много људи у својим двадесетим годинама имају ниво ДХЕА, као и неки појединци у својим осамдесетим су открили да имају редовну производњу ДХЕА.

Смањење нивоа ДХЕА су повезане са старењем и неке болести, као што су анорексија, љубазним два дијабетичара питања, а такође и ХИВ. Код старијих мушкараца, који имају ниво ДХЕА је такође повезана са већом могућношћу једног фаталног исхода.

Када ваше тело не производи адекватан ДХЕА као што старимо, можете искусити неке непријатне знакове:

1. Ловеред имуни систем

Имуни систем је угрожен са подигнутом претњом инфекција, појединих канцери ћелије, алергија и аутоимуних болести. Коришћење шећера и функција инсулин су замењене са последичним већим нивоа глукозе у крви.

Бројни истраживачи извештавају да ДХЕА може појачати имуни функцију. Иако се није добро испитан у људе, понудио истраживању се наводи да ДХЕА може да побољша имуни систем, посебно у старости.

2. Губитак власти

Ваш ниво енергије могло пасти ако имате посла са недостатком ДХЕА. Ниски нивои ДХЕА може проузроковати да баци како дебљину костију и такође мишићне масе, који могу да те оставим осећате слаба, исцрпљена и такође екстра склон повредама, као што су кости пукотине.

Национални институт за здравље наводи да су ДХЕА суплементи повремено се користе у борби мишића слабе тачке и да се повећа имунитет.

3. Држава модификација ума или клиничке депресије

Варијације хормона и такође исцрпљивања да имате када се ДХЕА пад може створити стање ума промена заједно са променама у својој физичкој веллнесс. Анксиозност није необично код жена чији су ДХЕА су нивои.

НИХ бележи да је истраживање студија спроведена на ДХЕА додатака за лечење клиничке депресије генерисана прави клинички доказ.

4. знаци Сек у вези

Интернет сајт здравствени радници “ХЦПЛиве наводи да даме који раде немају у ДХЕА, од којих су већина пост-менопаузи, показати неке симптоме секс у вези, укључујући недостатак гениталија подмазивање и такође бол током сексуалног односа, заједно са нижег него-раније-искусни потребу за сексуалних односа.

ДХЕА користи треба да знате

ДХЕА је није све о хормоналне стероида агената. ДХЕА који се генерише ума је открио да има праве ефекте на функцију меморије и централног нервног система, што би могло изазвати оштрије ум, повећала расположење и такође далеко боље нивое снаге.

ДХЕА такође може да побољша инсулина ниво осетљивости и да помогне губљење масти.

Доказ сугерише да ДХЕА може да помогне лечење депресије, прекомерну тежину, а такође и остеопорозе. Ипак, више студија је морао да подржи његову употребу за хормоналне проблеме, функција секс у вези, и такође лупус (аутоимуне болести која утиче на кожу и такође органе тела).

Клиничка испитивања препоручују да ће допуњавање са ДХЕА може помоћи смањењу отока и побољшати инсулина ниво осетљивости, омогућава далеко бољу администрацију нивоа и услова, као што су дијабетес и срчане проблеме шећера у крви.

То је такође корисно за повећање синтезу протеина здрава и зато изградњи густину костију и мишићну масу, помагање да повећа вежбања перформансе, као и да смањи зглобовима и такође тегобе.

Према извору природни лекови свеобухватне податке, ДХЕА је наведено да је потенцијално корисно за ове проблеме:

 1. Старења коже . Узимајући усмено ДХЕА Изгледа да побољша густину епидерма, производњу себума, хидратација коже, а смањују пигментацију лице коже код старијих мушкараца и жена
 2. Импотенција . Узимајући ДХЕА усмено 24 недеље изгледа да побољша ЕД, оргазмичку функцију, сексуалну жељу, а укупан секс у вези потпуно задовољство у момке са еректилне дисфункције другог до високог крвног притиска. То можда неће бити корисно код оних са дијабетесом питања или неуролошка обољења.
 3. Остеопороза . Узимајући ДХЕА орално 50-100 мг изгледа сваки дан да повећа минерална густина кости (БМД) код старијих жена и мушкараца са слабљењем костију или остеопеније.
 4. Шизофренија . Узимајући ДХЕА устима изгледа да повећава и негативне и позитивне знаке код људи са шизофренијом. То би могло бити много ефикаснији у односу на даме код мушкараца.
 5. Системски еритемски лупус (СЛЕ) . Узимајући ДХЕА орално комбинован са традиционалним третманом може помоћи у смањењу СЛЕ стање активности, правилност бакље прозоре и кортикостероида дозе потребне.

