site
stats

Дали суроватъчен протеин здрави?

Това не знам този вид добавка? Суроватъчен белтък.

Суроватъчен протеин е само един от най-предпочитаните за спортни добавки на планетата.

Започвайки с професионални спортисти до хора на диета също така знаем, тази добавка. Всеки човек приветства ползите. Някои хора използват суроватъчен протеин, за да получите мускул.

Други зависят от него, за да се предотврати глада и също тънък надолу. Когато се интегрира с тренировка, тази добавка може да помогне дошъл да бъде по-мощен, по-тънък и монтьор.

След това, колко много протеин на прах се изисква от вас?

Определете своя Подходящ суроватъчен протеин потребление

изисквания Протеинови различават значително от човек на друг. Хелт енд уелнес експерти като цяло предполагат, дневна консумация на 0,8 грама протеин на килограм телесно тегло.

Според Harvard Medical School, това е само минималната сума, необходима за здрави хора.

В много по-активни сте, толкова по-голяма си протеин прием.

На всичко отгоре, протеинови изисквания повишават с възрастта.

Както беше съобщено от днес диетолог-членки, родителите се нуждаят от по-големи количества протеини, за да се избегне загуба на мускулна тъкан, както и запазване на мускулната маса.

Хранителни експерти предполагат по-възрастни индивиди на възраст над 65, за да се вземат в най-малко 1 грам здрав протеин на килограм телесно тегло дневно.

Когато става дума за професионални спортисти и физически активни хора, те се нуждаят от много повече протеин в диетата си.

Тези хранителни вещества помагат запази мускулите, повишаване на общата сила, а също и подкрепа след тренировка възстановяване.

Той също така помага на хора на диета предпазват от мускулна загуба тъкан. Не е необичайно за спортисти да вземат в 2 грама протеин или дори повече на килограм телесно тегло всеки ден.

Така че, не е един размер за всички формула в фигуриращ здравословна консумация на протеини. Всичко се свежда до всеки индивид физически фитнес цели, както и цели.

Можете да изберете да се възползвам от тази добавка всеки ден или през няколко дни.

Например, ако получите на нискокалорични или нисковъглехидратна диета режим, че има смисъл да се повиши приема на протеини.

Дали това идва от храна или протеин на прах, тези хранителни вещества със сигурност ще ви накарат да попълните дълъг, както и увеличаване на метаболизма си цена.

Дали суроватъчен протеин здрави?

здраве и благосъстояние предимствата на суроватъчен протеин на прах, са подкрепени от научни изследвания.

Когато се комбинира с тренировка, тази добавка може да помогне за увеличаване на мускулната тъкан размер, както и издръжливост, да се намали телесните мазнини, както и повишаване на телесната структура.

Ето защо хранителните експерти предполагат, суроватъчен протеин за управление на теглото.

Здрави протеин прах напитки, по-специално тези, които имат суроватка, може да подчинят апетит, както и желания докато повишаване на ситост.

В действителност, суроватка е допълнително ефективно в управлението на глада от соя, казеин, а също и яйца.

В допълнение, той помага за намаляване градуса на кръвната захар, забавя изпразването на стомаха, а също така предотвратява инсулина шипове.

Това означава, че суроватъчен протеин на прах не е просто-безрисков още от полза и за диабетици.

Как да използваме безопасно суроватъчен протеин, а също и здрави

Според изследване на издаден през спортна медицина, най-доброто време да се вземе в суроватъчен протеин е след тренировка.

По този начин, вие ще се възстанови по-бързо от упражняване и предотвратяване на мускулна дискомфорт.

Що се отнася до основни здравни и уелнес, не са склонни да консумират тази напитка по всяко време на деня.

Тази добавка може да замени дневни закуски и ви накара да се пълни в между ястия.

Изберете качество формула без прибавка на захар и други химикали, като например естествен суроватъчен протеин на прах, суроватка изолат и суроватъчен хидролизира.

Каквото и да е чудесна възможност. Проучване на етикети и също хранителна стойност.

Rebecca Milani

Rebecca Milani is a freelance author of fitness that aiding people to share knowledge on diet, training, and supplements for a much better life. With a life of writing and also years in the fitness occupation, She is an ideal combination of knowledge and the capacity to turn that expertise right into an interesting article for the reader's advantage.