још једна ДХЕА предности:

 • ДХЕА као антиоксидант
 • ДХЕА као регулаторног тијела хормонско средство (то помаже управљати штитасте и хипофиза, а такође побољшава лимфна жлезда функција)
 • smanjuje холестерол
 • Промовише производњу хуманог развоја хормоналне агенсе
 • Побољшава отпор који стимулише активност киллер ћелија
 • Повећава осетљивост ћелија на инсулин
 • Помаже у враћању тело на уравнотежен стање након реакције на стрес и анксиозност
 • Побољшава когнитивне функције, развој костију, и такође либидо
 • Побољшава расположење повећањем нивоа серотонина ума

Колико ДХЕА ради у телу?

Тело чини ДХЕА сама и након тога претвара неке ДХЕА на тестостерон, као и естрогена, потребна два моћна сек хормонални агенси за неколико телесних функција изван пуке рекреације.

Ови хормони су од суштинског значаја за одржавање висок ниво енергије, здрав метаболизам процес, срце, мозак, и здравље костију, због чега је потпуно природан пад у нивоима ових хормона агената у вези са старењем може да изазове бројне нежељене знаке.

Иако је још нејасно тачно колико ДХЕА ради, научници верују да је ово управо оно што се дешава: Дистрибуција преко потока крви у неактивном облику под називом ДХЕА сулфат, овај хормон долази да буде активан када дође у контакт са појединачне ћелије или ткиво које “захтеви” то.

Сходно томе, сулфат је уклоњен а такође је након тога конвертује у андрогени и естрогени.

Међу ДХЕА је највише превидети, међутим основне функције могу бити њена способност да контра-баланс цортисол– када ДХЕА је, ниво кортизола су високе и обрнуто.

Кортизол, један од ретких хормонални агенси који подстичу са годинама, узрокује стрес. Док тече на високим нивоима за продужену износ пута времена, она може утицати на више телесне функције, која се састоји од деструктивног инсулинске резистенције и такође ендокриног система и хипоталамуса.

Очување здраве нивоа ДХЕА за старење и под стресом људи могу бити његова основна дужност као резултат његовог капацитета до смањења нивоа кортизола.

ДХЕА доза је безбедан за здравље и веллнессДХЕА доза је безбедан за здравље и веллнесс

ДХЕА додаци могу бити предност али се веома препоручује да траже савет од здравственог радника пре допуни, а потребно је да се редовно проверава са лабораторијским посао.

Користећи високих доза ДХЕА не може бити сигуран. Појединци који имају болести срца, болести јетре, дијабетес, висок холестерол, тироидне проблеме, синдрома полицистичних јајника, као и историју коагулације проблема не би требало да користе ДХЕА.

Као што можете видети, ДХЕА даје мноштво предности. Ипак, још више, није увек далеко боље. То је идеално да се ДХЕА додатке у малим дозама на први поглед да дају своје време телу да се прилагоди, а затим постепено повећати количину преко бројних месеци.

Постоје бројне различите снаге за ДХЕА од 2 мг, 5 мг, 10 мг, 25 мг, 50 мг и 100 Мг– увек користе најповољнији дозу погодну за вас.

Ако сте старији у односу на 25 и тренирамо и интензивно, постоји добра шанса да нивои ДХЕА су под став. Покушати узимање 50 до 100 милиграма ДХЕА два пута дневно да повећате ниво тестостерона и ИГФ-1 нивое, подигне мишићне масе димензију, топе још више масти, а такође повећати свој основни здравље и такође благостање.

Да ли ДХЕА има споредне ефекте за мушкарце и жене?

Да ли ДХЕА има споредне ефекте за мушкарце и жене?Јер нивоа ДХЕА утицај хормона, може да створи друге знакове. Многа нежељена дејства су светлост, као мигрене, умора, поремећаја спавања, али и загушења.

Висока доза ДХЕА може повећати ризик од неких врста рака које су под утицајем хормона као канцери ћелија попрсје, јајника и простате.

Момак може доћи инфламацију дојке, уринарни систем нужност агресивност, или смањен димензију тестиса. Супротни резултати да би се одвијају у оба пола су: акне, проблеме са спавањем, главобољу, мучнину или повраћање, свраб коже, и стање ума промена.

Даме могу да доживе знаке као што су масне коже, повећава раст ненормално косе, дубоким гласом, нередовних менструација, мањих димензија дојке, а повећала гениталија величину.

Могући нежељени ефекти се састоји од губитка косе, развој длаке на лицу (у даме), агресивности, нестрпљења и повећања нивоа естрогена. Блокатори калцијумових канала може да побољша ниво ДХЕА, и додаци треба избегавати они користе калцијум мреже блокатори.

ДХЕА не мора да буде искористио да очекује или негу, они испод 18 година старости или користе они са здравим нивоима ДХЕА.

Да ли је неко са искуством од хормона у вези рака треба да остане подаље од ДХЕА због могућности повећаним нивоима естрогена. Осим тога, људи са проблемима јетре или стања потребно да се избегне ДХЕА додатке.

ДХЕА за бодибилдингу

ДХЕА за бодибилдингуКао што највероватније већ разумети, повећање нивоа анаболичких хормонско средство је најпоузданији метод за побољшање мишићне добитке ткива, пораст снаге и губитак тежине.

Међу основним варијабли које се утврди колико мишићне масе лице може стећи је њихов ниво тестостерона, али и ниво тестостерона ће заиста увек угрозити своју предност свог тима на разним методама.

ДХЕА је управо оно што је познато као прохормоне; то је зато што је одговоран за израду стероидних хормона.

До сада, мало је научна подршка за случај да узимање ДХЕА додаци могу да подигну ниво тестостерона.

Бројне кратки истраживања су препоручују да ДХЕА може помоћи производњу подстицај тестостерона и такође пружају низ предности (мада упоредити различити истраживања су пријавили супротно).

ДХЕА је суштинско материјал који се користи за производњу све стероидних хормона у телу, укључујући тестостерона и естрогена, такође.

Да каже директно, подизање своје нивое ДХЕА може да помогне да се побољша стероидних хормона као што су тестостерон и естроген који се ослања на оно што је тело захтева.

У теорији, ако сте имали ниво тестостерона и повећала своје нивое ДХЕА је ДХЕА може заменити додатне количине тестостерона.

ДХЕА додаци помажу јачање мишићне мишићне масе ткива и такође промовише хормона равнотежу. Узима се у обзир без ризика када апсорбује мале дозе.

Истраживање студија објављена у Еуропеан Јоурнал оф Апплиед Пхисиологи у 2013., у којима је осам средовечни људи дато ДХЕА допунити ноћ пре завршетка високог интензитета интервални тренинг тренинга програм.

Резултати објављени који се појавио употреба ДХЕА додаци за подизање нивоа тестостерона и такође спречавају те нивое од опадања током вежбања.

Разни други студијски истраживачки о коришћењу ДХЕА додатака се састоји од малог студији објављеној у часопису Урологи 1999. године.

За студије, 40 клијената из дисфункције ерекције клиници су произвољно подељени у два тима: први тим је додатак ДХЕА на дневној основи за шест месеци, док је друга група узела пилулу шећера из истог периода.

Иако су третирани са ДХЕА додацима доживела значајан реновирање у своју способност да постигну или одржавања ерекције, писци ове студије напоменути да ДХЕА није утицала на тестостерона ниво.

Ако размишљате о коришћењу ДХЕА се повећала тестостерон, разговарате са својим лекаром пре него што кренете на додатка режим. Селф-лечење и боравак јасно на или одлагања заједничке нега може имати значајне последице.

ДХЕА суплементација за бодибилдингу

ДХЕА суплементација за бодибилдингуDHEA bodybuilding supplements are currently extra preferred than ever, as specialists have just recently discovered just exactly how helpful they really could be.

DHEA body building supplements, as a result, are ideal as they promote fat loss, in addition to lean muscle tissue growth and also repair work.

DHEA supplements are especially advantageous for people aged 30 or above, as when we reach this age brace, all-natural DHEA degrees begin to decline an increasing number of with each passing year.

ДХЕА може додатно узети као додатак; покушао и прави ДХЕА је предложио доктора због 1980. Чињеница да ДХЕА је природно разменили силуету жене раширених руку на закате тестостерона га чини прохормоне је и направио је истакнути додатак за спортисте, међутим, ДХЕА има повољне резултате и пре конверзије. Постоје две врсте директног ДХЕА суплементације, или зубни ДХЕА (искључиво капсуле) или трансдермални ДХЕА, који би био лосион да се може односити на вашој кожи (слично колико мушкарци са ниским коришћења тестостерон андрогени закрпа уместо игала).

Постоје два средства да класификују предности суплементације са ДХЕА, постоји директна корист (повећана производ ДХЕА), а након тога, ту су и индиректне предности имају повећану лосион ДХЕА.

Јер ДХЕА повећава производњу тестостерона, могли приписати све предности подигнута тестостерона у ДХЕА допуну.

Повећала тестостерон може да побољша мишићног ткива здрава синтезу протеина, што доводи до већег мишићне масе и повећао добитке снаге.

2012 истраживање Нордстрома ет ал. установио да повећана тестостерона (от стероид) резултирало ведег мишићног ткива, а смањен ниво масних наслага у професионалним спортистима. Истраживања показују да би ДХЕА суплементи генерисати врхунске резултате у одговарајуће дозе.

Раисед тестостерон додатно може да вам помогнемо да се одмара далеко боље (који ће помоћи управљати жељу, боост расположењу, мању тензију и повећава физичку ефикасност), побољшати расположење, а такође когнитивне ефикасности (повећање производње избор, кратак као и дугорочно памћење, као и рјешавање проблема), а повећати сексуалну жељу и такође повећати покретљивост сперматозоида.

Топ 4 ДХЕА бодибилдинг суплементи 2020

ДХЕА делује као природни анаболички стероид јер повећава производњу физичког развоја хормонални агенси који помажу развој мишићне масе, као и борбу против нагомилавање масти. То је разлог зашто је тип додатак је израженија код спортиста и такође бодибилдери.

Ригхт Хере врх 4 ДХЕА бодибилдинг суплементи 2020

1. DRILL MASTER

DRILL MASTER from Marine MuscleDRILL MASTER од Марине Мусцле створен је правни -Дианабол стероида алтернатива која има функцију да повећа задржавање азота, као и СПАРК делотворан анаболички стање у вашем телу за масовну раст мишића.

DRILL MASTER саветовао за појединце у Унитед Стате који траже брзо мишића појачање ткива и такође еруптивног снагу. DRILL MASTER је додатно погодан као још један законито стероида за људе који желе да задрже своје предности између вежби или циклуса обуке.

Реад:  Марине мишића Дрилл Мастер преглед: нови безбедног и легалног дбол -Дианабол направљен у САД

DRILL MASTER исто тако садржи 10мг ДХЕА за бодибилдинг који може да помогне телу да подигнете степен тестостерона за експлозивне мишићне добитке.

DRILL MASTER може масовно повећати поступак синтезе протеина који омогуцава организму да значајно повећа количина азота који ће сачувала у мишићним ћелијама.

Повећање количине азота може проузроковати пораст здрав протеина за развој мишићног ткива да буде већа. Само неколико кратких недеља, сигурно ћете видети препознатљиве добитке, али и заиста осећам још жив и под контролом.

Испод корист DRILL MASTER од Марине Мусцле:

 • Гаин мишићне масе мање компликован и брже
 • Повећање жилавост и издржљивост
 • Промовисање задржавање азота у својој мишића
 • Побољша фокус и такође возити током вежбања
 • Подићи ниво тестостерона за максималну вежбе
 • Безбедно и без Дианабол негативни ефекти
 • 100% законито Дианабол стероид избора

Прочитајте више о DRILL MASTER

2. ENDURO

ENDURO је један од законитог Деца-дураболин стероида алтернатива за помоћ неутралишу своје слабости, исцрпљености, и оправдања.

Висока доза боди билдинг стероида који побољшава задржавање азота и убрзава поступак стиче.

ENDURO укључује 100мг ДХЕА бодибилдинг дозе за тестостерон производњу да вам пружи еруптивне развој мишића са жилавости користи.

ENDURO са убраних компонентама помаже телу да напумпа синтезу протеина да изгради свој мишићне масе ткива.

ENDURO додатно побољшава црвену производња крв да носи још више кисеоника у својој мишићне масе. Јер са додатним више кисеоника, можете добити тренирате себе више са бржим опоравак у односу на пре него што га троше.

Разним другим функција ЕНДУРО, сигурно ће повећати синтезу колагена која одговоран за унапређење тетиве у телу и такође тетиве. ENDURO ће помоћи ублажити и ублажити продужен боли зглобове.

ENDURO посебно креирана за америчке појединце и 100% без ризика. Ригхт Хере предностиENDURO од Марине Мусцле:

 • Побољшање своју издржљивост са еруптивног издржљивости и снаге
 • Гаин велики мишићног ткива и такође већи димензију
 • Доња бол у зглобовима
 • Штите своју мисица док се топи твоје дебело
 • Брже Опоравак за наредну вежбу
 • Бржи резултат око 3 до 4 недеље
 • Но Деца-дураболин нуспојаве
 • 100% законит деца-дураболин стероид избора

Прочитајте више о ENDURO

3. TROOPER

ТРООПЕР од Марине МусцлеТестостерон је хормон се нормално налазе у мушкој телу. То је утицало да се мишићне масе ткива.

Марине мишића развио законито Сустанона стероида алтернативу за име TROOPER . То је хардкор опција бодибилдинг стероида да повећа ниво тестостерона, мишићну масу, а такође и своју чврстину.

Реад:  Морски Мусцле Троопер тестостерона Боостер Ревиев: попис састојака, користи, цена, и како то ради

TROOPER Научно је креиран да побољша Лутеинизинг хормонални агент и такође производњу тестостерона.

TROOPER садржао 100% чист Трибулус Террестрис суштину и такође стандардизован на 45% сапонина, плус  10 мг тестостерона који стимулише ДХЕА за изградњу тела . То подразумева стероиди ти дам формула концентрат је два пута од разних других брендова.

У сапонини ће повећати Лутеинизинг хормонски агенс у вашем телу да повећа своју производњу тестостерона.

Резултат пораста трошкова живота тестостерон је да мислимо да ће бити моћнији, повећање мишићног ткива изузетно, и има кратко време до опоравка за наредну вежбања.

Испод предност TROOPER треба да добију:

 • Правна Сустанон стероида алтернатива
 • Повећање нивоа тестостерона на максимум
 • Помоћи остварити добитак мишића
 • Експлозивна снага, расте издржљивост и такође издржљивост
 • Брже време лечења за следећи тренинг
 • Повећајте свој сексуални учинак
 • Но пресцриптион потражња
 • Цаусе 2 недеље или мање
 • Фрее Сустанон нуспојаве

Прочитајте више о TROOPER

4. WINGER (Лавфул Винстрол стероид оптион)

Винстрол или станозолол је један од једне од најпопуларнијих и такође познатих стероида данас. Неколико бодибилдера искористити Винстрола да повећа ефикасност, а такође и као представник сечење када губитак тежине.

Међутим, после употребе Винстрол у одређеном времену, неколико откривени негативни ефекти доживели бодибилдер као подизање нивоа холестерола, веома штетно за јетру, акне, губитак косе, а такође може оштетити фемининенесс женке.

Законити Винстрол стероида избор од Марине мишића WINGER . WINGER дизајнирани како би помогли телу градитељ добити ВИНСТРОЛ предност без оштећења негативних ефеката које су имале 500мцг прегненолона, моћан претеча алдостерона, ДХЕА и тестостерон.

WINGER савете за људе или бодибилдер који заинтересовани постижу цисте тело док је сечење периоду. WINGER ће повећати своју моћ на дужи вежби у односу на раније.

Они ће сигурно побољшати своју енергију, ефикасност, издржљивост, и повећати васкуларност за испоруку велики губитак телесне тежине.

WINGER су суштински штити мишићну масу ткива и чврстину, а такође то је изванредан карактеристика док калоријски рестриктивној дијети режима.

WINGER prednosti:

 • Сигурна као и законито винстрол стероида избор у САД
 • Побољшава прокрвљеност и такође мушкост
 • Побољшати издржљивост и такође снагу за дужи тренинг
 • Даје вам са полуодваљени телом
 • Схед масти без проливања мишићну масу
 • Но Винстрол нежељени ефекти

Прочитајте више о WINGER

Закључак у вези ДХЕА за бодибилдингу

ДХЕА је основни једињење које је искористио да се све стероидних хормона у телу.

ДХЕА је природни хормонски агент и било важе за бенефиције за себе или може претворити у оба тестостерон или естрогена у зависности од потреба организма.

За мушкарце, ДХЕА је највероватније да размењују тестостерон и одлична је за јачање мишићне масе, повећање поверења, повећање стање ума, побољшање протока крви у својим “важним” органима за побољшање сексуалне жеље, перформансе, а такође и задовољство.

У старијим жене ДХЕА помагала да се успостави равнотежа старењем хормоналне промене кроз одржавање хормонске нивое више женствена, који помаже да се побољша и подршку стање ума, штити против тежине, топлим трепери и костију децалцифицатион, повећање висок квалитет одмора, повећавају ниво енергије, побољшати гипкост коже, као и чување гениталија еластичност и такође подмазивања (обезбјеђивање против агоније секса и појачава потпуно задовољство).

ДХЕА за изградњу тела можда неће бити овлашћени материјал за бројне спортске организације и такође организација, а тренутно на ВАДА-забранио материјала списак; проверите са поузданим тела ваше организације пре него што користе ДХЕА додатака.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.